-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ώστε έτσι εξηγείται... Έψαξα κι εγώ λίγο για τις διαστάσεις της ζάντας, αλλά σε ένα pdf που κατέβασα (http://www.skoda.co.uk/skoda3g/content/ ... hnical.pdf) είδα μόνο 15άρες και 16άρες! Θεώρησα λοιπόν ότι μάλλον αναφέρονταν στο παλιά Octavia και δεν έγραψα κάτι. Ίσως πήρε φόρα ο Έλληνας αντιπρόσωπος εξαιτίας του γεγονότος ότι πούλησε αρκετά άχρηστα Octavia με 1400 κ.εκ. και 75 ίππους. 'Αφού θέλουν μόνο το φαίνεσθαι, δώστους 17άρες ζάντες'Σε αυτό το pdf στις εκδόσεις Elegance στον πίνακα τέρμα δεξιά στις ζάντες αλουμινίου λέει 17'...
Είναι αυτής φωτό και όπως βλέπετε δεν έχει ελληνικές πινακίδες....γιατί βλέπω μεγάλη έκπληξη για τις 17άρες...
Μα καλά αυτοί στο Skoda.gr δεν μπορούν να φτιάξουν το site τους, είναι δυνατόν να πατάς Οctavia5 και να σου βγάζει Superb...ήμαρτον μην το βάζετε εάν δεν είστε έτοιμοι!
Απαράδεκτοι... -
Κατά τη γνώμη μου οι 17άρες δεν είναι υπερβολικές για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Όμως δεν είναι κατάλληλες για τους ελληνικούς δρόμους. Ήδη με τις 16άρες (205-55) του Αstra έχω το πωπόμετρο στα κόκκινα όταν πέφτω σε λακούβες και σαμαράκια. Αποζημιώνομαι όμως στις στροφές.
-
Εχω κανει 21.000 χλμ με 17αρα(απ'τη μανα του,ετσι..) και δεν εχω κανενα προβλημα ουτε εχει στραβωσει καμια ζαντα.Τα χιλιομετρα και πολη και εθνικη και λακουβες και σαμαρακια και πεζοδρομια πολυ συχνα μαλιστα!!Ασφαλως πριν το παρω το οδηγησα και διαπιστωσα οτι δε κοπαναγε..Ετσι αποφασισα!
Οποιος δε μπορει να καταλαβει οτι σε καθε ενα αυτοκινητο η 17αρα δουλευει διαφορετικα εγω δε θα ΞΑΝΑτσακωθω για να το εξηγησω.Ουτε οτι ολες οι 17αρες εχουν ιδιες αντοχες ωστε να στραβωνουν ΟΛΕΣ..
Οπωσδηποτε αν το παρεις με 14αρα και 80 προφιλ θα ειναι πιο ανετο αλλα τι να κανουμε που θες να στριβεις...
Εγω θα σου ελεγα να το οδηγησεις οπωσδηποτε κι αν δε κοπαναει με τη 17αρα να το παρεις!! -
17αρα φορουσε και η mclaren F1
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
17αρα φορουσε και η mclaren F1Kαι τι να λέει αυτό ρε ποπολάρε και το Mondeo ST220 φοράει 18αρα...
-
Ο χρήστης sotiropul έγραψε:
Εχω κανει 21.000 χλμ με 17αρα(απ'τη μανα του,ετσι..) και δεν εχω κανενα προβλημα ουτε εχει στραβωσει καμια ζαντα.Τα χιλιομετρα και πολη και εθνικη και λακουβες και σαμαρακια και πεζοδρομια πολυ συχνα μαλιστα!!Ασφαλως πριν το παρω το οδηγησα και διαπιστωσα οτι δε κοπαναγε..Ετσι αποφασισα!
Οποιος δε μπορει να καταλαβει οτι σε καθε ενα αυτοκινητο η 17αρα δουλευει διαφορετικα εγω δε θα ΞΑΝΑτσακωθω για να το εξηγησω.Ουτε οτι ολες οι 17αρες εχουν ιδιες αντοχες ωστε να στραβωνουν ΟΛΕΣ..
Οπωσδηποτε αν το παρεις με 14αρα και 80 προφιλ θα ειναι πιο ανετο αλλα τι να κανουμε που θες να στριβεις...
Εγω θα σου ελεγα να το οδηγησεις οπωσδηποτε κι αν δε κοπαναει με τη 17αρα να το παρεις!!Σε ευχαριστώ, αυτό λέω κι εγώ.Αλλο 17άρα σε μεσσαίο και άλλο 16αρα σε μικρό...μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.
Αν επιτρέπεται ποιό αυτοκίνητο οδηγείς? -
Οι 17αρες στο Λεόν, κοπανάνε (ώρες-ώρες τις ακούω και πονάω και εγώ μαζί τους), αλλά σε 33000 χμ. δεν έχουν χτυπήσει πουθενά. Και τρώει ζόρισμα το αυτοκινητάκι, όχι αστεία. Οπότε, δείτε το πριν αποφασίσετε. Θα μου πεις, να κυνηγάς λακούβες και πεζοδρόμια με το τεστ-ντράιβ, λίγο δύσκολο, αλλά...
-
Ok θα το παραγγείλουμε μάλλον με 16άρα γιατί η 15άρα είναι πολύ 'λίγη' στο αμάξωμά του...
1.6 FSi με 16άρα είναι λίγο too much αλλά δεν το παίρνουμε για νατρέχουμε σε πίστες ούτως ή άλλως!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σε ευχαριστώ, αυτό λέω κι εγώ.Αλλο 17άρα σε μεσσαίο και άλλο 16αρα σε μικρό...μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.
