-
Δεν ειναι λογικό επειδή ειναι στον ήλιο 4ωρες να σου ανάβουν ενδείξεις βλάβης.
Για καλό και για κακό ,εγώ θα το πήγαινα μια βόλτα από την αντιπροσωπεία. -
καλημερα σε ολους
σημερα μου ειπαν απο την αντιπροσωπεια
οτι το αυτοκινητο θα ειναι ετοιμο στις 9/9
οποτε μεσα οκτωβρη το παραλαμβανω,
αρχιζει η αντιστροφη μετρηση!!!αρη συχομαι να μην εχεις καποιο σοβαρο προβλημα με τα φρενα
ενημερωσε μας οταν εχεις νεα. -
Ο χρήστης maipap έγραψε:
καλημερα σε ολουςσημερα μου ειπαν απο την αντιπροσωπεια
οτι το αυτοκινητο θα ειναι ετοιμο στις 9/9
οποτε μεσα οκτωβρη το παραλαμβανω,
αρχιζει η αντιστροφη μετρηση!!!αρη συχομαι να μην εχεις καποιο σοβαρο προβλημα με τα φρενα
ενημερωσε μας οταν εχεις νεα.Άντε Μιχάλη με το καλό.
-
Ο χρήστης Ariskouts έγραψε:
εχω το αυτοκινητο παρκαρισμενο κανα 4ωρο στον ηλιο με 40 βαθμους οταν παω να το παρω για να μετακινηθω σε μια αποσταση 10 λεπτων. αφου εχω διανυσει λιγα μετρα αρχιζει να αναβοσβηνει κοκκινο το σημα (!) και εβγαλε το μηνυμα ¨servo brake defection' διανυω προσεκτικα την αποσταση που ηθελα να κανω και αυτο συνεχως αναβοσβηνει μεχρι που παρκαρω , σβηνω κ τηλεφωνω στην οδικη βοηθεια οι οποιοι μου λενε οτι εχει να κανει με τον σερβομηχανισμο και να μην μετακινησω το αυτοκινητο μεχρι να το παω στην αντιπροσωπεια. Εγω βεβαια βρισκομουν 300χλμ απο την θεσσαλονικη κ τους εξηγησα οτι εγω πρεπει να γυρισω πισω. Μου απαντουν οτι θα εχω φρενα αλλα οχι αποτελεσματικα. 1 ωρα μετα παω ξανα στο αυτοκινητο βαζω μπρος και ως δια μαγειας κανενα μηνυμα καμεια ενδειξη και ολα καλα. γυρισα σπιτι εχοντας κανει 370χλμ και δεν ξανααναψε. ???????????????Αρη καλησπερα!
Εαν διαβασεις σε προηγουμενη υποβολη θα δεις οτι και εμενα μου εβγαλε ενα παρομοιο προβλημα με servo brake failure ,αλλα σε λευκο χρωμα.Μιλησα αμεσως με την αντιπροσωπεια και πηγα την επομενη μερα οπου μου ειπαν πως ειναι θεμα αναβαθμισης!Πηγαινε και εσυ αυριο για να το βαλουν εγκεφαλο και θα τους βγαλει το προβλημα. Πηγαινε οπωσδηποτε,και εαν δεν ειναι τιποτα να το σβησουν. Εμενα η αναβαθμιση μου ειπαν θα ερθει σε 2-3 εβδομαδες( μιλησαν με vw γερμανιας).Ευχομαι να ειναι το το τελευταιο προβλημα που σου βγαζει!
-
Κι έλεγα πως αυτό τους ξέφυγε ...
