-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Τα ΕΛΠΕ απο αύριο απεργία διαρκείας λέει.......
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!
Τα ΕΛΠΕ μπορει να απεργουν αλλα η ΜοτορΟιλ και οσοι χρησιμοποιουν καυσιμα τους θα δουλευουν κανονικοτατα!Θα εχουν εκτελωνισει αρκετες ποσοτητες;Απεργουν και τα τελωνεια.
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Τα ΕΛΠΕ απο αύριο απεργία διαρκείας λέει.......
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!
Τα ΕΛΠΕ μπορει να απεργουν αλλα η ΜοτορΟιλ και οσοι χρησιμοποιουν καυσιμα τους θα δουλευουν κανονικοτατα!τη φασαρία δεν την κανουν τα ΕΛΠΕ και τα πρτηρια, αλλα τα ειδησιογραφικά καναλια και τα μπλογκς
αν κανει κανεις μια βολτα στα σάιτς θα βρεί ...τεράστιες ουρες -
Ερχομενος απο το κατ ειδα ουρες παντως..οχι τραγικα πραγματα..8-9αμαξια
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
Τσαμπα πανικος δεν υπαρχει κανενας λογος οσο δουλευουν και τα διυλιστηρια της μοτορ οιλ καυσιμα θα υπαρχουν για αρκετες μερες ακομα!
-
Σε απεργία διαρκείας τα διυλιστήρια
-
Πανικός στα βενζινάδικα! Στον Πειραιά δεν κατάφερα να βάλω γιατί οι ουρές ήταν μεγάλες και βιαζόμουν να φτάσω στη δουλειά. Η βενζίνη που είχα μου έφτανε οριακά μέχρι αύριο οπότε φουλάρισα τελικά σε μια ΕΚΟ (η οποία δεν είχε κόσμο) στη Ν. Φιλαδέλφεια καθοδόν προς την εταιρία.
Άντε να πάρουμε σειρά κι εμείς οι πληροφορικάριοι στις απεργίες και να κάνουμε shut down τους servers των πελατών μας. Μερικά εκατομμύρια transactions το λεπτό θα χαθούν μόνο στην αρχή και μετά δεν θα λειτουργεί καμία υπηρεσία, δεν νομίζω να χαλάει κανέναν αυτό.
-
Σιγα, θα επιστρέψουν στο μπακαλόχαρτο
-
Μπα, δύσκολο το βλέπω κι αυτό. Εδώ δεν είχαν χαρτί για τα σχολικά βιβλία. Θα επιστρέψουμε στην παλαιολιθική εποχή μου φαίνεται.
-
Λογω καποιων δουλειων που ειχα περασα τουλαχιστον τη μιση Λαρισα.
Εκτος απο τον Βεροπουλο που ειχε καμια 10αρια αυτοκινητα (πολλες φορες ομως συμβαινει αυτο) δεν ειδα πουθενα πανω απο 2!!!
μαλιστα σε πολλα βενζιναδικα δεν ειχε κανενα.Στο γκαζαδικο που πηγα για αεριο είχε την κανονικη ουρα (2-4 αυτοκινητα)
-
Εγώ έβαλα πριν καμιά ώρα. Άδειο το βενζινάδικο.
-
Δεν πρεπει να το πηρε χαμπαρι ο πολυς ο κοσμος!! Το απογευμα θα γινει κανενα ντου απο παντου!!
-
Εγώ πάλι έπαθα ό,τι και ο Ernani παραπάνω: όλα τα βενζινάδικα από Καλλιθέα προς Πειραιά το πρωί είχαν κορίνες στη είσοδο ...
Και δεν πρόλαβα να βάλω στο μηχανάκι, που το χρειάζομαι καθημερινά ! -
ολο τον πανικο θα τον κανουν τα καναλια, οπως εγραψα χθες για τα μπλογκς.
Η Μοτορόιλ δουλευει κανονικα, επίσης οι τελωνειακοί ΔΕΝ απεργουν τωρα, αλλα σε καμια βδομαδα.
Οποτε οπως καταλαβαινεται δεν προκειται να γινει τιποτα, εκτος του οτι καποιοι θα ξεστοκάρουν
-
η μοτοροιλ σε πια πρατήρια δίνει καύσιμα ?
-
Aβίν και Σελ μάλλον.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Aβίν και Σελ μάλλον.νομιζω kai cyclon.
επισης ενας φιλος μου που δουλευει σε ελευθερο πρατηριο μου ελεγε οτι προμηθευονται καυσιμα απο οπου βολευει ή βρουν πιο φτηνα (ειχε τιμολογια απο 2-3 εταιριες)
Το ¨σφίξιμο' θα γινει αν απεργήσουν τα βυτιοφόρα κι απ'οτι βλεπω ερχεται κι η ωρα τους
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
ολο τον πανικο θα τον κανουν τα καναλια, οπως εγραψα χθες για τα μπλογκς.Η Μοτορόιλ δουλευει κανονικα, επίσης οι τελωνειακοί ΔΕΝ απεργουν τωρα, αλλα σε καμια βδομαδα.
Οποτε οπως καταλαβαινεται δεν προκειται να γινει τιποτα, εκτος του οτι καποιοι θα ξεστοκάρουν
ε,ναι κλασσικα ο πανικος του ελληνα μοιαζει....
πηγα εβαλα βενζινη εκει που βαζω συνηθως(ουρα 8 αμαξια,παλι καλα),(bp στον ταυρο) μου ειπαν οτι απο οσο ξερουν εως εκεινη την ωρα,δεν εχει ειπωθει οτι δεν θα εχουν βενζινη....
μετα το ανεκδοτο λεφτα εχω,χρονο δεν εχω,
θα εχουμε το αλλο ανεκδοτο λεφτα εχω,βενζινη δεν εχω !
βρε γμτ.... -
5 βενζιναδικα περασα στη Μαραθωνος (Παλληνη-Πικερμι) και μονο ενα λειτουργουσε (Aegean) το οποιο ειχε ουρα καμια 30αρια-40αρια αυτοκινητα και ειχε μονο 95αρα. Απεναντι ηρθε και ενα βυτιο της εταιριας φανταζομαι για εφοδιασμο των δεξαμενων (?)
-
Ο χρήστης apitt έγραψε:
η μοτοροιλ σε πια πρατήρια δίνει καύσιμα ?Δινει ομως και στις εγκαταστασεις αλλων εταιριων πχ jetoil aegean κλπ οπου με την σειρα τους θα προμηθευσουν τα πρατηρια τους!
-
Εγω παντως παρελαβα κανονικα καυσιμα σημερα και περιμενω και βυτιο αυριο...
Οπως σας ενημερωσα AVIN, SHELL και Cyclon ανεφοδιαζονται κανονικα! Καποια πρατηρια εχουν προβλημα αλλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΝΙΚΟΥ!
Με τις παρουσες συνθηκες καυσιμα θα υπαρχουν...
Βενζίνη ώρα μηδέν!