Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!
    • 1
    • 2
    • 1026
    • 1027
    • 1028
    • 1029
    • 1030
    • 1513
    • 1514
    • 1028 / 1514
    Αντίλογος
    353
    30262
    66791
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • E
      eleos last edited by

Ο χρήστης 224.v έγραψε:
      Δεν ξερω για την κατασταση στη Γιουκοσλαβια μετα τους βομβαρδισμους... αλλα για την Αλβανια του 91' ξερω και ηταν τραγικη εικονα ανθρωπων που εβλεπες να καθονται στους δρομους μη εχοντας να κανουν τιποτα.. υποδομες που ειχαν να συντηρηθουν δεκαετιες.. προφανως πεινα.... πραγματικη... ομως, οχι δεν εχω να φαω παντεσπανι... , Βλεμματα που καταλαβαινες οτι ηταν ετοιμα να κανουν το οτιδηποτε για να επιβιωσουν... (Για οσους νοσταλγουν την ηττα του κομμουνισμου το 49.... και την χαμενη ευκαιρια να γινουμε παραδεισος.. ουτε αυτο θα πετυχαιναμε..... με τα μυαλα που κουβαλαγαμε νομιζω...).
      Ναι πιστευω οτι μας περιμενει μεγαλη αλλαγη στον τροπο ζωης.. για οποιους δεν εχουν δυνατοτητα να εργαζονται σε παραγωγικη εργασια που να εχει προσανατολισμο εξαγωγες...προιοντων η υπηρεσιων... η να παει ενα μελος της οικογενειας εξω ωστε να στελνει λεφτα απο το εξωτερικο....
      Ναι φυσικα μεταναστης αλλα με αλλες προυποθεσεις και στοχους, οχι να παει εργατης στα 'ξενα'... παρεα με τον Καζαντζιδη..., αλλα σαν επιστημων μπορει να διαπρεψει μιας και τοσοι εχουν σπουδασει εξω, οπου και το χαρτι τους εχει περαση.... Φυσικα χωρις την οικογενειακη Θαλπωρη.. της μαμας....

Δουλειές υπάρχουν και σήμερα ,αλλα οι Έλληνες δεν πάνε για 800ε και γι'αυτό προτιμούνται οι ΠακιστοΑλβανοι απο τις εταιρείες. Πρέπει να καταλάβει ο Έλληνας οτι δεν γίνεται να υπάρχουν 30 καπετάνιοι και 1 κωπηλάτης. Εγω για παράδειγμα είμαι κοινωνικός λειτουργός και είναι προφανές οτι δεν έχω καμια τυχη να βρω δουλεια σχετική με αυτο που σπούσαδα, οπως δεν εχουν τύχη και ψυχολόγοι και γενικα δεν έχουν μέλλον οι ανθρωπιστικές επιστήμες.

Πρέπει να συμβιβαστουμε ολοι σε μισθους 800-1100ε maximum. Ας κανονίσουμε τις ζωες μας με αυτά τα ποσά. Εγω εχω συμβιβαστεί και προγραμματίζομαι για το μέλλον. Ενα σπιτάκι prokat ή τροχοβίλλα 60τμ στο οικόπεδο στην Κερατεα, δάνεια για το σπίτι καθε μήνα 150ε maximum , 20ε για τηλέφωνο, 60ε για ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ και τα υπολοιπα 600ε για φαι , βενζίνες. Αν μάλιστα συνεισφέρει και η κοπέλα μου(που είναι ανεργη) καποια στιγμη όλα θα είναι καλυτερα.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        spartan last edited by

Ο χρήστης spiros έγραψε:

Άρχισε τις παπαριές ο κουβέλης, αντι να κατεβάσει καμμια σοβαρή πρόταση την στιγμή που λαός πέφτει απο τον ουρανό χωρίς αλεξίπτωτο το ρίχνει στα παπατζιλίκια για να δει βουλή, αντε και με εκατομμύριο αλλά καρατζαφέρη

Σοβαρή πρόταση ποια είναι; Να γυρίσουμε στο ρούβλι, να φύγουμε από ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, να κρατικοποιήσουμε τα μανταρίνια και να κάνουμε στρατιωτική συμμαχία με την Κούβα;
        Ή να ζωστούμε τα φισεκλίκια, να κάψουμε τη Βουλή και να πάμε να φυτέψουμε πατάτες στην Ανάβυσσο;

μη ξεχνας τα 1500€ σαν βασικο μισθο

+1200 ευρώ ταμείο ανεργίας...!!

