-
Μια χαρά τα κατάφερες, εγώ είχα παιδευτεί πολύ με το z4root μέχρι να τα καταφέρω με το super1click.
Βλέπω εσύ βολεύτηκες με το Android και δεν είσαι γκρινιάρης σαν κάτι άλλους, ονόματα δεν λέμε....Το βάρεσα με το Defy μου.
-
ποιος εχει το go sms pro και του αρεσει κιολας?
-
για το pro παντως μεχρι πρόσφατα δεν ηταν ετοιμο για root!
το fm radio σου ernani με τη custom rom??
-
Είναι με την μαμά rom (δεν έχω βάλει custom... ακόμα ). Στα υπόψιν ότι δεν έχει rds.
-
Τόσο χάλια είναι out of the box και τα πειράζετε όλοι σας;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τόσο χάλια είναι out of the box και τα πειράζετε όλοι σας;τιποτα δεν μπορει να γινει ακομη καλυτερο
με μια εξαιρεση παντα... -
Με το Screenshot it.
-
https://market.android.com/details?id=c ... tana&hl=en
Τα screenshots που έχει ανταποκρίνονται στην τελευταία έκδοση του facebook? Ή είναι παλιά;
-
γιατι ποιος σου ειπε οτι το αλλαξαν? ενα απο τα χειροτερα app by far που εχω δει ειναι αυτο
-
Στο iOS παντως που το αλλαξαν,επιτελους την παλεψε λιγο
-
Κάποιο καλό πρόσφατο πρόγραμμα πλοήγησης που να μην χρειάζεται internet έχετε να προτείνετε?
Έχω το sygic aura σπασμένο αλλά με κουράζει, τελευταία χρειάζεται να επανεκκινήσω τη συσκευή
για να βρει σήμα. Αν υπάρχει καμία πρόταση για σπασμένο που να δουλεύει άριστα, ρίχτε την. -
iGO. Σε μένα δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα.
Το βάρεσα με το Defy μου.
-
Ευχαριστώ, για να δούμε πως θα τρέξει.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
iGO. Σε μένα δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα.Το βάρεσα με το Defy μου.
Το εχω εγκαταστησει και εγω αλλα κατι παιζει με το πληκτρολογιο:
δε μου εμφανιζει το αριθμητικο...(μηπως μπορεις να μου στειλεις τα αντιστοιχα αρχεια? )
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
..συν της άλλης..
..συν τις άλλοις..
πλησιάζεις
Ώρε φούστη μ...εξεχάσαμεν και την δοτικήν τσι καθομιλουμένης...
Μη βαράτε το γνωρίζω ότι τελικά είναι συν τοις άλλοις αλλά είμαι με 5 ώρες ύπνο, και τα παράπονα σας στον Vellerefonti που τα τσούζαμε χθες με JamesonΩραίες παρέες...
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ποιος εχει το go sms pro και του αρεσει κιολας?Εγώ το χω και μου φαίνεται καλό. Μόνο τα υπολειπόμενα γράμματα μέχρι τα 160 δεν μετράει. Κατά τα λοιπά είναι οκ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
_Η Samsung επιβεβαίωσε πως το Galaxy S II καθώς και τα tablet της θα λάβουν το Ice Cream Sandwich
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=561598_
Αισθάνομαι λίγο καλύτερα πλέον!!
Δεν προλάβανε στο Κουπερτίνο να κάνουν τα σαράντα και:
-
λέω να κάτσω να περάσω custon rom...
50-50 η πυθανότητα να τα κάνω θάλασσαδεν βλεπω όμως την αμεση επεμβαση στο msn και ξενερώνω
Θλω να τα σβήσω ΟΛΑ και να φορμάρω και την κάρτα μνήμης.επαφές έχω backup και δεν χρειαζεται να κρατησω τιποτα αλλο! σε περίπτωση που κάνω όμως καμια τρελή μαλακιούλα, θα ήθελα να έχω ένα πληρες backup.
ερώτηση 1: είναι αυτο που λέμε naroid backup? αν ναι, με πιο πρόγραμμα;
έχω κάνει root, έχω περάσει το 2nd-init και το root explorer.
βλέπω ότι χρειαζομαι το rsd lite. σωστά;ερώτηση 2:original foul sbf για defy+ υπάρχει πουθενά;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
λέω να κάτσω να περάσω custon rom...
50-50 η πυθανότητα να τα κάνω θάλασσαδεν βλεπω όμως την αμεση επεμβαση στο msn και ξενερώνω
Θλω να τα σβήσω ΟΛΑ και να φορμάρω και την κάρτα μνήμης.επαφές έχω backup και δεν χρειαζεται να κρατησω τιποτα αλλο! σε περίπτωση που κάνω όμως καμια τρελή μαλακιούλα, θα ήθελα να έχω ένα πληρες backup.
ερώτηση 1: είναι αυτο που λέμε naroid backup? αν ναι, με πιο πρόγραμμα;
έχω κάνει root, έχω περάσει το 2nd-init και το root explorer.
βλέπω ότι χρειαζομαι το rsd lite. σωστά;ερώτηση 2:original foul sbf για defy+ υπάρχει πουθενά;
και να κανεις βλακεια υπαρχει το Official tool της καθε εταιρειας που το επαναφερει (λογικα πρεπει να εχει η καθε εταιρεια..)
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
γιατι ποιος σου ειπε οτι το αλλαξαν? ενα απο τα χειροτερα app by far που εχω δει ειναι αυτοΣτο iOS παντως που το αλλαξαν,επιτελους την παλεψε λιγο
Ακριβώς γι αυτό. Και στο iOS η προηγούμενη έκδοση ήταν τελείως απάλευτη!
Η καινούρια είναι ΟΚ.
Περι συσκευών Android...