-
Χρόνια πολλά στον thaliarque που γιορτάζει σήμερα. Φίλε ότι επιθυμείς να το έχεις και του χρόνου με υγεία
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Χρόνια πολλά στον thaliarque που γιορτάζει σήμερα. Φίλε ότι επιθυμείς να το έχεις και του χρόνου με υγείαΕυχαριστώ πολύ για τις ευχές! Με τη σειρά μου εύχομαι κι εγώ σε όσους 'κρυφούς' Δημήτρηδες εδώ μέσα
γιορτάζουν: πολύχρονοι, καλότυχοι και ευτυχισμένοι!Αυτά τα ΝΗΧ με προβληματίζουν κι εμένα ιδιαίτερα ...
... καταρχήν δεν έχω δει σε λαμαρίνα αλλά ούτε χάρτινη ΝΗΧ-32**,33**+35** ώστε να καταλάβω τι παίζει, αυτό που βλέπω και με προβληματίζει τις τελευταίες μέρες είναι τα ΝΝΒ,είδα τουλάχιστον 4-5 ΝΝΒ-400/499 που είχαν ακόμη χάρτινες!!! ...ξέμειναν από μέταλλο???
Ελπίζω να προλάβω πριν την άδεια να τους επισκευτώ (με τα τηλ.δεν τα πάω καλά- μη θυμηθώ το τελευταίο φιάσκο με την Καστοριά),αλλίως μετά τις 7/11...Σε πρόλαβα, αλλά τουλάχιστον ξεκαθάρισε η κατάσταση με τη Θέρμη και επιπλέον λόγω χαμηλών ρυθμών και του
'ανοίγματος' στους σχετικούς κλάδους (300 νούμερα στα νέα ΙΧ, δηλαδή ΝΗΧ-3201/3500, αντί για 100 ή 200 στους
παλιότερους) είναι πια ευκολότερο να παρακολουθούμε την εξέλιξή τους και πιθανά άλματα που υποδηλώνουν νέους
κλάδους.Για τα ΝΝΒ ούτε να το συζητάς για έλλειψη: υπάρχουν εδώ και 2-3 χρόνια ως απόθεμα εκεί όσα λέει το πρώτο ποστ!
@thaliarque γιού χέλπ μι εντ αϊ πρόμις αϊ χελπ γιου.
Ένα αρχαίο κορεάτικο ρητό λέει: Ουάν χαντ γουός δε άδερ, μποθ χεντς γουός δε φέϊς ...@thaliarque2: Ελπίζω στην επόμενη δόση (σύντομα εννοώ) να είναι μέσα και τα Γιαννιτσιώτικα ΕΕΕ ... δε μπορώ να περιμένω ... θέλω κι άλλα κι άλλα ... αντίλ όβερντοσις!!! ... 'άξιος' για τις μηχανές ... επιτέλους πότε θα δούμε ΑΒΙ,2 την βδομάδα πινακιδώνουν μόνο???
Δεν έχεις παράπονο, ε; Εκτιμώ τη διάθεσή σου να βοηθήσεις, έχεις αποδείξει ως τώρα πως αν θέλεις να
μάθεις κάτι τολμάς και ρωτάς.ΑΒΙ και ΖΑΑ είναι πλέον οι επόμενοι και μάλλον μόνοι συνδυασμοί δικύκλων που θα φανούν στην επαρχία πριν κλείσει
η χρονιά, πολύ μικρή πιθανότητα έως ανύπαρκτη για ΡΥΙ. Επίσης αποκλείεται εμφάνιση εντός σειράς ΗΙΑ, ΡΡΙ, ΕΕΟ,
ΚΤΗ, ΑΜΗ, ΜΟΙ που θα είναι λογικά οι πρώτοι νέοι συνδυασμοί δικύκλων εκτός Αττικής για το 2012. Στην Αττική
να περιμένουμε μόνο ΟΙΝ (ή ΟΙΤ...) και ΟΒΥ πριν κλείσει η χρονιά, δύσκολο για ΟΜΗ και ΒΝΙ, αποκλείεται ΟΚΙ και
ΒΧΙ που θα είναι, μαζί με ΟΒΧ, οι πρώτοι νέοι συνδυασμοί στην Αττική για τη νέα χρονιά.Στα αυτοκίνητα δεν έχει αλλάξει κάτι, ΙΡΒ, ΚΡΤ, ΒΟΟ και ΚΒΤ μέσα στο Νοέμβρη, ΚΙΗ οριακά πριν κλείσει η χρονιά,