• elteo
          elteo last edited by

Ο χρήστης eleos έγραψε:

Πρέπει να συμβιβαστουμε ολοι σε μισθους 800-1100ε maximum. Ας κανονίσουμε τις ζωες μας με αυτά τα ποσά. Εγω εχω συμβιβαστεί και προγραμματίζομαι για το μέλλον. Ενα σπιτάκι prokat ή τροχοβίλλα 60τμ στο οικόπεδο στην Κερατεα, δάνεια για το σπίτι καθε μήνα 150ε maximum , 20ε για τηλέφωνο, 60ε για ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ και τα υπολοιπα 600ε για φαι , βενζίνες. Αν μάλιστα συνεισφέρει και η κοπέλα μου(που είναι ανεργη) καποια στιγμη όλα θα είναι καλυτερα.

Πρέπει να συμβιβαστούν κ οι έξω έμποροι-πραματευτάδες είτε έλληνες είτε αλλοδαποί με μικρότερο κέρδος.
          Δεν μπορείς να ζήσεις με -Χ ευρώ όταν οι τιμές είναι σταθερές προ κρίσης ή πολλές έχουν αυξηθεί κιόλας είτε λόγω φπα είτε λόγω μειωμένης κίνησης. Στην Βουλγαρία πληρώνονται 350-400 ευρώ αλλά τράβα να δεις πόσο κοστίζουν τα βασικά είδη στα ΣΜ και έλα μετά να κλάψουμε μαζί.

• 2
            224-v last edited by

Σιγουρα θα συμβιβαστουν..... αλλα με μια διαφορα φασης 1 - 2 χρονια... ενοικια, εξοδα, ποσοστα κερδους, περιθορια κ.λ.π.

• E
              eleos last edited by

Ο χρήστης elteo έγραψε:

Πρέπει να συμβιβαστούν κ οι έξω έμποροι-πραματευτάδες είτε έλληνες είτε αλλοδαποί με μικρότερο κέρδος.
              Δεν μπορείς να ζήσεις με -Χ ευρώ όταν οι τιμές είναι σταθερές προ κρίσης ή πολλές έχουν αυξηθεί κιόλας είτε λόγω φπα είτε λόγω μειωμένης κίνησης. Στην Βουλγαρία πληρώνονται 350-400 ευρώ αλλά τράβα να δεις πόσο κοστίζουν τα βασικά είδη στα ΣΜ και έλα μετά να κλάψουμε μαζί.

Για πες το κόστος των βασικών ειδών στην Βουλγαρία. Εγω ξέρω μόνο για ξύλα όπου ο τόνος οξυας πωλείται προς 50-60ε ο τονος και εδω περα 180ε!

• I
                infinity last edited by

Δουλειά δεν είχαν οι δικηγόροι...

Tου Πασχου Μανδραβελη / pmandravelis@kathimerini. gr

Πρέπει να έχει πέσει μεγάλη αναδουλειά στους δικηγόρους. Δεν εξηγούνται αλλιώς οι απανωτές μηνύσεις επί παντός πολιτικού και οικονομικού ζητήματος που καταθέτουν διάφοροι «παραστάτες του λαού», με πρώτο τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Ο ηρωικός ΔΣΑ έχει μεγάλο ιστορικό στην παραγωγή μηνύσεων. Το 2003, για παράδειγμα, μήνυσε τον Τόνι Μπλερ για την εισβολή στο Ιράκ, αλλά η δίκη δεν έγινε ποτέ, μάλλον επειδή... απουσίαζε ο κατηγορούμενος. Γι’ αυτό γλίτωσε το εδώλιο και ο πρώην πρωθυπουργός της Ισπανίας Χοσέ Αθνάρ, εναντίον του οποίου επίσης ετοίμαζε περήφανη μήνυση το συλλογικό όργανο των δικηγόρων.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, επίσης, προσέφυγε με παιδαριώδη νομικά και πολιτικά επιχειρήματα κατά του Mνημονίου, ζητώντας την ακύρωση της δανειακής σύμβασης, ενώ μία ομάδα δικηγόρων (πάλι του ΔΣΑ) κατέθεσε μήνυση κατά των κερδοσκόπων! Το θέμα είναι ότι οι μηνύσεις τζάμπα (σχεδόν) είναι, αλλά έχουν μεγάλο επικοινωνιακό όφελος. Αναλόγως του κλίματος των ημερών, κάποιοι σχολιαστές θα εξάρουν το εθνικό έργο των μηνυτών και οι τελευταίοι σε κάποια τηλεπαράθυρα θα εμφανιστούν.