-
Ο χρήστης spy70 έγραψε:
εχω το αυτοκινητο παρκαρισμενο κανα 4ωρο στον ηλιο με 40 βαθμους οταν παω να το παρω για να μετακινηθω σε μια αποσταση 10 λεπτων. αφου εχω διανυσει λιγα μετρα αρχιζει να αναβοσβηνει κοκκινο το σημα (!) και εβγαλε το μηνυμα ¨servo brake defection' διανυω προσεκτικα την αποσταση που ηθελα να κανω και αυτο συνεχως αναβοσβηνει μεχρι που παρκαρω , σβηνω κ τηλεφωνω στην οδικη βοηθεια οι οποιοι μου λενε οτι εχει να κανει με τον σερβομηχανισμο και να μην μετακινησω το αυτοκινητο μεχρι να το παω στην αντιπροσωπεια. Εγω βεβαια βρισκομουν 300χλμ απο την θεσσαλονικη κ τους εξηγησα οτι εγω πρεπει να γυρισω πισω. Μου απαντουν οτι θα εχω φρενα αλλα οχι αποτελεσματικα. 1 ωρα μετα παω ξανα στο αυτοκινητο βαζω μπρος και ως δια μαγειας κανενα μηνυμα καμεια ενδειξη και ολα καλα. γυρισα σπιτι εχοντας κανει 370χλμ και δεν ξανααναψε. ???????????????
Αρη καλησπερα!
Εαν διαβασεις σε προηγουμενη υποβολη θα δεις οτι και εμενα μου εβγαλε ενα παρομοιο προβλημα με servo brake failure ,αλλα σε λευκο χρωμα.Μιλησα αμεσως με την αντιπροσωπεια και πηγα την επομενη μερα οπου μου ειπαν πως ειναι θεμα αναβαθμισης!Πηγαινε και εσυ αυριο για να το βαλουν εγκεφαλο και θα τους βγαλει το προβλημα. Πηγαινε οπωσδηποτε,και εαν δεν ειναι τιποτα να το σβησουν. Εμενα η αναβαθμιση μου ειπαν θα ερθει σε 2-3 εβδομαδες( μιλησαν με vw γερμανιας).Ευχομαι να ειναι το το τελευταιο προβλημα που σου βγαζει!
καλημερ ασε ολους,τι εγινε πολυ ησυχια επεσε,απολαμβανετε τις βολτες σας με το αυτοκινητο;
αρη ειχες κανενα νεο με το προβλημα της ενδειξης στην οθονη; -
Όλα καλά με τις ενδείξεις στην οθόνη δεν ξαναεμφανισε κάτι απο τότε.
-
Το ξαναείχες ώρα πολύ σε ήλιο;
Πάντως, ένα ζήτημα λειτουργικότητας είναι οι θέσεις που έχει για καφέδες, νερά κλπ. Δεν μπορείς να αλλάξεις άνετα ταχύτητες. Αν έχεις 4η ή 6η και θες να αλλάξεις, πρέπει να βάλεις το χέρι ανάμεσα στο ποτήρι του καφέ (λέμε τώρα) και του λεβιέ για να τον πιάσεις. Αυτό με ενόχλησε αρκετά. Και είναι το μοναδικό που με ενόχλησε. -
ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ GPS ΚΑΙ TV.
Παιδιά καλησπερα!
Ειμαι κατοχος νεου PASSAT BMT 1400cc, και εχω τοποθετησει εργοστασιακα (παμπριζ θερμομονωτικο,εμπρος πλευρικα παραθυρα με κρυσταλλα ασφαλειας με ενισχυμενη ηχομονωση και σκουρα 65%,και θερμομονωτικα κρυσταλλα στα πισω πλευρικα παραθυρα και το πισω παμπριζ. Συγχρονως εχω τοποθετησει και το ZENEC NC-2010.Στην αρχη τοποθετηθηκαν οι κεραιες για την τηλεοραση και το GPS ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΠΑΜΠΡΙΖ με αποτελεσμα να μην εχω σχεδον καθολου σημα για την τηλεοραση και να χανεται πολυ συχνα το σημα του GPS.Επισης ειχε δημιουργηθει προβλημα και με το e-pass δεν περναγε το σημα (αυτο λυθηκε). Μετα αλλαξαμε τις κεραιες και τις βαλαμε στο πισω τζαμι με αποτελεσμα ειδα πολυ μεγαλη διαφορα προς το καλυτερο για το GPS,αλλα δεν ειδα καμμια διαφορα στο σημα τηλεορασης(κολλαει και συνεχεια γραφει δεν υπαρχει σημα).Εχει αντιμετωπισει κανενας παρομοιο προβλημα??Υπαρχει καμμια ιδεα στο τι μπορει να φταιει??
