-
Για αρχη η τιμη τους μετα απο προσφορες και προωθητικα βγαινει ιδια. (200 - 300 euro διαφορα)
Το ερωτημα ειναι ποιο απο τα 2 ?
Δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα η ανεση και οι χωροι αλλα ποιο ειναι πιο fun to drive.
Test drive εχω κανει μονο το Ibiza μεχρι στιγμης.
Γενικοτερα τεινω προς το Fiesta.
Φυσικα δεν ξεχναω και το κοστος συντηρησης αλλα δεν ξερω αν διαφερουν σε αυτον τον τομεα.
Σημαντικο υπερ κατα τη γνωμη μου η 5ετης εγγυηση της Ford σε σχεση με τη 2ετη της Seat.
Ποια η γνωμη σας ? -
Για αρχη η τιμη τους μετα απο προσφορες και προωθητικα βγαινει ιδια. (200 - 300 euro διαφορα)
Δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα η ανεση και οι χωροι αλλα ποιο ειναι πιο fun to drive.
Φυσικα δεν ξεχναω και το κοστος συντηρησης αλλα δεν ξερω αν διαφερουν σε αυτον τον τομεα.
Σημαντικο υπερ κατα τη γνωμη μου η 5ετης εγγυηση της Ford σε σχεση με τη 2ετη της Seat.
Ποια η γνωμη σας ? -
Ποια η γνωμη σας ? -
Οδηγησε και το fiesta και νομιζω θα καταληξεις μονος σου πιο απο τα 2 θελεις.
-
Θα κανεις πολλα ταξιδια?
-
Δύσκολη επιλογή Οι καλύτερες επιλογές για έναν νέο ορεξάτο οδηγό πάντως Κάνε test drive και στα δύο και όποιο σου κάνει κλικ.Μην ξεχάσεις αν επιλέξεις το ibiza να βάλεις esp,αν βαριέσαι να περιμένεις δες την ecomotive ή την special edition που το έχουν στάνταρ Νομίζω στο οδηγικό κομμάτι είναι λίγο καλύτερο το φιέστα και στο θέμα επιδόσεων-κατανάλωσης λίγο καλύτερο το σέατ,μικρές και αν υπάρχουν οι διαφορές πάντως.Για μένα καλό κριτήριο είναι και ποιο αρέσει πιο πολύ στα κοριτσάκια Κάνε μια δημοσκόπιση!Σε τι χρώμα τα σκέφτεσαι,λευκό φαντάζομαι που είναι ωραίο και τζαμπέ
-
Αν το κριτήριό σου είναι τα χ.α.ω. (όπου 'χ', χαμόγελα ) αβλεπί Φιέστα. Όπως είπε και ο Γκοντ Φάδερ, οδήγησέ το και θα καταλάβεις. Απ' την άλλη η οικονομία του 1200άρη τι-ες-άι δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη. Αλλά αφού βασικό σου μέλημα είναι άλλο, νομίζω πως η απόφαση είναι εύκολη.
-
Βασικα το Fiesta ειναι καλυτερο μονο σε εμφανιση εσωτερικου. Κατα τα αλλα θεωρω το Ibiza ειναι ισαξιο με το Fiesta απλως το πρωτο ειναι πιο ταξιδιαρικο.. Αν ειχε δε, και το 6ταχυτο κιβωτιο αυτη θα ηταν η επιλογη μου.. Αλλα τωρα μαλλον Fiesta θα επαιρνα..
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Σε τι χρώμα τα σκέφτεσαι,λευκό φαντάζομαι που είναι ωραίο και τζαμπέΗ σεατ μονο το κιτρινο εχει τσαμπε
-
Το οποιο κιτρινο ειναι σαν εμετος.
Το Fiesta πιστευα οτι θα εβγαινε πιο ακριβο btw.
Το Ibiza τιμιο αμαξακι, οταν το ειχα οδηγησει δεν με ειχε ενθουσιασει και πολυ, αλλα για οικονομικο κλπ αμαξι ειναι καλο.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Το οποιο κιτρινο ειναι σαν εμετος.Το Fiesta πιστευα οτι θα εβγαινε πιο ακριβο btw.
Το Ibiza τιμιο αμαξακι, οταν το ειχα οδηγησει δεν με ειχε ενθουσιασει και πολυ, αλλα για οικονομικο κλπ αμαξι ειναι καλο.
Το fiesta sport έχει έκπτωση 2800€ σύμφωνα με τη ford,κάποια λίγα κομμάτια γιατί όπου να ναι έρχεται νέα έκδοση S με πιο πλούσιο εξοπλισμό και 134 άλογα,και μάλλον τα ξεστοκάρει,πάντως τιμή σούπερ τώρα 13130€ (τόσο έχει ένα micra 1.2 acenta look).
-
Εκπτωση 2800€;
Αν ειναι ετσι το σκεφτεται ακομα;
Προφανως πας και παιρνεις το Fiesta και αφηνεις καθε ιδεα για το Ibiza!
Ειναι και θεμα αισθητικης επισης! -
Όντως τιμή-κανόνι το fiesta(μόνο μετρητοίς από ότι λέει) Αλλά και το τρίθυρο ibiza special edition(με 17άρα και φιμέ που έχει) σε λευκό και αυτό όμορφο είναι Το πεντάθυρο ibiza είναι όντως λίγο
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Το οποιο κιτρινο ειναι σαν εμετος.
Το Fiesta πιστευα οτι θα εβγαινε πιο ακριβο btw.
