-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
σχεδόν έτοιμο.Εδω γελαμε. Μιλαμε για 2-3 μηνες ακομα. Μηχανη-κιβωτιο δεν εχουν μπει ακομη.
Ομορφο δεν μπορεις να το πεις ακριβως. Διαφορετικο θα ελεγα.
-
(και ας μην συμπαθώ τα ΜΙΝΙ )..κάτι τέτοια λες και επαναλαμβάνεις με κάθε ευκαιρία γι'αυτό δεν θα σου πούμε για την ιστορική συνάντηση.....
-
Καλά ρε Νίκο.
Γιον εμένα πραγματικά μου αρέσει. Ίσως γιατί γενικά μου αρέσουν τα περίεργα και μη συνηθισμένα αυτοκίνητα.
Προσωπικά ειλικρινά το βρίσκω όμορφο. -
:sorry:Καλά ρε Νίκο.
Καλά μπορεί και να σου πούμε. Θα το σκεφτούμε. Αλλά να θυμάσαι ότι δεν πας σε συνάντηση Μινι για να τους πεις ότι δεν σου αρέσουν!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
:sorry:
Καλά ρε Νίκο.
Καλά μπορεί και να σου πούμε. Θα το σκεφτούμε. Αλλά να θυμάσαι ότι δεν πας σε συνάντηση Μινι για να τους πεις ότι δεν σου αρέσουν!!!
....Eκτος αν σου αρεσουν τα α112
-
Καλά θα πω στον Βαγγέλη να με κάνει καμία αξιόλογη βόλτα μπας και αλλάξω γνώμη.
-
Φωτο απο την (μυστικη) συναντηση
-
ήταν πολύ ωραία συνάντηση με τη μίξη των Mini και των Α112! Μπράβο στη διοργάνωση ( ) για την επιλογή του σημείου/ μαγαζιού.
μου άρεσε ιδιαίτερα που είδα από κοντά το αστέρι του Ραζή αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
μου άρεσε ιδιαίτερα που είδα από κοντά το αστέρι του Ραζή αλλά αυτή είναι άλλη κουβένταΈτσι. Για μένα στην συνάντηση Α112-Μινι την παράσταση έκλεψε ο σκαραβαίος!!!
Άσε που τρεις τυχεροί είδαμε και το άλλο του αστέρι....
-
Αααα εγώ δεν τον είδα τον σκαραβαίο, κρίμα...αλλά τον Δημήτρη τον είδα φεύγοντας!
ΥΓ Χάρηκα πολύ που γνώρισα και απο κοντά άτομα που συνομιλούμε εδώ και τώρα μπορώ να συνδιάζω όνομα και πρόσωπο...
-
Ωραία συνάντηση, αν ο καιρός ήταν λίγο καλύτερος μονο ωστε να χαζέψουμε τα όμορφα αυτοκίνητα όλα θα ήταν τέλεια.
Και εγώ χάρηκα που είδα πολλούς καλούς φίλους...
Δύο φωτογραφίες και απο εμένα...
ΩΧ βγήκε και ένα σκαθάρι μεσα στην μέση...Αργύρη μπορεί να μην τα είπαμε ένα ολόκληρο καλοκαίρι στον Ωρωπό, τα καταφέραμε τουλάχιστον στην συγκέντρωση mini - autobianchi (που ούτε εγώ ούτε εσύ έχουμε!)
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για το σκαθαράκι μου!
-
εγω θα πω καλα λογια για το γιαπωνεζικο..στο γκαραζ...
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
εγω θα πω καλα λογια για το γιαπωνεζικο..στο γκαραζ...εεεετσι, έεεετσι, σιγά σιγα θα μετανοήσετε ολοι....μπράβο τεκνον μου...
-
http://www.minibobo.com/english-home/fa ... gs/#Tunnel
-
-
Κλαπέτο απο Mercedes 1933? Μπουτόν μίζας απο Reo? Διακόπτης αλλαγής μεγάλων φώτων απο Hanomag
Θα καταλάβατε ότι είμαι άσχετος απο Μινι...Η απορία όμως παραμένει...Τι είναι αυτό το μπουτόν?
-
Ειναι το μπουτον της μιζας.
-
OK
-
Moλις βρηκα το συμβολαιο αγορας του μινι μου απο τον Κενταυρο.
165.000 δραχμες.
'αυτοκίνητον επιβατικόν καινουργές βενζινοκίνητον, μετά πέντε ελαστικών και αναγκαίων εργαλείων του, κλειστόν, άνευ ραδιοφώνου' -
Classic Mini forum