-
Ο χρήστης Odin#9681 έγραψε:
Πέρα απ το performance του, διαβάζω δράκους για την αξιοπιστία του dsg7 ρε παιδιά, ισχύουν όλα αυτά?Το βασικό πρόβλημα στα DSG7 ήταν ο προβληματικός διπλός συμπλέκτης, ο οποίος τώρα μπαίνει βελτιωμένος (τα υπόλοιπα προβλήματα είναι σπάνια).
Π.χ. στο δικό μου Golf6 το πρόβλημα αυτό εμφανίστηκε στα 17000χλμ, ενώ με το καινούριο συμπλέκτη έκανα 25.000 και προς το παρόν όλα ΟΚ. Οπότε λογικά στα καινούρια δεν θα ξαναπαρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα.
Ο γνωστός ήχος δεν είναι τόσο δραματικός: ακούγεται μόνο με ανοιχτά παράθυρα σε ήσυχο δρόμο και σύμφωνα με την VW δεν είναι πρόβλημα. Για να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα κάνε τεστ drive σε ανώμαλο δρόμο σε κάποιο ήσυχο μέρος. -
@kio. Ευχαριστω με καθησυχασες λίγο
Από τα χτεσινά, το MCP είναι ένα βελτιωμενο sensodrive, smooth αλλα αργο. Επίσης πήραμε λίγο το γκολφ 1.2, συμπαθητικό για 1.2, ξύπναγε ακόμα πιο νωρίς απ το 1.4. Ό,τι πρέπει για πόλη. Καθίσματα πιο σωστά απ όλα, αλλά σε σχέση με άστρα, φοκους, c4, τερμα βαρετο το εσωτερικό του..
Σήμερα θα κάνουν μια τελευταία γύρα σε Citroen, ford, opel κ vw. Πρώτη προτεραιότητα το c4, αλλά δεν υπάρχει τπτ, το μόνο ετοιμοπαράδοτο είναι το γκολφ...
-
Σχετικά με το βαρετό εσωτερικό του golf πρέπει να το παραγγείλεις με το ηχοσύστημα RCD-510 (δες στο GTI, για να δεις πως φαίνεται) ή να πας σε κάποια after market λύση, αλλιώς ισχύει αυτό που λες.
-
Ε όχι και ψοφίμι του κερατά το HSD
-
Πλάκα δεν έχει , τόσα χρόνια θάβουν το jetta και υμνούν το Golf
Το DSG δεν είναι και ότι πιο αξιόπιστο υπάρχει . Κάνε μια βόλτα απο YOUTUBE θα βρεις πολλά κροταλίσματα+1 στο C5 με τα 155 . (κάτι παίζει με μειώσεις τιμών στην Citroen από την αρχή του μήνα ) .
Να θέλετε 5πορτο ( hatch ) τότε Focus . -
βαλαμε στα γρηγορα μια παραγγελία για το γκολφ και θα παω αργοτερα για ενα λίγο σκληρό παζαρι γιατί όλοι δίνουν τα πάντα όλα, η vw και ακριβοτερη κ τπτ... αμα με τσαντισουν, εφυγα..
θελαμε σιτροεν, εστω κ με παραγγελία, αλλα διαβαζω οτι το mcp το θαβει το μοτερ ρε γμτ..
-
Ο χρήστης Odin#9681 έγραψε:
βαλαμε στα γρηγορα μια παραγγελία για το γκολφ και θα παω αργοτερα για ενα λίγο σκληρό παζαρι γιατί όλοι δίνουν τα πάντα όλα, η vw και ακριβοτερη κ τπτ... αμα με τσαντισουν, εφυγα..θελαμε σιτροεν, εστω κ με παραγγελία, αλλα διαβαζω οτι το mcp το θαβει το μοτερ ρε γμτ..
Άσε τα διαβάζω κλπ . . . και πήγαινε να το οδηγήσεις όποιο και αν είναι . Ο περιοδικός τύπος δεν φημίζεται για την αντικειμενικότητα του , το αντίθετο μάλιστα . Δώσε λεφτά στην διαφήμιση και θα έχεις το καλύτερο αυτοκίνητο .
-
το C4 πόσο το έδιναν?
θυμάμαι το Μάιο έπαιζε μια προσφορά για το C4 έβγαινε στα 18500 περίπου.
την απόσυρση τη προλαβαίνετε?
την Alfa που θα έρχεται με TCT σε 1,4 την είδατε/ρωτήσατε?
το Astra γιατί κοιτάξατε μόνο 1,4 και όχι 1,6? -
Μην πάρεις MCP σε Citroen, σκέτη απογοήτευση το,σειριακό χειροκίνητο, κιβώτιο και γι αυτό και δεν τσούλησε. Αν θες αυτόματη Citroen μόνο η C5 THP με το καινούργιο 6άρι αυτόματο με τον μετατροπέα ροπής αξίζει αλλά δεν έχει καμιά σχέση με διπλοσύμπλεκτα. Μιλάμε για κλασσικό αυτόματο κιβώτιο.
send from a galaxy far far away
-
Καλημερα
Μονο skoda προλαβαιναμε την αποσυρση. Μας εκαναν μια πολυ καλη προσφορα για το γκολφ και το κλεισαμε. Η αληθεια ειναι οτι κανενας αλλος συνδυασμος δεν καθοταν οπως θέλαμε για το χρονο που ειχαμε. Βεβαια μιλάμε για υπερτροφοδοτύμενα αυτοκίνητα, στα ατμοσφαιρικα υπήρχαν διάφορες λύσεις και αρκετα καλες προσφορες σε ετοιμοπαραδοτα. Απλα του πατερα μου του αρεσε η αισθηση και στα 3 τουρμπατα που οδηγησαμε κ ηθελα να το εχει αυτο.
το c4 εκει εβγαινε, 187κατι, αλλα κ παλι, mcp+χρονος παραδοσης.. την αλφα δεν την ηθελε, αν κ του άρεσε πολύ, για λόγους αξιοπιστιας ας πουμε
Απλά συνειδητοποίησα οτι το γκολφ δεν έχει paddles και ψάχνω τρόπους να τα βάλουμε, ειναι το 50% του σειριακου ρε γμτ..
αγορα μεσαιου αυτόματου στα 20k