αν και με την ξέφρενη πτώση των ρυθμών στις ταξινομήσεις ίσως καθυστερήσει η εμφάνισή τους ακόμα περισσότερο.Στις κόκκινες περιμένουμε τα ΕΕΕ-5650 και ΕΕΕ-5900 σε Πιερία και Μεσσηνία αντίστοιχα, νέους κλάδους σε Κορινθία,
Χολαργό και Αγία Παρασκευή, κατά πάσα πιθανότητα πριν κλείσει το 2011. Με τη νέα χρονιά πλέον σε Μαγνησία,
Αργολίδα, Χαλκίδα κλπ. Εδώ οι ρυθμοί έχουν περίπου φτάσει στον πάτο, οπότε δεν θα εκπλαγώ αν κάποιοι από τους
νέους κλάδους που ανέφερα στην αρχή εμφανιστούν και αυτό με τη νέα χρονιά, πχ η Μεσσηνία δεν έχει δώσει ούτε μία
κόκκινη επί δύο μήνες... -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Στα αυτοκίνητα δεν έχει αλλάξει κάτι, ΙΡΒ, ΚΡΤ, ΒΟΟ και ΚΒΤ μέσα στο Νοέμβρη..
Χρονια Πολλα κι απο μενα!!! Να χαιρεσαι το ονομα σου!!!
Εχω μια υποψια για το ΙΡΒ... Εφοσον πηρανε το ΙΟΧ απο το Περιστερι γιατι να μην πηρανε και το ΙΟΥ? (υπο το σκεπτικο του να μην ξεκινησουν ακομα τα ΙΡ*)
-
HKY 6464 vw polo
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Εχω μια υποψια για το ΙΡΒ... Εφοσον πηρανε το ΙΟΧ απο το Περιστερι γιατι να μην πηρανε και το ΙΟΥ? (υπο το σκεπτικο του να μην ξεκινησουν ακομα τα ΙΡ*)
Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
Πολύ σωστή η υποψία σου και το έχω σκεφτεί σαν ενδεχόμενο. Θα δείξει!
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
Πολύ σωστή η υποψία σου και το έχω σκεφτεί σαν ενδεχόμενο. Θα δείξει!
Υπάρχει η πιθανότητα σίγουρα γιατί το ΙΟΥ για την Δυτική Αθήνα έχει πάαααααααααααααααααααρα πολύ δρόμο για να εμφανιστεί (αν θα εμφανιστεί και δεν τον πάρουν σε άλλο κλάδο)
-
Καταρχήν χρόνια πολλά σε όλους τους Δημήτρηδες,γνωστούς και αγνώστους εδώ μέσα, κατά δεύτερον χρόνια πολλά ξεχωριστά στον thaliarque που ως captain στην τρέλα μας,αξίζει κάτι παραπάνω,γιατί όπως και να το κάνουμε χωρίς τις πληροφορίες του,ειδικά των ταξινομήσεων,το posting εδώ θα ήταν πολύ υποτιμημένο!!! ... like haircut ένα πράμα...
Στα σημερινά τωρα (26/10) σε μια πόλη που γιόραζε,λίγα πράγματα είδα.
ΝΙΤ-4131(χ) σε λευκό νέο TOYOTA IQ στην Δ.Ε.Θ. το βραδάκι + λίγο πιό μετά το πρώτο μου:
ΙΜΧ-1039 σε μαύρο SKODA OCTAVIA στον Εύοσμο,που δείχνει πολύ όμορφο σε σχέση με τα ΙΜΥ + τα ΙΜΤ !!!
Τέλος το ΝΟΥ-391 που είχα δει σε χάρτινη το είδα πινακιδωμένο στο ίδιο σημειο σταθμευμένο όπως την άλλη φορά...Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΤαξινομήσειςΕΕΕ 251 14/10, δε βλέπω το 333 να δίνεται πριν την άνοιξη του 2012...
Thanks a lot ...
Καλύτερα ποιος τρέχει χειμωνιάτικα στα Γιαννιτσά!!!Ταξινομήσεις
ΚΤΖ 967 11/10Γι αυτό 11 μήνες μετά,η πινακίδα μου μοιάζει καινούργια ... που να την έβγαζα στο Καρπενήσι ... ... μάλλον εκεί θα φαινόταν 3-4 χρόνων!!!
