Nov 22, 2004, 12:34 PM

Λυσεις υπαρχουν πολλες.εξαρτωνται ομως απο το ποσα λεφτα εισαι διατεθιμενος να δωσεις.Υποθετω οχι και πολλα οποτε να προτεινω κατι γηινο και σχετικα φτηνο.Κατ΄αρχην και εμενα ετσι ειναι τα φρενα μου και δεν μου αρεσει καθολου.Αυτο ομως δεν εχει να κανει με την αποτελεσματικοτητα τους.Σε ολα τα τεστ του αυτοκινητου εχω διαβασει οτι εχει πολυ καλα φρενα(και ας μην εχει δισκους πισω,μεγαλο λαθος κατα την γνωμη μου).Ενα καλυτερο υγρο φρενων DOT5 παρεα με σωληνακια αεροπορικου τυπου και ενα σετ καλυτερα aftermarket τακακια νομιζω οτι θα βελτιωναν πολυ την αισθηση αλλα και σε εναν βαθμο την αποτελεσματικοτητα των φρενων.Συνολικη τιμη?Γυρω στα 260 ευρω.Μια αλλη καλη λυση(την οποια θα πραγματοποιησω συντομα)ειναι να βαλουμε πισω αξονα με δισκους και δαγκανες.Η ολη ιστορια θα παει το πολυ 800 ευρω.Μετα ομως ουτε θα κουραζονται τα φρενα σε μια γρηγορη καταβαση,η αποσταση φρεναρισματος σαφως και θα μειωθει,για να μην μιλησω για το look!Μου την δινει αφανταστα το γεγονος οτι αν πειραξω κατι μηχανικα στο αυτοκινητο θα χασω την εγγυηση.Δεν θα αντεξω τελικα!!!