Αν επιτρέπεται ποιό αυτοκίνητο οδηγείς?Το Α3 το τελευταιο.
Και στο LEON ,μιας που αναφερθηκε,(εκει που εχουν μπει μαμισιες) επισης δε κοπανανε.Το εχω διαπιστωσει! -
Sotiropul θα το κάνουμε πρώτα ένα τεστ drive και θα αποφασίσουμε.
Υπάρχει διαθέσιμο με την 17αρα ευτυχώς.. -
Πάντως και τη νέα slk στην Ελλάδα την φέρνουν με 16άρεσ ζάντες ενω στην γερμανία την εχουν με 15αρες!!! Πάντως εμείς την παραγγείλαμε με 17αρες και sport ανάρτηση για ομορφία...!
-
Oλα τα μεσαια παντως φοραv 16'αρες....avensis, mondeo,vectra,primera,passat ,6, και μαλιστα η πλειοψηφια με 205/55/16, αν τό σου λεει κατι!!
-
Είχε γίνει μια ανάλογη συζήτηση στα 'Τεχνικά' και είχα αναφέρει χαρακτηριστικά κάποια αυτοκίνητα με 17άρες και τις αντίστοιχες ιπποδυνάμεις τους
Audi Α3 1.6 (102 άλογα) 225/40/17
Audi Α3 2.0 (150 άλογα) 225/40/17
Ηοnda Civic Type-R (200 άλογα) 205/45/17
Mitsubishi Lancer Evolution VIII (280 άλογα) 225/45/17Αυτά περί αναγκαιότητας - λειτουργικότητας και ομορφιάς...
-
nass, βάλε και το Ίμπιζα (μοντ 2000-2002) που σε κινητήρα 999 κυβικά και μετά βίας 50 άλογα φορούσε από τη μάνα του 185/60/14 τη στιγμή που ΤΟ ΙΔΙΟ αυτοκίνητο πριν βγει ο χιλιάρης έβγαινε με 175/65/13 με 1400 κυβικα (60 άλογα).
Τη στιγμή που τα Πούντο Τζι Τι (136 άλογα) και Πεζώ Ραλί 1600 (105/120) άλογα φορούσαν 185/55/14 και το παλιό ραλί 1300 (100 άλογα; ) φορούσε 175(!) σε 14άρα ζάντα (δε θυμάμαι προφίλ...)
-
Το δικό μου 1.4 90 αλογάκια φοράει 205/50/16 και σίγουρα δεν είναι οτι καλύτερο! Αλλά στις στροφές το ευχαριστιέμαι!!!
-
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Το δικό μου 1.4 90 αλογάκια φοράει 205/50/16 και σίγουρα δεν είναι οτι καλύτερο! Αλλά στις στροφές το ευχαριστιέμαι!!!θα το ευχαριστιόσουν λιγότερο πιστέυεις με 15άρες ή 14άρες?
Σπύρος
-
Στα κρατήματα σαφώς και ναι! Εχω οδηγησει το συγκεκριμμένο αυτοκίνητο γνωστού μου με 14αρα και είδα μια διαφορά! Σε γνωστές στροφές της Αθήνας έμπαινα με λιγότερα χιλιόμετρα απο το δικό μου και η συμπεριφορά του ήταν αλλιώτικη. Τώρα η 16αρα έχει και επίπτωση στην κατανάλωση αλλά μην τα θέλουμε και ολα δικά μας!
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Oλα τα μεσαια παντως φοραv 16'αρες....avensis, mondeo,vectra,primera,passat ,6, και μαλιστα η πλειοψηφια με 205/55/16, αν τό σου λεει κατι!!Δεν αντιλέγω GFON αλλά το Οctavia5 έχει προφίλ 10εκ. και αυτά που μου λες 11...δηλ 1 εκατοστό διαφορά στο προφίλ νομίζεις ότι είναι πολύ?
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
nass, βάλε και το Ίμπιζα (μοντ 2000-2002) που σε κινητήρα 999 κυβικά και μετά βίας 50 άλογα φορούσε από τη μάνα του 185/60/14 τη στιγμή που ΤΟ ΙΔΙΟ αυτοκίνητο πριν βγει ο χιλιάρης έβγαινε με 175/65/13 με 1400 κυβικα (60 άλογα).Τη στιγμή που τα Πούντο Τζι Τι (136 άλογα) και Πεζώ Ραλί 1600 (105/120) άλογα φορούσαν 185/55/14 και το παλιό ραλί 1300 (100 άλογα; ) φορούσε 175(!) σε 14άρα ζάντα (δε θυμάμαι προφίλ...)
175/60/14 για το Rallye 1300
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Oλα τα μεσαια παντως φοραv 16'αρες....avensis, mondeo,vectra,primera,passat ,6, και μαλιστα η πλειοψηφια με 205/55/16, αν τό σου λεει κατι!!
Δεν αντιλέγω GFON αλλά το Οctavia5 έχει προφίλ 10εκ. και αυτά που μου λες 11...δηλ 1 εκατοστό διαφορά στο προφίλ νομίζεις ότι είναι πολύ?
Οχι, δεν ειναι σαν διαφορά μεγαλη......
Παντως, γενικα, δεν καταλαβαινω την εμμονη του Γερμανων να βαζει φαρδια λαστιχα στα αυτοκινητα του.....
Το vectra το 1600 φορά 215/55/16 τα ιδια και το passat...και αυτα σε 100 αλογακια με 1400 κιλά!!!
Εργοστασιακή 17ρα σε μεσσαίο?