-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Μπορούσε να πάει εκεί η νέα εταιρεία, ή το κτίριο ήταν υποθηκευμένο για διάφορες υποχρεώσεις? Για ξεκινήστε από εκεί την έρευνά σας...
Αντίστοιχα και για το κτίριο στο Χαλάνδρι, επίσης περίοπτο για τα δεδομένα της περιοχής.
Στην πόλη μου λένε απέξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε...Υποθηκευμένο είναι και πιθανότατα κατασχεμένο από την Renault ή από κάποια τράπεζα
-
το κτήριο πρέπει να είναι υποθηκευμένο από όλες σχεδόν τις τράπεζες και δεν πιστευω να 'καθαρίσει' ποτέ. Πρέπει επίσης να έχει γραφτεί στο βιβλίο γκίνες για ρεκόρ πολεοδομικών παραβάσεων. Οι φήμες λένε ότι ένα μεγαλο κομμάτι του οικοπέδου ανήκει στον Δήμο και μάλιστα προοριζόταν για πλατεία. αλλά στο ελλάντα χτίζουμε και συνεργεία σε πλατείες αμα λάχει
-
Κρίμα!
Δύο φορές βρέθηκα πριν αρκετά αρκετά χρόνια στον εκθεσιακό του χωρο και ήταν ... παραδεισος!
Εχω καμαρώσει μεσα του το πανέμορφο Clio Williams πρώτης γενιάς αλλα και το εξωτικό 3λιτρο Clio V6 δευτερης γενιάς! -
Εγώ ήταν ίσως η πρώτη κι η τελευταία φορά που μπήκα σε VelSatis
-
Υπάρχει και δευτερη ευκαιρία να ξαναμπεις ... πριν την αποκλήρωση!!!
Κανόνισε! -
Μπα δεν
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Εγώ ήταν ίσως η πρώτη κι η τελευταία φορά που μπήκα σε VelSatisΈχω μια πολύ καλή ιδέα για τα Vel Satis όλου του κόσμου... στόχοι σε πεδία βολής αρμάτων!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έχω μια πολύ καλή ιδέα για τα Vel Satis όλου του κόσμου... στόχοι σε πεδία βολής αρμάτων!
Είναι λίγα ρε
Δεν βάζουμε τα καινούρια Passat καλύτερα που είναι και πολλά να καθαρίσει ο τόπος -
Έχω μια πολύ καλή ιδέα για τα Vel Satis όλου του κόσμου... στόχοι σε πεδία βολής αρμάτων!
Εγω θα προτιμούσα Golf & Scirocco τηλεκατευθυνόμενα. Γίνονται στόχοι για άρματα, ελικόπτερα, αντιαρματικά, αεροπλάνα κτλ Τους βάζεις αν θες και μπλε led γύρω-γύρω για τον βράδυ (σε περίπτωση που δεν έχεις σύστημα νυχτερινής σκόπευσης) και δώρο μια crush dummy μέσα, ντυμένη αλα Μήτσος ο Κάγκουρας και αυτοκόλλητα απ' έξω τύπου 'Θεόφιλος', 'No Fear' και τα σχετικά...
-
-
Μεγαλα δεν είναι για στόχοι! Θα πρότεινα τα καινούρια Twingo για μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μεγαλα δεν είναι για στόχοι! Θα πρότεινα τα καινούρια Twingo για μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας!Πανευκολος στοχος
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Το ότι έφυγε από ένα τόσο κεντρικό σημείο , σημείο αναφοράς από ένα κόσμημα στολίδι και πήγαν και κρύφτηκαν στην Τατοΐου πραγματικά είναι τεράστιο λάθος
Βέβαια όπως είπες Χάρη το κόστος είναι μεγάλο πόσο μάλλον για να ξαναστήσεις στο κτίριο στην κατάσταση που βρίσκεταιΣτο ίδιο κτίριο εκτός των άλλων κατασκευαζόταν και το RENAULT Farma :
http://en.wikipedia.org/wiki/MAVA-Renault -
Καλημερα σας!
Χθες το βραδυ διαβασα οτι παρουσιαστηκε νεος κινητηρας 1,2 tce με 115 αλογα και 19 χλγμ. ροπης... Την ιδια ροπη ομως, αποδιδει, νομιζω και ο 1,4 tce... Θα καταργηθει ο δευτερος δηλαδη?
-
Όχι απλά θα δυναμώσει
Ο 1.2 Τce energy αντικαθιστά τον 1.6 16V -
Αααααα μαλιστα... Και ποσα αλογα θα παρει ο 1,4 t?
-
Αυτό θα το δούμε εν καιρώ
-
Αν υπολογίσεις πόσο % πήρε ο 1.2 TCe σε ροπή και ιπποδύναμη, μπορείς να κάνεις έναν προσεγγιστικό υπολογισμό. Το ίδιο περίπου έγινε και με τους dCi
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Αν υπολογίσεις πόσο % πήρε ο 1.2 TCe σε ροπή και ιπποδύναμη, μπορείς να κάνεις έναν προσεγγιστικό υπολογισμό. Το ίδιο περίπου έγινε και με τους dCiδεν θα ναι κακο να παει 150 αλογακια δλδ...
-
Κάπου τόσο υπολογίζω κι εγώ Χάρη
RENAULT FORUM