-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Δεν το πηγα εκει αλλα οκ.Οταν δινεις 900 ευρω για ενα μηχανημα και σου ανεβαζει 100αρες και οπου εχει φινιρισμα σε στυλ αλουμινιου να γινεται χαλια σα να σκουριαζει.Αυτη τη στιγμη εχω μονο τον chrome ανοιχτο και εχω 75 βαθμους στην μητρικη και 64 στον επεξεργαστη.Δεν ειναι λογικα νουμερα αυτα
Το καλύτερο όμως είναι να τσακώνεσαι με hp fanboys , που να σου τη λένε κι από πάνω
Πάρει κι εσύ τη γελοία βάση με 7.5 ευρω από το eshop , κάνει δουλίτσα
Sent from my LG-P500
Δε δινω ουτε ευρω για την βλακεια.Να καει να παρω αλλο
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Να υποθέσω πως όλα τα Ιταλικά χαλάνε επίσης;
Ναι
Sent from my LG-P500
της θειάς σου ...
τα μακ και τα ιταλικά είναι στυλάτα ... ακριβά και πίσω από τον ανταγωνισμό... αλλά εμείς τα αγαπάμε...
ειναι smooth elementary το σασι φτιαχνεται για το μοτερ κτλ κτλ
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Δεν το πηγα εκει αλλα οκ.Οταν δινεις 900 ευρω για ενα μηχανημα και σου ανεβαζει 100αρες και οπου εχει φινιρισμα σε στυλ αλουμινιου να γινεται χαλια σα να σκουριαζει.Αυτη τη στιγμη εχω μονο τον chrome ανοιχτο και εχω 75 βαθμους στην μητρικη και 64 στον επεξεργαστη.Δεν ειναι λογικα νουμερα αυτα
Το καλύτερο όμως είναι να τσακώνεσαι με hp fanboys , που να σου τη λένε κι από πάνω
Πάρει κι εσύ τη γελοία βάση με 7.5 ευρω από το eshop , κάνει δουλίτσα
Sent from my LG-P500
Δε δινω ουτε ευρω για την βλακεια.Να καει να παρω αλλο
Δεν πεθαίνουν έτσι απλά αυτό είναι το κακό
Sent from my LG-P500
-
απο θερμοκρασια δεν πεθαινουν σχεδον ποτε υπαρχουν αλλες λυσεις για αυτο
-
Έτσι πείτε τα. Χάλια τα HP. Γι αυτό και ξεσκίστηκαν να πουλάνε, και δεν είναι και φτηνά. Όλοι μαζόχες είναι
Μεταξύ μας παλικάρια μου, πάρτε κάνα Toshiba, κάνα Asus, κανα Dell, και ελάτε μετά να γελάσουμε όλοι μαζί. Αν σας φαίνονται χάλια τα HP, δηλαδή τι να πούνε τα άλλα Αμα φτιάχνεστε τόσο πολύ ανταλλάσω άνετα τον Toshiba U500 με ένα DM4. Είναι πραγματικό ανέκδοτο για 900 ευρώ φορητος και μάλιστα της τεμεκ σουπερ γουαου τοτσιμπα.
-
Εγώ μάλλον θα φτιάξω κάνα htpc στο σαλόνι + ενδεχόμενη ταμπλέτα να τελειώνει τι θέμα , καλά τα λάπτοπ , αλλά ευαίσθητα
Desktop και πάλι desktop , να ξέρεις τι αγοράζεις
Sent from my LG-P500
-
Εγώ μάλλον θα φτιάξω κάνα htpc στο σαλόνι + ενδεχόμενη ταμπλέτα να τελειώνει τι θέμα , καλά τα λάπτοπ , αλλά ευαίσθηταDesktop και πάλι desktop , να ξέρεις τι αγοράζεις
Sent from my LG-P500
να σε δω τι θα βαλεις πανω τωρα εγκαθετε
-
Amd μαλλον, αν έρθει ποτέ η ώρα
Δε θα περάσω τα 300
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης rizotos έγραψε:
Έτσι πείτε τα. Χάλια τα HP. Γι αυτό και ξεσκίστηκαν να πουλάνε, και δεν είναι και φτηνά. Όλοι μαζόχες είναιΜεταξύ μας παλικάρια μου, πάρτε κάνα Toshiba, κάνα Asus, κανα Dell, και ελάτε μετά να γελάσουμε όλοι μαζί. Αν σας φαίνονται χάλια τα HP, δηλαδή τι να πούνε τα άλλα
Μερικές φορές καλύτερα να μασάς...
-
Σωστός ο zorz , το έψαχνα αυτό, αλλά δε το έβρισκα
Sent from my LG-P500
-
http://mjg59.dreamwidth.org/5850.html
dual boot στα windows 8? πες αλευρι
-
Εγώ μάλλον θα φτιάξω κάνα htpc στο σαλόνι + ενδεχόμενη ταμπλέτα να τελειώνει τι θέμα , καλά τα λάπτοπ , αλλά ευαίσθηταDesktop και πάλι desktop , να ξέρεις τι αγοράζεις
Sent from my LG-P500
Nαι τα είδαμε και τα desktop. Οσο δεν ταλαιπωρήθηκα από τα laptop τόσο μου έκανε τα νεύρα τσατάλια ένα τέτοιο κ@#$desktop ...ντεμέκ καλό των €1500.
