-
ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ότι ο Γκίκας θα τεθεί εκτός πρωταθλήματος, με τη πρόφαση πως χειροδίκησε εναντίον του κ. Ζάχου, και έβρισε την ΕΘΕΑ για το γεγονός οτι του έριξαν 5 λεπτά ποινή.
Μήπως οι αγώνες αντί να γίνονται στην άσφαλτο και στο χώμα, γίνονται στις πλάτες των αγωνιζομένων?
Μήπως κρύβεται κάποιος πίσω από όλα αυτά? Ποίοι άραγε θέλουν πρωταθλητή τον κ. Μανιαδάκη ή τον κ. Ζάχο? Μήπως πρέπει να κοιτάξουμε τι σχέση έχουν οι σπόνσορές τους με τις αγωνιστικές διαδικασίες ?
Ήρθε η ώρα να αναρωτηθούμε αν τελικά στους αγώνες οδηγός είναι η ΕΘΕΑ και συνοδηγός οι σπόνσορες-μέλη της ΕΘΕΑ και τα ψέμματα!!!
Τελικά τι πρέπει να κάνουν οι αγωνιζόμενοι? Μήπως να πάρουν το καπελάκι τους (ή έστω το κράνος τους) και να γίνουν θεατές παρασκηνίων και στημένων αγώνων?
Περιμένω τις απόψεις όλων, αγωνιζομένων και μη.... -
ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ότι ο Γκίκας θα τεθεί εκτός πρωταθλήματος, με τη πρόφαση πως χειροδίκησε εναντίον του κ. Ζάχου, και έβρισε την ΕΘΕΑ για το γεγονός οτι του έριξαν 5 λεπτά ποινή.
Μήπως οι αγώνες αντί να γίνονται στην άσφαλτο και στο χώμα, γίνονται στις πλάτες των αγωνιζομένων?
Μήπως κρύβεται κάποιος πίσω από όλα αυτά? Ποίοι άραγε θέλουν πρωταθλητή τον κ. Μανιαδάκη ή τον κ. Ζάχο? Μήπως πρέπει να κοιτάξουμε τι σχέση έχουν οι σπόνσορές τους με τις αγωνιστικές διαδικασίες ?
Ήρθε η ώρα να αναρωτηθούμε αν τελικά στους αγώνες οδηγός είναι η ΕΘΕΑ και συνοδηγός οι σπόνσορες-μέλη της ΕΘΕΑ και τα ψέμματα!!!
Τελικά τι πρέπει να κάνουν οι αγωνιζόμενοι? Μήπως να πάρουν το καπελάκι τους (ή έστω το κράνος τους) και να γίνουν θεατές παρασκηνίων και στημένων αγώνων?
Αγαπητε stefanvts, φημολογειται οτι δεν ξερεις τι σου γινεται και γραφεις
μπουρδες!!!!!!!!!! Ετσι απλα. Την αποψη μου ζητησες,πηρες και το ρισκο να
λαβεις δυσαρεστη απαντηση. Αν την θες πιο σοβαρη, βγαλε τα ερωτηματικα,
στηριξε τους ισχυρισμους σου, πες μας και το ονομα σου, και τοτε θα την εχεις.
Καληνυχτα επωνύμως
Χρηστος Πλατης -
Εγώ αγαπητέ μου θα μέινω μονο στην φράση που σου απάντησε ο κος Πλατής.......στηριξε τους ισχυρισμους σου.......!Επίσης καλό θα ήταν να μίλαγες ονομαστικά και δεν βλέπω τον λόγο να κρύβεσε πίσω απο την οθόνη σου ανώνυμα,γιατί κανείς δεν θα λάβει τις απόψεις σου στα σοβαρά.
Φιλικά
Οικονόμου χρυσοβαλάντης -
Για ξεκαθάρισε αρκετά αυτά που γράφεις για να πάρεις και τις απαντήσεις που .........ίσως ζητάς
Δηλαδή ο κ.Γκίκας έκανε όλη αυτή την ιστορία ..............????????
Ξύλο,βρίσιμο και άλλα όμορφα ????????????? -
Ο χρήστης stefan_vts έγραψε:
ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ότι ο Γκίκας θα τεθεί εκτός πρωταθλήματος, με τη πρόφαση πως χειροδίκησε εναντίον του κ. Ζάχου, και έβρισε την ΕΘΕΑ για το γεγονός οτι του έριξαν 5 λεπτά ποινή.δεν φημολογείται είναι αληθεια όπως επίσης και το ότι σε μια στενή δεξιά πάρκαρε κανονικά το αυτοκίνητό του που είχε λάστιχο τάχα για να το αλλάξει κλείνοντας τον δρόμο και τον Ζάχο από πίσω του και μετά από 15'' ξαναξεκίνησε (βλέπεις ήταν εκεί ο κουμπάρος μου και το ξέρω από πρώτο χέρι)
δηλαδή τι προτείνεις να γίνει? να του δώσουν και το επόμενο πρωτάθλημα τιμής ένεκεν για το ήθος του? -
Εγω δεν ειμαι αγωνιζομενος. Επισης δεν ξερω αν οντως εγιναν αυτα που διαβαζω γιατι δεν ημουν εκει, αλλα αν οντως ετσι ειναι, τι να πω? Το να τεθει εκτος πρωταθληματος... και λιγο του πεφτει !!! Αθλητης που χειροδικει σε βαρος συναθλητη του, που εσκεμενα βαζει σε κινδυνο τη ζωη αλλου πληρωματος και γενικα εδω και πολυ καιρο φερεται αντιαθλητικα, σε ολα τα αθληματα, αντιμετωπιζεται με την μεγαλυτερη αυστηροτητα !!!!
