Ο χρήστης nl321 έγραψε:
Είχα μπει σε Fiesta πριν 1 χρόνο (πρέπει να το ξαναδώ γιατί δεν το πολυθυμάμαι) αλλά δεν μου άρεσε και τόσο. Ωστόσο αν πληρεί τα υπόλοιπα κριτήρια είναι στα υπ'όψιν. Για το Rio διαβάζω επίσης για περιορισμένη πίσω ορατότητα και μέτρια αίσθηση στο τιμόνι. Δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι κάτι τέτοιο. Από άποψη ευκολίας οδήγησης, παρκαρίσματος κλπ να θεωρήσω ότι κινούνται και τα 5 σε παρόμοια επίπεδα;
To rio έχει όντως μέτρια ορατότητα πίσω,για το τιμόνι δεν ξέρω αλλά όλα πλέον είναι ηλεκτρικά και έχουν χάσει σε αίσθηση,προς όφελος της ευκολίας εντός πόλης, σε σχέσυ με τα καλά υδραυλικά του παρελθόντος .Το fiesta πάντως είναι το καλύτερο οδηγικά ,ενώ είναι και αρκετά δημοφιλές λόγω ωραίου ντιζάιν μέσα-έξω,καλών κινητήρων και 5 ετών εγγύησης και στάνταρ esp-bluetooth που αυξάνουν την ασφάλεια.Καλό θα είναι να ανέβεις μέχρι τα 12000€ με την απόσυρση,όχι παραπάνω βέβαια.Αν μπορείς το clio 1.2 tce energy,i20 1.4 gl,c3 vti 95 attraction(αντί για 800-1000€ λιγότερα που κάνουν τα αντίστοιχα i20 1.2 gl,clio 1.2 energy,c3 1.4 75 attraction) είναι τα καλύτερα,με καλές επιδόσεις,χώρους,5 ετής εγγυήσεις και προπαντώς καλή ορατότητα Για να γλιτώσεις χρήματα από το μεταλλικό που συνήθως στοιχίζει 400-450€ πάνε σε λευκό ή κόκκινο που δεν έχουν χρέωση ή έχουν γύρω στα 100€ και ανέβα σε καλύτερο κινητήρα π.χ.Για παράδειγμα μην πάρεις μεταλλικό clio 1.2 75,αντί ενός λευκού tce αφού τότε η διαφορά θα είναι μόλις 500€ και το tce είναι σαφώς καλύτερο value for money .