-
να υπενθυμισω οτι τα λαμογια που (καλως) βριζετε, δε μπηκαν πραξικοπηματικα στη Βουλη και δε τα ψηφισαν εξωγηινοι...
-
Σωστά, αλλά τότε κάποιοι έλεγαν οτι 'λεφτά υπάρχουν' και κάποιοι προσπαθούσαν να μας πείσουν οτι πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για να δικαιολογήσουν τα ψέμματα με τα οποία τάϊζαν όλη την Ε.Ε. επίχρόνια και αφού είχαν κατασπαταλήσει τεράστια ποσά...
-
Ο χρήστης dti έγραψε:
Σωστά, αλλά τότε κάποιοι έλεγαν οτι 'λεφτά υπάρχουν' και κάποιοι προσπαθούσαν να μας πείσουν οτι πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για να δικαιολογήσουν τα ψέμματα με τα οποία τάϊζαν όλη την Ε.Ε. επίχρόνια και αφού είχαν κατασπαταλήσει τεράστια ποσά...σωστα, να σε πιασουν μια φορα κοροιδιο, τρωγεται, να σε πιανουν ομως 'κοροιδο' 40 χρονια, λεγεται καπως αλλιως...
-
Φιλε dti αν ακομα και τωρα-σημερα χρειαζεται να κανεις τετοια αναλυση για να καταλαβουν (μερικοι) οτι οι βουλευτες ειναι οι πρωτοι που κοιτανε να αποφυγουν τα χαρατσια που επεβαλαν σε εμας (που δεν μπορουμε να εχουμε αυτοκινητα που τα πληρωνει ο λαος) τοτε μου φαινεται οτι ακομα καλα κρατει η ναρκωση.
Μπραβο στην υπομονη σου παντως!Απο την αλλη εκαναν δηθεν και περικοπες στην αποζημιωση τους αλλα συγχρονως εκαναν τοσες εξεταστικες επιτροπες, ενω απο την αρχη ξεραμε (εκτος των αδαων που βλεπω υπαρχουν αρκετοι ακομα) οτι δεν θα εβγαζαν σε τιποτα παρα φιλολογια και συγκαλυψη αφου ολοι μαζι τα φαγανε και τα εκαναν, αλλα εκει μερικοι να πιστευουν οτι γινεται καθαρση, και με τις αποζημιωσεις που παιρνουν σαν μελη των τοσων εξεταστικων καλυψαν και με το παραπανω τις οποιες περικοπες ειχαν.
Αυτοι εχουν την πιτα αυτοι και το μαχαιρι! -
Ο χρήστης kosbill έγραψε:
Σήμερα μου απάντησαν από τον συνήγορο του πολίτη, στην αναφορά που τους είχα κάνει. Να θυμήσω ότι είχα πάει να καταθέσω τις πινακίδες από ένα παλιό αυτοκίνητο που έχω και μου είχαν πει να περάσω τον Νοέμβριο!!!!!!
Επικοινώνησαν με τον προιστάμενο του τμήματος που δέχονται τις πινακίδες και τον διευθυντή της ΔΟΥ και ω του θαύματος όλα είναι μια χαρά. Να έρθει ο κύριος να τις παραδώσει όποτε θέλει και απορούμε πως του έδωσε η υπάλληλος τέτοια απάντηση και άλλα τέτοια χαζοχαρούμενα.
Θα πάω την Δευτέρα και θα ενημερώσω.Tελικά όλα καλά. Πήγα με εξυπηρέτησαν αμέσως και έφυγα. Με ρώτησαν κιόλας αν έκανα εγώ την καταγγελία στον συνήγορο του πολίτη.
-
Μετά το 'Ναι εγώ έκανα την καταγγελία', ακολούθησε κάτι ενδιαφέρον??
-
Του είπα ''εγώ είμαι''. Μετά μου λέει '' Δεν ρώταγες και κανέναν άλλον ''
Του είπα '' Τώρα θέλεις στα σοβαρά να σου απαντήσω?'' Απλά κούνησε το κεφάλι.
Πάντως ήταν εξυπηρετικότατος και μου έπιασε και κουβέντα για το πώς χαρακτηρίζεται ένα αυτοκίνητο ως ιστορικό. -
Σημερα πηγα και παρελαβα συστημενη επιστολη απο την Δ.Ο.Υ. Ν. Ηρακλειου οπου ενημερωνομαι με αριθμο πρωτοκολλου για την διαβιβαση της εξωδικης γνωστοποιησης και προειδοποιησης ενεργειων μου, με κοινοποιηση στο Υπουργειο Οικονομικων και ειδικοτερα στην Γενικη Διευθυνση Φορολογιας (1.διευθυνση φορολογιας εισοδηματος, 2. διευθυνση τελων κυκλοφοριας και ειδικων φορων) στην Γενικη Διευθυνση Τελωνειων και ειδικων φορων καταναλωσης (τμημα πετρελαιοειδων προιοντων), και με κοινοποιηση στην Οικονομικη Επιθεωρηση Ανατολικης Αττικης, με ΑΙΤΗΜΑ να απαντησουν στην εγγραφη διαμαρτυρια η να τους παρασχουν οδηγιες για την αντιμετωπιση του συγκεκριμενου θεματος.
Η διαβιβαση/κοινοποιηση εχει ημερομηνια 29/08/2011, εγω την ειχα παραδοσει στις 18/08/2011.
-
Φαντάσου πόσο στ'@@ τους σε έγραψαν.
-
Δεν πιστευω οτι ισχυει αυτο.