Τώρα, όπως διαβάζουμε στον Tύπο, ο νεοεκλεγείς, με τη σημαία της Ν. Δ., πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Ιωάννης Αδαμόπουλος ζητεί με μηνυτήρια αναφορά την άμεση και επείγουσα ποινική διερεύνηση των καταγγελιών περί αλλοίωσης των στοιχείων του ελλείμματος από την Ελληνική Στατιστική Αρχή, «που είχε ως τελικό αποτέλεσμα την υπογραφή του Μνημονίου και την επιβολή, εξαιτίας αυτού, στη χώρα σκληρών δημοσιονομικών και άλλων μέτρων εις βάρος του ελληνικού λαού».

Είναι σίγουρο, βέβαια, ότι ο ελληνικός λαός θα εξυπηρετείτο καλύτερα αν ο δικηγορικός σύλλογος έκανε κάτι για τη φοροδιαφυγή των μελών του, αντί να χρησιμοποιείται για την αναπαραγωγή θεωριών συνωμοσίας που απλώς κάνουν ντόρο. [Πολλοί πιστεύουν ακόμη ότι μας χρωστούν και δεν χρωστάμε, ενώ τα ελλείμματα και το χρέος (όπως έγραφε και σε ένα μνημειώδες κείμενο η ΔΑΚΕ καθηγητών Μεσσηνίας) δεν είναι παρά κόλπο αμερικανοσιωνιστικών κύκλων, οι οποίοι αφ’ ενός μας ζηλεύουν και αφ’ ετέρου επιβουλεύονται τα κρυφά πλούτη μας].

Αλλά μ’ αυτούς του πολιτικούς και αυτούς τους συνδικαλιστές (και πιθανώς μέλλοντες πολιτικούς) φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Γιατί θα έπρεπε να περιμένουμε κάτι καλύτερο από τον ΔΣΑ;

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 011_457938

• ?
                  A Former User last edited by

Ο χρήστης eleos έγραψε:

Για πες το κόστος των βασικών ειδών στην Βουλγαρία. Εγω ξέρω μόνο για ξύλα όπου ο τόνος οξυας πωλείται προς 50-60ε ο τονος και εδω περα 180ε!

http://www.billa.bg/Layouts/dd_bi_singl ... rid=132483
                  Ενα απο τα μεγαλυτερα ΣΜ στην Βουλγαρια .Θα δεις στο φυλλαδιο πολλα γνωστα προιοντα και ποσο εχουν για να τα συγκρινεις με τις ελληνικες τιμες.

• A
                    aris07 last edited by

Stratfor: Η Ελλάδα δεν σώζεται-Διώξτε την!
                    ....πριν οι Ευρωπαίοι αποκτήσουν 2 τρισ. ευρώ δεν είναι σε θέση να διώξουν την Ελλάδα από την ευρωζώνη.
                    http://www.euro2day.gr/news/world/125/a ... World.aspx

Θέλω πολύ να δω πως στο διάολο θα μαζέψουν τα 2 τρις
                    Εδω σκοτώνονται για το χρέος μας που είναι πολύ μα πολύ μικρότερο..εκτός αν κάνει κάνα θαύμα η ΕΚΤ

• B
                      beams last edited by

Ο χρήστης μανδραβέλης έγραψε:

Τώρα, όπως διαβάζουμε στον Tύπο, ο νεοεκλεγείς, με τη σημαία της Ν. Δ., πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Ιωάννης Αδαμόπουλος ζητεί με μηνυτήρια αναφορά την άμεση και επείγουσα ποινική διερεύνηση των καταγγελιών περί αλλοίωσης των στοιχείων του ελλείμματος από την Ελληνική Στατιστική Αρχή, «που είχε ως τελικό αποτέλεσμα την υπογραφή του Μνημονίου και την επιβολή, εξαιτίας αυτού, στη χώρα σκληρών δημοσιονομικών και άλλων μέτρων εις βάρος του ελληνικού λαού».

