-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Εμένα γιατι μου θυμίζει Linea facelift αυτό (ναι και τα φωτιστικά)
Πάντως όμορφο φαινεται
Να το πάρεις Κωνσταντίνε να αυξηθούμε οι καπεταναίοιTι να το κάνω?
Δεν σκοπεύω να γίνω πολύτεκνος -
Ούτε εγώ αλλα τα μεγάλα μεταξόνια έχουν την χάρη τους στο στρίβειν
Όλα γίνονται τόσο γλυκά και ήρεμα
Ευχαριστιέσαι παιχνίδι -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Θα διαφωνήσω με τον φίλο velissario και θα παρατηρήσω (δανειζόμενος τη φωτογραφία που ανέβασε το μέλος Alba Parietti) τα εξης:
α. Οι πόρτες και το εμπρός φτερό μοιάζουν να προέρχονται αυτούσια από το σημερινό Bravo.
β. Το νεύρο που διατρέχει τα πλαινά του αμαξώματος θυμίζει και αυτό έντονα την υπάρχουσα υλοποίηση.
γ. Η καμπύλη που κάνει το εμπρος φωτιστικό σώμα στο πάνω μέρος του μοιάζει να προέρχεται από τα σημερινά φώτα.
δ. Το εμπρος μέρος του φτερού-θόλου μοιάζει επίσης φτυστό με το σήμερα.
ε. Η κλίση της βασικής γραμμής καθώς πηγαίνει προς τα πίσω και ανέρχεται , πιθανολογώ οτι είναι ταυτόσημη με αυτη του Bravo.H ολη σχεδιαστική προσπάθεια μου θυμίζει προσπάθεια μετεξέλιξης ενος υπάρχοντος αμαξώματος 2 όγκων , σε ένα με τρεις.
*(ασε που τα φωτιστικά σώματα μοιάζουν με αντιγραφή αυτά του Scirroco * )Μα δεν διαφωνούμε αγαπητέ συνάδελφε,
Και εγώ νομίζω οτι μοιάζει (πολύ) με το υπάρχον Bravo. Γι αυτό συμπεραίνω οτι ενώ άλλαξαν το πίσω μέρος, τα φωτιστικά θα είναι ίδια, ή σχεδόν ίδια, ή τουλάχιστον καμπύλα όπως στο δικό μας. -
Αν δεν βγει αντικαταστατης του Bravo, οταν θα ξαναγορασω αυτοκινητο, θα ειναι Γερμανικο!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Αν δεν βγει αντικαταστατης του Bravo, οταν θα ξαναγορασω αυτοκινητο, θα ειναι Γερμανικο!.................. καλό!
Ο πειρασμός είναι πάντα ισχυρός , καθώς ξέρεις οτι είναι μια σταθερά. Είναι εκεί και σε περιμένουν ανεξαρτήτως κρίσης και κατήφειας.
Ευκαιρία σήμερα για μια αξιολόγησ των νέων ελαστικών , στη γνωστή διαδρομή.
Κρατάνε και όπου πλέον γίνεται υπερβαση των ορίων , επεμβαίνει το esp.
Δοκίμασα και κάποιες άλλες γωνίες λήψης , αλλά δεν με ικανοποίησαν.Σπίτι - Αγ.Παρασκευή , 14,0l/100km και συνολικά για 103,6km διαδρομής 10,5l/100km.
Στην μπόρα που συντρόφεψε μεγάλο τμήμα της επιστροφής , κανένα παράπονο από τα ελαστικά.
-
Γεια σου ρε Ντίνο! Ωραίος!
Αλλά όντως, μακράν προτιμότερη η παλιά καλή γωνία λήψης!
-
Πιστευω οτι ξεκινωντας το ποσταρισμα των παραπανω, ηξερες απο πριν τι θα σχολιασω!
Δεν εχεις ιερο και οσιο εσυ ρε φιλε!Δεν σου 'χει μεινει τσιπα πανω σου!Φτου σου ρε Εβραιε!
Και μετα τα μπινελικια μια ερωτηση:Τι λεει ρε συ, που χαθηκες τοσες μερες; -
Πιστευω οτι ξεκινωντας το ποσταρισμα των παραπανω, ηξερες απο πριν τι θα σχολιασω!
Δεν εχεις ιερο και οσιο εσυ ρε φιλε!Δεν σου 'χει μεινει τσιπα πανω σου!Φτου σου ρε Εβραιε!
Και μετα τα μπινελικια μια ερωτηση:Τι λεει ρε συ, που χαθηκες τοσες μερες;Φυσικά και ήξερα , για αυτό δεν αναφέρθηκα εκτενώς στα της κατανάλωσης , τωρα που είσαι αρρωστούλης
Περαστικά ρε συ!
-
Φίλε Κωνστεντίνε προσπάθησε να δέσεις την επόμενη την κάμερα πάνω στο προσκέφαλο του συνοδηγού με την χαρτοταινία
Έχει πολύ καλή γωνία απο εκεί -
http://www.youtube.com/watch?v=ySiWy8as ... re=related
-
http://www.youtube.com/watch?v=ySiWy8asch0&feature=related
Youtube Videodickdick ζεις - εσυ μας οδηγείς!
-
http://www.youtube.com/watch?v=ySiWy8asch0&feature=related
Youtube Videodickdick ζεις - εσυ μας οδηγείς!
-
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
:inlove:Οι αγαπουλες που πανε βρε συ;
-
Μάλλον στο Scirocco του που το εχει αφήσει σε ξενα χέρια!
-
Μάλλον στο Scirocco του που το εχει αφήσει σε ξενα χέρια! -
Μάλλον στο Scirocco του που το εχει αφήσει σε ξενα χέρια!
Για τον παράδεισο δεν νομίζω, μάλλον αν κοιτάξει σε συνεργείο θα το βρει πιο εύκολα...
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Για τον παράδεισο δεν νομίζω, μάλλον αν κοιτάξει σε συνεργείο θα το βρει πιο εύκολα...
Δυνατος ο Βελιμπαμπας!!!!
-
Δυνατος ο Βελιμπαμπας!!!!
-
Σε όλους αλλά ειδικά σε αυτήν.......
To νέο μου απόκτημα.....
Fiat Bravο 2007