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
...σε ολα τα αθληματα, αντιμετωπιζεται με την μεγαλυτερη αυστηροτητα !!!!Δεν εχεις αδικο μονο που συνηθως υπαρχει μια κλιμακωση των ποινων. Εδω απο αυτα που λεγονται παμε κατευθειαν στα ακρα (χωρις βεβαια με αυτο να υπονοω οτι δεν ειναι σωστο να παμε κατευθειαν στα ακρα, αυτοι που αποφασιζουν ξερουν καλυτερα).
-
Υπαρχει εχεις δικιο. Εδω ομως απ' οτι εχω καταλαβει, δεν εφαρμοστηκαν οι χαμηλοτερες στην κλιμακα ποινες, ωστε να καταλαβει ο εν λογω οδηγος οτι η σταση του 'δεν περναει'...
Παντως εσκεμενη δημιουργια, επικινδυνης για τη ζωη δυο ανθρωπων, καταστασης, σε ολα τα αθληματα, νομιζω τιμωρειται με αποκλεισμο για πολυ καιρο !!!! Για χειροδικια επισης (εκτος αν προκειται για καποια πολεμικη τεχνη ... ) -
Για χειροδικια επισης (εκτος αν προκειται για καποια πολεμικη τεχνη ... )Ή το πολο
-
Χεχεχε ισως αν του τραβας το μαγιο, η του ριχνεις υποθαλασσιες κλωτσιες, αλλα αν προσπαθησεις να πνιξεις καποιον, κρατοντας τον κατω απο το νερο ακομα κι αν εχει αφησει τη μπαλα, δεν σε στελνουν σπιτι σου για πολυ καιρο ?
-
Σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελα να αναφερθώ ΄ γιά συγκεκριμένο πρόσωπο. Τα συγκεκριμένα γεγονότα δεν τα γνωρίζω λεπτομερώς, αλλά απ' όσα έχω ακούσει. Αν όμως είσαι φίλος του, οπαδός του ή εμβόλιμος, τότε καλώς πήρες τις απαντήσεις των προηγουμένων.
Αν πάλι είσαι ανοικτός σε κάθε διαφώτηση, τότε μάθε φίλε μου stefan ...ότι αυτός ο νεαρός στον οποίο αναφέρεσαι έχει προιστορία ανάλογης συμπεριφοράς από τον χώρο του κάρτ.
Θα πρέπει κάποια στιγμή να μάθει τόσο ο ίδιος, όσο και ο μπαμπάς του και κάθε άλλος μπαμπάς που θέλει να είναι¨'προαγωγός' του γιόκα του, ότι αν γιά κάποιους λόγους ή επειδή είχε αυτός τους κολλητούς στην ΕΘΕΑ του χάρισαν την τιμωρία γιά παράνομες δοκιμές με ατύχημα και ανθρώπινο θύμα στον Μερκούρη πριν κάποια χρόνια, αυτό δεν του δίνει το δικαιώμα να βρίζει ζωντανούς και πεθαμένους, όρθιους και καθιστούς, αρσενικούς και θυλικούς. Θάπρεπε να είχε ακολουθήσει κάποια άλλη στάση απέναντι στους συναθλητές του και τον χώρο τον οποίο κατ' αυτόν τον τρόπο δυσφημεί.
Και ας καταλάβουν κάποια στιγμή ότι δεν είναι δυνατόν να βρίζουν και εμείς να ακούμε τα βρισίδια του καθενός. Είναι πολύ μικροί από κάθε άποψη γιά να μας χαλάνε την διασκέδαση, διότι πάνω απ΄' όλα γιά εμάς είναι διασκέδαση, ενώ μάλλον γιά κάποιους άλλους είναι μεροκάματο και αυτό τους χαλάει.
Και εγώ προσωπικά αυτό θα ζητούσα από κάθε διοικούντα, επώνυμο και ανώνυμο, ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΥΜΠΑΣ (μέχρι και αυτή έφτιαξε τελευταία) και ΄προτείνω στον καθένα από εμάς να απομόνώσουμε ανάλογα περιστατικά και άτομα. Εμείς θα τους διώξουμε και όχι αυτοί εμάς, άλλωστε αυτοί είναι οι λίγοι, αυτοί πρέπει να φύγουν, αν δεν τους αρέσει το περιβάλλον.
