-
τελικά το βαφτισμένο ήταν αγόρι ή κορίτσι...το όνομα το μάθαμε? κουφέτα έφαγε κανείς ??? έλα αλέκοοοοοο και πότε αποφάσισαν να το βαφτίσουν λέεειιιιιιιι??? χαχαχαχαχα....για πολλά γελια είναι η κατάσταση να μην πω για κλάματα καλύτερα
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
.........Υ.Γ. τά παιδιά με τό Μίκρα πού έφυγαν στά γκρέμια,είναι καλά;Ανδρέα τα παιδιά δεν έπαθαν τίποτε...Ο οδηγός φόρεσε κολάρο εντελώς προληπτικά....
-
μόλις που κατάλαβα οτι τόση ώρα δε μίλησα για τον αγώνα μου αλλά για την οργάνωση... τα μεταφέρω όπως τα έγραψα στα παιδιά του 106sportclub
πωπωπω τα είδα όλα. σε όλο τον αγώνα ήμουν μεσ' την πίεση.
εκτός του ότι εφτασα στην αφετηρία 3-4 λεπτά πριν πάρω εκκίνηση, πήγα τέρμα στην Αττική οδό και έκαψα πολλή βενζίνη και έκανα το Γραμματικό 1 με αναμένο λαμπάκι !! και στο δρόμο από Γραμματικό για την Εθνική οδό που μπορούσα να γεμίσω στο BP-Μακντόναλντς, πήγαινα με σβηστό κινητήρα στις κατηφόρες. Α και δεν είχα τακάκια μπροστά.
Ξεκίνησα τον αγώνα με 7-8 χιλιοστά υλικού στα μπροστινά τακάκια που πίστευα οτι θα αντέχανε μέχρι την τελευταία ειδική. Ε στην 1η ειδική του αγώνα την πεντέλη, έξυνα δίσκο.... εκεί 1ος στα Ν/2 αλλά service είχαμε μετά τον 1ο Μερκούρη....
Και έτσι μπήκα Γραμματικό φρενάροντας με τις ταχύτητες και το χειρόφρενο και έκανα πάλι 1ο χρόνο Ν/2
ε στο Μερκούρη έφαγα μισό λεπτό από το Μάνο (Παπαγεωργίου) αλλά ήμουν 2ος νομίζω χρόνος στα Ν/2. ε μάλλον δεν το πλάκωναν και οι άλλοι, τι να πω.
μετά επείγον σερβις. ο Πάπιστας κανόνισε και πήγαμε στο σερβις του Κοσμόπουλου που είμαστε φίλοι με τα παιδιά και μας έκαναν να ντραπούμε απο την εξυπηρέτηση. Τακάκια απο τον johnyr που μας φιλοξένησε κιόλας!!!
Στρώσιμο τα τακάκια και τον ξυμένο δίσκο στην Εθνική και την Αττική οδό μέχρι να ξαναπάμε Πεντέλη και είμαι 13' πίσω απο το Μάνο.
Φρένα οκ, βενζίνη οκ και πάμε για μάχη. και εγώ και ο Μάνος με ίδια λάστιχα, στεγνά Pirelli.
Κάνουμε με ψιχάλα την 2η Πεντέλη και ο Μάνος έχει πρόβλημα στην ενδοεπικοινωνία και τρώει 10' χωρίς λόγο.
Αυτό είναι δώρο που δεν πρέπει να αφήσουμε λέμε.
Και πάμε Γραμματικό με βροχή. Πολλύ γλύστρα, πολύ επικίνδυνο. και είμαστε με στεγνά slik... εκεί του παίρνω 2' αλλά η πλάκα είναι οτι και οι 2 πάμε πλακωμένοι και ότι γίνει... και να μη μας απειλεί κανένας... αυτό είναι....
και μπαίνουμε στο 2ο Μερκούρη με βροχή.. εγώ πρέπει να τερματίσω απλώς και εκεί το παίρνω απόφαση οτι θα πάω στρωτά και οτι κάτσει.
τελικά ο Μάνος το παράκανε και έχασε πολύ χρόνο και έτσι πήρα τα Ν/2.
