-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αν είναι όπως τα λες (προσωπικά δεν γνωρίζω ) είναι για σφαλιάρες...
μετά από τρελό ξεκώλιασμα τα περισσότερα μαθηματα που έχω περάσει σε εξεταστική είναι 11...Και πάλι 11 είναι πολλά (και μπράβο σου). Εγώ δεν νομίζω ποτέ να πέρασα παραπάνω από 6.
Ο άλλος μπήκε με 20+διπλωματική. Τι να λέμε τώρα...
-
και η πλακα ειναι οτι τον ξερει κιολας...εχουν βγει και φωτο μαζι...
Κατι μου βρωμαει κατι μου βρωμαει.... Ρε λες;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
και η πλακα ειναι οτι τον ξερει κιολας...εχουν βγει και φωτο μαζι...Κατι μου βρωμαει κατι μου βρωμαει.... Ρε λες;
Βρε μαλάκα πάσχο, αυτόν που λέω εγώ δεν τον έχετε γνωρίσει εσείς οι 2.
-
E τοτε δεν λεμε τον ιδιο..κοιτα που υπαρχουν περισσοτεροι απο ενας (...)-ιτες τετοιοι..
Τελος παντων,μην εκτιθομεθα...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
αν είναι όπως τα λες (προσωπικά δεν γνωρίζω ) είναι για σφαλιάρες...
μετά από τρελό ξεκώλιασμα τα περισσότερα μαθηματα που έχω περάσει σε εξεταστική είναι 11...Και πάλι 11 είναι πολλά (και μπράβο σου). Εγώ δεν νομίζω ποτέ να πέρασα παραπάνω από 6.
Ο άλλος μπήκε με 20+διπλωματική. Τι να λέμε τώρα...
ε με 20+ όντως κάτι βρωμάει...
όσο βολικό και να είναι το πρόγραμμα , όσο διάβασμα και να ρίξεις απλά δεν...
όταν μαζεύω είμαι της λογικής : του εξαμήνου + 2 δυσκολάκια + 2 ευκολάκια + οτι κάτσει σε πρόγραμμα - οτι χάσω...
και βλέποντας μερικά μυαλά στο ίδρυμα το δικό μου είναι μάλλον μέτριο για τα ΕΜΠπίτιδα δεδομένα ... αλλά βάζω πρόγραμμα...αν και στον μόνο που έχω κοπεί διαβασμένος είναι ο χρυσάκης...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
και η πλακα ειναι οτι τον ξερει κιολας...εχουν βγει και φωτο μαζι...Κατι μου βρωμαει κατι μου βρωμαει.... Ρε λες;
είμαι σίγουρος για ποιον λες... αλλά και να τα είχε περάσει έτσι λες να το παραδεχόταν?
που δεν τα έχει περάσει έτσι... πουστιές υπάρχουν πολλές και το ξέρεις... με 300ευρα έρχονται κόλλες λυμένες από το πουθενά... -
Μπα δε νομιζω να λεμε τον ιδιο..τεσπα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μπα δε νομιζω να λεμε τον ιδιο..τεσπατώρα έχω 2 στο μυαλό μου... στείλε πμ αν δεν βαριέσαι
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Στο τμημα μου λενε πως η εξεταστικη χαθηκε τελειως και δεν θα δωθει ουτε τον Φεβρουαριο.Που να καταστραφουν τελειως στη ζωη του τα κοπροσκυλα του κερατα!!!
για τρελό βρωμόξυλο είναι
τους λες πως θα πηγαινοερχεσαι για αλλη μια χρονιά κ σου λένε ο αγωνας θελει θυσίες
να του δειρεις μεχρι αηδίας, να τους σπάσεις πόδια και χερια να μεινουν 4-5 μηνες στο γύψο να βαλουν μυαλό τα κωπροσκυλαΖω για να το δω αυτο
Παντως οποιος εχει θεμα με μεταπτυχιακο παντως το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να επικοινωνησει με καθηγητες και ειδικοτερα να παρεμβει στη Γενικη συνελευση τους(δεν ειναι δυσκολο να μαθετε ποτε γινεται) και να τους πιεσετε να δωσετε..Δεν θα το αρνηθουν.Τωρα ναι για ολους τους αλλους-ο αγωνας θελει θυσιες κλπ κλπ.
