-
εχω το 500σαρακι εδω και δυο χρονια.οταν το αγορασα μου ειπαν οτι δεν εχει ρεζερβα επειδη δεν χωραει να μπει και στη θεση της εχει ενα κιτ με αφρο.με αποτελεσμα, οταν πατησα ενα σιδερο και φυσικα το λαστηχο εγινε αχρηστο δεν ειχα τροπο να μεταφερθω σε συνεργιο!!Ξερει κανεις αν οντως δεν υπαρχει χωρος στο 500σαρακι μου ή ειναι κλασικες δικαιολογιες του αντιπροσωπου?εχω το απλο μοντελο με τη μονη διαφορα οτι το δικο μου εχει το start and stop συστημα!!
-
εχω το 500σαρακι εδω και δυο χρονια.οταν το αγορασα μου ειπαν οτι δεν εχει ρεζερβα επειδη δεν χωραει να μπει και στη θεση της εχει ενα κιτ με αφρο.με αποτελεσμα, οταν πατησα ενα σιδερο και φυσικα το λαστηχο εγινε αχρηστο δεν ειχα τροπο να μεταφερθω σε συνεργιο!!Ξερει κανεις αν οντως δεν υπαρχει χωρος στο 500σαρακι μου ή ειναι κλασικες δικαιολογιες του αντιπροσωπου?εχω το απλο μοντελο με τη μονη διαφορα οτι το δικο μου εχει το start and stop συστημα!!
-
-
Πάντως στο site της Fiat λέει ότι έχει μικρό (14') εφεδρικό τροχό.
-
Συνδρομη σε οδικη βοηθεια.Ισως να εχεις ηδη απο την εγγυηση της φιατ.Αλλιως το προσθετεις στην ασφαλεια σου.
-
Διαλυθηκε τελειως το ελαστικο;
-
μπορεις να μου στειλεις το Link απο το site της FIAT γιατι δεν μπορω να το βρω?οσο για την οδικη αυτο ειναι αλλο θεμα..μενω σε επαρχιακη πολη και οταν τους πηρα τηλεφωνο (που οντως ειχα δωρεαν απο fiat) δεν ηρθαν γιατι μου ειπαν οτι ο δρομος που εχω μεινει ειναι πολυ στενος και δεν χωραει το φορτηγο τους... ευχαριστωωω!!!
-
Όποιο και να επιλέξεις, στο στάνταρ εξοπλισμό τον αναφέρει τον εφεδρικό τροχό.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Διαλυθηκε τελειως το ελαστικο;Οι αφροι κλπ κανουν μονο για τρυπες απο καρφια.Αν ειναι μεγαλο το σκισιμο δεν γινεται τιποτα,δεν μπορουν να σφραγισουν.
Εγω την λυση της ρεζερβας δεν την αλλαζω με τιποτα.μπορεις να μου στειλεις το Link απο το site της FIAT γιατι δεν μπορω να το βρω?οσο για την οδικη αυτο ειναι αλλο θεμα..μενω σε επαρχιακη πολη και οταν τους πηρα τηλεφωνο (που οντως ειχα δωρεαν απο fiat) δεν ηρθαν γιατι μου ειπαν οτι ο δρομος που εχω μεινει ειναι πολυ στενος και δεν χωραει το φορτηγο τους... ευχαριστωωω!!!
Δεν μπορουσαν να ερθουν να το βγαλουν και να το πανε σε ενα λαστιχά ;Μαλλον βαριουνται που ζουν!
-
Ναι Bill, το ξερω, απλα η εκφραση 'το λαστιχο εγινε αχρηστο' δεν περιγραφει το μεγεθος της τρυπας ας πουμε!
Καλα, η δικαιολογια απαιχτη!
-
Μολις τωρα το ειδα (ΕΦΕΔΡΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΜΙΚΡΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ (14')) και αναφερει οτι ειναι στα εξτρα αξεσουαρ..οποτε χωραει απλα πρεπει να τπ πληρωσεις περισσοτερο!!βασικα αν μου το ειχαν πει απο την αρχη θα το ειχα παραγγειλει και δεν θα τραβιομουνα μετα...αλλα η δικαιολογια τους πολυ ακυρη!την τεταρτη θα παω να δουν το αμαξι για ενα τριξημο που ακουω στο τζαμι του αδηγου και θα διεκδικησω στη ρεζερβα μου!! Ευχαριστω πολυ!!
-
Σφάλμα του αντιπροσώπου. Η Φίατ τον εφεδρικό τροχό τον χρεωνε 50€ με την παραγγελία του αυτοκινήτου.
-
Πήγαινε σε μια αντιπροσωπεία και ρώτα αν έχει ρεζέρβα κ αν έχει να στη δείξει. Μετά πήγαινε στο δικό σου κ τσέκαρε ότι σίγουρα υπάρχει η ίδια θέση και πήγαινε βρες σε εναν λαστιχά μια αντίστοιχη ζαντούλα κ βάλτη (αν δεν είναι η πολύ λεπτή).
Εγώ έχω οδική (ομοιοπαθής).
-
Αφου λοιπον πηγα στη αντιπροσωπεια (μου εφτιαξαν το παραθυρο γιατι ετριζε και μου καθαρισαν τα φρενα γιατι τσιριζαν) ειπα να δω το μπορει να γινει με τη ρεζερβα!πηγα λοιπον στην κοπελα που εκλεισα το αμαξι (η οποια μου ειχε πει πως δεν χωραει ρεζερβα στο αμαξι μου) και τη ρωτησα τι γινεται τελικα με τη ρεζερβα, σε αλλα 500σαρακια χωραει και στο δικο μου οχι???και μου ειπε οτι αυτη την εντολη ειχαν και αυτη και μετα το αλαξε η εταιρια και προσθεσε ρεζερβα στα αμαξια της και μπλα μπλα μπλααα....και φυσικα μου ειπε οτι μπορει να μου παραγγειλει καινουρια!!!ποσο εχει η καινουρια?? 470 παρακαλω!!! και αφου της ειπα οτι δεν υπαρχει περιπτωση ενα δικο τους λαθος να το πληρωσω εγω τοσα λεφτα μου ειπε πως μπορει να με εξηπηρετησει δινοντας μου τη ρεζερβα ενος εκθεσιακου καινουριου και εγω να της δωσω πισω το κιτ και επιπλεον 100 ευρω (για την ακριβεια 110..μου εκαναν και εκπτωση ) δλδ να την αγορασω οσο την παιρνουν αυτοι! και οταν την ρωτησα γιατι εξακολουθει να ειναι τοσο ακριβη μου ειπε γιατι δεν ειναι μονο η ρεζερβα αλλα και τα υπολοιπα εξαρτηματακια που περιλαμβανει!!! εσεις που ξερετε κατι παραπανω,ειναι οντως πολλα τα 100 ή εμενα μου φαινονται πολλα???
-
Αυτά που σου είπε για τις τιμές ισχύουν.
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Αυτά που σου είπε για τις τιμές ισχύουν.παρ'την!!!!
-
Πάνε στα μεταχειρισμένα, πάρε μία και τελείωνε.Πρέπει να ταιριάζει και από άλλα fiat... Θα πας να πάρεις καινούρια ρεζέρβα από αντιπροσωπεία;;;
ρεζερβα fiat 500