Αν ηταν ετσι δεν θα εμπαιναν καν στον κοπο να κανουν την εγγραφη διαβιβαση και αιτημα απαντησης και απλα θα επρεπε να ψαξω να δω τι γινεται, οπως συμβαινει συνηθως. Απο την καταθεση μου εκει μεχρι τη διαβιβαση υπαρχει και μια διαδικασια, δεν γινεται αυτοματα αλλα πρεπει να γινει μεσω καποιου υπευθυνου (μου δινεται στην καταχωρημενη επιστολη ονομα και θεση αυτου που χειριζεται τον φακελλο!) και να εγκριθει το κειμενο επιστολης τους φυσικα. Για τα δεδομενα λειτουργιας του ελληνικου κρατους νομιζω οτι η διαδικασια εγινε γρηγορα και με το σωστο τροπο και σωστους αποδεκτες.
Μακαρι να λειτουργουσαν ετσι σε ολα τα επιπεδα. -
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Σημερα πηγα και παρελαβα συστημενη επιστολη απο την Δ.Ο.Υ. Ν. Ηρακλειου οπου ενημερωνομαι με αριθμο πρωτοκολλου για την διαβιβαση της εξωδικης γνωστοποιησης και προειδοποιησης ενεργειων μου, με κοινοποιηση στο Υπουργειο Οικονομικων και ειδικοτερα στην Γενικη Διευθυνση Φορολογιας (1.διευθυνση φορολογιας εισοδηματος, 2. διευθυνση τελων κυκλοφοριας και ειδικων φορων) στην Γενικη Διευθυνση Τελωνειων και ειδικων φορων καταναλωσης (τμημα πετρελαιοειδων προιοντων), και με κοινοποιηση στην Οικονομικη Επιθεωρηση Ανατολικης Αττικης, με ΑΙΤΗΜΑ να απαντησουν στην εγγραφη διαμαρτυρια η να τους παρασχουν οδηγιες για την αντιμετωπιση του συγκεκριμενου θεματος.Η διαβιβαση/κοινοποιηση εχει ημερομηνια 29/08/2011, εγω την ειχα παραδοσει στις 18/08/2011.
Η υποχρέωση για απάντηση στην αίτησή μας εντός 50 ημερών εξαντλείται με τη συστημένη επιστολή της ΔΟΥ οτι έστειλε την αίτηση στις αρμόδιες υπηρεσίες;
Εγώ είμαι ήδη στις 60 ημέρες και θα ήθελα την άποψή σας, ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη κίνησή μας. -
Ε, καλα, μην περιμενουμε να λειτουργησει το συστημα τωρα οπως πρεπει! Εδω δεν λειτουργουσε πριν θα λειτουργησει τωρα που ειναι υπο διαλυση οι δημοσιες υπηρεσιες? Οχι οτι πριν ηταν καλυτερες!
Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι θα πρεπει η αρμοδια υπηρεσια του Υπ. Οικονομικων να απαντησει στην αρμοδια εφορια και η εφορια να στειλει την απαντηση σε μας. Μπορει να εννοειται οτι θα απαντησει και το Υπ. Οικονομικων κατευθειαν σε μας αλλα βλεπω απο την επιστολη της εφοριας σε αυτους οτι ζητουν να απαντησουν η να παρασχουν οδηγιες σε αυτους.βΗΑυτο τουλαχιστον φαινεται να ειναι το διαδικασιακο.
Το αν γινει και ποτε ειναι κατι που δεν γνωριζω φυσικα αλλα εγω τουλαχιστον κανω αυτο που πρεπει και αν δεν εχω λαβει απαντηση θα το επανακκινησω το θεμα. -
Δε θυμάμαι καλά αλλα νομίζω οτι κάποια στιγμή στα πλάισια της πάταξης του ωχαδερφισμου των ΔΥ ειχαν πει οτι ο πολίτης θα αποζημιωνόταν σε καταστάσεις όπου υπήρχε καθυστέρηση ή 'γράψιμο ' σε ερωτήσεις προς Δημοσιες Υπηρεσίες. Θυμάμαι περίπτωση δημότη Γαλατσίου ο οποίος πάνω σε αυτό έκανε το μήνα καμμια 10 ερωτήσεις που αφορούσν το Δήμο του στυλ ενημέρωση για το κοστος πχ ασφαλτόστρωσης της Γαλατσίου ή κοστος δεντροφύτευσης πάρκου κλπ κλπ όπου έβγαζε ένα αρκετά σεβαστό ποσό σε αποζημειώσεις διότι κανένας δεν αξιωνόταν να του απαντήσει , πόσο μάλλον εμπρόθεσμα....
Ισχύει ακόμα αυτό? Τουλάχιστον αν ειναι με 10ρια παρομοιες ερωτήσεις να βγάλουμε τα σήματα...
-
Ισχυει.
Υπαρχουν ανθρωποι που βγαζουν μεροκαματο μ'αυτον τον τροπο...
-
κατεθεσα τις πινακιδες για κανα μηνα... και βλεπουμε
ψαχνω τωρα μια καλη κουκουλα
-
Θέση στάθμευσης ελπίζω να έχεις
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Θέση στάθμευσης ελπίζω να έχειςναι, κανονικα στο υπόγειο
Πλυμενο, γυαλισμενο, φουλαρισμενο και απο αυριο κουκουλωμενο -
Το υπόγειο ελπίζω να είναι δικό σου
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Το υπόγειο ελπίζω να είναι δικό σουE, ναι
γιατι ανησυχεις;
Εχω υπογειο παρκινκ και αν χρειαστει για πιο πολυ χρονο εχω και κλειστη αποθηκη σε ενα χωριο παραεξω. -
Τότε σου αφήνω να καταθέσεις τις πινακίδες σου
ΥΓ: Πλάκα κάνουμε
ΠΡΩΤΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ, ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