Το fiesta sport έχει έκπτωση 2800€ σύμφωνα με τη ford,κάποια λίγα κομμάτια γιατί όπου να ναι έρχεται νέα έκδοση S με πιο πλούσιο εξοπλισμό και 134 άλογα,και μάλλον τα ξεστοκάρει,πάντως τιμή σούπερ τώρα 13130€ (τόσο έχει ένα micra 1.2 acenta look).
Μπας και εχουν μεινει απουλητα μερικα model year 09 και τα δινουν μ αυτην την τιμη;
Δηλαδη καθε χρονο θα κανουν και μικροαλλαγες; Ελεος -
Συμφωνα με τον πωλητη ειναι MY2012 με esp στον standard + USB και παραγωγης Αυγουστου 2011...
Οσο για το 2800 ισχυει + 960 οφελος αποσυρσης χωρις να αποσυρω.
Μαλλον εχω αποφασισει
Μενει το test drive να γινει. -
Ο χρήστης keeent έγραψε:
Συμφωνα με τον πωλητη ειναι MY2012 με esp στον standard + USB και παραγωγης Αυγουστου 2011...
Οσο για το 2800 ισχυει + 960 οφελος αποσυρσης χωρις να αποσυρω.
Μαλλον εχω αποφασισει
Μενει το test drive να γινει.Δηλαδή πόσο βγαίνει κομπλέ?12500€ ?Αν είναι να πάρουμε και εμείς .Σε τι χρώματα έχει διαθεσιμότητα(πιστεύω και στα 3,μαύρο,κοκκινο,άσπρο που το βλέπεις συνέχεια).Αυτό με την απόσυρση πως γίνεται δεν κατάλαβα.Χωρίς να έχεις κάποιο σαράβαλο σου κόβουν από μόνοι τους άλλα 960€?Μάθε αν μπορείς πότε έρχεται Ελλάδα η νέα έκδοση S με τα 134 άλογα και ενημέρωσε αν είναι.
-
Νομιζω μπορει να γινει μεταβιβαση του χαρτιου της αποσυρσης οποτε, μπορει οποιοσδηποτε να μεταβιβασει το χαρτι στην αντιπροσωπεια και εκεινη μετα να σου δωσει το οφελος. Ετσι εγινε και με μια φιλη μου που αγορασε 207 με αποσυρση, χωρις ομως να εχει παλιο αυτοκινητο..
12.500 το δινουν πλεον; Και γω το πηρα 15.000 και δεν εχει ουτε esp ουτε usb
-
Αρχικη τιμη: 16190
- Frozen white: 180
- Μεταφορικα: 290
- Ταξινομηση: 356
= Συνολο: 17016
- Αποσυρση: 960
- Προσφορα: 2800
= Τελικη τιμη: 13256
Απ'οτι ειδα διαθεσιμο ειναι ενα λευκο μονο το οποιο ερχεται Ελλαδα. Απο εκει και περα υπαρχουν και 1-2 μαυρα τα οποια ερχονται σε 1-2 μηνες και μπορει να χασουν το οφελος αποσυρσης γιατι το μετρο ισχυει μεχρι τον Νοεμβριο.
Οσον αφορα το οφελος αποσυρσης χωρις να αποσυρεις λειτουργει ως εξης. Εχουν αγορασει απο μονοι τους καποια παλια αυτοκινητα πολυ χαμηλης αξιας και τα αποσυρουν 'για λογαριασμο του πελατη'. Αν απο την αλλη εχεις αυτοκινητο να αποσυρεις ουσιαστικα σου δινουν τα διπλα λεφτα.
-
Ο χρήστης keeent έγραψε:
Αρχικη τιμη: 16190- Frozen white: 180
- Μεταφορικα: 290
- Ταξινομηση: 356
= Συνολο: 17016
- Αποσυρση: 960
- Προσφορα: 2800
= Τελικη τιμη: 13256
Απ'οτι ειδα διαθεσιμο ειναι ενα λευκο μονο το οποιο ερχεται Ελλαδα. Απο εκει και περα υπαρχουν και 1-2 μαυρα τα οποια ερχονται σε 1-2 μηνες και μπορει να χασουν το οφελος αποσυρσης γιατι το μετρο ισχυει μεχρι τον Νοεμβριο.
Οσον αφορα το οφελος αποσυρσης χωρις να αποσυρεις λειτουργει ως εξης. Εχουν αγορασει απο μονοι τους καποια παλια αυτοκινητα πολυ χαμηλης αξιας και τα αποσυρουν 'για λογαριασμο του πελατη'. Αν απο την αλλη εχεις αυτοκινητο να αποσυρεις ουσιαστικα σου δινουν τα διπλα λεφτα.
Αναλυτικότατος Τζάμπα το δίνουν πάντως,ούτε να ερχόταν νέα γενιά έτσι Στο site της ford λέει για αρχική τιμή 15930 πάντως,μάλλον αυξήθηκε.Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί σ'αυτήν την χώρα χρεώνουν τόσο τα έξοδα προετοιμασίας(PDI).Άκου 650 περίπου ευρώ,όταν το αμάξι έχει τέλη κυκλοφορίας 134€
-
Πάντως με την πείνα που υπάρχει στην αγορά αυτοκινήτου,μιας και ο κλάδος πάει κατά διαόλου,βλέπω να δίνουν του χρόνου το καλοκαίρι το νέο fiesta st 17000€ Της κακομοίρας θα γίνει.
Fiesta Sport 1.6 ή Ibiza Sport 1.2 TSi ?