-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Εκεί πρέπει να παίξεις και με συμπλέκτη.Tι εννοεις? clutch kick καθως ηταν γυρισμενος?
Αν το κανε αυτο το χε σιγουρο το τετ α κε -
Υποστροφή είναι όταν βλέπεις το δέντρο να έρχεται. Υπερστροφή όταν το ακούς.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Εκεί πρέπει να παίξεις και με συμπλέκτη.
Tι εννοεις? clutch kick καθως ηταν γυρισμενος?
Αν το κανε αυτο το χε σιγουρο το τετ α κεΝα 'παίξεις' είπα, όχι να τον τσαρουχώσεις. Με παιχνίδι μεταξύ συμπλέκτη και γκαζιού ελέγχεις αποτελεσματικότερα την πλαγιολίσθηση.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Αν το κανε αυτο το χε σιγουρο το τετ α κεΝα 'παίξεις' είπα, όχι να τον τσαρουχώσεις. Με παιχνίδι μεταξύ συμπλέκτη και γκαζιού ελέγχεις αποτελεσματικότερα την πλαγιολίσθηση.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Υποστροφή είναι όταν βλέπεις το δέντρο να έρχεται. Υπερστροφή όταν το ακούς. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Υποστροφή είναι όταν βλέπεις το δέντρο να έρχεται. Υπερστροφή όταν το ακούς.Καινούριο είναι αυτό, πρώτη φορά το ακούω
-
-
-
αν μπορουσε να κανει κατι τετοιο θα ηταν Ιάπωνας drifter
-
Α, δεν είναι?
-
μάλλον όχι.... εκτός και αν όποιος οδηγεί σε Ελλάδα πισωκίνητο αμάξι νομίζει ότι μπορεί να αγωνιστεί στην D1 Ιαπωνίας επειδή κατάφερε να κάνει πλαγιολίσθηση
-
Εγώ έχω αρχίσει ήδη να το πιστεύω.
-
Χαιρετώ τα μέλη, έχω δει 1 MX-5 με Cosworth κινητήρα και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον... Σε μια πρόχειρη αναζήτηση στο thread αναφέρεται ότι αυτή η αναβάθμιση έχει θέματα αξιοπιστίας. Έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό; Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
μάλλον όχι.... εκτός και αν όποιος οδηγεί σε Ελλάδα πισωκίνητο αμάξι νομίζει ότι μπορεί να αγωνιστεί στην D1 Ιαπωνίας επειδή κατάφερε να κάνει πλαγιολίσθησηΜάλλον δεν ξέρεις γιατί τον ινφινιτι τον λέμε ινφινιτι-σαν.
Και επιτέλους θα με αφήσετε να τον τρολλάρω με την ησυχία μου?
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Δλδ?
-
Ο χρήστης butters έγραψε:
Χαιρετώ τα μέλη, έχω δει 1 MX-5 με Cosworth κινητήρα και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον... Σε μια πρόχειρη αναζήτηση στο thread αναφέρεται ότι αυτή η αναβάθμιση έχει θέματα αξιοπιστίας. Έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό; ΕυχαριστώΕννοείς βελτίωση ατμοσφαιρική ή κομπρέσσορα?
-
Έλα μωρέ που κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις...
Τα δίλιτρα με τον κομπρέσορα εννοεί. Λίγα είχαν σπάσει, δε θυμάσαι τι σαματάς είχε γίνει τότε; -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Έλα μωρέ που κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις...
Τα δίλιτρα με τον κομπρέσορα εννοεί. Λίγα είχαν σπάσει, δε θυμάσαι τι σαματάς είχε γίνει τότε;Ρώτησα μπας κ εννοεί εκκεντροφόρους/πιστόνια cosworth κλπ.
-
Εννοώ το kit που δίνει ιπποδύναμη γύρω στoυς 240 ίππους.
-
Από την όμορφη Θεσσαλονίκη...
Mazda MX-5