@zorz , πίνακες αξιοπιστίας σαν τα αυτοκίνητα φάση όπου ένα Golf είναι αξιόπιστο και στην 10αδα.
τέσπα, εγώ δηλώνω ευχαριστημένος πρώην κάτοχος Acer, Toshiba & Sony και νυν κάτοχος HP. Κανένα πρόβλημα. Κ στο Hope&Pray έδωσα μόλις 499. Και να χαλάσει στην 3ετία στα τέτοια μου. Δεν έδωσα 1500 σαν το desktop να τα κλαίω...
-
έχω ένα samsung dvd recorder με σκληρό δίσκο. Για να περάσω ταινίες από τον υπολογιστή μου στον σκληρό του μόνο με dvd γίνεται ή υπάρχει κάποιος πιο γρήγορος τρόπος, πχ μέσω usb?
-
Δεν του βγάζεις το σκληρό, να τον φορέσεις στο desktop (ή να τον βάλεις σε κατάλληλο hard disk enclosure, αν σου βρίσκεται) και να κάνεις τη μεταφορά στα γρήγορα;
ΑΝ είναι εκτός εγγύησης, αν έχεις desktop και αν βαριέσαι περισσότερο από το να ξεβιδώσεις 10 βίδες, το να γράψεις μερικές δεκάδες δισκάκια (εγώ βαριέμαι το δεύτερο) και αν δεν έχει κάποια είσοδο δεδομένων το samsung. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Nαι τα είδαμε και τα desktop. Οσο δεν ταλαιπωρήθηκα από τα laptop τόσο μου έκανε τα νεύρα τσατάλια ένα τέτοιο κ@#$desktop ...ντεμέκ καλό των €1500.@zorz , πίνακες αξιοπιστίας σαν τα αυτοκίνητα φάση όπου ένα Golf είναι αξιόπιστο και στην 10αδα.
τέσπα, εγώ δηλώνω ευχαριστημένος πρώην κάτοχος Acer, Toshiba & Sony και νυν κάτοχος HP. Κανένα πρόβλημα. Κ στο Hope&Pray έδωσα μόλις 499. Και να χαλάσει στην 3ετία στα τέτοια μου. Δεν έδωσα 1500 σαν το desktop να τα κλαίω...
Τί έπαθε το desktop και δέν φτιαχνόταν?
-
Επειδή έχω πετάξει 2 laptop τριετίας που μου είχαν κοστίσει κανα 1300άρι, ενώ του desktop έχω εδώ και 8 χρόνια την ίδια οθόνη (17άρα EIZO) και επίσης το ίδιο -ωραίο- κουτί και διάφορα περιφερειακά, προτιμώ για σοβαρές δουλειές ένα desktop, αφού με λίγα κατοστάρικα (2-3) κάνω αναβάθμιση όποτε θέλω κι έχω διαρκώς ένα συμπαθέστατο σύστημα.
Στο σαλόνι υπάρχει netbook.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν του βγάζεις το σκληρό, να τον φορέσεις στο desktop (ή να τον βάλεις σε κατάλληλο hard disk enclosure, αν σου βρίσκεται) και να κάνεις τη μεταφορά στα γρήγορα;
ΑΝ είναι εκτός εγγύησης, αν έχεις desktop και αν βαριέσαι περισσότερο από το να ξεβιδώσεις 10 βίδες, το να γράψεις μερικές δεκάδες δισκάκια (εγώ βαριέμαι το δεύτερο) και αν δεν έχει κάποια είσοδο δεδομένων το samsung.για ξεβίδωμα το κόβω
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Nαι τα είδαμε και τα desktop. Οσο δεν ταλαιπωρήθηκα από τα laptop τόσο μου έκανε τα νεύρα τσατάλια ένα τέτοιο κ@#$desktop ...ντεμέκ καλό των €1500.
@zorz , πίνακες αξιοπιστίας σαν τα αυτοκίνητα φάση όπου ένα Golf είναι αξιόπιστο και στην 10αδα.
Στην αρχή έκαψε ένα ντιμάκι μνήμης. Μετά μου έκαψε σκληρό. Και στο τέλος μητρική.
@manosk, ναι καλά είναι τα desktop αν θες να παίξεις παιχνίδια και να τρέξεις autocad και λοιπές @@διες. Αλλά δεν κοιτούν όλοι αυτά. Δεν συγκρίνεται το πόσο μαζεμένο είναι ένα φορητό σε σχέση με ένα σταθερό. Ειδικά στο θέμα των καλωδίων...dear god.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στην αρχή έκαψε ένα ντιμάκι μνήμης. Μετά μου έκαψε σκληρό. Και στο τέλος μητρική.
μόνα τους κάηκαν ή από πτώσεις τάσης/πρόβλημα του τροφοδοτικού; τι μάρκες/μοντέλα ήταν;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μόνα τους κάηκαν ή από πτώσεις τάσης/πρόβλημα του τροφοδοτικού; τι μάρκες/μοντέλα ήταν;
μόνα τους, έχω Ups και δεν έχω πτώσεις τάσης.
επίσης είχα καλό τροφοδοτικό, της Zalman.το dimm ήταν Transcend
ο δίσκος Seagate
η μητρική Asusεπισκευάζονταν αλλά εγώ χαλάστηκα και τον έστειλα στην αποθήκη.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]