-
Γεια σας. Εχω ενα seicnto sporting θα ηθελα την βοηθεια σας. Τον τελευταιο καιρο το πρωι που το αμαξι μου ειναι κρυο, αργτει να κατεβασει στροφες με αποτελεσμα να μου πατιναρει τον δισκο , σαν να μου κολλαει για λιγο το γκαζι. Ετσι εχω αναγκαστει να αφηνω το γκαζι 2-3 δευτερα και μετα να κανω την αλλαγη. Ειναι φυσιολογικο? Ειναι της υγρασιας? γιατι μενω σε νησι... Τι να κανω?
Ευχαριστω πολυ! -
Γεια σας. Εχω ενα seicnto sporting θα ηθελα την βοηθεια σας. Τον τελευταιο καιρο το πρωι που το αμαξι μου ειναι κρυο, αργτει να κατεβασει στροφες με αποτελεσμα να μου πατιναρει τον δισκο , σαν να μου κολλαει για λιγο το γκαζι. Ετσι εχω αναγκαστει να αφηνω το γκαζι 2-3 δευτερα και μετα να κανω την αλλαγη. Ειναι φυσιολογικο? Ειναι της υγρασιας? γιατι μενω σε νησι... Τι να κανω?
Ευχαριστω πολυ! -
Ευχαριστω πολυ! -
To εχω συναντησει το ιδιο πραγμα σε opel astra φιλου παλιοτερο μοντελο. Εκνευριστικο αρκετα και σκοτωνει την οικονομια βενζινης... Του φιλου μου οταν το εκανε ο κινητηρας ηταν σταθερα στις 2.000 στροφες. Και δεν εννοω το 'τσοκ' οταν κανει κρυο!
Δεν εχω ιδεα τι ειναι το χει εδω και 2 χρονια και δε του εχουν βρει κατι. -
Να ελέγξετε το μοτεράκι ρελαντί που βρίσκεται πάνω στο σώμα πεταλούδας. Συνήθως όταν αρχίζει να τα παίζει, χάνει βήματα από τις εντολές της ηλεκτρονικής και αφήνει μεγαλυτερο άνοιγμα αέρα, εξού και οι ανεβασμένες στροφές. Δοκιμάστε για τεστ να βάλετε ένα ίδιο από αμάξι που δουλεύει κανονικά (punto, panda, cinque, stilo έχουν ίδιο).
-
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Η αληθεια ειναι πως μου το κανει μονο πρωι-πρωι ή βραδυ αργα. Ποτε αλλοτε και το ρελαντι ειναι σταθερα στις 900-1100 στροφες(οταν ειναι κρυο) Απλα οταν ας πουμε παω με δευτερα, ανεβαζω 3000-3500 στροφες και ξεκιναω αλλαγη για 3η τοτε μου πατιναρει γιατι αργει απο 3000 στροφες να πεσει... Αλλα μονο τις ωρες που σας ειπα! Γ ι αυτο σκεφτηκα την υγρασια...
-
fly-by-wire είναι;
-
Ο χρήστης tweety_sei έγραψε:
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Η αληθεια ειναι πως μου το κανει μονο πρωι-πρωι ή βραδυ αργα. Ποτε αλλοτε και το ρελαντι ειναι σταθερα στις 900-1100 στροφες(οταν ειναι κρυο) Απλα οταν ας πουμε παω με δευτερα, ανεβαζω 3000-3500 στροφες και ξεκιναω αλλαγη για 3η τοτε μου πατιναρει γιατι αργει απο 3000 στροφες να πεσει... Αλλα μονο τις ωρες που σας ειπα! Γ ι αυτο σκεφτηκα την υγρασια...Πριν ψάξεις άλλα πράγματα κοίταξε αν είναι γεμάτο νερό το ψυγείο και κάνε μια εξαέρωση αν χρειάζεται.
-
Το ψυγειο ειναι γεματο γιατι ειχα μια μικρο-διαρροη και τωρα πηγα και την εφτιαξα...
Προβλημα με γκαζι