Ο χρήστης rokko74 έγραψε:
Αν άξιζε 30.000Ε θα το έδιναν 30.000Ε.
Τόσο απλά.
**Μέγα λάθος.!! **
π.χ. Το xbox όταν το έβγαλαν οι Αμερικάνοι κόστιζε κατασκευή 399$ και η τιμή πώλησης ήταν 299$. Ξέρεις γιατί? Για να μπορέσει να χτυπήσει τον ανταγωνισμό και το brand name του Playstation. Ακόμα και τώρα το ΧΒΟΧ 360 πωλείτε 100 δολάρια κάτω του κόστους κατασκευής. Οι Αμερικάνοι δεν μασάνε σε κάτι τέτοια. Όταν μιλάνε για προσφορές, εννοούν προσφορές και όχι κουραφέξαλα...
Σκέψου μόνο ότι το caliber ήταν η πρώτη προσπάθεια της αμερικάνικης εταιρείας να μπει στον 'ευρωπαϊκό' ανταγωνισμό/αγορά που είναι μεγάλος/η και με 'περίεργες' αντιλήψεις του τύπου: 'τα ιταλικά είναι χάλια ηλεκτρικά', 'τα γερμανικά καίνε λάδια', 'τα γιαπωνέζικα είναι σκυλιά' και άλλα τέτοια ωραία των Ελληνάρων που δεν κοιτάνε την δουλειά τους αλλά πως θα θάψουν τους γύρω τους...
Για να μην πω και για όλους αυτούς τους 'μάστορες' που κυκλοφορούν και τα ξέρουν όλα χωρίς καν να έχουν κάνει ένα test drive του κώλου...
υγ
Τα caliber που βλέπω πλέον είναι πολλά, πάρα πολλά.... Στη γειτονιά μου μόνο υπάρχουν 3!!! Είναι έξυπνη αγορά και γι'αυτό το προτιμάει ο κόσμος.
Έχεις ζήσει στην Αμερική? Επειδή έχω φάει 4.5 χρόνια της ζωής μου και είχα Αμερικάνικο αυτοκίνητο θα σου πω το εξής. Dodge, Plymouth και Chrysler είναι πρακτικά το ίδιο πράγμα...σε άλλη τιμή.
Οι Αμερικάνοι γενικώς τη Chrysler την έχουν πιο ψηλά από τη Dodge και τη Plymouth. Η Dodge είναι χαμηλά στην εκτίμησή τους και ΠΡΟΦΑΝΩΣ τα πραγματικά Jeep είναι τα Chrysler και τα Jeep.
Τέλος, οι Αμερικάνοι θα σε πληροφορήσω ότι ΔΕΝ αρκούνται σε ημίμετρα τύπου Caliber...δεν έχουν τέτοια κολλήματα. Πάνε κατευθείαν σε πραγματικά Jeep ή γιγάντια Jeep τύπου Escalade, Suburban κλπ. Το Caliber είναι για φοιτητές, 16χρονα και 18χρονα.
Απλά για να γνωρίζεις τι γίνεται στην Αμερική.