-
Γνήσια ή να κουμπώνει ακριβώς. Οι universal και χαλάνε πιο εύκολα επειδή έχουν πολλά κινητά μέρη και δεν πιάνουν καλά τη συσκευή.
-
Δεν θελω για κανένα λόγο να διαφημίσω αλλα πιστεύω πως αξίζει ο διαγωνισμός που τρέχει στο facebook από την MLS. Συγκεκριμένα, ανεξάρτητα από το ταξίδι στο Λονδίνο (για μένα αδιάφορο) προσφέρει super choice voucher για την Silverstone δηλαδή μπορείς να οδηγήσεις όποιο αμάξι θέλεις (aston martin, ferrari, lambo, lotus......). Έχει κανεις σας κάνει ποτέ κάτι παρόμοιο? Πόση ώρα έχεις μέσα στην πίστα?
-
Ο χρήστης hippo έγραψε:
Έχει κανεις σας κάνει ποτέ κάτι παρόμοιο? Πόση ώρα έχεις μέσα στην πίστα?Για ρίξε μια ματιά σε αυτό το τοπικ με σχετικό experience από Thruxton:
viewtopic.php?f=5&t=42747&start=0
Νομίζω γράφουν και για άλλες σχετικές 'εμπειρίες' εκεί πέρα. Σίγουρα θα πάρεις μία ιδέα.
(Και θα έλεγα συνέχισε εκεί ή αλλού μιας και είναι τελείως άσχετο με εδώ. Δεν ξέρω αν το μήνυμά σου το μετακίνησε κάποιος mod εδώ επίτηδες ).
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Γνήσια ή να κουμπώνει ακριβώς. Οι universal και χαλάνε πιο εύκολα επειδή έχουν πολλά κινητά μέρη και δεν πιάνουν καλά τη συσκευή.Ευχαριστω πολυ infinity. Εψαξα και βρηκα σχολια απο κατοχους universal που ελεγαν οτι οντως δεν πιανουν καλα τη συσκευη. Παλι καλα γιατι ημουν ετοιμος να παρω universal, παρ'οτι γκουμουτσα. Thanks
-
μία πολύ καλή εταιρία που ποτέ δεν έχω πετύχει σε Ελλάδα είναι η Falk.
http://www.falk-navigation.de/de/naviga ... ionen.html
Ειδικά το μνοντέλο αυτό το πέτυχα στα 199€ χθες με χάρτες Ευρώπης κ 2 χρόνια δωρεάν αναβάθμιση. Πολύ καλός πλοηγός...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το πιο απλό νομίζω ότι είναι το TomTom. Τα έχω και τα 2 στο iPhone και προτιμώ το TomTom παρόλα τα ελαττώματα του (δεν δουλεύει το iQ Routes, δεν μπορείς να το πάρεις με Ευρώπη ΚΑΙ Ελλάδα) και παρόλο που το Navigon έχει πιο εντυπωσιακά γραφικά.Α, και στο TomTom, καμία από τις νυχτερινές χρωματικές επιλογές δεν μου αρέσει.
Τότε θα μου πεις γιατί το προτιμάς; Θεωρώ ότι ο τρόπος απεικόνισης στον χάρτη είναι πιο κατατοπιστικός και έχει την δυνατότητα να διορθώσει ο ίδιος ο χρήστης λάθη που διαπιστώνει ώστε την επόμενη φορά να τον πάει σωστά.
Βγήκε και το don't panic για iPhone πριν 5 μέρες : http://itunes.apple.com/gr/app/mireo-do ... 95961?mt=8
Σε σύγκριση με το ginius deluxe δεν έχει βέλτιστη διαδρομή (κάτι μεταξύ ταχύτερης & συντομότερης), δεν έχει λειτουργία πεζού, αλλά έχει εντελώς νέο interface και είναι πολύ ποιό γρήγορο. Στο επίσημο site μπορείτε να δείτε και όλα τα θετικά.
