-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
τετοιοι ανθρωποι πρεπει να παθουν (να χασουν παιδι) για να μαθουν δυστυχωςΜπα μη το λες. Στην κακιά στιγμή θα το ρίξουν και όχι στη βλακεία τους.
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Για να μην πω τίποτα για τις διαφημίσεις της, με εκείνα τα ολοστρόγγυλα κwλ@ρ@κια... Άσε, κόλαση σου λέω!!! Ειδικά τα seamless, μία χαρά σειρά είναι! Μπορεί να μην είναι εντελώς σεξυ, αλλά αυτό το 'αθώο' εμένα μου βγάζει κάτι σε primitive instinct... Βρε, λες να πάω να πάρω μερικά για το έταιρο ήμισυ;
(Οι κυρίες παρακαλούνται να μην διαβάζουν αυτές τις δημοσιεύσεις...)
ρε παιδια τι κακό είναι αυτό με εκείνες τις τεράστιες 'sexy' διαφημίσεις που βάζουνε πάνω στις στροφές? τι θέλουν δηλαδή? να σκοτώσουνε τον κόσμο που οδηγάει?
τις παρατηρησα και εγω στη μεσογειων νομιζω και προς στιγμην χαζεψα.... (παντς πλακα πλακα αυτο το photoshop ειναι μαγεια!!! υπαρχουν αληθινα τετοιες κωλαρες;;;;;)
-
Κάποτε είχαν απαγορεύσει τις διαφημίσεις στους οδικούς άξονες.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Για να μην πω τίποτα για τις διαφημίσεις της, με εκείνα τα ολοστρόγγυλα κwλ@ρ@κια... Άσε, κόλαση σου λέω!!! Ειδικά τα seamless, μία χαρά σειρά είναι! Μπορεί να μην είναι εντελώς σεξυ, αλλά αυτό το 'αθώο' εμένα μου βγάζει κάτι σε primitive instinct... Βρε, λες να πάω να πάρω μερικά για το έταιρο ήμισυ;
(Οι κυρίες παρακαλούνται να μην διαβάζουν αυτές τις δημοσιεύσεις...)
ρε παιδια τι κακό είναι αυτό με εκείνες τις τεράστιες 'sexy' διαφημίσεις που βάζουνε πάνω στις στροφές? τι θέλουν δηλαδή? να σκοτώσουνε τον κόσμο που οδηγάει?
τις παρατηρησα και εγω στη μεσογειων νομιζω και προς στιγμην χαζεψα.... (παντς πλακα πλακα αυτο το photoshop ειναι μαγεια!!! υπαρχουν αληθινα τετοιες κωλαρες;;;;;)
και εγω το ιδιο αναρωτιεμαι φιλε μου!!!
Εγω παντως τετοιο πραγμα ζωντανα δεν εχω δει! -
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Δείτε την φωτογραφία. -
Ο χρήστης DimitrisDS έγραψε:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=581686&lngDtrID=244
Δείτε την φωτογραφία.Μα αυτό έγινε σε σιδηροτροχιά, όχι σε ελληνικό δρόμο, είσαι εκτός θέματος!
Και ο οδηγός του τρένου εκτός τόπου, χρόνου και κάθε πραγματικότητας, ανεξαρτήτως πόσο ελαστική αυτή μπορεί να είναι!!
Το έδειξα σε φίλους χωρίς να τους πω τι να προσέξουν και μόλις συνειδητοποίησαν τι έγινε τρελλάθηκαν!!!
-
To τραμ περνά τόσο κοντά στις πολυκατοικίες..?
τους λυπάμαι πραγματικά.... -
Στο Λουτράκι λέει πως είναι...
Αν είναι αλήθεια, το Λουτράκι δεν θυμάμαι να έχει τράμ, ενώ συζητούσαν την επαναλειτουργία του τρένου του ΟΣΕ εκεί!!!
Οπότε μπορεί να είναι και τρένο ΟΣΕ!!
Εκεί να δεις δόνηση και φασαρία...Βέβαια δεν έχω δει τα καινούρια τρένα και τραμ έχω δει μόνο με διαφημίσεις, οπότε δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος...
-
Ο χρήστης DimitrisDS έγραψε:
Δείτε την φωτογραφία.H photo ειναι στην Κινα btw..