Και μετά βγήκε ένα μεγάλο ουράνιο τόξο και όλοι χόρεψαν γύρω από ένα μεγάλο drum circle κουνώντας ανέμελα τις τζίβες τους και πίνοντας πολλούς μπάφους
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Στο τμημα μου λενε πως η εξεταστικη χαθηκε τελειως και δεν θα δωθει ουτε τον Φεβρουαριο.Που να καταστραφουν τελειως στη ζωη του τα κοπροσκυλα του κερατα!!!
για τρελό βρωμόξυλο είναι
τους λες πως θα πηγαινοερχεσαι για αλλη μια χρονιά κ σου λένε ο αγωνας θελει θυσίες
να του δειρεις μεχρι αηδίας, να τους σπάσεις πόδια και χερια να μεινουν 4-5 μηνες στο γύψο να βαλουν μυαλό τα κωπροσκυλαΖω για να το δω αυτο
Παντως οποιος εχει θεμα με μεταπτυχιακο παντως το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να επικοινωνησει με καθηγητες και ειδικοτερα να παρεμβει στη Γενικη συνελευση τους(δεν ειναι δυσκολο να μαθετε ποτε γινεται) και να τους πιεσετε να δωσετε..Δεν θα το αρνηθουν.Τωρα ναι για ολους τους αλλους-ο αγωνας θελει θυσιες κλπ κλπ.
Και μετά βγήκε ένα μεγάλο ουράνιο τόξο και όλοι χόρεψαν γύρω από ένα μεγάλο drum circle κουνώντας ανέμελα τις τζίβες τους και πίνοντας πολλούς μπάφους
Sent from my LG-P500
Ενδιαφερουσα τρολια..χα χα χα.
-
Αυριο παω για εγγραφη πρωι πρωι.Θα κατεβω απο το λεωφορειο στην σταση του Αχεπα,μπορει καποιος απο κει κ μετα να μου δωσει οδηγιες που ειναι το οικονομικο στο αριστοτελειο?Ευχαριστω
-
Γιατί δεν κατεβαίνεις στην επόμενη? Πιο κοντά είναι .
-
Ακόμα δεν πήγες; Έχει κάτι εβδομάδες που το μελετάς.
Νομίζω πως η επόμενη στάση είναι πιο μακριά.
Θα πας έτσι. Όπου Α η στάση ΑΧΕΠΑ του 14 και Β η είσοδος του κυλικείου του οικονομικού. Η γραμματεία νομίζω πως είναι κάπου εκεί στο ισόγειο, θα δεις φαντάζομαι τα γνωστά κομματικά τραπεζάκια να γράφουν πρωτοετείς και μερικά κομματικά κοράκια θα πάνε να σε προσυλητίσουν.Μην ενδώσεις!
Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα από το να γραφτείς στο πανεπιστήμιο!
Καλή αρχή!
-
Θεολογική και βγαίνει στο πάρκο της Φιλοσοφικής . Αλλά 'νταξ, για 10μέτρα πάνω κάτω δεν θα τα χαλάσουμε .
-
-
Ευχαριστω ast,djalma,αντε να το κανω κ αυτο να τελειωνω
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
θα δεις φαντάζομαι τα γνωστά κομματικά τραπεζάκια να γράφουν πρωτοετείς και μερικά κομματικά κοράκια θα πάνε να σε προσυλητίσουν.Μην ενδώσεις!
Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα από το να γραφτείς στο πανεπιστήμιο!
Καλή αρχή!
Ας τους εκμεταλευτεί στην εγγραφή ρε!
-
Πηγα.Χειροτερα δε παει.Ε Λ Ε Ο Σ
-
E, μα πέτυχες κι εσύ σήμερα τη βροχή...
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Πηγα.Χειροτερα δε παει.Ε Λ Ε Ο ΣΜ' αρέσει η πρώτη εντύπωση του ελληνικού πανεπιστημίου.
Για πες.
Περί Σπουδών