-
http://www.fastestlaps.com/comparisons/ ... coupe.html
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Όποιος καταφέρει και κρατήσει τα χέρια του 9:15 Και δεν πάθει εξάρθρωση σε ορεινό στροφιλικι του χαρίζω τσίχλα! Σε πίστα ψιλοπαιζει.I challenge you.
Προσωπικά μου έχει γίνει συνήθεια και πάντα έτσι οδηγώ ακόμα κι εκεί που λες.
-
Για το 90% του οδικού δικτύου γίνεται. Για κάποιες φουρκετες νομίζω δεν γίνεται.
Sent from me.
-
Εννοείται. Στις φουρκέτες μπαίνουμε με 9:15, χώνουμε γκάζι και μετά αφήνουμε τιμόνι να ξεδιπλώσει μόνο του και κρατάμε στη γωνία που επιθυμούμε (με 9:15 ΠΑΝΤΑ).
-
Καντο και σε προσθιοκινητο αυτό και τα ξαναλέμε.
Σε πισωκινητο χαιρω πολύ, Βαλτερ (rohrl).Sent from me.
-
Καντο και σε προσθιοκινητο αυτό και τα ξαναλέμε.
Σε πισωκινητο χαιρω πολύ, Βαλτερ (rohrl).Sent from me.
-
ενταξει Μανο, καλοριζικη
ξερω που σε ποιον θα δωσεις τη παρουσα κυρια
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ενταξει Μανο, καλοριζικηξερω που σε ποιον θα δωσεις τη παρουσα κυρια
Μάνο.
Τι λέει ο Σπύρος?
Θα δώσεις την Ε46 για την 1Μ?
-
Ιδανικός αυτόχειρας;;
Sent from me.
-
Ιδανικός αυτόχειρας;;Sent from me.
Κάπως έτσι.
Δε τη πας με τίποτα την 1Μ, ε?
-
Πόσο έχει η 1Μ στην Ελλάδα? Ψάχνω στο site και δεν γράφει τίποτα. Ή μήπως επειδή είναι συλλεκτική δεν παίζει παραγγελία?
-
Νομίζω 80, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εννοείται. Στις φουρκέτες μπαίνουμε με 9:15, χώνουμε γκάζι και μετά αφήνουμε τιμόνι να ξεδιπλώσει μόνο του και κρατάμε στη γωνία που επιθυμούμε (με 9:15 ΠΑΝΤΑ).Οfftopic, αλλα τουλαχιστον απ' οσο μας ειχαν πει επισημοι δοκιμαστες της Porsche, σε ενα roadshow που συμμετειχα,
το 'ελευθερο ξεδιπλωμα' (οπως λεμε ελευθερα πιασιματακια... ), δεν ειναι και το πιο σωστο, για μεχρι μιση στροφη δεξια ή αριστερα, χωρις να σημαινει βεβαια
οτι ειναι και λαθος/επικινδυνο. Απλα ετσι δεν εχεις τον μεγιστο δυνατο ελεγχο.
Οι τυποι επεμεναν στο 9:15, μεχρι 'σταυρωμα' χεριων μισης στροφης (ναι ειναι σωστο, παροτι εδω κατι τζιμανια δοκιμαστες λενε οτι το σταυρωμα ειναι λαθος... ), κατι που καλυπτει (μιση στροφη τιμονιου δηλαδη) το μεγαλυτερο ποσοστο στροφων, εκτος απο φουρκετες, οπου εκει, απλα, κατα τις δικες τους οδηγιες, μετα το σταυρωμα της μισης στροφης, βγαζουμε το χερι που ειναι απο την εξωτερικη πλευρα της στροφης (δηλ σε δεξια στροφη με σταυρωμα, βγαζουμε το δεξι χερι, που βρισκεται αριστερα , και το βαζουμε στις 12:00 ακριβως, και συνεχιζουμε με αυτο το στριψιμο...), και με αυτο συνεχιζουμε να στριβουμε το τιμονι. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Νομίζω 80, αλλά δεν είμαι σίγουρος.Damn! Δεν πιάνουν τόσα το Audi, η Alfa και το Fiat μαζί! Και ήταν ευκαιρία τώρα που λείπουν τα γερόντια και θα γυρίσουν σε κάνα μήνα!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Νομίζω 80, αλλά δεν είμαι σίγουρος.50 και κάτι ακόμα, βασική τιμή, είχε αυτή που υπήρχε στην έκθεση της BMW στο Μόναχο (αυτή δίπλα από το μουσείο της).
Ελλάδα ???
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Νομίζω 80, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Damn! Δεν πιάνουν τόσα το Audi, η Alfa και το Fiat μαζί! Και ήταν ευκαιρία τώρα που λείπουν τα γερόντια και θα γυρίσουν σε κάνα μήνα!
Πούλα και το σπίτι και πάρε μικρότερο.
Σκάσε με αμάνικο μπλουζάκι Μ-Power και μπαντάνα στο κεφάλι με σήμα BMW και πες τους: 'ώρα για μια...αλλαγή'
-
Μωρέ έτοιμο το έχω το οικοπεδάκι...προσφάτως εντός σχεδίου, άρτιο, οικοδομήσιμο, στο όνομά μου αλλά μετά θα πρέπει να πάω στο Περού...για περούκες...
-
Μωρέ έτοιμο το έχω το οικοπεδάκι...προσφάτως εντός σχεδίου, άρτιο, οικοδομήσιμο, στο όνομά μου αλλά μετά θα πρέπει να πάω στο Περού...για περούκες...Τουλάχιστον θα πας με στυλ...μέσα σε μια 1Μ
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Μωρέ έτοιμο το έχω το οικοπεδάκι...προσφάτως εντός σχεδίου, άρτιο, οικοδομήσιμο, στο όνομά μου αλλά μετά θα πρέπει να πάω στο Περού...για περούκες...Θα πάρεις και ρεστα! 69Κ έχει βασική τιμή.
@Nikos!, κακή δεν θα την πω αλλά όντως δεν την πάω. Τη θεωρώ μια φτιαγμένη 135i. Δεν είναι κάτι κακό αυτό αλλά δεν είναι και απο τις μερακλιδικες κατασκευές τους. Ααα και χεστηκα για τη ροπή!
Sent from me.
-
@Nikos!, κακή δεν θα την πω αλλά όντως δεν την πάω. Τη θεωρώ μια φτιαγμένη 135i. Δεν είναι κάτι κακό αυτό αλλά δεν είναι και απο τις μερακλιδικες κατασκευές τους. Ααα και χεστηκα για τη ροπή!Sent from me.
Κοίτα, θα συμφωνήσω ότι πρόκειται για διασταύρωση 135i+M3E92.
Αλλά στη πράξη φαίνεται να δουλεύει.
Νομίζω ότι αν τελικά προχωρούσε το project με το μοτέρ της Ε46 Μ3 θα σου άρεσε περισσότερο...αλλά μετά σκέψου ότι πιθανόν να έτρωγε ξύλο από την 135i. Δε θα ήταν ρεζίλι αυτό?
Συμφωνώ ότι δεν έχει το 'wow' factor που έχει κάθε νέα Μ.
BMW 1M 2011