-
Ο χρήστης krotos έγραψε:
παιδια στο site της fiat λεει πως εχει 5 ταχυτο κιβωτιο to puntoΝαι, μ@@κια δικια μου, ή ο πωλητης μου ελεγε οτι ηθελα να ακουσω ή μου ελεγε για αλλο αυτοκινητο διορθωθηκε
-
Ο χρήστης krotos έγραψε:
ΔΙαβασα πως μεν ειναι 5ταχυτο αλλα εχουν αριωσει τις σχεσεις οποτε ισως γι αυτο να μη χρεισαζετε 6 ταχυτητες.Αν έχεις & κιβώτιο με κενά τότε άστα να πάνε... Στο λέει φιλικά κάποιος που έχει diesel & με εμπειρία σε διάφορα αυτοκίνητα και κιβώτια...
-
σημερα πηγα και στην Toyota το yaris(νεο) 15120 χωρις μετ χρωμα βασικη εκδοση που ομως δεν της λειπει και τιποτα ουσιαστικο.
Για 6ταχυτο κιβωτιο δηλ περιριζομαστε σε Ι20 και yaris ή υπαρχει και καπιο αλλο μοντελο ντιζελ μεχρι 1,4 λιτρα με τετοιο κιβωτιο.
-
νομιζω εχει το clio 6 κιβωτιο.
για το fiesta diesel το λέτε;
-
Τελικά και εγω εχώ κλείσει το οπελ ΕΚΟΦΛΕΞ...αλλά μετά απο καλό 'διάβασμα' στα διάφορα φορουμς, λογω του 'προβλήματος' του DPF, μάλλον το αφηνω για άλλον...
τα ελληνικά πετρέλαια ειναι τα χειριστα ακόμη...και το φιλτρο είναι ευαύσθητο..ωστε να καταντάει σπαστικό καθε 300-400χλμ κίνησης εντός πόλης να χρειάζεται αυτοκαθαρισμό, το οποίο αυξάνει την κατανάλωση αρκετά....εδω για περισσότερα...
http://www.opel-club.gr/vbulletin/showt ... hp?t=14413
-
Υπερβολικο σε βρισκω.Αν θα κυνηγας το απολυτως φτηνοτερο πετρελαιο θα εχεις προβληματα,αν πηγαινεις ομως σε πρατηρια που προμηθευουν επαγγελματιες θα εισαι σιγουρος για την ποιοτητα .
-
Ειμαι λιγο υπερβολικός...σωστά
-
καλησπέρα
τελικα υπάρχει καποιος που έχει ενα από τα δύο?? ή το ibiza 1,2 diesel???
και τα 3 έχουν 'ακόμη' μηδενικά τέλη....και απο εξοπλίσμο ειναι στα ίδια επίπεδα
τιμες που βρήκα:
Opel 13500
Fiat 14100
Seat 14000ποιό απ' τα τρία??????????
-
ποια εκδοση του οπελ βρηκες τοσο? με αποσυρση? με το κλειδι στο χερι ειναι οι τιμες? γιατι σαν λιγα μου φαινονται
ή μηπως ειναι τα τελευται στοκ c;mon χωρις το esp που τα δινουν πιο φτηνα.
για μενα απ τα 3 οπελ και φιατ(αν και εγω τελικα διαλεξα οπελ)
το σεατ με το 3κυλινδρο 75 ιππων μαλλον θα ειναι αρκετα αργο και τραχυ. -
Εγω πηρα τελικα Opel corsa diesel 1.4 95ιπ. 1480 ευρω. Μεχρι τωρα το μονο αρνητικο ειναι ο θορυβος μηχανης.
-
Λάμπρο;;;
-
Ο χρήστης sakaflias3kl έγραψε:
Εγω πηρα τελικα Opel corsa diesel 1.4 95ιπ. 1480 ευρω. Μεχρι τωρα το μονο αρνητικο ειναι ο θορυβος μηχανης.θορυβος στα ποσα χμ? απο καταναλωση? το edition με esp πηρες?
-
ναι με εσπ. Εχω 2000 χιλ στο πρωτο μηνα. ο Θορυβος ειναι απο την μηχανη απο την αρχη οπως κανουν οι μηχανες πετρελαιου.
-
το edition με esp ερχεται σε 2-3 εβδομάδες
η τιμή χωρίς πινακίδες (103 ευρω)
το σκέφτομαι αλλά ήδη έχω το μοντέλο με βενζίνητο φιατ ερχεται πιο ακριβό (14000 και κάτι)
δυσκολη απόφαση... -
ου τι να σου πω, φοβερά δυσκολη.
-
ευκολη η αποφαση εχεις +10 ιππους στο κορσα
-
Ο χρήστης krotos έγραψε:
ευκολη η αποφαση εχεις +10 ιππους στο κορσατο φιατ νομιζω οτι ειναι ελαφρως πιο ανετο...
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
ευκολη η αποφαση εχεις +10 ιππους στο κορσα
το φιατ νομιζω οτι ειναι ελαφρως πιο ανετο...
τι εννοεις? ανεση αναρτησης?
-
To Grande Punto Mylife έχει πιο εξελιγμένο κινητήρα από το corsa ,χαμηλότερη κατανάλωση και σαφώς λιγότερο θόρυβο.
Είναι 200€ περίπου ακριβότερο ,αλλά με καλύτερο εξοπλισμό (Blue&me, Tomtom) και πολύ πιο φρέσκο παρουσιαστικό από το Corsa -
τον ιδιο κινητηρα εχουν, πως γινεται να ειναι πιο εξελιγμενος. στα ιδια αλογα (95) το πουντο καιει παραπανω και εχει τελη κυκλοφοριας.Οσο για τον εξοπλισμο εχει 2 αεροσακους λιγοτερους και δεν εχει esp.
OPEL Corsa 1.3 ecoFLEX vs FIAT Punto 1.3 MyLife