-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
ο πωλητης τι ειπε για την καθυστέρηση ? ξαναεπικοινωνησες μαζι του ?Ο πωλητης ειπε μονο συγνωμη για την καθυστερηση και οτι θα μιληση με την fedex. Tου εστειλα ενα μειλ ακομα, να δουμε τι θα μου πει.
Να ανυσηχω η αυτα συμβαινουν και να περιμενω ......
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Καλημερα ,
Επιτελους σημερα ηρθαν τα κατσαβιδια που ειχα παραγγείλει !
Εκαναν να ερθουν 23 ημερες το πακετο εχει επανω του σφραγίδα απο το κινεζικο ταχυδρομείο με ημερομηνια 15/08/2011.
Αρα απο 08/08/2011 που τα παρήγγειλα στο dealxtreme , ο πωλητης εκανε 7 ημερες να τα παει στο κινεζικο ταχυδρομειο (15/08/2011) και απο εκει εκαναν αλλες 16 ημερες για να ερθουν στα χερια μου αρα πιθανόν η καθυστέρηση να οφειλεται στα Ελληνικά ταχυδρομεια ? Γιατι το πακετο λογικα θα εκανε 2-3 ημερες να ερθει αεροπορικός στην Ελλαδα.
Οπως και να εχει την επομενη φορα που θα ξαναπαραγγειλω απο το εν΄λόγο site θα ειμαι προετοιμασμένος για 15-20 ημερες οπως μου ειπατε απο την αρχηΜε τι τροπο στο εστειλε,απλο,συστημενο η E.M.S.?? Αν ηταν απλο εχει ερθει κανονικα,αν ηταν συστημενο περιπου το ιδιο,αν ηταν E.M.S. αργησε υπερβολικα.Γενικως να ξερεις πως οτι ερχετε απο χωρες εκτος ευρωπης ο κυριοτερος λογος καθυστερισης στην Ελλαδα ειναι το τελωνειο.Οταν φτανουν στην Ελλαδα μπαινουν στο χωρο του τελωνειου για ελενχο,ο οποιος ειναι κυριως δειγματολιπτικος.Το ποτε θα παραδωθουν για αποστολη στον παραληπτη εξαρταται μονο απο τους τελωνειακους και οχι απο το ταχυδρομειο.
Με airmail ηρθε , δεν νομιζω ομως οτι ηρθε κανονικα.
Αυτη ηταν η 8η φορα που παραγγέλνω απο Κινα και 1η φορα εφτασα τις 23 ημερες , βεβαια οπως εγραψα προηγουμένως εκανε 1 εβδομαδα να τα στειλει ο πωλητης στο ταχυδρομειο και απο εκει το πακετακι σφραγίστηκε στις 15/08 , οποτε μαλλον κατι παιζει με το Ελληνικο τελωνειο και ισως και με τις Αυγουστιατικες αδειες '' ωχ ου ρε Μητσο τωρα ασε τα δεματα και φτιαξε κανα φραπεδακι να πιουμε '' -
Η εμπειρίες μου πάντως από παραγγελίες εντός του Αυγούστου είναι οι χειρότερες με τα ελληνικά ταχυδρομεία.
Και κάτι σχετικό με το θέμα. Έκανα Παρασκευή πρωί μια παραγγελία στο amazon Αγλλίας και επέλεξα δωρεάν μεταφορικά. Το amazon μου έβγαζε ότι η παραγγελία θα γίνει dispatch 31/08 και η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης ήταν 12-13/09. Τη Δευτέρα το μεσημέρι το δέμα είχε φτάσει στο σπίτι μου μέσω UPS.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Η εμπειρίες μου πάντως από παραγγελίες εντός του Αυγούστου είναι οι χειρότερες με τα ελληνικά ταχυδρομεία.Και κάτι σχετικό με το θέμα. Έκανα Παρασκευή πρωί μια παραγγελία στο amazon Αγλλίας και επέλεξα δωρεάν μεταφορικά. Το amazon μου έβγαζε ότι η παραγγελία θα γίνει dispatch 31/08 και η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης ήταν 12-13/09. Τη Δευτέρα το μεσημέρι το δέμα είχε φτάσει στο σπίτι μου μέσω UPS.
αψογα !
Παντως απο Αγγλια που εχω παραγγείλει 2 φορες μεσω ebay εχω φτασει τις 12 και 15 ημερες
-
Ειναι φυσιολογικές οι καθυστερήσεις παιδια.. ειδικά για χώρες εκτος ΕΕ και ειδικά τον Αυγουστο
Μην ξεχναμε και κάτι άλλο αρκετά σημαντικό : ολοένα και περισσότερος κόσμος ξεπερναει τις προκαταλήψεις και μπαινει στο χορό των ηλεκτρονικών αγορών (ειδικά ebay) οπότε απλά αυξάνεται και ο ογκος διεκπεραίωσης για τα τελωνεία (που βέβαια δουλεύουν άψογα ) και για τα ΕΛΤΑ, δεδομένου οτι η πλειοψηφία των δεματων ερχεται με απλό ταχυδρομείο
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
ο πωλητης τι ειπε για την καθυστέρηση ? ξαναεπικοινωνησες μαζι του ?