Είναι σίγουρο, βέβαια, ότι ο ελληνικός λαός θα εξυπηρετείτο καλύτερα αν ο δικηγορικός σύλλογος έκανε κάτι για τη φοροδιαφυγή των μελών του, αντί να χρησιμοποιείται για την αναπαραγωγή θεωριών συνωμοσίας που απλώς κάνουν ντόρο.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 011_457938

Μανδραβέλη, που ακριβώς είναι το λάθος να γίνει μια τέτοια μήνυση; Και από πότε ο κάθε επαγγελματικός κλάδος ευθύνεται **αυτός πρωτίστως **,για την άμεμπτη φορολογική συνείδηση των μελών του;

Και άντε και κάποιες μηνυτήριες αναφορές (όχι μόνο του ΔΣΑ αλλά και του οποιουδήποτε άλλου) στο παρελθόν ήταν για τα πανηγύρια. Αυτό νομιμοποιεί εσένα και το ελεεινό συνάφι σου να τους δείχνεις με το δάχτυλο και να τους λες μαλάκες;

Όταν την ίδια στιγμή, εσύ και το ελεεινό συνάφι σου είναι γνωστό πως συναγωνίζεστε σε κολοτούμπες τις αρκούδες των γύφτων;
                      Και πως ανάλογα τι γουστάρει να πουλήσει ο κάθε αφεντικός σας εσείς σιγοντάρεται αναλόγως.
                      Άσχετα λοιπόν αν μέχρι χτες τραγούδαγες τη Μαντουβάλα και σήμερα το παίζεις Κάλας, κοίτα πρώτα να διορθώσεις τη σκατόφατσά σου και τα του συναφιού σου και άσε τους άλλους.
                      Και αν είσαι και καλός χριστιανός (που για τέτοιο σε κόβω πάσχο, άρα υποκριτής κάργα), βγάλε πρώτα το δοκάρι από το μάτι σου και μετά κοίτα να βγάλεις το ξυλαράκι από το μάτι του άλλου. Που τον κατηγορείς και για τυφλό πάσχο χαμουρίτσα.
                      Και κοίτα να βρεις καμιά αγάμητη πάσχο να σου κάνει καμιά πίπα να ξελαμπικάρεις γιατί σε βλέπω χλωμό πάσχο....

• C
                        christos-lappas last edited by

Πολύ μίσος και φανατισμός αδελφέ.

• B
                          beams last edited by

Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
                          Πολύ μίσος και φανατισμός αδελφέ.

Κανένα μίσος και κανένας φανατισμός αδερφέ.
                          Απλώς, είμαι αλλεργικός στην υποκρισία, την ενδεδυμένη μάλιστα τον μανδύα της ευπρέπειας και του καθωσπρεπισμού (με άλλα λόγια του μανδραβελισμού).
                          Είναι σαν να έχεις έναν γνωστό, ο ο οποίος είναι άρρωστος μουνάκιας και όποτε τον βλέπεις σου κάνει κήρυγμα για την ηθική εντός του γάμου.
                          Εγώ θα τον άρχιζα στα χαστούκια. Εσύ είσαι ελεύθερος να κάνεις διαλογική συζήτηση μαζί του σε ήπιους τόνους.
                          Εγώ όπως σου είπα είμαι αλλεργικός σε κάτι τέτοιες συμπεριφορές, φάρμακο δεν υπάρχει και έτσι αντιδρώ κατ' αυτό τον τρόπο.

• C

Και αυτό δεν είναι μίσος και φανατισμός.

Ό,τι πεις.

