-
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους και όλες που γιορτάζουν σήμερα!!
Εμένα γορτάζει.....Η πεθερά μου !!! -
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!
sv2 , πολύχρονος και με υγεία.
**dbekos ** να σε χαίρεται η οικογένειά σου
DAP Yγεία και ευτυχία. -
Χρόνια πολλά σε γενεθλιάζοντες κι εορτάζοντες.
-
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!
-
Χρόνια πολλά sv2.Πάντα υγιής κι ευτυχισμένος εύχομαι
Χρόνια πολλά στους Εορτάζοντες
Ειδικές ευχές λόγο γνωριμίας στους Dbeko,DAP
Ότι επιθυμειται και πάντα υγιής και ευτυχισμένοι -
Χρόνια πολλά στους σημερινούς εορτάζοντες του φόρουμ.
Ειδικότερα τις θερμότερες ευχές μου στους (αναφέρομαι με τυχαία σειρά) dbekos, DAP, sv2, koubeast.
-
Χρονια πολλα στον Γιωργο (sv2) για τα γενεθλια του και σε ολους τους εορταζοντες Δημητρηδες!!!
-
Χρονια πολλα sv2, να τα χιλιασεις!
Θα σου εστελνα δωρο μια Ferrari, αλλα δεν εχει και πολυ νοημα! Ενω εσυ σε καμια 20αρια μερες που ειναι τα γενεθλια μου μπορεις ανετα να το κανεις, δεν εχω κανενα προβλημα!
Να εισαι παντα καλα, υγεια κι ευτυχια πανω απο ολα!Χρονια πολλα σε ολους τους Δημητρηδες!
-
Χρόνια πολλά και καλα σε ονοματοεορτάζοντες και γενεθλιάζοντες
Να είστε πάντα καλά, γεροί, δυνατοί και τυχεροί.
-
Χρονια πολλα στους εορταζοντες!
-
Χρόνια πολλά και από εμένα σε όλους τους Δημήτρηδες, κι εύχομαι και στον Γιώργο (sv2) πολύχρονος και πάντα γερός να χαίρεται το IQ(το εργαλείο) αλλά κι εκείνο το κόκκινο σαράβαλο
-
Χρονια πολλα σε ολους τους Δημητρηδες, να ειστε παντα καλα.
sv2, πολυχρονος, οτι επιθυμεις.
-
Χρονια Πολλα σε ολους τους Δημητρηδες και τις Δημητρες!!!! Να χαιρεστε το ονομα σας!!
Sv2 Χρονια Πολλα!!!! Να τα εκατοστησεις!!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Χρόνια πολλά και καλά για τα γεννέθλιά του στον αγαπητό SV2, με υγεία και κάθε ευτυχία!!!Επίσης τις καλύτερες ευχές μου στους φίλτατους dbekos, DAP, pik, Koubeast αλλά και σε όλους τους Δημήτρηδες του forum για την ονομαστική τους εορτή! Να χαίρεστε και τις Δημητρούλες σας! Άντε χρόνια πολλά και στην πόλη μου...
Ευχαριστώ πολύ Αλέξανδρε και συ ότι επιθυμείς!
Χρόνια Πολλά και ότι επιθυμούν όλοι οι εορταζοντες του forum!
Στους Δημήτριδες (dbeko και DAP) και στον Γιώργο (sv2) παντα με υγεία, χαρα και ευτυχία σε αυτούς και στις οικογενειες τους και στον νεότερο Δημήτρη (koubeast) καλό πτυχίο και επιτυχίες στην ζωή του!Ευχαριστώ Κώστα, ένα μάθημα έμεινε, που θα πάει
Χρόνια πολλά στους σημερινούς εορτάζοντες του φόρουμ.
Ειδικότερα τις θερμότερες ευχές μου στους (αναφέρομαι με τυχαία σειρά) dbekos, DAP, sv2, koubeast.
Ευχαριστώ Πάνο και συ ότι επιθυμείς! Αντε και με μια AR GT τώρα!
Να ευχαριστήσω και όσους ευχήθηκαν και να ανταποδώσω τις ευχές, ενώ να ευχηθώ κι εγώ χρόνια πολλά στους DAP, dbeko, pik, dmitspan και σε όλους τους άλλους Δημήτρηδες του φόρουμ Να τα εκατοστήσει κι ο sv2!
Με τους Θεσσαλονικείς θα τα πούμε κι από κοντά από βδομάδα που θα επιστρέψω, γιατί γύρισα στα πάτρια εδάφη για το 5ήμερο
-
Χρόνια πολλά σε όλους του εορτάζοντες και εορτάζουσες
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Να ευχαριστήσω και όσους ευχήθηκαν και να ανταποδώσω τις ευχές, ενώ να ευχηθώ κι εγώ χρόνια πολλά στους DAP, dbeko, pik, dmitspan και σε όλους τους άλλους Δημήτρηδες του φόρουμ Να τα εκατοστήσει κι ο sv2!
επισης να εισαστε καλα...
Χρονια πολλα και στον sv2 να τα εκατοστησει με υγεια.
-
Xρόνια πολλά στον πατέρα, στον dbeko, στον dmitspan και σε όλους όσους ακόμα ξεχνάω.
Στον εσ-βε-ντουο δεν λέω τιποτα, του τα ειπα φεϊσμπουκικώς. -
Χρόνια πολλά στους αγαπητούς εορτάζοντες, ειδικά σε sv2 και dbekos.
-
Χρόνια πολλα παλικάρια μου!!!
-
ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω σ'όλους τους Δημήτρηδες, να μας χαίρεστε
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ! [#5]