-
'According to Six, the concept of the film
arose from a joke he made with friends
about punishing child molesters by
stitching their mouths to the anus of a
'fat truck driver.' Six also stated that
inspiration for the film came from Nazi
medical experiments carried out during
World War II , such as the actions of
Josef Mengele at Auschwitz
concentration camp .'
Άρα δεν είναι ακριβώς πραγματική ιστορία. Ευτυχώς δηλαδή.send from a galaxy far far away
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Είδα το Drive. Ωραίο στυλ και λήψεις νυκτερινού L.A. αλλά κατά τα λοιπά σενάριο ανύπαρκτο και με χάσματα-σκηνοθεσία τραγικά αργή-Ryan Gosling ακατάλληλος για το ρόλο (κάτι σαν απροσάρμοστος ψυχοπαθής)-σπλάτερ λήψεις σε πολλά σημεία και εν γένει ούτε για DVDσυμφωνώ
απυθμενη παπαριά τελικώς, ενώ ξεκίνησε με καλές προϋποθέσεις
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Είδα το Drive. Ωραίο στυλ και λήψεις νυκτερινού L.A. αλλά κατά τα λοιπά σενάριο ανύπαρκτο και με χάσματα-σκηνοθεσία τραγικά αργή-Ryan Gosling ακατάλληλος για το ρόλο (κάτι σαν απροσάρμοστος ψυχοπαθής)-σπλάτερ λήψεις σε πολλά σημεία και εν γένει ούτε για DVD
συμφωνώ
απυθμενη παπαριά τελικώς, ενώ ξεκίνησε με καλές προϋποθέσεις
Το είδα χτες. Ούτε καρο-κυνηγητά ούτε σενάριο της προκοπής. Ο πρωταγωνιστής παίζει να είπε 20 γραμμές. Ο πιο εύκολος ρόλος ever. Η καταθλιπτική μουσική του όμως τα έσπαγε.
Είδα και το Horrible Bosses. Μαλακιούλα αλλά αν και μεγάλωσε η συμπατριώτισα Τζένιφερ αυτά που ξεστόμιζε μας άναψαν. Να χαμε τέτοια αφεντικίνα με τέτοιες προθέσεις... MILFαρα χωρίς το m αφού δεν είναι μαμά.
-
Εγω ειδα επιτελους το inception.Απορω γιατι μου λεγαν προσεχε δε θα την καταλαβεις κλπ.Ωραια ταινιουλα και πολυ εξυπνη(ή μαλλον με πολλη φαντασια) αλλα ως εκει τιποτα τρελο.Επισης ειδα ξανα το trainspotting γιατι μου ειχαν λειψει αυτα τα 90 λεπτα χωρις νοημα μεσα στις ουσιες με πολυ γελιο ωρες ωρες,αποδειξη πως η βρετανικη καλλιτεχνικη σκηνη στα 90s επαιζε μπαλα μονη της
-
Είδαμε το midnight in paris και γάμω τις ταινιουλες
Καλα, Πάντα παθαινω κάτι άμα βλέπω Παρίσι, αλλα το όλο κονσεπτ ήταν γαματο
Κουτσαν ασιμοφ και λοιποί αν δεν την έχετε δει, που δεν νομίζω, οπωσδηποτε -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Κουτσαν ασιμοφ και λοιποί αν δεν την έχετε δει, που δεν νομίζω, οπωσδηποτεΣήμερα έβρεχε
-
Κουτσαν ασιμοφ και λοιποί αν δεν την έχετε δει, που δεν νομίζω, οπωσδηποτεΤην ειδα κι εγω το Σαββατο και του τα λεγα του koutsan!
Συμφωνω απολυτα, μου αρεσε πολυ.
Δε μου αρεσε που η Ρειτσελ ΜακΑνταμς ηταν ξανθια και μαλακω -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κουτσαν ασιμοφ και λοιποί αν δεν την έχετε δει, που δεν νομίζω, οπωσδηποτεΣήμερα έβρεχε
καλημέρα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κουτσαν ασιμοφ και λοιποί αν δεν την έχετε δει, που δεν νομίζω, οπωσδηποτεΤην ειδα κι εγω το Σαββατο και του τα λεγα του koutsan!
Συμφωνω απολυτα, μου αρεσε πολυ.