• I
                              infinity last edited by

Σε κάποια άλλη περίπτωση θα ήταν κατά της χούντας, ύπερ της ελευθερίας του λόγου, υπέρ της ελευθεροτυπίας κτλ κτλ.
                              Γνήσιος δημοκράτης.

• K
                                kon5 last edited by

Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
                                Το ότι ξένοι τεχνοκράτες έρχονται εδώ μόνο θετικά το βλέπω. Από 'εθνική κυριαρχία' (λέγε με πάρτι με ξένα λεφτά εις υγεία των κορόιδων που θα πληρώσουν τον λογαριασμό στο τέλος) χορτάσαμε. Ίσως έχει φτάσει ο καιρός να δούμε και λίγη πραγματική δουλειά έστω και με τον φόβο του μπαμπούλα.

Όσο για την αξιοπιστία της Ελληνικής δικαιοσύνης και την ανεξαρτησία της που... απειλείται από τους ξένους...

Το ότι έχεις εκλέξει κάποιους ανθρώπους για κυβέρνηση της χώρας σου και βλέπεις να έρχονται κάποιοι υπάλληλοι τραπεζών και να αποφασίζουν για σένα ωσάν να επρόκειτο για θεσμικά όργανα του κράτους ενώ παράλληλα όλη η κυβέρνηση βαράει κυριολεκτικά προσοχές να υποθέσω πως σου αρέσει.

Το να ταυτίζεις την έννοια της εθνικής κυριαρχίας με φαγοπότι είναι τουλάχιστον άτοπο. Νομίζω πως κατανοείς την έννοιά της.

Να υποθέσω πως με την ελληνική δικαιοσύνη έχεις στενή επαφή και βλέπεις τα κακώς κείμενα. Επειδή την ζω από μέσα υπάρχουν προβλήματα αλλά υπάρχουν και πάρα πολλά που λειτουργούν σωστά. Στην τελική όμως είναι δικό μας θέμα να τ'αντιμετωπίσουμε και υπάρχουν γι'αυτό εκλεγμένα θεσμικά όργανα. Εκτός και αν θέλεις να τα αγνοήσουμε και να φέρουμε όποιον βρούμε απ'έξω να κάνει παιχνίδι.

Τώρα όμως θα ήθελα να αφιερώσω σε όλους εσάς που στηρίζετε την κυβέρνηση το παρακάτω βιντεάκι που μου θύμησε ένας καλός φίλος από τα παλαιά...
                                Να το δείτε παρακαλώ και μετά να πιείτε ήρεμοι τον καφέ σας μες την καλή χαρά.

Youtube Video

**edit: και κάτι ακόμα Χρήστο. Στους κυρίους της τρόϊκας και κυρίως του ΔΝΤ = ΗΠΑ που έρχονται να μας δώσουν κατευθυντήριες γραμμές για τη λειτουργία της δικαιοσύνης καλό θα είναι να τους θυμήσεις πως στην χώρα που τρώνε και πίνουν (ΗΠΑ) ισχύει και εφαρμόζεται με μεγάλη χαρά η θανατική ποινή κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπονται και να απολογούνται σε όλη την ανθρωπότητα. Αυτά για τους κυρίους των αριθμών **

• I
                                  infinity last edited by

Ο χρήστης kon5 έγραψε:

Youtube Video

Αυτά ακριβώς λέει και η αριστερά τόσα χρόνια. (και η ΝΔ τώρα)
                                  Μάντεψε τι θα κάνει αν βγει στην εξουσία.

• R
                                    rx8_drifter last edited by

Ας αφιερωσουμε στον πάσχο ένα πόνημα για τα έργα και ημέρες του, αντίστοιχου υφους με αυτά που γράφει

