Σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελα να αναφερθώ ΄ γιά συγκεκριμένο πρόσωπο. Τα συγκεκριμένα γεγονότα δεν τα γνωρίζω λεπτομερώς, αλλά απ' όσα έχω ακούσει. Αν όμως είσαι φίλος του, οπαδός του ή εμβόλιμος, τότε καλώς πήρες τις απαντήσεις των προηγουμένων.
Αν πάλι είσαι ανοικτός σε κάθε διαφώτηση, τότε μάθε φίλε μου stefan ...ότι αυτός ο νεαρός στον οποίο αναφέρεσαι έχει προιστορία ανάλογης συμπεριφοράς από τον χώρο του κάρτ.
Θα πρέπει κάποια στιγμή να μάθει τόσο ο ίδιος, όσο και ο μπαμπάς του και κάθε άλλος μπαμπάς που θέλει να είναι¨'προαγωγός' του γιόκα του, ότι αν γιά κάποιους λόγους ή επειδή είχε αυτός τους κολλητούς στην ΕΘΕΑ του χάρισαν την τιμωρία γιά παράνομες δοκιμές με ατύχημα και ανθρώπινο θύμα στον Μερκούρη πριν κάποια χρόνια, αυτό δεν του δίνει το δικαιώμα να βρίζει ζωντανούς και πεθαμένους, όρθιους και καθιστούς, αρσενικούς και θυλικούς. Θάπρεπε να είχε ακολουθήσει κάποια άλλη στάση απέναντι στους συναθλητές του και τον χώρο τον οποίο κατ' αυτόν τον τρόπο δυσφημεί.
Και ας καταλάβουν κάποια στιγμή ότι δεν είναι δυνατόν να βρίζουν και εμείς να ακούμε τα βρισίδια του καθενός. Είναι πολύ μικροί από κάθε άποψη γιά να μας χαλάνε την διασκέδαση, διότι πάνω απ΄' όλα γιά εμάς είναι διασκέδαση, ενώ μάλλον γιά κάποιους άλλους είναι μεροκάματο και αυτό τους χαλάει.
Και εγώ προσωπικά αυτό θα ζητούσα από κάθε διοικούντα, επώνυμο και ανώνυμο, ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΥΜΠΑΣ (μέχρι και αυτή έφτιαξε τελευταία) και ΄προτείνω στον καθένα από εμάς να απομόνώσουμε ανάλογα περιστατικά και άτομα. Εμείς θα τους διώξουμε και όχι αυτοί εμάς, άλλωστε αυτοί είναι οι λίγοι, αυτοί πρέπει να φύγουν, αν δεν τους αρέσει το περιβάλλον.
Ο καθένας από αυτούς ας μείνει να οδηγάει και ο κάθε μπαμπάς ας μείνει στην άκρη, Ούτως ή άλλως Βατάνεν δεν γίνεται ο γιόκας του με το βρισίδι.
Lev