-
Τελικά βρήκα αυτό που έψαχνα....μαύρο Hornet 600 του 2007 με 13.000χλμ ABS και εργοστασιακό συναγερμό....
τα μόνα μειον η αλλαγμένη εξάτμιση και ο αλλαγμένος κώλος με έναν πιο σπορ.Την Πέμπτη το πάω στον μηχανικό για έλεγχο και μετά για μεταβίβαση καθώς τα 4200€ τα θεωρώ καλή τιμή.
Αυτά που χρειάζομαι επειγόντως είναι ένα σιγαστήρα για την εξάτμιση και κράνος....
Τον επόμενο μήνα θα την κυκλοφορώ αποκλειστικά στην ήσυχη και χωρίς κίνηση γειτονιά μου μέχρι να πάρω τον αέρα και να τολμήσω την πρώτη διαδρομή μέχρι την δουλειά...
Γνωρίζει κανείς κράνος με καλή ροή αέρα-μειωμένο θορυβό για naked?
Έχω διαβάσει για τα Shoei XR1100 αλλά παλέυω να το βρώ εδώ στην Κύπρο
-
Καλοτάξιδος! Δε λέω πάντα όρθιος, γιατί για να στριψεις πρέπει να γύρεις. Πάντα πάνω στη σέλα θα πω.
Για τα Shoei έχω ακούσει και εγώ οτι ειναι σχετικά αθόρυβα, αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Καλοτάξιδος! Δε λέω πάντα όρθιος, γιατί για να στριψεις πρέπει να γύρεις. Πάντα πάνω στη σέλα θα πω.Για τα Shoei έχω ακούσει και εγώ οτι ειναι σχετικά αθόρυβα, αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω.
Ευχαριστώ...για να στρίψω με πλάγιασμα έχω πολύ καιρό μπροστά μου ακόμα
Κανένα άλλο αξιόπιστο κράνος που πρέπει να τσεκάρω και για το οποίο δεν θα ξεβρακωθώ όπως με το Shoei?
Δεν ξέρω αλλά όσο πλησιάζει η μέρα να την καβαλήσω με κυριεύει ο φόβος
-
Αν δεν πλαγιάσεις, απλά δε θα στρίψεις. Το ποδήλατο όρθιος το έστριβες?
Μη φοβάσαι, δεν ειναι και κανένας δράκος. Στοιχειώδη λογική θέλει και να έχεις απλά το νου σου οτι μαζεύει χιλιόμετρα για πλάκα.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Τελικά βρήκα αυτό που έψαχνα....μαύρο Hornet 600 του 2007 με 13.000χλμ ABS και εργοστασιακό συναγερμό....
τα μόνα μειον η αλλαγμένη εξάτμιση και ο αλλαγμένος κώλος με έναν πιο σπορ.
Την Πέμπτη το πάω στον μηχανικό για έλεγχο και μετά για μεταβίβαση καθώς τα 4200€ τα θεωρώ καλή τιμή.
Αυτά που χρειάζομαι επειγόντως είναι ένα σιγαστήρα για την εξάτμιση και κράνος....
Τον επόμενο μήνα θα την κυκλοφορώ αποκλειστικά στην ήσυχη και χωρίς κίνηση γειτονιά μου μέχρι να πάρω τον αέρα και να τολμήσω την πρώτη διαδρομή μέχρι την δουλειά...
Γνωρίζει κανείς κράνος με καλή ροή αέρα-μειωμένο θορυβό για naked?
Έχω διαβάσει για τα Shoei XR1100 αλλά παλέυω να το βρώ εδώ στην ΚύπροΚαλό το Σούϊ ( ), αλλά ρίξε κι εδώ μια ματιά ...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν δεν πλαγιάσεις, απλά δε θα στρίψεις. Το ποδήλατο όρθιος το έστριβες?Μη φοβάσαι, δεν ειναι και κανένας δράκος. Στοιχειώδη λογική θέλει και να έχεις απλά το νου σου οτι μαζεύει χιλιόμετρα για πλάκα.