Όταν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου έγινε Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ (2003-04) --στη συνέχεια εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ--,η σύζυγος του Πάσχου Μανδραβέλη, Σοφία, υπάλληλος του ΙΚΑ Κοζάνης, αποσπάστηκε στο Κόμμα (ΠΑΣΟΚ) και διατέθηκε στο γραφείο του Παπακωνσταντίνου ως έμπιστή του. Από τότε που έγινε υπουργός είναι ιδιαιτέρα του στα δύο υπουργεία στα οποία τοποθετήθηκε.
                                    Τότε ανέβηκαν οι μετοχές του Μανδραβέλη στο Κίνημα, καθώς τους είναι πολύτιμη η πείρα του στα ΜΜΕ, αλλά και η θέση του στο συγκρότημα του Αλαφούζου (Καθημερινή, ΣΚΑΙ). Αν «τρέξει» κανείς την αρθρογραφία του κάθετα, θα δει ότι ήταν ο συνεπέστερος προπαγανδιστής και κόλακας του ΓΑΠ.
                                    Πόση λοιπόν αντικειμενικότητα μπορεί να έχουν τα άρθρα ενός συζύγου κομματόσκυλου (ο οποίος είναι και μυστικοσύμβουλος του Παπακωνσταντίνου) Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πόσο ανέβηκαν οι μετοχές του Μανδραβέλη στο ΠΑΣΟΚ, ο οποίος πια έγινε άτυπος σύμβουλος επικοινωνίας του πολιτικού προϊσταμένου της συζύγου του. (Το ότι είναι ένας από τους λογογράφους του ΓΑΠ δεν είναι εύκολο να επιβεβαιωθεί, παρά τις έντονες φήμες: ενώ υπάρχουν αποασπάσματα ομιλιών που φαίνονται ότι είναι αυτούσια άρθρα του Π.Μ. δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί δημοσίως ότι είναι γραμμένα από τον ίδιο, γιατί θα σου απαντησει ότι «πιθανότατα ο λογογράφος είναι επηρεασμενος από μένα»…).
                                    Όσον αφορά τις φιλικές σχέσεις του με τη ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη ή με τη Δράση του Μάνου κλπ ή διάφορες άλλες ομάδες, όλες έχουν στόχο τον επηρεασμό και τη ρυμούλκηση αυτών των πολιτικών μορφωμάτων ή τμημάτων τους στο ΠΑΣΟΚ. Και αυτό είναι μια ακόμη αποστολή υπερ του ΓΑΠ. Τώρα, πολλοί θα σαγηνευτούν από τη «μάχη» για την υπεράσπιση της ελευθερίας του λόγου στο Διαδίκτυο που θα δώσει ο Μανδραβέλης ως μέλος (από πού κι ως πού;) της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής του Υπ. Δικαιοσύνης… Και θα θαυμάσουν τόσοι και τόσοι αφελείς, και θα διαφημίζουν οι μπλόγκερς τους… «αγώνες» του για την ελευθερία. Δοξάστε τον!
                                    Εδώ δεν πρόκειται απλώς για τζάμπα μάγκα, πρόκειται για μάγκα που κάνει πολυτελώς αμειβόμενη καριέρα με τζάμπα μέσα -- για αυτόκλητο εκπρόσωπο όλων των μπλόγκερς, και δη Αναγνωρισμένον υπό του Κράτους! Που θέλει όλη τη φήμη στο όνομά του, αλλά θέλει και την πολύτιμη ανωνυμία για όσα δεν μπορεί να «πουλήσει» επωνύμως: ο Μανδραβέλης, ως χωρικός, είναι Αχόρταγος… Δεν χορταίνει δημοσιότητα, όταν δεν γράφει κάτι άλλο, όταν δεν ψαρεύει ιδέες στο Ιντερνετ για τις… πρωτότυπες αρθρογραφικές συνθεσεις του, όταν δεν «συντονίζει» γλείφοντας κλπ, τότε χτυπά στο Google τ’όνομά του να δει πόσες αναφορές γίνανε στον ίδιο σήμερα, στα προϊόντα της «σοφής κεφαλής του».
                                    Τέλος, σχετικά με την παρέα της τυχοδιωκτικής δημοσιογραφικής «διανόησης», πρόκειται περί μιας Κλειστής Συλλογικότητας Γλειφτών, που θα πάθουν αφυδάτωση από το πολύ (αλληλο)γλείψιμο. Αρκεί να διαβάσει κανείς ολόκληρο το εμετικό κείμενο ενός κολλητού του που τον συγκαταλέγει στα σημαντικοτερα --λέει-- πρόσωπα του 2010: «Εφηβική διάθεση και πρόωρα άσπρα μαλλιά. Συμβολικό; Ο Πάσχος Μανδραβέλης είναι ένας ορμητικός έφηβος με κεφαλή σοφού».
                                    http://fimotro.blogspot.com/2011/08/blo ... l?spref=fb[/size][/quote][/quote]

