-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πάρε αν είναι το δικό μου όχι zte , πάσχει πολύ από ποιότητα
Sent from my LG-P500
καμμένα πιξελ;
Όχι , ακόμα χειρότερα
Δεν ξαναπλησιάζω αυτή την εταιρεία
Sent from my LG-P500
-
εγω ακομη δεν καταλαβα για ποιο κινητο λετε
-
Zte blade (το χει η αδερφή μου ) κι εγώ του λεω ότι το δικό μας είναι πολύ καλύτερο , είναι ο βασιλιάς των φθηνών
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Έχει γίνει λίγο μπουρδέλο και αν δεν αρχίσεις τις χακεριες σέρνεται , έχει λίγη ραμ , λίγη μνήμη ,κακη απόκριση οθόνης , τρίζει αν το πιέσεις , τα κουμπιά έχουν αρχίσει να ξεχαρβαλωνονται
Sent from my LG-P500Το πουλατε?
-
Εγώ πλέον πήρα ο,τι πήρα , από του χρόνου πάλι ψωνίζω (μετά το φλεβάρη και βλέπουμε ) , θα βγάλει μέχρι τέλους τα λεφτά του
Edit το zte λες?
Sent from my LG-P500
-
Zte blade (το χει η αδερφή μου ) κι εγώ του λεω ότι το δικό μας είναι πολύ καλύτερο , είναι ο βασιλιάς των φθηνώνSent from my LG-P500
Γιώργο επειδή ψιλοψάχνομαι, ποιος είναι ο βασιλιάς των φθηνών;
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Έχει γίνει λίγο μπουρδέλο και αν δεν αρχίσεις τις χακεριες σέρνεται , έχει λίγη ραμ , λίγη μνήμη ,κακη απόκριση οθόνης , τρίζει αν το πιέσεις , τα κουμπιά έχουν αρχίσει να ξεχαρβαλωνονται
Sent from my LG-P500Το πουλατε?
130 εχει, χτυπα ενα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Zte blade (το χει η αδερφή μου ) κι εγώ του λεω ότι το δικό μας είναι πολύ καλύτερο , είναι ο βασιλιάς των φθηνών
Sent from my LG-P500
lg p500 με mod επανω
αλλιως καταντας σαν τον κιουση -
Το lg optimus one (ή p500 όπως λέει η υπογραφή μου ) στα 160 ευρώ , πιο κάτω δεν αξίζει για android και για πιο πάνω , ανάλογα το πορτοφόλι σου
Sent from my LG-P500
-
Edit το zte λες?
Sent from my LG-P500
Ναι ναι,εκανα μια αποτυχημενη αποπειρα χιουμορ
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Sent from my LG-P500
lg p500 με mod επανω
αλλιως καταντας σαν τον κιουσηΡε μια χαρά είναι η στοκ ρομ
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Edit το zte λες?
Sent from my LG-P500
Ναι ναι,εκανα μια αποτυχημενη αποπειρα χιουμορ
Εγώ ούτε δώρο δε θα το έπαιρνα
Sent from my LG-P500
-
Nα σου θυμισω πως ειχα joy?
-
Sent from my LG-P500
lg p500 με mod επανω
αλλιως καταντας σαν τον κιουσηΡε μια χαρά είναι η στοκ ρομ
Sent from my LG-P500
φτασε 4 μερες και μερικες ωρες την μπαταρια και ελα πες το μου
cyanogen uber alles -
Έχει γίνει λίγο μπουρδέλο και αν δεν αρχίσεις τις χακεριες σέρνεται , έχει λίγη ραμ , λίγη μνήμη ,κακη απόκριση οθόνης , τρίζει αν το πιέσεις , τα κουμπιά έχουν αρχίσει να ξεχαρβαλωνονται και το θέμα είναι ότι εγώ τα ακούω , επειδή εγώ το πρότεινα
Ίδια μνήμη με το δικό σου έχει και 20 mb λιγότερο storage space.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=3391
Νομίζω είχε 256 και υπάρχει οδηγός για ξεκλείδωμα..Θα δω και ενός γνωστού μου πως είναι (είναι ψείρας ) και θα αποφασίσω..
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Έχει γίνει λίγο μπουρδέλο και αν δεν αρχίσεις τις χακεριες σέρνεται , έχει λίγη ραμ , λίγη μνήμη ,κακη απόκριση οθόνης , τρίζει αν το πιέσεις , τα κουμπιά έχουν αρχίσει να ξεχαρβαλωνονται και το θέμα είναι ότι εγώ τα ακούω , επειδή εγώ το πρότεινα
Ίδια μνήμη με το δικό σου έχει και 20 mb λιγότερο storage space.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=3391
Νομίζω είχε 256 και υπάρχει οδηγός για ξεκλείδωμα..Θα δω και ενός γνωστού μου πως είναι (είναι ψείρας ) και θα αποφασίσω..
Για το ελληνικό μιλούσα με τα 256
Αν θες να ξεκλειδωνεις ξεκλειδωνε , επίσης η διάφορα στην εσωτερική μνήμη ειναι 30 όχι 20Στο μονό που υπερέχει το zte ειναι στην ανάλυση ,οπουδήποτε αλλού πάσχει
Και το ένα είναι αξιοπρεπές με εγγύηση και τα όλα του , ενώ το άλλο είτε το πειράζεις και ευχεσαι να μη γίνει η στραβή (αυτό με τη ραμ είναι αναστρέψιμο ) η το κρατάς στοκ με 2.2 κουκουρούκου (σταμάτησε να δουλεύει καλά μέχρι και το Bluetooth ) και σέρνεται
Sent from my LG-P500
-
Το lg optimus one (ή p500 όπως λέει η υπογραφή μου ) στα 160 ευρώ , πιο κάτω δεν αξίζει για android και για πιο πάνω , ανάλογα το πορτοφόλι σουSent from my LG-P500
Εμένα αυτό γιατί μου φαίνεται καλύτερο;
-
alcatel.. που την ξεθαψες αυτην?
-
Από ένα φόρουμ που έλεγαν ότι ειναι το καλύτερο φτηνό...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Από ένα φόρουμ που έλεγαν ότι ειναι το καλύτερο φτηνό...δεν μας τα λες καλα σε περιεργα μερη κυκλοφορεις τωρα τελευταια κυριε αξιωματικε
Περι συσκευών Android...