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
αν δεις την ποδηλάτισα μοιάζει με κινέζα με το καπέλο και τα παρδαλά χρώματα στο φόρεμα αλλά αυτό το τρένο με αυτά τα χρώματα είναι του ΟΣΕ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αν δεις την ποδηλάτισα μοιάζει με κινέζα με το καπέλο και τα παρδαλά χρώματα στο φόρεμα αλλά αυτό το τρένο με αυτά τα χρώματα είναι του ΟΣΕ!
Γιατί στην Κίνα έχουν πολλά A/C να κρέμονται στους τοίχους; στο Λουτράκι είναι και όντως σε ένα σημείο το τρένο περνάει δίπλα από τα σπίτια (όπως και το 'αθόρυβο' τραμ σε όλες από τις πυκνοκατοικημένες περιοχές που περνάει)
Είναι και αυτό το Sunny κλασικά ελληνικό
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
**
Γιατί στην Κίνα έχουν πολλά A/C να κρέμονται στους τοίχους;** στο Λουτράκι είναι και όντως σε ένα σημείο το τρένο περνάει δίπλα από τα σπίτια (όπως και το 'αθόρυβο' τραμ σε όλες από τις πυκνοκατοικημένες περιοχές που περνάει)Είναι και αυτό το Sunny κλασικά ελληνικό
γιατί όχι Ιkar..?
Αλλωστε τα ΖιουΖitsu A/C είναι φτηνά στην χώρα της 'μαιμούς'... -
Εχω περάσει αρκετά καλοκαίρια φιλοξενούμενος στο Λουτράκι. Σάς πληροφορώ λοιπόν ότι όχι μόνο περνάει το τρένο έτσι και χειρότερα με αυτό της φωτογραφίας, αλλά μερικοί κάτοικοι/εργαζόμενοι εκει ξέρουν τα δρομολόγια απ'έξω, και παρκάρουν άνετα πάνω ή κάθετα στις γραμμές όταν δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει το τρένο.
Ισως αυτός στη φωτογραφία να ... ξεχάστηκε λίγο παραπάνω, ή να τού έτυχε τίποτα επείγον. ΟΚ, εκτός απ'αυτά μπορεί απλά να είναι ΠΟΛΥ ζώον.
-
Tις πινακιδες του της πηραν.. Το αυτοκινητο δεν το μετακινησαν ομως τα στρουμφακια.. Δε 8α ηταν στην αρμοδιοτητα τους φαινεται..
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Tις πινακιδες του της πηραν.. Το αυτοκινητο δεν το μετακινησαν ομως τα στρουμφακια.. Δε 8α ηταν στην αρμοδιοτητα τους φαινεται..Μην σκίσουν κανένα καλσον από το ζόρι!!
-
Αρχίζω να πιστεύω ότι είναι σε σημαντικό βαθμό μύθος η ιστορία με την καλή αγωγή των Ευρωπαίων (ειδικά των Βορειοευρωπαίων) οδηγών. Εξηγούμαι:
- αρκετοί όταν έρχονται στην Ελλάδα το καλοκαίρι και νοικιάζουν αυτοκίνητα, οδηγούν όπως τους καπνίσει. Μένουν στην αριστερή λωρίδα και θέλει ζόρι (φώτα, κόρνες) για να πάνει δεξιά.
- από οδηγική ικανότητα υπό συνθήκες βαριάς κυκλοφορίας, άστα να πάνε. Αλβανοί οδηγοί οδηγούν στους δρόμους μας μια χαρά, βορειοευρωπαϊκά αυτοκίνητα κάνουν του κόσμου τις βλακείες. Οι δρόμοι μας βλέπετε δεν είναι άνετοι αυτοκινητοδιάδρομοι. Αν είχαμε πίστα τύπου Nascar, ο πρώτος τυχαίος Έλληνας οδηγός θα έσκιζε χαλαρά επαγγελματίες ξένους.
- σήμερα είδα έναν με γερμανικές πινακίδες να ανεβάζει από γωνία στην παραλιακή το αμάξι του πάνω στο πεζοδρόμιο και να το αφήνει λοξά εκεί πάνω.
