-
παντως εγω θα ηθελα αν ημουνα στην ηλικια του να μαθω για το αυτοκινητο που ειχα καποτε!
-
-
τελεια ειναι ολα! αλλα κοιτα μηπως εχεις καμια εφημεριδα του 1973 μπας και δω το δικο μου
-
Μπα..ολες της ιδιας περιοδου ειναι.Εχω κι αλλες με πεζω(και αλλες μαρκες),αλλα ειναι πολυ μεγαλες για να χωρεσουν στο σκανερ
Επισης ειχα και μια του 1972 με την πρωτη διαφημιση του Lada,αλλα καποιος την πεταξε -
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Μπα..ολες της ιδιας περιοδου ειναι.Εχω κι αλλες με πεζω(και αλλες μαρκες),αλλα ειναι πολυ μεγαλες για να χωρεσουν στο σκανερ
Επισης ειχα και μια του 1972 με την πρωτη διαφημιση του Lada,αλλα καποιος την πεταξεωχ καμια μητερα θα την εκανε την δουλεια και εμενα τα κανει αυτα!
-
Χάζευα κάτι παλιές μου φωτό... Αίγιο, λοιπόν, κάπου 2004-2005:
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Χάζευα κάτι παλιές μου φωτό... Αίγιο, λοιπόν, κάπου 2004-2005: -
Τέλειο!
-
2,5 μυρια δολλαρια για ενα 504!!!!!
Κατι μου βρωμαει.... -
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
2,5 μυρια δολλαρια για ενα 504!!!!!
Κατι μου βρωμαει....Δεν βρωμάει καθόλου, έρχεται και η δική μας σειρά οσονούπω να βγάζουν οι πολιτικοί τα αμάξια τους και τα κλεμμένα ασημικά τους για φιλανθρωπικούς σκοπούς στήριξης των άφραγκων Ελλήνων.
A 1977 Peugeot 504 that had been owned by Iranian President Mahmoud Ahmadinejad has been sold for 2.5 million dollar in a charity auction organized to raise money for a housing project for low-income families, Press TV reported.
-
Τετοια πορωση εχουν οι Ιρανοι και τους περισευουν 2,5 μυρια (τιμη αυτοκινητου Pebble Beach), επειδη το οδηγουσε καποτε ο Ahmadinejad?????
Μιλαμε για τρελο πλυσιμο χρηματων ή μιζα για μελοντικα κατασκευαστικα, αμυντικα, ενεργιακα deals....
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Χάζευα κάτι παλιές μου φωτό... Αίγιο, λοιπόν, κάπου 2004-2005:AAAAA ρε πατριδα...Αγαπημενο μερος κατω απο το παλιο 'Τουριστικο'...Εχω και εγω βγαλει την δικια μου Beta στο ιδιο σημειο. Αν δεν με απατα η μνημη μου το συγκεκριμενο αυτοκινητο το οδηγουν 2 κοπελες ....αδερφες!
-
Το συγκεκριμενο (τιρκουαζ) δε θυμαμαι να το εχω πετυχει στο Αιγιο.. Υπαρχουν 2 αλλα 504 ομως..
Ενα λευκο το οποιο πρεπει να ειναι και κανα χρονο ακινητο στη Κανελοπουλου λιγο πριν τη διασταυρωση-φαναρια με τη Νικολαου Πλαστηρα και ακομα ενα ασημι χωρις πινακιδες μεσα σε μικρο περιφραγμενο χωραφακι επι της Κορινθου απεναντι ή διπλα απο καποιον φουρνο στο δεξι χερι πλησιαζοντας το 'τριγωνο' στο οποιο καταληγουν Ρηγα Φερραιου-Κανελοπουλου και Κορινθου.. -
-
Γεια σου ρε Γιαννη!!
-
-
Ο χρήστης gabyy7 έγραψε:
καποιες φωτογραφιες απο τις βολτες που εκανα το καλοκαιρι:Η γέφυρα της Σαρακήνας ε;
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
καποιες φωτογραφιες απο τις βολτες που εκανα το καλοκαιρι:
Η γέφυρα της Σαρακήνας ε;
Ναι!!!! απαγορευται βεβαια η διελευση πεζων και αυτοκινητων αλλα μια μικρη εξαιρεση για το 304 δεν βλαπτει!
-
-
καλησπερα!παιδια παιζει κανενα manual για 404??
Classic Peugeot Forum