Δεν έχεις παράπονο, ε; Εκτιμώ τη διάθεσή σου να βοηθήσεις, έχεις αποδείξει ως τώρα πως αν θέλεις να
μάθεις κάτι τολμάς και ρωτάς.Θα μουν αχάριστος αν είχα και παράπονο,μετά από όλα αυτά ... αλλά πως να το κάνουμε ... αν έχεις την 'νόσο' τις πινακιδολαγνίας ... θέλεις όλο και περισσότερα!!! ... like drugs
Μέσα Νοέμβρη αν δεν χαλάσει ο καιρός λέω να κάνω ένα τουρ στην Δυτ.Μακεδονία ...όλο και κάτι θα δω ... όλο και κάποια Δ/νση Μεταφορών θα επισκευτώ -
Τηλεφωνική επικοινωνία με Ιεράπετρα μετά από αρκετό καιρό, ο πολύ συμπαθής και εξυπηρετικός υπάλληλος με
ενημέρωσε πως δεν έχουν πάρει ακόμα εκεί αλλά ούτε στη Σητεία ΑΝΜ από Άγιο Νικόλαο. Επίσης δεν έχουν άλλα ΑΕΖ
από αυτά που δίνουν, από κόκκινες όμως έχουν πάρει από Άγιο και πρόκειται να δώσουν ΕΕΕ-1581/1585.Αντίθετα ο υπάλληλος στη διεύθυνση της Κορινθίας δε μου είπε για τις μελλοντικές τους κόκκινες και με παρέπεμψε
στο υπουργείο.Η αλήθεια είναι πως σκέφτομαι να κάνω μία κρούση εκεί για να ξεκαθαρίσουμε τρέχοντες και μελλοντικούς κλάδους
στα ΕΕΕ από το 4000 και μετά. Στα παλιότερα κόκκινα δε νομίζω να έχουμε εκπλήξεις, λογικά όπου δίνονται τώρα
ΚΧΟ, ΚΧΥ, ΚΧΧ, ΜΗΟ και ΕΕΕ ως το 3999 θα εξαντληθούν τα αποθέματα από τις περιοχές που δίνουν τις τρέχουσες
50άδες ή τις αμέσως προηγούμενες, πχ η Θήβα αναμένεται να δώσει τα ΚΧΧ-8001/8200 μετά το 8000. Έχω όμως
την απορία και για τα ΕΕΕ-2951/3000 που νομίζαμε πως δίνει η Κομοτηνή...Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Καταρχήν χρόνια πολλά σε όλους τους Δημήτρηδες,γνωστούς και αγνώστους εδώ μέσα, κατά δεύτερον χρόνια πολλά ξεχωριστά στον thaliarque που ως captain στην τρέλα μας,αξίζει κάτι παραπάνω,γιατί όπως και να το κάνουμε χωρίς τις πληροφορίες του,ειδικά των ταξινομήσεων,το posting εδώ θα ήταν πολύ υποτιμημένο!!!...Ευχαριστώ πολύ για ευχές και καλά λόγια! Αν δεν είχα την ανταπόκρισή σας σε όσα ψάχνω και γράφω εδώ νομίζω πως
θα είχα σταματήσει την έρευνα εδώ και καιρό... για να μην πω πως δε θα είχα ξεκινήσει καν!... Μέσα Νοέμβρη αν δεν χαλάσει ο καιρός λέω να κάνω ένα τουρ στην Δυτ.Μακεδονία ...όλο και κάτι θα δω ... όλο και κάποια Δ/νση Μεταφορών θα επισκευτώ...
Αν πας Καστοριά ρώτα αν εκτός από τα ΕΕΕ-3701/3750 που δίνουν τώρα έχουν πάρει και τα 3751/3800. Ομοίως στην
Κοζάνη αν έχουν πάρει και τίποτα από τα ΕΕΕ-4550/4699... -
ΗΑΝ 3970 σε Fiesta.
Χρόνια πολλά thaliarque,αν και καθυστερημένα.