Ο πωλητης ειπε μονο συγνωμη για την καθυστερηση και οτι θα μιληση με την fedex. Tου εστειλα ενα μειλ ακομα, να δουμε τι θα μου πει.
Να ανυσηχω η αυτα συμβαινουν και να περιμενω ......
Επανερχομαι με νεα, μου ζητησε να του επιβεβαιωσω την διευθυνση αποστολης, για να στειλει αλλο.
Ελπιζω τωρα να πανε ολα καλα. -
Περιστατικο με τη UPS χθες. Υπηρχαν ηδη δυο αποτυχημενες προσπαθειες για παραδοση πακετου γιατι ελειπα, και ειχα δυο σημειωματα. Τους περιμενα λοιπον να ερθουν για την 3η και φαρμακερη. Ηταν 4 η ωρα, κοιταω και βλεπω στο tracking
1 Sep 2011 03:11:00 PM KOROPI, ATHENS GR Delivery attempted. A signature is required to complete delivery. Please see the carrier notice for the next delivery attempt or contact the carrier
1 Sep 2011 08:49:00 AM KOROPI, ATHENS GR Out for deliveryΦυσικα καμμια σχεση, δεν προσπαθησαν ουτε αφησαν σημειωμα.
Παιρνω τηλεφωνο, λεω το και το, μου λενε οτι δε με βρηκαν και ετσι φαινεται στο συστημα, ρωταω αν μπορουν να ερθουν το απογευμα, μου λενε οχι.
Μετα απο μιση ωρα χτυπαει το κουδουνι, τσουπ! Νατο το φορτηαγκι της UPS με το δεμα μου.
-
Ενα Ιουλιοαυγουστιάτικο δεμα ebay-Αγγλια δεν ηρθε ποτε,ο πωλητης μου γυρισε τα λεφτα τελικως,τους καιει να εχουν καλο feedback.
-
Αυγουστο εμάς είχε άδεια ο ταχυδρόμος οπότε ΚΑΝΕΝΑ δέμα δεν παρελήφθει.
Του λέω άλλος δεν υπήρχε, ΝΑΙ μου λέει αλλά βαριόνταν να κάνει τον δικό μου τομέα. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ενα Ιουλιοαυγουστιάτικο δεμα ebay-Αγγλια δεν ηρθε ποτε,ο πωλητης μου γυρισε τα λεφτα τελικως,τους καιει να εχουν καλο feedback.Οντως, 'παθον'. Ενας μου εστειλε λαθος παραγγελια αν και ειχαμε αρκετη επικοινωνια για τις λεπτομερειες. Οταν το παρελαβα κα ιτου το ανεφερα μου ειπε ' τι να κανω εγω, οτι παρηγειλες εστειλα'. Μετα του εγραψα ενα κατεβατο με το διαλογο με τις ημερομηνιες, ωρες κλπ και μου εστειλε το σωστο παραυτα και συστημενο!
ΥΣ. πηρε το θετικο του feedback φυσικα! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυγουστο εμάς είχε άδεια ο ταχυδρόμος οπότε ΚΑΝΕΝΑ δέμα δεν παρελήφθει.
Του λέω άλλος δεν υπήρχε, ΝΑΙ μου λέει αλλά βαριόνταν να κάνει τον δικό μου τομέα.Ο συναδελφος πρεπει να ειναι απο τις λιγες εξαιρεσεις.Προσωπικα για ολοκληρο το 2011 εχω παρει 5 μερες αδεια μονο και τωρα απο 22-8 εως 23-9,αυστηρως εντος ωραριου πρεπει μονος μου,να μοιραζω 5 χωρια των 1000+ κατοικων το καθενα κατα μεσο ορο, 4 οικισμους απο 50-380 σπιτια και μπονους ενας δρομος 5 χλμ.με εργοστασια,αντιπροσωπειες και διαφορες επειχηρισεις και απο τις δυο πλευρες του δρομου,αρα 10+χλμ.Συνολικο μηκος δρομολογιου πανω απο 150 χλμ ημερισιως.Επισης να αναφερω πως σε καθε χωριο η διανομη γινεται κατοικον χωρις να υπαρχουν οδοι και αριθμοι και καπου ουτε και ασφαλτος,λογω οτι παλιοτερα υπηρχε γραφειο το οποιο το εκλεισαν για εξοικονομιση προσωπικου και εξοδων.Πες μου ποσες περιοχες μπορω να προλαβω να μοιρασω εντος 5 ωρων το πολυ και ποσες περιοχες να προλαβω να ταξινομοισω εντος ωραριου για την επομενη μερα?Α! αυτη την στιγμη το ταχυδρομειο δουλευει με πανω απο 3000 κενα επι συνολου 11000 περιπου που θα επρεπε να εχει με βασει οργανογραμμα που εχει γινει πριν απο 15 σχεδον χρονια.