Ο καθένας από αυτούς ας μείνει να οδηγάει και ο κάθε μπαμπάς ας μείνει στην άκρη, Ούτως ή άλλως Βατάνεν δεν γίνεται ο γιόκας του με το βρισίδι.
Lev -
Μπα... (τσεκαρισμενο!)
sorry για το εκτος θεματος
-
Ο χρήστης stefan_vts έγραψε:
Περιμένω τις απόψεις όλων, αγωνιζομένων και μη....Ορίστε?!!!
Ακόμα και οι άσχετοι έχουν μάθει (επιτέλους) όλα οσα εχουν γίνει με τον συγκεκριμένο οδηγο!!!
Και αναρωτιέσαι ακόμα για τέτοια πράγματα?Μόνο προβοκατόρικα μπορώ να τα θεωρήσω!!Οχι φίλε stefan,κανείς δεν κρύβεται από πίσω σε αυτά που τώρα συμβαίνουν!
Οταν συνέβαιναν τα όργια του συγκεκριμένου οδηγού και έμενε ατιμώρητος,τότε κάποιοι θα ήταν από πίσω!!!Οι αγωνιζόμενοι μόνο ικανοποιημένοι πρέπει να αιασθάνονται όταν υπάρχει εφαρμογή των κανονισμών!Οι 'υγιείς' αγωνιζόμενοι τουλάχιστον!
-
Ο χρήστης Lev έγραψε:
............., ότι αν γιά κάποιους λόγους ή επειδή είχε αυτός τους κολλητούς στην ΕΘΕΑ του χάρισαν την τιμωρία γιά παράνομες δοκιμές με ατύχημα και ανθρώπινο θύμα στον Μερκούρη πριν κάποια χρόνια, .........Α ωστε αυτος ηταν τελικα !!! Ειχα ακουσει για το συμβαν, την περιοδο που ειχε γινει, αλλα κανεις δεν ελεγε ονοματα τοτε. Αναρωτιεμαι πως ο κυριος Γκικας (ο πατερας) καταφερνε να περνανε στα 'ψιλα' τετοιες εγκληματικες ενεργειες...!!! Τι 'δοντι' ειχε ή εχει αυτος ο ανθρωπος ?
-
............., ότι αν γιά κάποιους λόγους ή επειδή είχε αυτός τους κολλητούς στην ΕΘΕΑ του χάρισαν την τιμωρία γιά παράνομες δοκιμές με ατύχημα και ανθρώπινο θύμα στον Μερκούρη πριν κάποια χρόνια, .........
Α ωστε αυτος ηταν τελικα !!! Ειχα ακουσει για το συμβαν, την περιοδο που ειχε γινει, αλλα κανεις δεν ελεγε ονοματα τοτε. Αναρωτιεμαι πως ο κυριος Γκικας (ο πατερας) καταφερνε να περνανε στα 'ψιλα' τετοιες εγκληματικες ενεργειες...!!! Τι 'δοντι' ειχε ή εχει αυτος ο ανθρωπος ?
Ποιός ξέρει;;; Χαυλιόδοντα;;;;...
-
.....Τι 'δοντι' ειχε ή εχει αυτος ο ανθρωπος ?Το «δόντι» αυτό κάμποια στιγμή θα «πέσει» και τότε θα πέσει πολύ γέλιο!!!
Προσωπικά νομίζω πως δε χρειάζεται καν να δίνουμε σημασία στο όλο θέμα, καθώς συζητώντας του δίνουμε αξία. Οι απόψεις όλων έχουν εκφραστεί πολλάκις για το συγκεκριμένο άτομο... -
Συγνωμη, αλλα δεν καταλαβα καλα. Ο κυριος Χ εκανε δοκιμες σε δημοσιο δρομο με το αγωνιστικο του εν οψη καποιου αγωνα, και ενω προκαλεσε ατυχημα και μαλιστα με θανατο (αν καταλαβα σωστα αυτο) δεν τον τιμωρησε κανεις? Και δεν μιλαω για τιμωρια απο την ΕΘΕΑ...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Συγνωμη, αλλα δεν καταλαβα καλα. Ο κυριος Χ εκανε δοκιμες σε δημοσιο δρομο με το αγωνιστικο του εν οψη καποιου αγωνα, και ενω προκαλεσε ατυχημα και μαλιστα με θανατο (αν καταλαβα σωστα αυτο) δεν τον τιμωρησε κανεις? Και δεν μιλαω για τιμωρια απο την ΕΘΕΑ...Αυτό θά ρωτούσα καί εγώ.
Η δικαιοσύνη δέν έλαβε μέρος;Η αστυνομία;
Δέν ασκήσανε δίωξη οι συγγενείς;
Τί γίνεται εδώ ρέ γμτ.
ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΓΚΙΚΑ Α5