-
Πολυχρονος συναδελφε...
-
Καθηστερημενα λογω διακοπων και Αλτσχαιμερ , Χρονια πολλα στους Παναγιωτηδες , τους Αλεξανδρους και σε οσους γιορταζαν τον Αυγουστο.
-
Χρόνια πολλά σε όλους τους Αλέξανδρους!
Χρόνια Πολλά REALZEUS!!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Χρόνια πολλά σε όλους τους Αλέξανδρους!Χρόνια Πολλά REALZEUS!!
+1
-
Χρόνια πολλά σε όλους τους συνονόματους!
Ευχαριστώ για τις ευχές! -
Χρόνια Πολλά Αλέξανδρε (REALZEUS) αλλά και στον Alexel και σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα!
-
Θα ήθελα εκ βάθους καρδίας να ευχαριστήσω (κατά σειρά εμφάνισης) τους φίλτατους: famas, cosneo, Angel, Orestisren, efthymis, dmitspan, Ernani, VolvoZeus, nikospappas, Nikos!, blinkys, Alexel και koubeast για τις ευχές των. Να έχετε και εσείς ότι επιθυμείτε παίδες!
Επίσης με την σειρά μου θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλά στον Αλέξανδρο (Alexel) για την ονομαστική του εορτή και στον Γιάννη (dickdick) για τα γενέθλιά του. Οι επιθυμίες τους, ευχές μου!
-
Ουπς!
Γιορτάζει ο Αλέξανδρος σήμερα? (τωρα το είδα).Αληθινέ Αλέξανδρε , χρόνια πολλά!
-
Άφησα τους πρώτους να αποτελέσουν το 'τμήμα εφόδου' και τώρα, ως 'ακολουθούσα δύναμη', με την άνεσή μου μπορώ να .... ευχηθώ : Χρόνια πολλά Αλέξανδρε !
-
Χρόνια πολλά σε εορτάζοντες και γενεθλιάζοντες.
Ό,τι καλύτερο!
-
Χρονια πολλα στον Realzeus και σε οποιον αλλον Αλεξανδρο εχουμε!!!!
-
Eστω και με ενα μικρο '(turbo?) lag' , χρονια πολλα στον Realzeus! , αλλα και σε ολους τους Αλεξανδρους του forum!
-
Να ευχαριστήσω θερμά και την 'ακολουθούσα δύναμη' ( Δημήτρη), αποτελούμενη εκ των αγαπητών: Κωνσταντίνος, dbekos, Sinanai, bibendum και Κίκιζας Γρηγόρης. Σας εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα!
-
Xρόνια πολλά Realzeus και Alexel!
-
Σε ευχαριστώ carfanatic! Κι εσύ ότι επιθυμείς!
-
προς REALZEUS
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σε ευχαριστώ dap ! Κι εσύ ότι επιθυμείς!Μη παιδευεσαι.εφτιαξα και την απαντηση σου στο...ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
προς REALZEUSΣε ευχαριστώ dap ! Κι εσύ ότι επιθυμείς!
Μη παιδευεσαι.εφτιαξα και την απαντηση σου στο...ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.
Πατέρα είσαι άπαιχτος! Οι καλύτερες μου ευχές σε σένα και στην κ. Πόπη!
-
Realzeus Χρονια Πολλα εστω και λιγο καθυστερημενα Να χαιρεσαι το ονομα σου και να αποκτησεις ο,τι επιθυμεις!!
-
Ευχαριστώ πολύ Focusman! Και σε σένα τα καλυτερα!
-
Αντρέα (Hunter) Χρόνια Πολλά και Καλά! Με υγεία και κάθε ευτυχία!
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ! [#5]