-
Ολοι οι έλληνες οικογενειάρχες πλέον έχουν ένα αυτοκίνητο που καλύπτουν τις βασικές τους ανάγκες (ίσως κ κάποιες άλλες βλέπε πρεστίζ) κι ένα μικρό 'μουλάρι' για την πόλη.
Κι έρχομαι στο ερώτημα ποιάς κατηγορίας αυτοκίνητο θα επιλέγατε εν ετει 2004 (πάμε για το 2005)?
Για να δούμε εάν άλλαξε το κλασσικό στερεότυπο του Sedan? -
Ολοι οι έλληνες οικογενειάρχες πλέον έχουν ένα αυτοκίνητο που καλύπτουν τις βασικές τους ανάγκες (ίσως κ κάποιες άλλες βλέπε πρεστίζ) κι ένα μικρό 'μουλάρι' για την πόλη.
Κι έρχομαι στο ερώτημα ποιάς κατηγορίας αυτοκίνητο θα επιλέγατε εν ετει 2004 (πάμε για το 2005)?
Κουπέ γιά μένα,γιά όσο καιρό θά είμαι ελεύθερος τουλάχιστον.
-
Coupe αν και παντρεμένος με 2 παιδιά!!!
-
To koupe ôçò åëåõèåñßáò
-
...κι εγώ κουπέ θα επέλεγα.
-
Κοίτα, άλλο τι επιλέγει ο μέσος Έλληνας, και άλλο τι επιλέγουν οι χρήστες ενός ειδικού φόρουμ περί αυτοκίνησης. Νομίζω είναι αυτονόητο. Προσωπικά έχω πολύ παλιά γούστα, για τα μόνα που ίσως θα άλλαζα το κλασσικό ΜΧ-5 με τα pop up φώτα, είναι για μια junior ή μια lancia beta. Αν οι ανάγκες μου το απαιτούσαν, σίγουρα θα έπαιρνα και κάτι άλλο, όμως δε θα το έβλεπα σαν κάτι που με ευχαριστεί στην οδήγηση κ με διασκεδάζει.
-
coop
-
sedan
δεν έχω οικογένεια, αλλά μου αρέσει ο τρίτος όγκος. Πχ. προτιμώ 156 από 147. Σε συγκεκριμένα μοντέλα βέβαια. Γιατί υπάρχουν και άλλα που το πορτ-μπαγκάζ μοιάζει με after market αξεσουάρ
Σπύρος
-
Για μένα Η/Β αλλά 5Θ....
-
E roadster βέβαια. Καλή η γρήγορη οδήγηση με τα κουπέ, αλλά ακόμα καλύτερη όταν μπορούμε να αερίζουμε και το κρανίο. Για να ψύχετε, μπας και αποδώσει καλύτερα...
-
Αν ήμουν παντρεμένος με παιδιά θα ήταν Liftback στάνταρ (βλ. Zafira OPC )
Προς το παρόν cabrio... -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Προς το παρόν cabrio...το Ζαφίρα είναι πολυμορφικό βρε
Σπύρος
-
Aν μιλούσαμε για καθαρά γούστο χωρίς ανάγκες, κάτι μεταξύ hatch & coupe. Αν μιλάμε για πραγματικές ανάγκες....station wagon (RS6 για την ακρίβεια... )
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Κοίτα, **άλλο τι επιλέγει ο μέσος Έλληνας, και άλλο τι επιλέγουν οι χρήστες ενός ειδικού φόρουμ περί αυτοκίνησης. Νομίζω είναι αυτονόητο. **Προσωπικά έχω πολύ παλιά γούστα, για τα μόνα που ίσως θα άλλαζα το κλασσικό ΜΧ-5 με τα pop up φώτα, είναι για μια junior ή μια lancia beta. Αν οι ανάγκες μου το απαιτούσαν, σίγουρα θα έπαιρνα και κάτι άλλο, όμως δε θα το έβλεπα σαν κάτι που με ευχαριστεί στην οδήγηση κ με διασκεδάζει.Noμίζω ότι δεν χρειαζόνταν καν να το επισημάνεις είναι όπως λες αυτονόητο ότι ΟΛΕΣ οι ψηφοφορίες εδώ μέσα είναι** ενδεικτικές**!
Είμαστε όπως κ να το κάνουμε όμως μία μικρή (ελληνική) κοινωνία.. -
Στα sedan συγκαταλέγονται και οι φτερούγες;
-
Πάντα με τις πετυχημένες του ατάκες ο lkar...
Σαφώς κ ανήκουν στα sedan εφόσον τα κατατάσεις(ουμε) και στα ταξί..
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Προς το παρόν cabrio...το Ζαφίρα είναι πολυμορφικό βρε
Σπύρος
όντως...
-
ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗΣ.
Ποιά κατηγορία επιλέγει σήμερα ο έλληνας?