-
Παντως, υπαρχει διασταση αποψεων των κατοχων EVO για το 8-αρι.
Οι μεν κατοχοι του 6 λενε οτι το 8 ειναι 'παιδικο' και οτι 'σερνεται' και οι δε κατοχοι του 8 αναγνωριζουν μεν την αγριαδα και καθαροαιμη αισθηση του 6 αλλα λενε οτι το 8 κρατησε ολα τα καλα των προηγουμενων μοντελων και ταυτοχρονα αναβαθμισε καπως την συνολικη ποιοτητα του 'πακετου'... -
Εγώ νομίζω (το νομίζω το τονίζω!) ότι αντικειμενικά το VIII είναι το καλύτερο.
-
EVO Tommy Makkinen !
To leei to onoma!
An milame gia mitsubishi panta!!
-
Ο χρήστης iakobos έγραψε:
EVO Tommy Makkinen !To leei to onoma!
An milame gia mitsubishi panta!!
αλαξοπιστησες????
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
MR - the best EVO ever.........(μεχρι στιγμης τουλαχιστον)Μετά τα 8άρια όμως ...
-
Ο χρήστης Νίκος Νικολάου έγραψε:
MR - the best EVO ever.........(μεχρι στιγμης τουλαχιστον)
Μετά τα 8άρια όμως ...
Μα και το MR 8άρι είναι. Αν όχι 8.5...
-
Ο χρήστης Νίκος Νικολάου έγραψε:
Μετά τα 8άρια όμως ...
γιαυτο ολοι οι κατοχοι τον οχταριων τρεχουν να βρουν την αναρτηση του MR..........
-
Κρίνοντας εμφανισιακά και συναισθηματικά,διαλέγω το 6.Υπήρχε κάποτε ένα ασημι στην οικοδομή μου και περνούσε όλη η πόλη για να το χαζέψει.Μιλάμε για αγριάδα,όχι αστεία....
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Κρίνοντας εμφανισιακά και συναισθηματικά,διαλέγω το 6.Υπήρχε κάποτε ένα ασημι στην οικοδομή μου και περνούσε όλη η πόλη για να το χαζέψει.Μιλάμε για αγριάδα,όχι αστεία....Ελπίζω να μην έφαγε κανέναν χτίστη
-
Ψήφισα το VI (TM) όχι ως 'φόρο τιμής' στο μοναδικό ΕVO που έχω οδηγήσει, αλλά διότι με τη μικρή μου εμπειρία με πολεμικές μηχανές αυτού του επιπέδου, που πέρα από αριθμούς, σε επίπεδο οδικής συμπεριφοράς και προβλεψιμότητας σου δίνουν την εντύπωση πως είναι στημένες για να διαβάζουν τη σκέψη από τα όσα διαβάζω για τα 'επόμενα' και ακούω από φίλους που είχαν την τύχη να τα δοκιμάσουν πραγματικά πιστεύω ότι η περισσότερη και καλύτερη τεχνολογία από μόνη της δεν αρκεί για να κάνει το συνολικά καλύτερο 'πακέτο'. Από κει και πέρα βέβαια είναι θέμα προτεραιοτήτων που βάζει ο καθένας για τον εαυτό του - οδηγική απόλαυση, χρονόμετρο, φιλικότητα, ομορφιά, κλπ.
Πως θα ήθελα εγώ το 8άρι, για να το θεωρήσω κορυφαίο (συνολικά, όχι 'στα σημεία')? Καταρχήν πιο μαζεμένο σε διαστάσεις (παραείναι 'ταξί' από το VIΙ και μετά!), πιο ελαφρύ και σίγουρα πιο 'επιθετικό' (και ας ...δαγκώνει!). Είναι και το μοτέρ πιο κάτω σε ισχύ & ροπή από τα προηγούμενα, είναι και το βάρος, και από κει που έτρωγαν τα Ιmpreza για πρωινό, τώρα παίζουν 'στα ίσα'.
Ενστάσεις φυσικά δεκτές, από γνώστες και fans - γι αυτό είμαστε εδώ!
-
Οι ρυποι.......οι ρυποι μας φαγανε.......
-
Το πιο 'κακο' ολων το VI το Tomi. Μ αρεσει περισσοτερο απ ολα κ εχει ιστορια γραμμενη με χρυσα γραμματα απο τον 4φορες παγκοσμιο.
Για μενα οι φτερουγες ειναι 2! Tomi k Subi 22B!
Οχι οτι με χαλουσε καποια αλλη εκδοση αλλα αυτα ειναι τα πιο killers!Το κακο με το Tomi ειναι οτι οταν ξεκινας για ταξιδι θες χαρτη. Οχι για το που κ πως θα πας (μια κ αυτο δεν σε απασχολει οδηγωντας το) αλλα για να εντοπισεις τα βενζιναδικα στην πορεια σου για τους απαραιτητους ανεφοδιασμους.
Ενοχλητικα μικρη αυτονομια ειναι κ το μονο (για μενα) μεγαλο του μειονεκτημα! -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Μετά τα 8άρια όμως ...
γιαυτο ολοι οι κατοχοι τον οχταριων τρεχουν να βρουν την αναρτηση του MR..........
Σώπα ρε,φήμες....
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Πως θα ήθελα εγώ το 8άρι, για να το θεωρήσω κορυφαίο (συνολικά, όχι 'στα σημεία')? Καταρχήν πιο μαζεμένο σε διαστάσεις (παραείναι 'ταξί' από το VIΙ και μετά!), πιο ελαφρύ και σίγουρα πιο 'επιθετικό' (και ας ...δαγκώνει!). Είναι και το μοτέρ πιο κάτω σε ισχύ & ροπή από τα προηγούμενα, είναι και το βάρος, και από κει που έτρωγαν τα Ιmpreza για πρωινό, τώρα παίζουν 'στα ίσα'.
Ενστάσεις φυσικά δεκτές, από γνώστες και fans - γι αυτό είμαστε εδώ!
Το βάρος ναι,είναι αυξημένο!
Η ισχύς είναι οκ,τα οχτάρια πάνε το ίδιο με τα εφτάρια και τα εξάρια...
Απλά είναι πιο γραμμικά και δίνουν την εντύπωση πως υστερούν... -
Πάντως, πάνω από 6 για το 0-100 για EVO (και μάλιστα το τελευταίο), ε, είναι λίγο ξενέρωτο νούμερο, δε συμφωνείτε; Σαν αριθμός τουλάχιστον, γιατί στην οδήγηση, δε νομίζω ότι θα είναι και πολύ αργό
ΠΟΙΟ EVO ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;