Δε μου αρεσε που η Ρειτσελ ΜακΑνταμς ηταν ξανθια και μαλακωπέρα απ την μουσική και το τρολάρισμα με τους χαρακτήρες , τα saturated πράσινα πλάνα με το παρισάκι, όλα τα λεφτά
θα αρρωστήσει ο κουτσάνέχω μια φίλη, που δουλεύει στο Shakespeare and co η οποία την έθαψε μεγαλοπρεπώς
Moi, je l'ai trouvé plutôt un insulte vers mon intellect. Mais chacun son gout, hein? Au moins, Shakespeare and Co. joue un rôle dedans.
νορβηγέζα, τί περιμένεις
-
Την είδα κι εγώ την Κυριακή. Ωραία ήταν, βγαίνεις με χαμόγελο!
Πρέπει να πάω Παρίσι κάποια στιγμή...Το βάρεσα με το Defy μου.
-
Moi, je l'ai trouvé plutôt un insulte vers mon intellect. Mais chacun son gout, hein? Au moins, Shakespeare and Co. joue un rôle dedans.
Σιγα, πες της, μη σκισει κανα καλσον
Δεν ειναι κα... ε.... τρέλα τα λακακια της Ρειτσελ ΜακΑνταμς; -
θάνατος

(αν σου πώ ότι γούσταρα την γαλλιδούλα εξίσου )
καλά πας πάντως, το διαψεύδεις το πείραμα
-
Πφφφφφ, ευκολη δουλεια
Η Κοτιγιαρ ειναι γνωστη ποσοτητα, αλλα προτιμω τη Ρειτσελ (στο μελαχρινο, οφειλω να ομολογησω...) -
Σ'αυτήν την ταινία παίζει και η Carla Bruni?
-
yep
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πφφφφφ, ευκολη δουλεια
Η Κοτιγιαρ ειναι γνωστη ποσοτητα, αλλα προτιμω τη Ρειτσελ (στο μελαχρινο, οφειλω να ομολογησω...)για πε
-
Ελα ρε εχει τσιμπησει το οσκαρακι στο La vie en rose, επαιζε στο Inception, αλλα εγω την πρωτοθυμαμαι στο Jeux d’ enfants, που εχουμε ξανασυζητησει εδω μεσα
Προσφατα ειδα και το Les petits mouchoirs, αλλα εκει δε μου αρεσε (ουτε η ταινια) -

-
Oui
Sent from my MB525 using nuclear power
-
-
http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4664125
Καλύτερο άνοιγμα για ταινία του Γούντι Άλεν κάνει το «Μεσάνυχτα στο Παρίσι»
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011
[Εκτύπωση] [Αποστολή με Email] [Μικρότερη Γραμματοσειρά] [Μεγαλύτερη Γραμματοσειρά]Μεγάλη η επιτυχία της νέας ταινίας του Γούντι Άλεν στο ελληνικό box-office. Το Μεσάνυχτα Στο Παρίσι έκοψε σε τέσσερις μόλις μέρες προβολής 57.143 εισιτήρια σε 45 αίθουσες. Πρόκειται για το καλύτερο άνοιγμα ταινίας του Γούντι Άλεν στη χώρα μας.
Η δυναμική της ταινίας είχε φανεί από την Πέμπτη. Σε μία μόλις ημέρα προβολής, το Μεσάνυχτα στο Παρίσι, η νέα ταινία του Γούντι Άλεν, πλησίαζε τα 7.000 εισιτήρια, ξεπερνώντας σαν άνοιγμα την πρώτη μέρα του Vicky Christina Barcelona, της μεγαλύτερης μέχρι σήμερα επιτυχίας του Αμερικάνου σκηνοθέτη στη χώρα μας (η οποία έκοψε συνολικά 246.548 εισιτήρια).
Αρκετές αίθουσες κινηματογράφου γέμισαν, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί κόσμος να φύγει από τις προβολές, ενώ έξτρα προβολές και επιπλέον καθίσματα επιστρατεύτηκαν για να ικανοποιήσουν όσους ήθελαν να δουν την ταινία.
Η ταινία ξεπέρασε τα 56.969 εισιτήρια του πρώτου τετραημέρου του Vicky Christina Barcelona και τα 31.466 εισιτήρια του Match Point που ακολουθούν πλέον ως το δεύτερο και τρίτο καλύτερο άνοιγμα ταινίας του σκηνοθέτη στην Ελλάδα.
**
Όσο για τον ίδιο τον Γούντι; Θα έλεγε: «Για κάποιο λόγο με εκτιμούν πιο πολύ στην Ευρώπη παρά στην πατρίδα μου. Οι υπότιτλοι εκεί πρέπει να είναι εξαιρετικοί»**.all time classic ατάκα
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]