Νόμιζα μιλάς για εξτριμ πλαγιάσματα....γιατί τέτοια δεν πρόκειται να κανω ποτέ.....με το ποδήλατο έκανα γι αυτό έχω πολλά σημάδια από ράματα σε ολο το σώμα και το κεφάλι + ραγισμένο καρπό
Αυτό που φοβάμαι είναι το χαζοπέσιμο με λίγα ή και σταματημένος αν και από ότι είδα με 1.85 100kg που είμαι την κουμαντάρω σαν ποδήλατο την Hornet. Πολλά χιλιόμετρα δεν νομίζω να μαζέψω προς το παρόν...μέσα στην πόλη θα την χρησιμοποιώ.
Στα μαθήματα οδήγησης που κάνω χρησιμοποιώ μια στυλ-Harley 800сс (δεν συγκράτησα μοντέλο) 3 μέτρα μήκος, 1 φάρδος και 300kg....κάθε φορά που προσπαθώ το σλαλομ αναμεσα στους κώνους πονάω ολόκληρος από την προσπάθεια να στρίψω το τιμόνι.
Καλό το Σούϊ ( ), αλλά ρίξε κι εδώ μια ματιά ...
Ευχαριστώ...από ότι βλέπω υπάρχουν ασφαλή κράνη για όλα τα βαλάντια αλλα φαντάζομαι θα υποφέρουν σε βάρος, εξαερισμό και δεν θα πλένονται εύκολα (αφαιρούμενο εσωτερικό)....
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Καλό το Σούϊ ( ), αλλά ρίξε κι εδώ μια ματιά ...
Ευχαριστώ...από ότι βλέπω υπάρχουν ασφαλή κράνη για όλα τα βαλάντια αλλα φαντάζομαι θα υποφέρουν σε βάρος, εξαερισμό και δεν θα πλένονται εύκολα (αφαιρούμενο εσωτερικό)....
Δεν ισχυει αυτο. Μπορεις να βρεις τα παντα σε ενα κρανος και να μην κοστιζει πολυ.
Αγορασα μεσω e-bay 1 agv t2, με 288€ μαζι με τα μεταφορικα. Παρα πολυ καλο, αλλα κανει σχετικα, θορυβο. Εχει ομως πολυ καλο αερισμο.
Να ξερεις παντως, 'αθορυβο' κρανος δεν υπαρχει, οσο πιο πολλοι αεραγωγοι, τοσο πιο πολυ θορυβο θα κανει, απο την αλλη αν δεν εχει, θα ειναι ζεστο.
Σαν κατοχος shoei xr 1000, λεω οτι ειναι μετριο κρανος. το εχω 7 χρονια και εχει διαλυθει η επενδυση του και να σκεφτεις οτι εχω 2 κρανη, ενα καλοκαιρινο open face Nolan n42.
Για 3,5 χρονια χρησης, το Shoei δεν αξιζει τα λεφτα του, ΙΜΗΟ. -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Τελικά βρήκα αυτό που έψαχνα....μαύρο Hornet 600 του 2007 με 13.000χλμΔλδ ~2600χλμ/χρόνο...
-
Σου φαίνονται πολλά ή λίγα?
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Καλοτάξιδος! Δε λέω πάντα όρθιος, γιατί για να στριψεις πρέπει να γύρεις. Πάντα πάνω στη σέλα θα πω.
Για τα Shoei έχω ακούσει και εγώ οτι ειναι σχετικά αθόρυβα, αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω.
Ευχαριστώ...για να στρίψω με πλάγιασμα έχω πολύ καιρό μπροστά μου ακόμα
Κανένα άλλο αξιόπιστο κράνος που πρέπει να τσεκάρω και για το οποίο δεν θα ξεβρακωθώ όπως με το Shoei?
Δεν ξέρω αλλά όσο πλησιάζει η μέρα να την καβαλήσω με κυριεύει ο φόβος
στα 200-280ε τα agv δεν παίζονται...
μην πάρεις shark ... το δικό μου μετά τον 3το χρόνο άρχισε να μπάζει αέρα από παντού...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τελικά βρήκα αυτό που έψαχνα....μαύρο Hornet 600 του 2007 με 13.000χλμ
Δλδ ~2600χλμ/χρόνο...
αν είναι κανας κρυουλίαρης σαν τον ταύρο που κρυώνει το κωλομέρι του τον χειμώνα μην σου φαίνονται απίθανα...