Μήπως τελικά ο λόγος που στο εξωτερικό οι οδηγοί είναι τόσο πειθαρχημένοι οφείλεται στην αυστηρή αστυνόμευση και στις βαριές καμπάνες που περιμένουν όσους μπαίνουν σε ΛΕΑ ή που οδηγούν αργά και αριστερά; Για σκεφτείτε τι θα γινόταν αν στην Ελλάδα ο καθένας που έκανε σαχλαμαρίτσες στην Εθνική έπαιζε με 50-50 πιθανότητες να φάει μια προστιμάρα στην κεφάλα... Τώρα με τις 0,5% και αν πιθανότητες υπερτερεί το 'ταμπεραμέντο' και η 'μαγκιά' της λογικής. Δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω τόσο έντονη αστυνόμευση στους δρόμους, όμως αν είναι να σώνονται μερικές χιλιάδες Έλληνες ετησίως από θάνατο ή παραπληγία...
-
Manosk δεν ειναι ακριβως ετσι
Το αν εχουν παιδεια οι Ευρωπαιοι το βλεπω καθε μερα. Πιστεψε με, εχουν. Οτνα ομως ερθουν εδω που ξερουν οτι μπορουν να κανουν οτι τους κατεβει, ισως να ξεδινουν. Επισης μην νομιζεις οτι ολοι αυτοι που βλεπεις το καλοκαιρι εδω με ξενες πινακιδες, ειναι ξενοι
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Áñ÷ßæù íá ðéóôåýù üôé åßíáé óå óçìáíôéêü âáèìü ìýèïò ç éóôïñßá ìå ôçí êáëÞ áãùãÞ ôùí Åõñùðáßùí (åéäéêÜ ôùí Âïñåéïåõñùðáßùí) ïäçãþí. Åîçãïýìáé:- áñêåôïß üôáí Ýñ÷ïíôáé óôçí ÅëëÜäá ôï êáëïêáßñé êáé íïéêéÜæïõí áõôïêßíçôá, ïäçãïýí üðùò ôïõò êáðíßóåé. ÌÝíïõí óôçí áñéóôåñÞ ëùñßäá êáé èÝëåé æüñé (öþôá, êüñíåò) ãéá íá ðÜíåé äåîéÜ. ..
Ïé óõãêåêñéìÝíïé åßíáé êáôá 75% ¶ããëïé ðïõ ðçãáßíïõí óå áõôÞ ôçí ëùñßäá áðï óõíÞèåéá
Éäáßôåñá íçóéÜ êôë åßíáé óõíÞèåò öáéíüìåíï ....êáëïêáéñéíïýò ìÞíåò -
Και βεβαίως υπάρχουν και οι έλληνες της ξενιτιάς ...λαζογερμανοί κτλ...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αρχίζω να πιστεύω ότι είναι σε σημαντικό βαθμό μύθος η ιστορία με την καλή αγωγή των Ευρωπαίων (ειδικά των Βορειοευρωπαίων) οδηγών. Εξηγούμαι:
- αρκετοί όταν έρχονται στην Ελλάδα το καλοκαίρι και νοικιάζουν αυτοκίνητα, οδηγούν όπως τους καπνίσει. Μένουν στην αριστερή λωρίδα και θέλει ζόρι (φώτα, κόρνες) για να πάνει δεξιά.
Θεωρητικά πολύ καλά κάνουν και μένουν στην αριστερή, διότι η δεξιά (πχ Κορίνθου Πατρών) είναι... ΛΕΑ και απαγορεύεται φυσικά να οδηγούν εκεί γιατί αυτό έχουν μάθει στο 'χωριό' τους.
Ασχετα αν εμείς αναγκαζόμαστε ακόμα και να οδηγούμε συνέχεια στη ΛΕΑ επειδή έχει μόνο δύο 'λωρίδες' ο δρόμος, γιατί αλλιώς οι μετωπικές θα ήταν μόνιμο φαινόμενο ή οι ουρές θα έφταναν από την Ακράτα μέχρι την Κόρινθο
Όσο για τις πινακίδες... μία φορά ένας 'ξένος' με Α4 και γερμανικές πινακίδες μ'έβρισε ελληνικότατα γιατί πέρασα με πράσινο ενώ αυτός είχε ξεκινήσει με κόκκινο
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!