ευχαριστω..
-
Γεια σας παιδια!!
Τι κανουμέ? Πως είναι οι αυτοκινηταρες μας??Τελικα εφτιαξα και το θέμα με το ZENEC ,οποτε τωρα δουλευει μια χαρα και η τηλεοραση...πρεπει ομως να κανω και μια αναβαθμιση με τους χαρτες και μετα τελος.Το αυτοκινητο πηρε πριν 3 εβδομαδες την τελευταια αναβαθμιση και βλεπω μια πολυ μικρη διαφορα ως προς το καλυτερο στην ταχυτητα. ΧΛΜ, δεν εχω κανει πολλα (2550) γιατι κυκλοφορω και με την μηχανη,αλλα το PASSAT ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
Εσεις πως πατε??εχετε κανενα νεο?την ενδειξη με το σερβο brake δεν την ξαναεβγαλε,και μετα την αναβαθμιση δεν θα την ξαναβγαλει. Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με το αυτοκινητο.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! -
γεια σας και απο μενα
μετα απο 3,5 αναμονη, σημερα εκτελωνιστηκε και το δικο μου
με 12 μερες καθυστερηση λογω των απεργιων των εκτελωνιστων!
οποτε μεσα στην εβδομαδα ή αρχες της αλλης παραλαμβανω...επιτελους -
Γεια σου Σπύρο. Ελπίζω να είσαι καλά. Μετά από αρκετό καιρό, ξαναζωντανεύει λίγο το συγκεκριμένο θέμα! Για την αναβάθμιση πήγες και τους τη ζήτησες εσύ; Εννοώ, δηλαδή πάω σε αντιπροσωπεία και τους ζητάω να μου τη βάλουν; Ή σε καλούν αυτοί; Γιατί δεν έχω πρότερη εμπειρία. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με τα κ@λομυγάκια!!! Λερώνεται και γίνεται χάλια και φαίνεται από ένα χιλιόμετρο μακριά! μπλιαχ!
Μάλλον την Τετάρτη θα το πάω για πλύσιμο. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω γιατί θα είναι η πρώτη μου φορά;
@maipap Άντε με το καλό να το παραλάβεις και κάθε εμπόδιο (απεργία εκτελωνιστών) για καλό. Αν το πάρεις τέλη της εβδομάδας θα είναι και επετειακό (λόγω της εθνικής επετείου εννοώ)!!!
Και πάλι με το καλό και αναμένουμε εντυπώσεις από ακόμη έναν κάτοχο! Είμαστε 5 ή όχι ακόμα; -
Αντρεα καλησπερα!
Πραγματι μετα απο πολυ καιρο ξαναζωντανεψε η σελιδα μας! Οταν μου ειχε βγαλει το brake servo failure,μου ειχανε πει οτι ειναι θεμα καποιας αναβαθμισης και ειχανε επικονωνησει με Γερμανια . Τοτε τους ειχανε πει οτι σε 15 μερες θα την ειχανε στειλει,αλλα περασε μηνας.Επικοινωνησανε απο την αντιπροσωπεια και πηγα και την περασανε (μιση ωρα δουλεια).Εγω ειδα και ικα μικρη διαφορα προς το καλυτερο σε σχεση στροφων και χιλιομετρων(ελαχιστη αλλα υπαρχει).Παρε ενα τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια να ρωτησεις.Απο χλμ πως εισαι??maipap Αντε με το καλο να το παραλαβεις και περιμενουμε τις εντυπωσεις σου( αν και γνωριζουμε εκ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ)!Θα μεινεις απολυτα ικανοποιημενος!
