-
Μεγάλη η χάρη σου Κάρολε! Τέτοια κινητοποίηση πια, όλο το φόρουμ να ψάχνει το περιοδικό σου στα πέρατα της οικουμένης!!!!!
Αλέξανδρε αν δεν το βρεις στην Ακτή Μιαούλη ρώτα και τον αδελφό σου στην Αυστραλία.....
-
Volvo164 και D-jet ευχαριστούμε
το Auto d'epoca ψάχνουμε το τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου που στο εξώφυλλό έχει το renault 4 και το οποίο δεν έρχεται Ελλάδα.
όταν μίλησα με τον Λευτέρη lef 205 ήταν πλέον αργά,εκείνη την στιγμή έμπαινε στο πλοίο και δεν είχε χρόνο να ψάξει πάρα μόνο μέσα στο λιμάνι της Αγκόνα.NIGA μου από εδώ δίπλα το ψάχνουμε από την Ιταλία, μια πιλάλα δρόμο
-
Μιας και δεν το βρίσκετε δεν παίρνετε αυτό να σας φύγει ο καημός;
http://www.ebay.co.uk/itm/RIVISTA-AUTO- ... 3f0a95d13e -
Περιμένω σχόλια!

-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Περιμένω σχόλια!

την αλλη μερα θα λειπουν και απο το αλλο!
-
Τις κλέψαν που τις κλέψαν, δεν το στηρίζανε καλύτερα το αμαξάκι. Πάνω σε τούβλα και στο δρόμο το στήριξαν...
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Μιας και δεν το βρίσκετε δεν παίρνετε αυτό να σας φύγει ο καημός;
http://www.ebay.co.uk/itm/RIVISTA-AUTO- ... 3f0a95d13eθέλουμε κάτι σε ποιο φρέσκο.
-
παιδια παρακαλω πεστε πως μπορω να παρω πμ
-
παιδια πως μπορω να παρω πμ
-
Ο χρήστης w110finback stro έγραψε:
παιδια πως μπορω να παρω πμΠάνω αριστερά πας στο 'ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΕΛΟΥΣ'. Αν έχεις μήνυμα θα σου λέει δίπλα '1 ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ' (μπορείς να κλικάρεις και κατ'ευθείαν πάνω σ΄αύτό)/
-
Καταρχην ευχαριστω πολυ το βρηκα .Θελω να μαθω πως μπορω να στειλω εγω πμ
-
Ο χρήστης w110finback stro έγραψε:
Καταρχην ευχαριστω πολυ το βρηκα .Θελω να μαθω πως μπορω να στειλω εγω πμΠάνω αριστερά πας στο 'ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΕΛΟΥΣ'. Και μετά 'Προσωπικά μηνύματα' και 'Δημιουργία μηνύματος'.
-
οποιος φιλος βρεθει κατα Μηλο μερια κερναω παγωμενες.
και για τους φανατικους της εταιριας υπαρχει και LHM
στειλτε ΠΜ.
-

By gabyyiii at 2011-08-13Μηπως γνωριζει κανεις σε ποιον ανηκουν τα παραπανω?
-
Αυτά δεν είναι εκθέματα από ένα νέο μουσείο που ετοιμάζεται και θα αφορά στρατιωτικό, αστυνομικό και πυροσβεστικό υλικό?
Νομίζω ότι ο ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ θα μπορεί να μας πει.
-
Πάντως η 57αρα δεν πρέπει να είναι 'ελληνική'. Από όσο θυμάμαι εκείνη την εποχή είχαμε Ford 1958 (νομίζω ήταν και τα πρώτα περιπολικά που προμηθευτήκαμε). Έχει και κόκκινο φάρο. Θα θελα να την δω από κοντά πάντως.
-
-
ως γνωστό ο σκύλος είναι ζώο με αρκετή εξυπνάδα αλλά και άλλη τόση βλακεία,γιατί το να τα βάζεις με μια οχιά και μάλιστα την Λαμπετίνα της Μήλου δεν είναι και ότι εξυπνότερο.να είναι καλά η κτηνίατρος του νησιού που παρόλο το νεαρό της ηλικίας της η πείρα της σε τέτοια δαγκώματα είναι μεγάλη και ύστερα από 3ωρη προσπάθεια κατάφερε να κρατήσει τον Εκτορα στην ζωή.
αλλά μυαλό δεν έβαλε και μόλις συνήλθε άρχισε πάλη να βάζει την μουσούδα του όπου έβρισκε, τον έδεσα και ησύχασα. -
Καλή η κτηνίατρος;
(Τέλος καλό, όλα καλά. )
-
'καλη' απο οποια μερια και να το δεις.
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών" [#2]