-
Ρε παιδιά, κανένα χάρτη του αγώνα που μπορεί να βρει κανείς;
-
Παίδες 'τα είπαμε τα συμφωνήσαμε',για το θέμα του καιρού έχει δωθεί παραγγελία................
-
Εμείς,αύριο τό μεσημέρι κατηφορίζουμε πάντως.
Τό βραδάκι θά είμαστε κάτω. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στο SP δεν θα είναι κανένας!Τέτοια ροχάλα!!!
Θα φταίω μετά εγώ αν κανονίσω μερικά SP-babes όταν λείπετε και τραβάτε τα μαλλιά σας;;;;
-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
Στο SP δεν θα είναι κανένας!
Τέτοια ροχάλα!!!
Θα φταίω μετά εγώ αν κανονίσω μερικά SP-babes όταν λείπετε και τραβάτε τα μαλλιά σας;;;;
Τι,τι,τιιιι. Για να δουμε ποσοι θα πανε τοτε στον αγωνα.
Υ.Γ.Λιακο αν δεν βρεις πολλα,εδω ειμαι εγω,εθελοντης.Γυριζω απο τη Στυλιδα Κυριακατικα και πρωι πρωι. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι ρε πο@@@@ μου πάλι βροχή!!!Τι διάλο!!!Τον χορό της βροχής χορεύετε εσεις οι Ταρίφες?!!Toutatis Rain Force !!!
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Οχι ρε πο@@@@ μου πάλι βροχή!!!Τι διάλο!!!Τον χορό της βροχής χορεύετε εσεις οι Ταρίφες?!!
Toutatis Rain Force !!!
Σωστόοοςς!!!!
-
Θά πώ λοιπών τόν πόνο μου.
Τό πλήρωμα τού TRF,δέν είδε τό πανώ μας,ούτε στό πρώτο ούτε στό δεύτερο πέρασμα.
Στόν επόμενο αγώνα,θά ετοιμάσω πανώ πού θά τό βλέπουν καί οι επιβάτες τών αεροπλάνων.Υ.Γ.KF,maf καί glf,νά μού στείλουν μέ ΡΜ τίς διευθύνσεις τους,νά τούς στείλω τίς φωτό μέ τίς αφεντομουτσουνάρες τους στά μπάκετ.
Υ.Γ.2 πάλι δέν μου βγήκαν καλές -
Κύριάκο-Γιάννη, ελπίζω να ευχαριστηθήκατε τον αγώνα, αν και δεν σας είδα από κοντά ! Αντε και στο επόμενο. Ορίστε και η 'φάτσα σας' στο rally.gr
Μπράβο σε όλους τους φορουμάδες!
-
Πιστεύω το ευχαριστήθηκαν ..... και κυρίως το κατάβρεγμα με σαμπάνια των παρευρισκομένων στη ράμπα
-
ετσι, βασιλη, ετσι!
εντελως φιλικο το κλιμα στον τερματισμο, με απιστευτους διαλογους του αντρεα (hunter) με τον εκφωνητη!
Χειροκροτηματα και επεφημιες στα τελευταια πληρωματα που σκαγαν χαμογελα, με αποκορυφωμα το δικο μας γλεντι στη ραμπα! (παιδια σαν στο σπιτι σας! )
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ετσι, βασιλη, ετσι!εντελως φιλικο το κλιμα στον τερματισμο, με απιστευτους διαλογους του αντρεα (hunter) με τον εκφωνητη!
Χειροκροτηματα και επεφημιες στα τελευταια πληρωματα που σκαγαν χαμογελα, με αποκορυφωμα το δικο μας γλεντι στη ραμπα! (παιδια σαν στο σπιτι σας! )
Τριαντάφυλλε,τό ευρώ πού τού τάξαμε τού εκφωνητή,δέν τού τό'δωσα βρέ.
Λές τού χρόνου νά τό θυμάται;
Απίστευτο καί τό σύνθημα τής Ρένας,αλλά κάποιων οι φωνές ΔΕΝ ακουστήκανε Τριαντάφυλλε. -
ε, δε μπορουσα να φωναζω και να σφυριζω ταυτοχρονα!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
......Απίστευτο καί τό σύνθημα τής Ρένας,αλλά κάποιων οι φωνές ΔΕΝ ακουστήκανε Τριαντάφυλλε.κοκοκοκκκκοοοοοοοοκκκοοοοοοοοοκκκοοοοοοο....
το σύνθημα ωραίο ήταν Ανδρέα μου, αλλά οι κοτούλες που είχα δίπλα μου δεν το φώναξαν καθόλου ...μόνη μου φώναζα η άμοιρη... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
......Απίστευτο καί τό σύνθημα τής Ρένας,αλλά κάποιων οι φωνές ΔΕΝ ακουστήκανε Τριαντάφυλλε.
κοκοκοκκκκοοοοοοοοκκκοοοοοοοοοκκκοοοοοοο....
το σύνθημα ωραίο ήταν Ανδρέα μου, αλλά οι κοτούλες που είχα δίπλα μου δεν το φώναξαν καθόλου ...μόνη μου φώναζα η άμοιρη...Α,όχι καί μόνη σου βρέ Ρένα.
Οι δυό μας φωνάζαμε.Υ.Γ. είσαι γιά....ντουέτο;CD,MP3,κασέτες καί...FAME STORY,νά βγάλουμε καί κανα φράγκο εξτραδάκι;
-
εεεοοο, θα βγάλουμε CD-ακι Forum-ιστικό
εεεοοο, θα βγάλουμε CD-ακι Forum-ιστικό
εεεοοο, θα βγάλουμε CD-ακι Forum-ιστικό -
Α,δέν σάς είπα καί τό τί μου κάνανε τά παλιόπαιδα (ονόματα δέν λέμε! ) στήν ταβέρνα τό απόγευμα.
Ρίχνανε όλοι τά κόκκαλά τους στό δικό μου πιάτο,γιά νά φανεί ότι έτρωγα πολύ!!!Καί η ατάκα τής ταβερνας,τήν ώρα πού όλοι μας,έχουμε γεμίσει λάδια μέχρι τά αφτιά:
'εμείς οι Ελληνες,τό φαΐ,τό βλέπουμε σάν...ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΕΙΑ!!!' -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Α,δέν σάς είπα καί τό τί μου κάνανε τά παλιόπαιδα (ονόματα δέν λέμε! ) στήν ταβέρνα τό απόγευμα.
Ρίχνανε όλοι τά κόκκαλά τους στό δικό μου πιάτο,γιά νά φανεί ότι έτρωγα πολύ!!!Καί η ατάκα τής ταβερνας,τήν ώρα πού όλοι μας,έχουμε γεμίσει λάδια μέχρι τά αφτιά:
'εμείς οι Ελληνες,τό φαΐ,τό βλέπουμε σάν...ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΕΙΑ!!!' :lol:Διευκρίνηση 1η: Δεν φάγαμε .... τσιμπήσαμε γιαυτό και τα κοκκαλάκια ήταν λίγα
Διευκρίνηση 2η: Το Ιεροτελεστεία το είπε ο Κοuk ..... για ξεκάρφωμα -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Διευκρίνηση 2η: Το Ιεροτελεστεία το είπε ο Κοuk........ήμουν σίγουρος
Σπύρος
-
Εγώ πάλι έμαθα πως σας 'πιάσανε' λίγο.... Λείπει η οικονομική διεύθυνση και υπάρχει κενό ....
4TF Στο ΑΤΤΙΚΟ!!