Αχ ορμητικε μου εφηβε

• B
                                      beams last edited by

Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
                                      Ας αφιερωσουμε στον πάσχο ένα πόνημα για τα έργα και ημέρες του, αντίστοιχου υφους με αυτά που γράφει

Όταν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου έγινε Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ (2003-04) --στη συνέχεια εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ--,η σύζυγος του Πάσχου Μανδραβέλη, Σοφία, υπάλληλος του ΙΚΑ Κοζάνης, αποσπάστηκε στο Κόμμα (ΠΑΣΟΚ) και διατέθηκε στο γραφείο του Παπακωνσταντίνου ως έμπιστή του. Από τότε που έγινε υπουργός είναι ιδιαιτέρα του στα δύο υπουργεία στα οποία τοποθετήθηκε.
                                      Τότε ανέβηκαν οι μετοχές του Μανδραβέλη στο Κίνημα, καθώς τους είναι πολύτιμη η πείρα του στα ΜΜΕ, αλλά και η θέση του στο συγκρότημα του Αλαφούζου (Καθημερινή, ΣΚΑΙ). Αν «τρέξει» κανείς την αρθρογραφία του κάθετα, θα δει ότι ήταν ο συνεπέστερος προπαγανδιστής και κόλακας του ΓΑΠ.
                                      Πόση λοιπόν αντικειμενικότητα μπορεί να έχουν τα άρθρα ενός συζύγου κομματόσκυλου (ο οποίος είναι και μυστικοσύμβουλος του Παπακωνσταντίνου) Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πόσο ανέβηκαν οι μετοχές του Μανδραβέλη στο ΠΑΣΟΚ, ο οποίος πια έγινε άτυπος σύμβουλος επικοινωνίας του πολιτικού προϊσταμένου της συζύγου του. (Το ότι είναι ένας από τους λογογράφους του ΓΑΠ δεν είναι εύκολο να επιβεβαιωθεί, παρά τις έντονες φήμες: ενώ υπάρχουν αποασπάσματα ομιλιών που φαίνονται ότι είναι αυτούσια άρθρα του Π.Μ. δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί δημοσίως ότι είναι γραμμένα από τον ίδιο, γιατί θα σου απαντησει ότι «πιθανότατα ο λογογράφος είναι επηρεασμενος από μένα»…).
                                      Όσον αφορά τις φιλικές σχέσεις του με τη ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη ή με τη Δράση του Μάνου κλπ ή διάφορες άλλες ομάδες, όλες έχουν στόχο τον επηρεασμό και τη ρυμούλκηση αυτών των πολιτικών μορφωμάτων ή τμημάτων τους στο ΠΑΣΟΚ. Και αυτό είναι μια ακόμη αποστολή υπερ του ΓΑΠ. Τώρα, πολλοί θα σαγηνευτούν από τη «μάχη» για την υπεράσπιση της ελευθερίας του λόγου στο Διαδίκτυο που θα δώσει ο Μανδραβέλης ως μέλος (από πού κι ως πού;) της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής του Υπ. Δικαιοσύνης… Και θα θαυμάσουν τόσοι και τόσοι αφελείς, και θα διαφημίζουν οι μπλόγκερς τους… «αγώνες» του για την ελευθερία. Δοξάστε τον!
                                      Εδώ δεν πρόκειται απλώς για τζάμπα μάγκα, πρόκειται για μάγκα που κάνει πολυτελώς αμειβόμενη καριέρα με τζάμπα μέσα -- για αυτόκλητο εκπρόσωπο όλων των μπλόγκερς, και δη Αναγνωρισμένον υπό του Κράτους! Που θέλει όλη τη φήμη στο όνομά του, αλλά θέλει και την πολύτιμη ανωνυμία για όσα δεν μπορεί να «πουλήσει» επωνύμως: ο Μανδραβέλης, ως χωρικός, είναι Αχόρταγος… Δεν χορταίνει δημοσιότητα, όταν δεν γράφει κάτι άλλο, όταν δεν ψαρεύει ιδέες στο Ιντερνετ για τις… πρωτότυπες αρθρογραφικές συνθεσεις του, όταν δεν «συντονίζει» γλείφοντας κλπ, τότε χτυπά στο Google τ’όνομά του να δει πόσες αναφορές γίνανε στον ίδιο σήμερα, στα προϊόντα της «σοφής κεφαλής του».
                                      Τέλος, σχετικά με την παρέα της τυχοδιωκτικής δημοσιογραφικής «διανόησης», πρόκειται περί μιας Κλειστής Συλλογικότητας Γλειφτών, που θα πάθουν αφυδάτωση από το πολύ (αλληλο)γλείψιμο. Αρκεί να διαβάσει κανείς ολόκληρο το εμετικό κείμενο ενός κολλητού του που τον συγκαταλέγει στα σημαντικοτερα --λέει-- πρόσωπα του 2010: «Εφηβική διάθεση και πρόωρα άσπρα μαλλιά. Συμβολικό; Ο Πάσχος Μανδραβέλης είναι ένας ορμητικός έφηβος με κεφαλή σοφού».
                                      http://fimotro.blogspot.com/2011/08/blo ... l?spref=fb[/size]

