Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    εκκεντροφορος εσπασε στα δυο σε opel corsa
    1. Home
    2. Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
    3. εκκεντροφορος εσπασε στα δυο σε opel corsa
    • 1
    • 2
    • 2 / 2
    Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
    20
    26
    655
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • P
      puntofato last edited by

Το πρόβλημα με αυτά τα μοτεράκια είναι ότι λασκάρουν οι βίδες από τα καβαλετάκια και υπάρχει μικρό παίξιμο που οδηγεί σε σπάσιμο των εκκεντροφόρων. Εμείς τα σφίγγουμε ξανά από την αρχή όλα και δεν υπάρχει πρόβλημα...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • D
        doom1983 last edited by

Ο χρήστης Puntofato έγραψε:
        Το πρόβλημα με αυτά τα μοτεράκια είναι ότι λασκάρουν οι βίδες από τα καβαλετάκια και υπάρχει μικρό παίξιμο που οδηγεί σε σπάσιμο των εκκεντροφόρων. Εμείς τα σφίγγουμε ξανά από την αρχή όλα και δεν υπάρχει πρόβλημα...

σε ποια αντιπροσωπεια εισαι?

• P
          puntofato last edited by

PM αν θες
          Σε συνεργείο είμαι

• O
            opel_astra_corfu last edited by

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ, ΝΕΟ μελο ειμαι, γραφτηκα διοτι εψαχνα βοηθεια και τη βρηκα σε αυτο το αρθρο. Εχω ενα οπελ αστρα gtc 1.4 του 2005... τον απριλιο μου εσπασε ο εκκεντροφορος 'εξαγωγης'..το παω στην οπελ ( ημουν εντος εγγυησης μεχρι και τον ιουλιο του 2011),αλλαχτηκε κανονικα ο εκκεντροφορος αν και μου τα μασησαν λιγο στο θεμα εγγυησης, ευτυχως που κραταω παντα τα τιμολογια απο οτιδηποτε εχει μπει στο αμαξι και ειναι ολα απο την ΟΠΕΛ...σερβισ τα παντα ολα στην οπελ...ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ομως λασκα τα καβαλετα φυγω απο τον εκκεντροφορο και η απαντηση τους ηταν οτι ετσι ειναι απο το εργοστασιο και δε βαζουν χερι αυτοι...τεσπα τη δευτερα, μετα απο 4,5 μηνες δλδ μενω στη μεση του δρομου....παω στην οπελ, ΣΠΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΣ 'εισαγωγης'... και παμε τωρα...
            ΕΙΜΑΙ εκτοσ εγγυηγσης για 2 μηνες και προσπαθουν να μου βρουν δικαιολογιες του στυλ, αλλαξες μια φορα περσυ το 2010 λαδια σε αλλο καταστημα οπελ και οχι στο δικο μας, επισης σου αλλαξανε και τα μπουζια και ισως εκαναν λαθος χρονισμο στον εγκεφαλο κι ετσι εσπασε ο εκκεντροφορος... μα ρε μλκες , ναι μεν πηγα σε αλλο συνεργειο, αλλαηταν ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΠΕΛ...δλδ τους λεω ( επειδη ειμαι απο κερκυρα) αν παθω βλαβη στη θεσσαλονικη, πρεπει να φερω γερανο να σας το φερω εδω? δε μπορω να παω σε οπελ εκει?...τεσπα μου τα μασανε πολυ... εγω θελω να με βοηθησετε στο εξης...ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥ, οτι θελω μια επισημη απαντηση απο την οπελ στην αθηνα στα κεντρικα ( ειτε την ερωτηση θα αναλαβετε να τη κανετε εσεις, ειτε εγω) , εγγραφη απαντηση αν ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΓΥΗΣΗΣ.. και στη πορεια θα σας κανω αγωγη και θα ζητησω και αποζημιωση, διοτι εγω δε μπορω να πιστεψω οτι το αμαξι μου ειναι μονο για 100.000 χλμ και μετα ειναι φακλα, επισης εσεις 4 μηνες πριν μου αλλαξατε τον εκκεντροφορο, ποιος μου λεει εμενα οτι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΜΑΤΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ, Η' ΕΣΤΩ ΕΤΟΙΜΟΡΟΠΟ και δεν το αλλαξατε γιατι πιθανος η πολιτικη της οπελ ειναι ΓΛΥΤΩΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙς...επισης ποιος μου λεει εμενα οτι δεν κανατε εσεις κακο χρονισμο και εσπασε σημερα αλλο κοματι του εκκεντροφορου... επισης ζητησα να μαθω αν σε περιπτωση σπασιματος εκκεντροφορου, αλλαζεται ολο το συστημα η' μονο το κοματι που εσπασε και αν ειναι ετσι, αν ελεγχεται ολο το υπολοιπο κοματι για τυχον φθορες που εχουν προκληθει απο τη ζημια...και αν ναι γιατι δε τον αλλαξατε κι αυτο... ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΕΛΩ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΕ CORSA είχε αντιστοιχο προβλημα... υπαρχει περιπτωση εργοστασιακης βλαβης και μπορω να στηριχτω σε αυτο???μπορω να καλεσω-να βρω δικο μου εμπειρογνομονα να αποδειξει οτι δεν ειναι τυχαιεσ οι 2 αυτες βλαβες στο ιδιο ανταλλακτικο σε διαστημα 4 μηνων? τους εχω πει οτι εκτος απο τις αγωγες θα επικοινωνησω με e-mail αρχικα, με ΓΕΡΜΑΝΙΑ ( και ηδη εχω μιλησει με το γερμανο προξενο εδω-που ειναι και γνωστος-να μεταφρασει και να στειλει στη γερμανια τις αναφορες που θελω να τους κανω...)... καμια ιδεα εσεις εχετε να προτεινετε? καμια λυση, η' αντιστοιχη εμπειρια? το αμαξι ειναι καθαρο, περα απο εμφανιση εξωτερικη δεν εχει μπει απολυτως τιποτα αλλο... εχει 97.000 χλμ ( τα χιλιομετρα απο τον απριλη της 1ης βλαβης, μεχρι την 2η που εκανε το αμαξι ειναι 1100)... ευχαριστω και θα ενημερωνω με τις εξελιξεις... ( τωρα ειμαι στο περιμενε της απαντησης απο τα κεντρικα της οπελ)

