-
Θα τα πληρώσετε ναι ή όχι;
-
-
-
Η ερωτηση ειναι ατοπη, ανουσια κ σχεδον ανοητη. Πες μας πως γινεται να ΜΗΝ τα πληρωσουμε.
-
Ναι, σαφως και φυσικά για μένα!
Την Δευτέρα το μεσημέρι θα είμαι στην Εurobank για το τελος επιτηδευματος και θα περιμένω και εναγωνίως και την επόμενη ΔΕΗ!
Δεν ενδιαφερει και κανέναν αν με ότι περισσέψει θα πάρω σπόρια και θα παω σε παγκάκι στην Νεα Παραλία να χαζεύω την θάλασσα και να φτυνω τα τσόφλια! -
σταματα να κανεις σκουπιδια....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
σταματα να κανεις σκουπιδια....Θα έχω κοψει και το τσιγάρο και θα έχω νευρα! Μην τολμήσει κανένας και μου κάνει αυτη την παρατηρηση!!!
-
Στην αρχη ελεγα οτι θα πληρωσω την εκτακτη εισφορα.
Μετα συνειδητοποιησα οτι αυτη η ιστορια δεν εχει κανενα τελος,θα μας φερμαρουν μερα-νυχτα με νεα μετρα μεχρι να μεινουμε στην ψαθα,οποτε θα απεχω απο εδω και περα. -
με την ανασφαλεια που εχω αυτη τη στιγμη στη δουλεια, δεν μπορω να πληρωσω κανενα απο τα δυο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Η ερωτηση ειναι ατοπη, ανουσια κ σχεδον ανοητη. Πες μας πως γινεται να ΜΗΝ τα πληρωσουμε.up.
-
Ε καλα δεν υπαρχει πιο απλο πραγμα απο το να μην πληρωσεις την εφορια,μετα θα γινει καποια περαιωση.
Για το τελος ακινητων ειναι πιο δυσκολο,αλλα μην φανταστειτε οτι θα ερθει καποιος με το καλημερα να σας κοψει το ρευμα,θα μπουν τα λεφτα για τον επομενο λογαριασμο και μετα βλεπουμε,σε σπιτι γενικα δεν το κοβουν παντως. -
ρε γκάις ταυτη η εκτακτη εισφορα των 300€ ( με εκπωση 285€) ειναι διαφορετικ οαπο το τελος επιτηδευματος? Δηλαδη να περιμενω και άλλο ραβασακι σύντομα?
Παντως αν δεν πληρωσουμε την εφορια θα μας κανουν ντα? -
Δεν καταλαβαίνω τι θα πει πως γίνεται, απλά δεν πληρώνεις την εισφορά τι άλλο ;
100δες χιλιάδες Ελλήνων χρωστάνε στην εφορία και ζουν κανονικότατα στη χώρα. Βασικά δεν θα έχεις φορολογική ενημερότητα και θα τρέχουν προσαυξήσεις αλλά, ιδιαίτερα αν το ποσό είναι σχετικά μικρό, είναι απίθανο να δεις μέτρα αναγκαστικής είσπραξης να εφαρμόζονται εναντίον σου (κατασχέσεις μισθού, περιουσίας κλπ).
Στην τελική αν κάτι τέτοιο πάει να γίνει εξοφλείς τότε με κάποιο διακανονισμό πιθανώς.
Δεν είναι πια και ληστεία μετά φόνου να μην πληρώσεις 1000-1500 ευρώ στην εφορία, δεν έχει κάποια φοβερή τεχνική να μην πληρώσεις τους φόρους σου στην Ελλάδα.
Άσε που θα γίνει μετά και κάνα περαιωτικού τύπου μέτρο απελπισίας του στυλ 'σας παρακαλούμε θερμά ελάτε να πληρώσετε τα χρωστούμενα και σας χαρίζουμε πρόστιμα και προσαυξήσεις'Έχω φίλο με 7ψήφιες καταθέσεις και μεγάλη ακίνητη περιουσία ο οποίος χρωστά εδώ και 3-4 χρόνια κάνα 2χίλιαρο € - λόγω κλήσεων στάθμευσης κυρίως που έχουν χτυπήσει ταβάνι - και δεν έχει φορολογική ενημέροτητα και τους γράφει στα @@ του. Απλά δεν έχει φορολογική ενημερότητα, δεν την χρειάζεται σε τίποτα, δεν έχει αγοράσει ή πουλήσει τίποτα από ακίνητα στη ζωή του και ζει περίφημα με το μισθό του, τα νοίκια του και τις καταθέσεις του
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
ρε γκάις ταυτη η εκτακτη εισφορα των 300€ ( με εκπωση 285€) ειναι διαφορετικ οαπο το τελος επιτηδευματος? Δηλαδη να περιμενω και άλλο ραβασακι σύντομα?
Παντως αν δεν πληρωσουμε την εφορια θα μας κανουν ντα?Αυτό είναι το τέλος επιτηδεύματος. Από του χρόνου θα είναι 500.
-
Έχουμε έναν τυφλό εδώ στη γειτονιά που παίρνει ικανοποιητικά λεφτά από το δημόσιο( πρώην δημ.υπάλληλος). Σήμερα έμαθα οτι το χαρτι της ειδοποίησης το έκανε 1000 κομμάτια...
Εγώ θα πληρώσω αλλά η μητέρα μου μάλλον όχι, δεν της είναι απαραίτητη η φορολ. ενημερότητα. -
Αν πολλοί δεν πληρώσουν, @@ λεφτά θα δώσει το δημόσιο στον τυφλό.
Αυτός πρέπει να σε παρακινεί να πληρώσεις και να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου. -
Πράγματι,
Το θέμα είναι οτι δεν υπάρχει αρχή και τέλος στα χαράτσια. Μέχρι πότε; Για 10 χρόνια όπως είπε πριν λίγο ο Σόϊμπλε ; ποιός ζει και ποιος πέθανε μέχρι τότε -
Τέτοια χαράτσια μπορεί να προκαλέσουν τεράστια κρίση και να καταρρεύσει η οικονομία.
-
Αν έχω να πληρώσω, θα πληρώσω. Αν όχι, δεν θα πληρώσω.
-
Αρα, συμφωνα με αυτα που λετε, καποια στιγμη θα την πληρωσετε. Κ κατα ΠΑΣΑ πιθανοτητα αυξημενη. Κ εμενα προσωπικα η φορολογικη ενημεροτητα ειναι Α+Ω γιατι εχω δικια μου επιχειρηση, οποτε...Παντως αν εχετε καμμια καλη ιδεα, πειτε μου, γιατι η δικια μου ειναι $$$$.
Επισης οσον αφορα τους μισθωτους, υπαρχει προβλεψη στο νομο η εκτακτη εισφορα αν δεν πληρωθει να ζητηθει μεσω κατασχεσης μισθου απο τον εργοδοτη (αυτο ας το κοιταξει καποιος). Αυτο το ξερω γιατι η Sprider εξεδωσε γενικο μεμο σε ολους τους υπαλληλους της επι αυτου.
χαρατσι μεσω εφοριας και τέλος ακινητων