-
λοιπον, πριν λιγο ηρθε μια φιλη, με ξυπνησε ενω δουλευα ολη νυχτα και μολις ειχα κοιμηθει,
μου χωνει στη μαπα ενα GPS, και με παρακαλαει να της το 'κανω'.(υποθετω πως θελει καινουριους χαρτες. γιατι οταν το ανοιγεις λεει πως ειναι out of date αυτοι που εχει)
το αστειο ειναι οτι, δεν μου εφερε και το μινι-usb-καλωδιακι, οποτε θα απογοητευτει σε πρωτη φαση.εγω της εξηγω πως δεν εχω ασχοληθει ποτε, και δεν εχω ιδεα. αλλα με τα ζουζουνισματα με επεισε.
(γιατι ολες νομιζουν πως επειδη κρεμεται κατι αναμεσα στα ποδια σου, εισαι ο MacGuyver; )τεσπα, τωρα και εγω με τη σειρα μου ζηταω απο σας βοηθεια. (χωρις ζουζουνισματα)
ευχαριστω για το χρονο σας.
-
Καθε εταιρία έχει το δικό της τροπο διαχείρισης των αναβαθμισεων. Άλλες τις δίνουν δωρεάν για πάντα, άλλες για 1-2 χρόνια κλπ
Γράψε μοντέλο gps για Αρχη και βλέπουμε.
(Σταλθέν εκ κινητού πληχτρολόι. Δείξατε ελαστικότητα εις ορθογραφικές αστοχίες. )
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Καθε εταιρία έχει το δικό της τροπο διαχείρισης των αναβαθμισεων. Άλλες τις δίνουν δωρεάν για πάντα, άλλες για 1-2 χρόνια κλπΓράψε μοντέλο gps για Αρχη και βλέπουμε.
(Σταλθέν εκ κινητού πληχτρολόι. Δείξατε ελαστικότητα εις ορθογραφικές αστοχίες. )
ειναι το garmin, nuvi 250. βρηκα ακρη, απλα θελω το usb-ακι, που το εχει χασει η κυρια... ελεος.
πρεπει να παρω και καλωδιο.. κτλβες... θενξ για το χελπ παντως. -
Χωρίς καλώδιο τα ζουζουνισματα πρέπει να είναι πιο προχωρημενα όμως. Το αφήνω στη φαντασία σου. Καλή 'αναβάθμιση' ...
-
Ο χρήστης Alex86ninpo έγραψε:
λοιπον, πριν λιγο ηρθε μια φιλη, με ξυπνησε ενω δουλευα ολη νυχτα και μολις ειχα κοιμηθει,
μου χωνει στη μαπα ενα GPS, και με παρακαλαει να της το 'κανω'.(υποθετω πως θελει καινουριους χαρτες. γιατι οταν το ανοιγεις λεει πως ειναι out of date αυτοι που εχει)
το αστειο ειναι οτι, δεν μου εφερε και το μινι-usb-καλωδιακι, οποτε θα απογοητευτει σε πρωτη φαση.εγω της εξηγω πως δεν εχω ασχοληθει ποτε, και δεν εχω ιδεα. αλλα με τα ζουζουνισματα με επεισε.
(γιατι ολες νομιζουν πως επειδη κρεμεται κατι αναμεσα στα ποδια σου, εισαι ο MacGuyver; )τεσπα, τωρα και εγω με τη σειρα μου ζηταω απο σας βοηθεια. (χωρις ζουζουνισματα)
ευχαριστω για το χρονο σας.
Κανουμε και μια αναζητηση πριν ανοιξουμε νεο θεμα [mod]
-
Ο χρήστης Alex86ninpo έγραψε:
... ... ... ... ... ... , και με παρακαλαει να της το 'κανω'.Είναι όμορφη; Αν δεν έχεις όρεξη, της το κάνω εγώ.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
... ... ... ... ... ... , και με παρακαλαει να της το 'κανω'.Είναι όμορφη; Αν δεν έχεις όρεξη, της το κάνω εγώ.
Oι άσχημες δηλ δεν θα δουν άσπρη μέρα ποτέ ε;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θα δουν, αλλά πιθανόν θα αργήσουν, γιατί παίζει να χαθούν χωρις GPS!
Δεν πιστεύω να περιμένεις τέτοια εξυπηρέτηση αν το γκομενάκι δεν είναι αρκετά φίνο!Το βάρεσα με το Defy μου.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Θα δουν, αλλά πιθανόν θα αργήσουν, γιατί παίζει να χαθούν χωρις GPS!