[/quote]

Αχ ορμητικε μου εφηβε [/quote]

Είμαστε όλοι φανατικοί που την πέφτουμε στον μανδραβέλη. Έχουμε μίσος για αυτόν. Μην το ψάχνεις παραπέρα τρίφτη μου άστο να πάει....

• C

Ο χρήστης kon5 έγραψε:
                                        **edit: και κάτι ακόμα Χρήστο. Στους κυρίους της τρόϊκας και κυρίως του ΔΝΤ = ΗΠΑ που έρχονται να μας δώσουν κατευθυντήριες γραμμές για τη λειτουργία της δικαιοσύνης καλό θα είναι να τους θυμήσεις πως στην χώρα που τρώνε και πίνουν (ΗΠΑ) ισχύει και εφαρμόζεται με μεγάλη χαρά η θανατική ποινή κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπονται και να απολογούνται σε όλη την ανθρωπότητα. Αυτά για τους κυρίους των αριθμών **

Το ότι στην Αμερική ισχύει η θανατική ποινή είναι επιχείρημα που αποδεικνύει ότι η Ελληνική δικαιοσύνη δεν έχει ανάγκη αλλαγών ούτε νουθεσιών από τους ξένους;

@ beams.

Ο drifter δεν είναι φανατικός (απλά misguided ). Διατυπώνει τον λόγο του με νηφαλιότητα. Το ίδιο kai o mjacob.

• I
                                          infinity last edited by

Αν δεν το έχει γράψει και το indymedia δεν πιστεύω τίποτα.

• K
                                            kon5 last edited by

Οι αλλαγές είναι αναγκαίες παντού. Όσο η ζωή εξελίσσεται δημιουργούνται νέες ανάγκες που πρέπει ν'αντιμετωπιστούν. Το αυτό λοιπόν ισχύει και στη δικαιοσύνη και είναι αποκλειστικά δικό μας θέμα το τί και πώς θα κάνουμε.

1. νουθεσίες από εξωθεσμικούς απλά δεν θέλουμε. Δεν στέκει και παραπέμπω πάλι στην έννοια της κυριαρχίας ενός κράτους. Εκτός και αν θέλεις να μην υπάρχεις ως έθνος, κράτος οπότε πάμε σε άλλη συζήτηση.

2. νουθεσίες από κάποιους που αποδέχονται και λειτουργούν σ'ένα σύστημα που βάναυσα ατιμάζει την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια με την εφαρμογή της θανατικής ποινής, ένας μέτρο που σύσσωμη η ποινική επιστήμη καταδικάζει όχι ευχαριστώ. Ας ξεκινήσουν πρώτα από τη χώρα τους και μετά ας συμβουλεύουν τους λοιπούς σε θέματα δικαιοσύνης.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1026
                                            • 1027
                                            • 1028
                                            • 1029
                                            • 1030
                                            • 1513
                                            • 1514