-
Χώρο για πάρκινγκ?
-
Από την επόμενη φορά αν θέλετε εκεί υιέ μου. Αυτή τη φορά Les Amies.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Χώρο για πάρκινγκ?Η Αναξιμάνδρου που βρισκεται το μαγαζί είναι μεγαλος δρόμος με καθετα παρκαρισμένα και δίπλα απο το καφέ στον κάθετο δρόμο έχω δει άνεση σε χωρους σταθμευσης.
Αλέξη κάλη η σκέψη σου αλλα δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι για τους μακρινούς!
-
Ποιοι ειναι οι μακρινοί??
-
Για κατοίκους πλην Καλαμαριάς/Τουμπας/Πυλαίας που είναι περιμετρικά απο Χαριλάου Πάνο εννοώ!
Οποιοι κατευθυνόμενοι προς Λεζαμί χρησιμοποιούν Περιφερειακό ή δρόμο Αεροδρομίου και θα πρέπει να αναγκαστούν να μπουν στην πόλη.
Οριακά εύκολο για τους υπόλοιπους του ... κέντρου! -
Εγώ που κατατάσσομαι?
-
Αεροπορία...
-
Στους μακρινούς αν βγεις Περιφερειακό, στους ψιλοκοντινούς αν πας απο πόλη!!!
Αλεξη ... τοπογραφικό πρόβλημα δημιουργεί αυτη η πρόταση τελικά! Λεζαμί ... που είναι εκτός πολεοδομικού συγκροτηματος ... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
-
Δύσκολο για όλους πλην εμού (του ιδίου), του Cosneo και του Alexel. Δεν έχει εύκολη πρόσβαση από πουθενά αλλού το συγκεκριμένο σημείο. Τις ώρες που βρισκόμαστε έχει συνήθως κίνηση γύρω-γύρω. Πάρκινγκ πάντως έχει άφθονο στα χώματα από πάνω (Καρατάσιου).
Η αλήθεια είναι πάντως ότι το Λεζαμί, παρ'ότι βολεύει, είναι αρκετά χάλια σε μερικά πράγματα. Κυρίως στον καφέ του!
-
Τοπογραφικό υπάρχει απ' ότι φαίνεται, είναι σαφώς βολικότερο να βρεθεί το Les Amies Αν και πραγματικά δεν μου λέει τίποτα σαν καφέ..μου θυμίζει AutoGril στην εθνική οδό. Είναι σαν να πάμε μετά αντί για το Κτήμα, στα Goody's
Οπότε λεζαμί στις 19:00! -
Αν κρίνω από την μετριότατη σοκολάτα του, πράγματι το Λεζαμί πρέπει να έχει χάλια καφέ. Για αυτό σε ένα από τα πολλά ταξίδια μου στην εσπερία αλλά και στας ανατολάς, ένας σοφός μάγος μου είχε πει να προτιμώ συσκευασμένα ηδύποτα, ποτά και αφεψήματα. Είχε προτείνει μάλιστα έναν τοπικό (για εκεί, κάπου στα βόρεια της Γηραιάς Αλβιώνας) ζωμό από σιτάρι, ονόματι Chivas Regal.
ΥΓ: Αν έχει 'δροσιά' προτιμήστε τα ένδοθεν τραπέζια και ουχί αυτά που καλύπτονται από φύλα συκής και σκεπάζονται από θερμά 'μανιτάρια'.
-
Για την ακριβεια ο καφες ειναι απαισιος.
-
Από το να μην βρίσκετε καν παγάκια, καλό είναι και το λεζαμί. Ξέρει ο Φανκιεύς το δράμα που περνάω.
-
Σιγά ρε Τομ Σόγιερ...
Έχει τόσα ωραία εκεί που παγάκι δεν θα ήθελα να ξαναδώ!
-
Ξενιτιά ρε φίλε ....
Θα αρχίσει να ακούει και Καζαντζίδη τώρα ...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σιγά ρε Τομ Σόγιερ...Έχει τόσα ωραία εκεί που παγάκι δεν θα ήθελα να ξαναδώ!
Μόνο που μιλάω για πραγματικά παγάκια αυτήν την φορά. Πορνηρέ
-
καλά να περνάτε εκεί πέρα στήν ξενιτιά ...έχει ο καιρός γυρίσματα ....
-
Ο χρήστης kthma έγραψε:
καλά να περνάτε εκεί πέρα στήν ξενιτιά ...έχει ο καιρός γυρίσματα ....Κούκλα περνάμε και στο μαγαζί σου Νικολή!!!
-
Βροχή έξω, κρύωσε ο καιρός, αναψε το τζάκι ... με κλειστά τα μάτια ... κάπου στο Λονδίνο είναι και το 'Κτήμα'!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Βροχή έξω, κρύωσε ο καιρός, αναψε το τζάκι ... με κλειστά τα μάτια ... κάπου στο Λονδίνο είναι και το 'Κτήμα'!!!Sent from my Tab using a pigeon.
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)