-
Όταν φτάσεις σε 3 χρόνια τα χιλιόμετρα που κάνω εγώ σε ένα με τη μηχανη (χειμώνα-καλοκαίρι), τότε μπορείς να μου την πεις παλιοκαφετεριάκια.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όταν φτάσεις σε 3 χρόνια τα χιλιόμετρα που κάνω εγώ σε ένα με τη μηχανη (χειμώνα-καλοκαίρι), τότε μπορείς να μου την πεις παλιοκαφετεριάκια.Μέχρι και θερμαινομενα γκριπ θα Έχεις ...
-
Δεν τα χρειάζομαι, έχω τη μοτεράκλα μου να με ζεσταίνει.
Βασικά ούτε εσύ τα χρειάζεσαι στο Monster. Aφενός τα χερια ζεσταίνονται από την τριβή λόγω των κραδασμών, αφεταιρου κάθε φορά που λαμπαδιάζει έχεις έτοιμη σομπίτσα.
-
Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούσε με σκούτερ λόγω επαγγέλματος, άσε που εδώ ολλοί χρησιμοποιούν τις μηχανές μόνο τις Κυριακές.
Είχα βρει και μοντ 2009 με 8900χλμ αλλά χωρίς ABS κι ένα χιλιάρικο πάνω στην τιμή.Τελικά σήμερα μετά από έλεγχο την αγόρασα την μηχανή...4100€ τελική τιμή.
το μόνο πρόβλημα μια μικρή διαρροή από την ανάρτηση μπροστά, επισκευάσιμη με 100€.Κράνος πήρα επίσης σήμερα αυτό http://www.suomy.com/en/products/vandal.html στα 250€ από 320€.
Το μόνο που δεν πρόλαβα να κάνω είναι βόλτα.....Από βδομάδα πάω να πάρω κι ενα μπουφανάκι Dainese all weather cordura που βρήκα στα €200 (θα παίξει κι έκπτωση) κι ενα ζευγάρι γαντάκια και είμαι κομπλέ....προς το παρόν.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν τα χρειάζομαι, έχω τη μοτεράκλα μου να με ζεσταίνει.Βασικά ούτε εσύ τα χρειάζεσαι στο Monster. Aφενός τα χερια ζεσταίνονται από την τριβή λόγω των κραδασμών, αφεταιρου κάθε φορά που λαμπαδιάζει έχεις έτοιμη σομπίτσα.
4κυλινδρο γυμνό..
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
4κυλινδρο γυμνό..Ναι, θα σε χαλούσε εσένα μια Brutale 1090R, ας πούμε; Δεν νομίζω Τάκη...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
4κυλινδρο γυμνό..
Ναι, θα σε χαλούσε εσένα μια Brutale 1090R, ας πούμε; Δεν νομίζω Τάκη...
δεν θα με χάλαγε αλλά για τον λόγο που φτιάχτηκε ένα monster s4r , tuono, superduke , streetfighter θα είναι απείρως πιο διασκεδαστικό και θα έχει πολύ πιο εκμεταλεύσιμη δύναμη...
-
για δωστε μια γνωμη, μιας και αρκετοι εχετε, ειχατε, naked, προς το παρον ειμαι μεταξυ er6-n και cb600 hornet ,
υποψιν ειμαι στα 1,93 κατηγορια φτερου 80 με φουλ ρουχισμοτο er ακι θα μου ρθει κοντο?, προς το παρον δοκιμασα, μεσα στην πολη, ενος φιλου, αλλα του εχει βαλει αποστατες στο τιμονι και το χει φερει πιο ψηλα,
σειρα να δοκιμασω και το honda,
θα μου πειτε κοιτα και το versys το οποιο ερχεται ψηλοτερα απο το ερακι, αλλα δεν φτανει το βαλαντιο
και κατι ακομα στα shoei και dainese πληρωνω μαρκα?
γιατι το shoei μου κατσε γαντι (το qwest)ευχαριστω
Υ.Γ. δεν εχω σκοπο να κοιταξω κατι πλην ιαπωνικου, μου φτανουν τα γαλλικα αμαξια που εχω , τη μηχανη τη θελω χωρις πολλα πολλα νταντεματα
-
Φοβάμαι οτι όντως θα σου έρθει κοντό το ER6-N. Μη νομίζεις ομως οτι και με το Χορνετ δε θα περισσεύεις...
Και τα 2 πάντως ειναι πολύ ωραία στην οδήγηση, με διαφορετικό στυλ το καθένα.
Πηγαινε σε κανεναν αντιπρόσωπο και καβαλα τα και τα 2 να δεις.
Hornet άλλα παρεμφερή