Να σημειώσω ότι αρκετά ΙΧ στον Πύργο και τη γύρω περιοχή που κυκλοφορούσαν με αθηνα'ι'κές πινακίδες,έχουν επαναταξινομηθεί σε ΗΑΝ.Επίσης πλέον ή σε μεταχειρισμένα ή σε μικρού κυβισμού καινούργια βλέπω πινακίδες. -
ΑΖΖ 3192 Φιεστα...
-
ΚΟΜ 6288 σε 207, που εδω και 2 μηνες κυκλοφορουσε με μια γερμανικη πινακιδα που δεξια της εγραφε μια ημερομηνια... Τι πινακιδες ειναι αυτες? (Εχω δει παρα πολλες τετοιες )
Και ΚΚΝ 306
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
...Χρόνια πολλά thaliarque,αν και καθυστερημένα.
Να σημειώσω ότι αρκετά ΙΧ στον Πύργο και τη γύρω περιοχή που κυκλοφορούσαν με αθηνα'ι'κές πινακίδες,έχουν επαναταξινομηθεί σε ΗΑΝ.Επίσης πλέον ή σε μεταχειρισμένα ή σε μικρού κυβισμού καινούργια βλέπω πινακίδες.Σ' ευχαριστώ! Από δω και πέρα έτσι θα είναι, νέα νούμερα μόνο σε μεταχειρισμένα ή μικρού κυβισμού και μεγέθους
νέα αυτοκίνητα θα βλέπουμε μόνο. Θα θυμίσει μέσα δεκετίας 80 η κατάσταση με πωλήσεις σαφώς κάτω από τις 100
χιλιάδες το χρόνο στα αυτοκίνητα. Οι κόκκινες θα πατώσουν και πολλές υπηρεσίες θα δίνουν μονοψήφιο πλήθος το χρόνο.
Μόνο τα δίκυκλα ίσως κρατήσουν καλύτερα...Προβλέψεων συνέχεια! Στην επαρχία νέοι συνδυασμοί στα αυτοκίνητα για το 2012 προβλέπονταν μόνο: ΧΙΖ το καλοκαίρι,
ΗΚΧ επίσης καλοκαίρι (εκτός αν πάρουν πάνω από 500 νούμερα Μοίρες και Αρκαλοχώρι οπότε νωρίτερα τα πρώτα ΗΚΧ)
και προς το τέλος της χρονιάς ΤΚΤ και ΑΚΜ. Τολμώ να αναθεωρήσω την πρόβλεψη αυτή προς το χειρότερο: ΤΚΤ και ΑΚΜ
ίσως δε φανούν μέσα στο 2012, άρα στην επαρχία μόνο δύο νέοι συνδυασμοί... Αλλά και σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη
τα πράγματα δε θα είναι καλύτερα, μόνο ΙΟΚ, ΙΟΑ, ΙΡΕ και ΝΙΥ είναι οι σίγουροι συνδυασμοί για το 2012, με πιθανότητα
(το μέγεθος της οποίας δε μπορώ τώρα να προβλέψω) ΙΡΑ, ΙΟΒ και ΙΜΜ...ΚΟΜ 6288 σε 207, που εδω και 2 μηνες κυκλοφορουσε με μια γερμανικη πινακιδα που δεξια της εγραφε μια ημερομηνια... Τι πινακιδες ειναι αυτες? (Εχω δει παρα πολλες τετοιες )
Και ΚΚΝ 306
Μήπως είναι γερμανικές πινακίδες τελωνείου; Για χτύπα στο google 'zoll number plates'. ΚΟΜ-6282 είδα το μεσημέρι,
ΚΚΝ 311 ταξινομήθηκε 18/10. -
Ναι ναι τετοιες ηταν! Ευχαριστω πολυ για την πληροφορια!!
-
ΕΕΡ-2469 σε λευκό HYUNDAI i20 από το πρωί στον Εύοσμο...
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
ΚΟΜ 6288 σε 207, που εδω και 2 μηνες κυκλοφορουσε με μια γερμανικη πινακιδα που δεξια της εγραφε μια ημερομηνια... Τι πινακιδες ειναι αυτες? (Εχω δει παρα πολλες τετοιες )Και ΚΚΝ 306
Εάν το πλαίσιο ήταν κόκκινο και είχε ολόκληρη ημερ/νία ήταν η ημερομηνία (ημέρα)εκτελωνισμού του τα γνωστα zollnummern!!! (π.χ.:κάθετα οι αριθμοι 24 10 11,σημαίνει ότι εκτελωνίστικε ή επρεπε να εκτελωνιστεί την προηγούμενη Δευτέρα)εάν πάλι το πλαίσιο ήταν πορτοκαλί και είχε 2 αριθμους κάθετα με μια παύλα από τον άνω στον κάτω αριθμό (π.χ 03 - 11) σημαίνει ότι ειναι εποχιακό όχημα κι ότι θα κυκλοφορεί από Μάρτιο εώς Νοέμβριο!!! Εμείς έχουμε τις αντοιστοιχες πράσινες γι αυτό με γράμμα Ρ ή Τ μπροστά!!!