Δεν πιστεύω να περιμένεις τέτοια εξυπηρέτηση αν το γκομενάκι δεν είναι αρκετά φίνο!Το βάρεσα με το Defy μου.
-
I'm a teacher, not a bloody missionary.
-
Αν είσαι teacher και λες για ομορφιές ακόμα χειρότερα....
-
Δηλώνω πολύ ικανοποιημένος από την παρακάτω συσκευή. Ιδανική για μοτοσυκλέτα (πολύ καλή βάση + βιδούλα για επιπλέον σιγουριά) αποδεκτή για το αυτοκίνητο (κάπως μικρή η οθόνη). Μόνο μικρό κακό ότι πρέπει να ρυθμίζω το πολύ δυνατό για βράδυ backlight χεράτα.
http://www.chinavasion.com/portable-gps/cvugtr16/ -
Πριν 2 χρόνια περίπου αγόρασα Τομτομ one. Παράπονο δεν έχω, με γύρισε σ' όλη την Ελλάδα. Πάω να το ανοίξω και δεν ανοίγει. Που απευθύνομαι για σέρβις στην Θεσσαλονίκη?
-
Με λίγη καθυστέρηση παραθέτω τις εμπειρίες μου από το MLS Destinator στην περιοχή της Λακωνίας...
Επιστρέφω από Κύθηρα στη Νεάπολη. Όσοι έχουν πάει στην περιοχή γνωρίζουν οτι για να φύγεις απ το λιμάνι προς τον...πολιτισμό (Μολάους κτλ) και στη συνέχεια προς Σπάρτη και πάει λέγοντας, πρέπει να στρίψεις αριστερά. Επειδή είμαι γνωστός γκαντεμόσαυρος, ένα λεωφορείο έχει μπλοκάρει την αριστερή στροφή (το πλοίο ξαναγέμιζε να φύγει), οπότε κάνω δεξιά στην παραλιακή και στο 1ο 2ο στενό στρίβω αριστερά, μέχρι να σπάσει λίγο η κίνηση. Στο χάρτη παρακάτω δείχνω το σημείο Α που σταμάτησα.
Άναψα τη μλκία και περίμενα για σήμα. έπειτα έβαλα νέο προορισμό την Μονεμβάσια, όπου είχα σκοπό να σταματήσω για φαγητό και καφέ. Η σωστή διαδρομή είναι η μπλε που έχω μαρκάρει, από Μολάους, Παντάνασσα κτλ.
Αυτό το μαραφέτι αποφάσισε όμως να με στείλει στην κόκκινη γραμμή, δλδ καμία απολύτως σχέση!!! Δεν υπάρχει καν χωματόδρομος που να συνδέει τις δυο περιοχές! Όταν ρώτησα δε κάποιους μάστορες σκεπατζήδες αν πήγαινα καλά, αυτοί σκάσαν τα γέλια και μου πρότειναν να μου δώσουν ένα σκεπάρνι να το σπάσω
Εδιτ: το κορυφαίο της υπόθεσης είναι πως κάποια στιγμή, εκεί περίπου που τελειώνει η κόκκινη γραμμή, η τύπισσα άρχισε να λέει 'όπου είναι εφικτό, κάντε στροφή 180 μοιρών' Συνολικά έχασα κοντά μια ώρα...
http://maps.google.com/maps?msid=200594 ... 14&vpsrc=6
Τα ίδια μου έκανε και στην επιστροφή απο Λεωνίδιο, που το είχα βάλει για να υπολογίσω τον υπολοιπόμενο χρόνο: με έστελνε από λάθος δρόμο! Τα ίδια έπαθαν και κάτι φίλοι που τους το δάνεισα για να πάνε στην Ι.Μ. Μαλεβής στην Αρκαδία (γενικά πολύ γνωστή μονή) και δεν την είχε η λίστα με τα σημεία ενδιαφέροντος....
Το έδωσα σε έναν φίλο να του αλλάξει χάρτες, λογισμικό κτλ, αλλά μου πε οτι δε γίνεται, είναι κλειδωμένο.
Υπάρχει περίπτωση να ξεφορτωθώ αυτό το κωλο-λογισμικό;;
Το πηρα αποφαση...GPS