-
Ο χρήστης spy70 έγραψε:
...μου ειχανε πει οτι ειναι θεμα καποιας αναβαθμισης και ειχανε επικονωνησει με Γερμανια . Τοτε τους ειχανε πει οτι σε 15 μερες θα την ειχανε στειλει...Αυτά που παραθέτω θυμάμαι που τα είχες γράψει, αλλά μετά έχασα τα ίχνη σου! Οκ, θα πάρω κανένα τηλέφωνο την αντιπροσωπεία και αν μου πουν για αναβάθμιση, δεν είναι κακό μια βόλτα μέχρι τα Ιωάννινα.
Όσο για χιλιόμετρα, λίγα έχω κάνει, κάπου γύρω στα 1750. Μόνο στον Άρη μην το πεις γιατί ποιος τον ακούει.
Κατά τα άλλα όλα καλά. Να περνάς καλά και πολλά χιλιόμετρα να κάνεις! -
Άκουσα το όνομα μου; Εγω πάντως κλείνω αισίως σήμερα 4 μήνες και 12.000χλμ.
Υ.Γ δεν είναι τυπογραφικό λάθος!!! -
Κάτι ενδιαφέρον απο το αμερικάνικο Autoblog.
http://www.autoblog.com/2011/11/02/2013 ... -la-debut/
2013 Volkswagen CC nip/tuck revealed ahead of LA debut
Without a doubt, the big story from Volkswagen this year was the launch of its all-new, American-built 2012 Passat. And while the sun is about to set on 2011, Volkswagen is now announcing some updates for the Passat's svelte sister, the CC, which will make its official debut at the Los Angeles Auto Show later this month.
For the 2013 model year, the CC benefits from a refreshed front and rear fascia, both of which are more akin to the styling direction seen on the larger Passat sedan. Up front, bi-xenon headlamps with LED running lamps are now offered as standard equipment – part of the CC's reworked nose that incorporates a new grille and lower fascia. Around back, the taillamps have been redesigned to look more like the new units found on the Jetta and Passat.
Volkswagen hasn't released any information – yet – about powertrain or interior upgrades, but we don't expect things to change too much here. The one interior photo that VW released looks almost identical to the current model, though we won't rule out some packaging or color combination changes. Under the hood, expect both the 2.0-liter turbocharged inline four-cylinder and 3.6-liter V6 with 4Motion all-wheel drive to carry over unchanged.
Pricing for the 2013 CC will likely be announced closer to the car's on-sale date next spring. We'll have more details at the LA Auto Show in just a few weeks, but in the meantime, click past the jump for Volkswagen's brief press release.
Συν τις παρακάτω φώτο:
http://www.autoblog.com/photos/2013-vol ... o-4577791/
-
παρελαβα την τριτη το απογευμα!!!
δεν προλαβα να βγαλω φωτο,ελπιζω να το κανω αυριο.
πρωτες εντυπωσεις;
αλλη αισθηση,αποπνει μια σιγουρια,εξαιρετικα αθορυβο
και με μολις 2500 στροφες με 140κμ!
κι εχω ακομη να διαπιστωσω πολλα,ετσι Αρη; -
αμα δεν καλυψεις 12.000 Km σε 4 μηνες, ΔΕΝ θα μπορεσεις να διαπιστωσεις ακριβως τι θελει να σου πει τ' αμαξι!!
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
αμα δεν καλυψεις 12.000 Km σε 4 μηνες, ΔΕΝ θα μπορεσεις να διαπιστωσεις ακριβως τι θελει να σου πει τ' αμαξι!!σωστα, γι αυτο εχω σκοπο να κανω ενα ταξιδακι στη γερμανια και μετα να παω προς γαλλια μερια
μηπως και τον ξεπερασω! -
Και ευτυχώς που το συγκεκριμένο αυτοκίνητο των 4 μηνών και 12.000 χιλιομέτρων δεν έχει χέρια γιατί διαφορετικά ο κάτοχός του δε θα μπορούσε πλέον να μας μεταφέρει τις εμπειρίες του...
VW Passat 2010