οτι καλύτερο για να κλείσει η φετινή χρονιά. -
Για εμένα όλο το ράλλυ ήταν ο πρώτος Μερκούρης. Επιτέλους όλα δούλεψαν σωστά με αποτέλεσμα να κάνουμε χρόνο αντάξιο του αυτοκινήτου αλλά και των ικανοτήτων μας. Πραγματικά ήταν η καλύτερη ειδική εως τώρα για εμένα. Κρίμα που τον κόντυναν στο δεύτερο σκέλος, εαν και με το συνδιασμό βροχή και λάστιχα για στεγνό, ήταν λίγο ταλαιπωρία. Γλυστρούσε και σπίνιαριζε το αμάξι παντού ! Ελπίζω να καταφέρουμε να ανεβάσουμε μερικά in car πλάνα στο site μας για να δείτε διαφορά πρώτου και δεύτερου Μερκούρη !
Στη Πεντέλη ΙΙ είχαμε πάλι πρόβλημα με την ενδοσυννενόηση. Δεν καταλαβαίνω γιατί χαλάει πάντα του συνοδηγού και ποτέ του οδηγού !
Γενικότερα, μεγάλες απλές, καλύτερα βέβαια από πέρισυ που είχε και τη Ριτσώνα. Κουραστική η επιστροφή στη Πεντέλη μετά το δεύτερο service. Ευχάριστο το οτι μας έδωσαν extra χρόνο. Στην εκκίνηση δεν πρέπει να ήταν ούτε ένας θεατής και στο τερματισμό δεν είχε ούτε φώτα.
Πιό ωραία ήταν στην απονομή που έπεσε ο γενικός και το μεγαλύτερο μέρος της έγινε υπό το φώς αναπτήρων !
-
Α ναι, ο πρωτος Μερκουρης. Εκει βρεθηκαμε μαζι με τον Χρηστο (ευτυχως ανοιξε τα ματια στο βλαχακι που δεν ειχε ιδεα απο εκεινα τα μερη) στον Γιατρο και στην κυριολεξια τα ειδα ολα!
Παναγια μου τι ηταν αυτο! Απιθανο σημειο, απιθανοι ανθρωποι που εστριβαν μεταξυ φθορας και αφθαρσιας με την απειλη πολλων δενδρων στην εξοδο. Απο τη στιγμη που κατι τετοιο δε θα ειχα το θαρρος να το κανω καταθετω τον θαυμασμο μου σε ολους και υποκλινομαι σε οσους πετυχαν το κατι παραπανω. Ποιοι ηταν αυτοι; Λιγο πολυ εχουν αναφερθει Lourbas, Ζαχος, Μανιαδακης, Αναγνωστακος, Παντελακης, αλλα υπαρχουν και αλλοι τρεις που αξιζουν οσκαρ καλυτερου θριλερ.
#3 Πλαγος. Βουτηξε στην εσωτερικη, βρηκε λιγο αναχωμα, σηκωθηκε εστω και στιγμιαια σε δυο τροχους αλλα καπως τα καταφερε!
#2 Κοσμοπουλος. Φρεναρε εκει που δεν επαιρνε αλλο, φλικαρε ελαφρα, περασε και στηθηκε ιδανικα για τα φρενα της επομενης στροφης.
#1 PANIX. Ειχε προειδοποιησει ο APR, τον ειχα ξαναδει και στος Αχαιος αλλα εδω εκανε τα απιθανα. Ποιοι νομοι της Φυσικης τωρα... Κριμα που τελειωσε η προσπαθεια του οπως τελειωσε, κριμα που δεν το χαρηκαμε στο δευτερο περασμα.Και για να αποκαλυψω τα μυστικα της ομαδας, οι επιδοσεις οφειλονται στη βιντεοθεραπεια που υπεβαλε ο APR στον οδηγο με κασετες απο το Ιταλικο πρωταθλημα και επικοδομητικη κουβεντουλα
-
[url]στον Γιατρο και στην κυριολεξια τα ειδα ολα![/url]
σημειο ειναι αυτο και γιατι το λετε ετσι?
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
[url]στον Γιατρο και στην κυριολεξια τα ειδα ολα![/url]σημειο ειναι αυτο και γιατι το λετε ετσι?
Το λένε έτσι επειδή ήταν εκεί ο γιατρός που έλειπε από το Γραμματικό …
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Ελα βρε Χρήστο!Αφου όντως δεν ξέρει,μην τον μπερδεύεις κι άλλο!
'Γιατρός' έχει ονομαστεί ενα σημείο της ειδικής Μερκούρη,με μια πολλή δύσκολη αριστερή με χάσιμο.Ονομάστηκε έτσι γιατι υπάρχει εκει μια βίλα που έμενε (μένει?) ένας γιατρός!!
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Ελα βρε Χρήστο!Αφου όντως δεν ξέρει,μην τον μπερδεύεις κι άλλο!