• G
              greek last edited by

Λοιπόν , από την στιγμή που σου άλλαξαν εκκεντροφόρο , υπάρχει εγγύηση εργασίας και ανταλακτικου. Η εργασία καλύπτει 6 μήνες και η εγγύηση ανταλακτικού 1 χρόνο. Από την στιγμή που πέρασαν 4,5 μήνες είναι υποχρεώμενοι να σου περάσουν στην εγγύηση ακόμα και την εργασία που σου έκαναν. Υπάρχει επίσης και ας μην το λένε , η εγγύηση ανταλακτικού ακόμα και αναλώσιμου ( με σωστή χρήση πάντα) και μπορούν να το περάσουν.

Από την στιγμή που έχεις χαρτί/τιμολογιο εργασίας και αυτοί έχουν καταχωρημένο το αμάξι στο ημερολόγιο τους δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά και τους έχεις σκίσει.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • P
                pete30 last edited by

Αν ισχυουν ολα τα παραπανω που αναφερει ο φιλος greek θα βρεις ακρη.Σε opel corsa του 2000 του αδερφου μου ειχε μεινει 3 φορες απο εγκεφαλο στα καλα καθουμενα στον δρομο .

επισης σου αλλαξανε και τα μπουζια και ισως εκαναν λαθος χρονισμο στον εγκεφαλο κι ετσι εσπασε ο εκκεντροφορος...

δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο οταν αλλαζουν τα μπουζια να χρονιζεται ο εγκεφαλος μπουζια αλλαζουν οχι προγραμμα στον εγκεφαλο.

• T
                  tsargy last edited by

Μα την πρώτη φορά ήταν ο 'εξαγωγής' και την δεύτερη ο 'εισαγωγής'
                  Το μόνο που μπορεί να ισχυριστεί είναι ότι το αυτοκίνητο ήταν προβληματικό στους εκκεντροφόρους και απλά ο ένας είναι εκτός εγγύησης...

• First post
                    Last post
                  • 1
                  • 2
                  • 2 / 2
                  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                    • ΕΛΛΑΔΑ
                    • ΚΟΣΜΟΣ
                    • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