-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εμένα μου αρέσει η πρώτη!
Που θα τα βλέπει λίγο...

3DΓι' αυτό λες να εντοπίζει τις μύγες τόσο εύκολα;
-
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
.......................... -
Μου λειπει η αισθηση του να εχεις γατα στο σπιτι,το πουρ-πουρ-πουρ και να ειναι ανεβασμενη πανω σου
-
Μετα απο τραγικό χαμό του αγαπημένου μας λυκόσκυλου το καλοκαίρι μας δώσανε εναν ασχημούλη αφταρα που μάλλον θα κατέληγε αδέσποτος:

είναι αρκετά έξυπνος κ μετά απο δυο φορές με το ζόρι έμαθε κ ανεβαίνει στο μηχανάκι μόνος του, για να τον πας βόλτα:

-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Αφού βαριέμαι που βαριέμαι, ας ανεβάσω τις κυρίες μου.Φάτσα!!!!
Μετα απο τραγικό χαμο του αγαπημένου μας λυκόσκυλου το καλοκαίρι μας δώσανε εναν ασχημούλη αφταρα που μάλλον θα κατέληγε αδέσποτος:
.............................
ειναι αρκετά έξυπνος κ μετα απο δυο φορ έμαθε κ ανεβαίνει στο μηχανάκι μονος να τον πας βόλτα:

Σκύλαρος θα γίνει!!!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Μετα απο τραγικό χαμό του αγαπημένου μας λυκόσκυλου το καλοκαίρι μας δώσανε εναν ασχημούλη αφταρα που μάλλον θα κατέληγε αδέσποτος:
είναι αρκετά έξυπνος κ μετά απο δυο φορές με το ζόρι έμαθε κ ανεβαίνει στο μηχανάκι μόνος του, για να τον πας βόλτα:

χαχαχαχα η δεύτερη φώτο είναι όλα τα λεφτά!!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:

Τρομερή φάτσα.
-
μηχανοβιος
-
Μπραβο αλλα γιατι δεν οδηγει;
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Μετα απο τραγικό χαμό του αγαπημένου μας λυκόσκυλου το καλοκαίρι μας δώσανε εναν ασχημούλη αφταρα που μάλλον θα κατέληγε αδέσποτος:είναι αρκετά έξυπνος κ μετά απο δυο φορές με το ζόρι έμαθε κ ανεβαίνει στο μηχανάκι μόνος του, για να τον πας βόλτα:
Κάτι μου λέει πως είμαστε σοί
-
Πρεπει να βάλεις μια καλύτερη φώτο να τον δούμε!!!
Με εβαλες σε σκέψη τωρα γιατι μου λεγανε τα αδερφάκι του ηταν πιο μπεζ κ το πηρα κ απο εδω Σαλονικη!
Πάντως με το μηχανάκι εχει πολυ πλακα! Παω να φύγω εγω κ τρέχει να ανεβεί να τον πάρω μαζί!
Σας ευχαριστώ ολους για ασχημούλη Εκτορα!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Μετα απο τραγικό χαμό του αγαπημένου μας λυκόσκυλου το καλοκαίρι μας δώσανε εναν ασχημούλη αφταρα που μάλλον θα κατέληγε αδέσποτος:....................................................................................................................................................είναι αρκετά έξυπνος κ μετά απο δυο φορές με το ζόρι έμαθε κ ανεβαίνει στο μηχανάκι μόνος του, για να τον πας βόλτα:............................................................Αφτάρας ναι , ασχημούλης ΟΧΙ
-
Οχι και ασχημούλης!
Αυτός μια μέρα θα γίνει ο sasgamwkaixinwlesnapaxinw? σκύλαρος της γειτονιάς! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Οχι και ασχημούλης!
Αυτός μια μέρα θα γίνει ο sasgamwkaixinwlesnapaxinw? σκύλαρος της γειτονιάς!Αμα γίνει αυτός που λες, θα γεμίσει η γειτονιά ... αυτιά
-
-
Αφτιά σίγουρα δεν θα γεμίσουμε μιας κ ο προηγούμενος έπεσε θύμα δηλητηριασμου ο συγκεκριμένος θα ειναι σε στενή εποπτεία (ΔΝΤ φάση)!
Γιαυτο εκπαιδεύεται να βγαινει με σκουτερ εκτός χωρίου οπου μόνο εκει θα αφήνεται ελεύθερος! Βέβαια οταν γίνει μεγαλύτερος απο το μηχανάκι θα υπαρχει πρόβλημα
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Αφτιά σίγουρα δεν θα γεμίσουμε γιατι μιας κ ο προηγούμενος έπεσε θύμα δηλητηριασμου ο συγκεκριμένος θα ειναι σε στενή εποπτεία (ΔΝΤ φάση)!Γιαυτο εκπαιδεύεται να βγαινει με σκουτερ εκτός χωρίου οπου μόνο εκει θα αφήνεται ελεύθερος! Βέβαια οταν γίνει μεγαλύτερος απο το μηχανάκι θα υπαρχει πρόβλημα
Οταν μεγαλωσει θα τον ζέψεις στο μηχανακι,θα κανεις και οικονομια στην βενζινη!
-
Τότε θα πάρεις μια καγιεν για να χωράει χαχαχαχα (ίδρυμα φάση Λολ).
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μου λειπει η αισθηση του να εχεις γατα στο σπιτι,το πουρ-πουρ-πουρ και να ειναι ανεβασμενη πανω σουKαλά, εμείς οτ γατάκι που φέραμε από τη Σαντορίνη το μόνο που κάνει είναι να ανεβαίνει πάνω σου με τα 2 του πόδια, να βγάζει νύχια και να σου χαλάει τα ρούχα! Μα τι βλήμα! Η πλάκα είναι ότι με την σκύλα είναι μια χαρά αλλά αν πας να χαιδέψεις τη γάτα μόνο, τα παίρνει άσχημα κ που κ που πέφτει καμιά μπούφλα!
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]