-
Ζουλεύεις Μοντ;;;
ΥΓ: Χαζός είσαι αν το φιανς αυτό! Εκεί έχεις τα διάφορα!!!
-
Καλημέρα σύντροφοι!!! (επίκαιρος ο λόγος )
Προτείνετε σημεία για την αυριανή μας προσυγκέντρωση-λαομάζωξη. Ο αγώνας θα είναι σκληρός αλλά θα νικήσουμε! Η κατάληξή του πάντως είναι γνωστή... όλοι θα καταλήξουμε εν τόπω χλοερώ, εν τόπω κρεπάλεως... στο Κτήμα!
Κρε-πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες!!!
-
Such ;
http://g.co/maps/3xzrw -
Αυτή τη φορά, όπου θέλετε!
-
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με το Such. Όπως και με οτιδήποτε εκτός κέντρου βασικά (ανατολικά-δυτικά-εκτός κλπ.).
-
Οπου θέλει η πλειοψηφία.
Αρκεί η ύπαρξη συναίνεσης συμμετοχής απο Βασίλη, Λεωνίδα και λοιπούς 'μακρινούς' (... και επειδή το έχω ζησει αυτό στην προηγούμενη φορά που προτασθηκε το Such, μην ξαναζητούνται διευκρινήσεις περι κοντά-μακρυα, εντος και εκτός κλπ. Νομίζω το λύσαμε αυτο το θεμα)! -
Αν και τις Παρασκευές είναι σχεδόν αδύνατο να συμμετέχω, για τη συζήτηση μπορώ να προτείνω το «Λόφο». Βρίσκεται ακριβώς πάνω από το «τούνελ» στην περιφερειακή, οπότε σίγουρα το έχετε δει όλοι, έχει πολύ χώρο και για παρκάρισμα. Και για τους μη έχοντες αυτοκίνητο εξυπηρετείται και από τακτική λεωφορειακή γραμμή (14)
-
Αύριο θα είμαι όλη μέρα στην πόλη για δουλειές. Αν γράψετε έγκαιρα το μέρος, μάλλον θα έρθω για λίγο. Μόνο στον καφέ,γιατί πρέπει να γυρίσω μετά στο χωριό.
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Αν και τις Παρασκευές είναι σχεδόν αδύνατο να συμμετέχω, για τη συζήτηση μπορώ να προτείνω το «Λόφο». Βρίσκεται ακριβώς πάνω από το «τούνελ» στην περιφερειακή, οπότε σίγουρα το έχετε δει όλοι, έχει πολύ χώρο και για παρκάρισμα. Και για τους μη έχοντες αυτοκίνητο εξυπηρετείται και από τακτική λεωφορειακή γραμμή (14)Καλός και ο Λόφος, σίγουρα έχει χώρο πάντα για τη μεγάλη μας (συχνά πυκνά) παρέα. Το περιβάλλον δεν είναι καθόλου γκλαμουράτο πάντως, να ξέρει ο Λεωνίδας.
Ο Κέδρινος Λόφος θα ήταν ωραία επιλογή για να μας καλύπτει όλους και σε ίσες αποστάσεις, αλλά...
Προτείνετε, η ώρα πλησιάζει!
-
Such
-
1 ψήφο για το Such! Να μιλήσουν και οι νέοι! Koubeast-ritsios-fastmanakos και λοιπό φοιτηταριό πού είστε;
Υ.Γ. Να ξέρετε ότι ο Alexel παίρνει μόνο 10% επί των πωλήσεων ροφημάτων από το Such αυτήν την εποχή.
-
Στη μεσονύχτια αρτοκλασία ποιοι εκ των αδελφών μας θα παρεβρεθούν;;; Εγώ λογικά θα παρεβρεθώ, αν και δύσκολα για να καταναλώσω τροφή...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Στη μεσονύχτια αρτοκλασία ποιοι εκ των αδελφών μας θα παρεβρεθούν;;; Εγώ λογικά θα παρεβρεθώ, αν και δύσκολα για να καταναλώσω τροφή...Οι γνωστοί-άγνωστοι! Ελπίζω και ο Αλεξέλ αυτή τη φορά...
Η ώρα περνάει κύριοι... αποφασίστε εσείς γιατί αλλιώς με δημοκρατικές διαδικασίες θα αποφασίσουμε και θα διατάξουμε!
Famas, πες μας κι εσύ βρε αν σε βολεύει εκεί που λένε τα παιδιά.
-
Ολοι το ιδιο λεμε, 'δεν θα φαω τιποτα', αλλα κανεις δεν μπορει ν' αντισταθει
-
Δεν υποσχομαι τπτ αλλα υπαρχει ενα ενδεχομενο να ρθω.
Ο Κεδρινος Λοφος και ο Λοφος ειναι διαφορετικα μαγαζια?? -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οι γνωστοί-άγνωστοι! Ελπίζω και ο Αλεξέλ αυτή τη φορά...
Θα έρθω και γω αλλά αυστηρώς δεν θα φάω!
Ο Κεδρινος Λοφος και ο Λοφος ειναι διαφορετικα μαγαζια??Ναι είναι τελείως διαφορετικά μαγαζιά. Εσύ που μένεις στο κέντρο πάντως στο Such μπορείς να έρθεις με τα λεωφορεία 10, 11, 58! Διαλέγεις και παίρνεις!
-
Ο Κεδρινος ειναι σχεδον διπλα μου οποτε δεν τον προτεινω για ευνοητους λογους, τωρα αναμεσα σε such και λοφο θα πω such για τωρα και την αλλη φορα συζηταμε για λοφο,απλα καποιος να μου δωσει διευθυνση του such γιατι δεν εχω ιδεα που ειναι.
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Οι γνωστοί-άγνωστοι! Ελπίζω και ο Αλεξέλ αυτή τη φορά...
Θα έρθω και γω αλλά αυστηρώς δεν θα φάω!
Μεσοπρόθεσμο και μνημόνιο και στο φαγητό ρε παιδιά;
-
Ριξε εναν χαρτη ρε αλεξελ!
Να δει ο κοζμος το φως του!
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ο Κεδρινος Λοφος και ο Λοφος ειναι διαφορετικα μαγαζια??Ξερουν αυτοι γιατι κανω quote
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)