-
Καλό λόγο θα πω! Μπράβο τους!
-
προφιλ και πισω μερος ειναι ομορφο , μπροστα ομως μου χτυπαει ασχημα η μασκα με τα νικελ τοξα στο σημα της εταιρειας , εσωτερικα πολυ καλο .Σε γενικες γραμμες μου αρεσει
-
Από κάποιο άρθρο που βρήκα:
'The engine range for the 2012 i30 includes two petrols (the 1.6-liter GDI with 140 hp and a 1.4-liter with 100 hp) and two diesel (1.4-liter CRDi good for 90 hp and a 1.6-liter CRDi capable of producing 126 hp). These will all be connected to a 6-speed manual as standard, with the 6-speed auto offered as an option.' -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
προφιλ και πισω μερος ειναι ομορφο , μπροστα ομως μου χτυπαει ασχημα η μασκα με τα νικελ τοξα στο σημα της εταιρειας , εσωτερικα πολυ καλο .Σε γενικες γραμμες μου αρεσει+1 ...
-
Πολύ καλό, αλλά η μάσκα λίγο...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Πολύ καλό, αλλά η μάσκα λίγο...+1, θυμίζει λίγο από το 'μαμά δάγκωσα το φρίσμπι' των peugeot.
Αν το στρώσουν και οδηγικά θα είναι καλό σύνολο.
-
Η μπροστά γωνία (φτερό, φανάρι κτλ) και η πλαϊνή γραμμή δεν είναι καρμπόν το Mazda 2;
-
Να είναι δουλειά του Ευρωπαικού κέντρου σχεδίασης της Hyundai ?
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Να είναι δουλειά του Ευρωπαικού κέντρου σχεδίασης της Hyundai ?Νομιζω ναι , η εξαγωνη μασκα θα ειναι family look των Hyundai οπου το κεντρο σχεδιασμου ειναι στο Russelsheim της Γερμανιας
-
Καλορίζικο το νέο astra 2 3 cee΄d giullietta ή αλλιώς το νέο hyundai tourlou-tourlou.
Με αρέσει γιατί θα τα έχω όλα αυτά σε ένα αυτοκίνητο.
Απορία: Το εσωτερικό πως και δεν το αντέγραψαν? -
Θα μπορουσαν να προτιμησουν τριακτινο τιμονι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
... θυμίζει λίγο από το 'μαμά δάγκωσα το φρίσμπι' των peugeot.Η μπροστά γωνία (φτερό, φανάρι κτλ) και η πλαϊνή γραμμή δεν είναι καρμπόν το Mazda 2;
Και οι δύο δίκιο έχετε! Μπροστά κάτι απο 308 και στο πλάι κάτι απο Mazda.
-
Άλματα προόδου τον τελευταίο καιρό από την Χιουντάι!!!
Τί κι αν αντιγράφει (η μόνη είναι άλλωστε που το κάνει;), αποκτά έντονο εταιρικό προφίλ και σίγουρα όχι κακόγουστο.
Το Φόκους ή το Άστρα δεν τα βρίσκω ομορφότερα ή πιο πρωτότυπα σχεδιαστικά......
για μια ακόμη φορά εύγε στους Κορεάτες που τολμούν σχεδιαστικά! (μακάρι να το έκαναν και οι περισσότεροι Ιάπωνες.....).
Με καλή τιμολόγηση, θα σκίσει στην Ελλάδα! -
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ μέσα έξω
-
-
πολύ όμορφο και αρμονικό!
-
-
Νομίζω ότι ΤΩΡΑ η Hyundai στοχεύει κορυφή.
Προσεγμένη (και πολύ όμορφη για μένα) εμφάνιση, μηχανικά με καλές προοπτικές ... περιμένω τα reviews περι οδηγικού ενδιαφέροντος! -
απλα πανεμορφο...!!!!!
-
Εξαιρετικό μέσα-έξω!!
Αν σταθεί στο μέσο όρο οδηγικά, και λίγο χαμηλότερα τιμολογιακά, θα σκίσει!
HYUNDAI i30 (2012) Diesel - Petrol