-
Λίγες εξαιρέσεις..?
-
Παρήγγειλα όσο ήμουν Σκωτία ένα σετ καθαριστήρων το οποίο δεν έφτασε ποτέ. Η παραγγελία έγινε τηλεφωνικά στις 20/8 με εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής τις 23/8. Στις 24/8, μη έχοντας λάβει κάτι, τους ξαναπαίρνω τηλέφωνο και πριν προλάβω να τους εξηγήσω μου απαντάνε απολογητικά πως γνωρίζουν το πρόβλημα και πως θα τους έχω μέχρι τις 29/8 Τους τονίζω ότι θα βρίσκομαι στο UK μέχρι τις 31/8 και μου καθησυχάζουν λέγοντάς μου πως θα τους έχω στις 29. Στις 30/8 τους ξανακαλώ, μιας και καθαριστήρες δεν είδα ούτε εκείνη τη φορά, και μου λένε πως δεν ξέρουν τι έχει συμβεί και πως θα μου τους στείλουν για 3η φορά, 1st class αυτή τη φορά (δηλαδή με παράδοση την επομένη). Και πάλι τίποτε. Τα χρήματα ωστόσο τα πήραν από το λογαριασμό μου Τους παίρνω από το αεροδρόμιο και μου κάνουν πάλι τους Κινέζους. Μην τα πολυλογώ, μου είπαν πως θα τα στείλουν χωρίς χρέωση στην Ελλάδα. Αναμένω την τελική έκβαση της υπόθεση πριν τους εκθέσω
-
Έχω βρει ένα μαγαζί Γερμανία και θέλω να πάρω κάτι. Αυτός δέχεται paypal. Είμαι εξασφαλισμένος αν χρησιμοποιήσω paypal μιας κ δεν το γνωρίζω? (μη γίνει καμιά μλκία)
-
Απόλυτα εξασφαλισμένος δεν είσαι.
-
Διαβάζω:
What is PayPal Buyer Protection?
When you pay with PayPal on any website PayPal Buyer Protection covers you if you have a problem. If an item doesn’t arrive or is significantly not as described we will help you to get a full refund.
To qualify for PayPal Buyer Protection:
Use PayPal to complete your payment. Pay for the item with one payment. Items purchased with multiple payments aren't eligible. Let the seller know there's a problem with the transaction by opening a dispute in the Resolution Center within 45 days of making your payment. Then, escalate the dispute to a claim within 20 days of the date you opened the dispute. Keep your PayPal account in good standing.
If your transaction qualifies for PayPal Buyer Protection you are covered for the full purchase price plus the original shipping charges.
You can report your problem in the PayPal Resolution Center or the eBay Resolution Center. Either way, you’ll receive the same coverage. To find out how to report a problem on eBay, go to eBay and click Resolution Center at the bottom of any page.
Please note that some purchases such as vehicles in the Motors category, intangible items, capital equipment in the Business & Industrial category, and Real Estate aren't eligible for PayPal Buyer Protection.
To learn more about PayPal Buyer Protection and to see a full list of eligibility requirements and exclusions, please review our User Agreement. You can find the User Agreement by clicking Legal Agreements at the bottom of any PayPal page.
https://www.paypal.com/helpcenter/main. ... tance=9008
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Έχω βρει ένα μαγαζί Γερμανία και θέλω να πάρω κάτι. Αυτός δέχεται paypal. Είμαι εξασφαλισμένος αν χρησιμοποιήσω paypal μιας κ δεν το γνωρίζω? (μη γίνει καμιά μλκία)Γενικως οτιδηποτε εκτος απο μετρητά είναι καλό.
Τα μετρητά αν φυγουν έφυγαν και μετα για να τα βρεις πισω πρεπει να πας σε δικαστηρια. -
Με το paypal είσαι εξασφαλισμένος μόνο στο ebay.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Με το paypal είσαι εξασφαλισμένος μόνο στο ebay.To παραπάνω που έβαλα δεν είναι για το ebay. Εκεί έχει διαφορετικό section.
-
Κάποτε είχα βάλει μια αγγελία και αυτός που ήθελε να αγοράσει μου έστειλε τα χρήματα στο paypal. Εγώ θα μπορούσα να πάρω τα χρήματα και να μην του στείλω τίποτα. Το paypal πως και γιατί θα μπορούσε να επέμβει;
Δε μας δείχνεις και το site;
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)