@thaliarque: Το περίεργο με τα ΝΝΒ είναι ότι μετά το ΝΝΒ-399 δεν έχει πινακιδωθεί κανένα κι όλα κυκλοφορουν περίπου εδώ και 20-25 μέρες με χάρτινες, ένας κλάδος που ποτέ εώς το ΝΝΑ-899 δεν είχε χάρτινες!!!
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Να σημειώσω ότι αρκετά ΙΧ στον Πύργο και τη γύρω περιοχή που κυκλοφορούσαν με αθηνα'ι'κές πινακίδες,έχουν επαναταξινομηθεί σε ΗΑΝ.Επίσης πλέον ή σε μεταχειρισμένα ή σε μικρού κυβισμού καινούργια βλέπω πινακίδες.Αυτό που λες συμβαίνει σε αυτοκίνητα που είναι Leasing και όταν λήξει η χρονομίσθωση ο ιδιοκτήτης αποφασίζει να το κρατήσει στη κατοχή του. Γνωρίζω 2 τέτοιες περιπτώσεις.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Να σημειώσω ότι αρκετά ΙΧ στον Πύργο και τη γύρω περιοχή που κυκλοφορούσαν με αθηνα'ι'κές πινακίδες,έχουν επαναταξινομηθεί σε ΗΑΝ.Επίσης πλέον ή σε μεταχειρισμένα ή σε μικρού κυβισμού καινούργια βλέπω πινακίδες.
Αυτό που λες συμβαίνει σε αυτοκίνητα που είναι Leasing και όταν λήξει η χρονομίσθωση ο ιδιοκτήτης αποφασίζει να το κρατήσει στη κατοχή του. Γνωρίζω 2 τέτοιες περιπτώσεις.
και γιατι να αλλαξουν οι πινακιδες?? μεταβιβαση απο την εταιρια leasing στον ιδιοκτητη γινεται..
-
Υπάρχουν εταιρίες που δεν θέλουν να μένει πάνω η αρχική πινακίδα αυτοκινήτου. Τουλάχιστον αυτό μου είπε ο ένας από τους 2 που έκανε αυτή τη διαδικασία. Αρχικά ήταν με leasing με αθηναικές και μετά η εταιρία leasing παρέδωσε πινακίδες και έκανε έκδοση νέων ο κάτοχος. (Λαρισαικές αυτή τη φορά)
-
Μετά από αρκετό καιρό βρήκα χρόνο να κάνω μια βόλτα στην πόλη!
ΕΕΡ 4371
ΕΕΡ 2471 αλλά πιο μετά 2499και ένα κόκκινο που δεν είμαι σίγουρος ΕΕΕ 5058
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Υπάρχουν εταιρίες που δεν θέλουν να μένει πάνω η αρχική πινακίδα αυτοκινήτου. Τουλάχιστον αυτό μου είπε ο ένας από τους 2 που έκανε αυτή τη διαδικασία. Αρχικά ήταν με leasing με αθηναικές και μετά η εταιρία leasing παρέδωσε πινακίδες και έκανε έκδοση νέων ο κάτοχος. (Λαρισαικές αυτή τη φορά)μαλλον ο κατοχος ηθελε να εκδοσει πινακιδες που να δηλωνουν τον τοπο διαμονης τους
ειδα ενα καινουργιο passat με πινακιδα ΙΖΙ 9792. Παιζει..?? -
Το αντίθετο! Δεν είχε καμία όρεξη να αλλάξει πινακίδες, γτ επειδή η εταιρεία είχε έδρα Αθήνα πήγε μόνος του να τις βγάλει! Και το 2ο περιστατικό που ξέρω το ίδιο έγινε! Οταν έληξε το leasing αναγκάστηκε να βγάλει νέες!
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011