'Γιατρός' έχει ονομαστεί ενα σημείο της ειδικής Μερκούρη,με μια πολύ δύσκολη αριστερή με χάσιμο.Ονομάστηκε έτσι γιατι υπάρχει εκει μια βίλα που έμενε (μένει?) ένας γιατρός!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...ενα σημείο της ειδικής Μερκούρη,με μια πολύ δύσκολη **αριστερή **με χάσιμο...χμ δεξια δεξια...! Αν διαβασεις αριστερη εκει θα βγεις στα Κιουρκα!
-
GlF θα ανεβάσεις πλάνα incar από τον πρώτο Μερκούρη (τον μεγάλο);;
Γενικώς όποιος ξέρει που μπορώ να βρω ιncar πλάνα από τον Μερκούρη παρακαλώ να μου πει... -
εγω ειχα παει στου καλτσουνη καταλαβατε ε
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
...ενα σημείο της ειδικής Μερκούρη,με μια πολύ δύσκολη **αριστερή **με χάσιμο
...χμ δεξια δεξια...! Αν διαβασεις αριστερη εκει θα βγεις στα Κιουρκα!
Σωστά!...Δεξιά είναι!!!...και δεν θα βγεις Κιούρκα...Αυστραλία θα βγείς!!!...
Καλά που μου το είπε και ο Χρήστος αλλά δεν πρόλαβα την διόρθωση επί του πιεστηρίου!!!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
ρε Κούκο πάλι ανάποδα έκανες αναγνωρίσεις??
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
GlF θα ανεβάσεις πλάνα incar από τον πρώτο Μερκούρη (τον μεγάλο);;
Γενικώς όποιος ξέρει που μπορώ να βρω ιncar πλάνα από τον Μερκούρη παρακαλώ να μου πει...εγώ έκανα τη μέγα πατάτα στο θέμα των πλάνων... η κάμερα ήταν τέρμα σε zoom και το μόνο που τραβήξαμε είναι... τα χαλίκια της ασφάλτου....
ούτε μια φορά δε την τσέκαρα να δω τι τραβάει μιας και ο Γιώργος ο codriver την αναβοσβηνε....η Αγγελική που έτρεχε με το 55 λέει οτι μπορεί να βάλει πλάνα αργότερα.
το site είναι το
http://www.prorally.gr -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
... αναγνωρισεις φευγοντας απο την ταβερνα...! κ οχι πηγαινοντας προς εκει!!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
... αναγνωρισεις φευγοντας απο την ταβερνα...! κ οχι πηγαινοντας προς εκει!!
Το σημείο έχει ταβέρνες και πριν και μετά!Απλά έκανα λάθος στο 'διαβασμα' των σημειώσεων!!!
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
η Αγγελική που έτρεχε με το 55 λέει οτι μπορεί να βάλει πλάνα αργότερα.
το site είναι το
http://www.prorally.grMακάρι να τα ανεβάσει, απότι βλέπω στο site γράφει εντυπωσιακά βίντεο σύντομα κοντά σας, μας δηλαδη...
Του γιατρού είναι δεξια με χάσιμο με κατεύθυνση προς βαρυμπόπη κοντά στην ταβέρνα που έγιναν τα βαφτίσια;; Και έχει κατοικία κάποιου γιατρού εκεί κοντα;; Δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιο σημείο είναι ρε γμτ... -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Του γιατρού είναι δεξια με χάσιμο με κατεύθυνση προς βαρυμπόπη κοντά στην ταβέρνα που έγιναν τα βαφτίσια;; Και έχει κατοικία κάποιου γιατρού εκεί κοντα;; Δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιο σημείο είναι ρε γμτ...Αν θυμάμαι καλά, είναι δεξιά που χάνεται, διασταύρωση με 'Ιπποκράτειο πολιτεία' αριστερά και μάντρα σπιτιού αριστερά. Πριν τις μεγάλες ευθείες.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Του γιατρού είναι δεξια με χάσιμο με κατεύθυνση προς βαρυμπόπη κοντά στην ταβέρνα που έγιναν τα βαφτίσια;; Και έχει κατοικία κάποιου γιατρού εκεί κοντα;; Δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιο σημείο είναι ρε γμτ...
Αν θυμάμαι καλά, είναι δεξιά που χάνεται, διασταύρωση με 'Ιπποκράτειο πολιτεία' αριστερά και μάντρα σπιτιού αριστερά. Πριν τις μεγάλες ευθείες.
Οπως τα λες είναι και πριν τις ευθείες πονηρό δεξί σε αριστερό εσάκι.
ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΜΕΡΚΟΥΡΗ...