-
Οκ θα το τακτοποιησω αμέσως. Απλως σκέφτηκα ότι θα βόλευε έτσι. Θα έχω λοιπόν ένα φάκελο 4troxoi και μεσα θα προσθέτω τις καινούργιες εικόνες. Σε 5 είναι έτοιμο.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Οκ θα το τακτοποιησω αμέσως. Απλως σκέφτηκα ότι θα βόλευε έτσι. Θα έχω λοιπόν ένα φάκελο 4troxoi και μεσα θα προσθέτω τις καινούργιες εικόνες. Σε 5 είναι έτοιμο. -
Παιδιά,ευχαριστούμε για το χρόνο και τον κόπο που σπαταλάτε!
-
Don't worry παιδια! Καποια μερα μπορει να εχετε κατι εσεις που το θελουν οι υπολοιποι. Γι'αυτο υπαρχουν τα forums, για να αναπτυσεται η ομαδικη δουλεια και η συνεργασια εξ'αποστάσεως. Βέβαια ολα τα ευσημα πανε στον sirgus που μας παρεχει το βιβλιο και μπαινει στον κοπο να το σκαναρει για να το μοιραστει μαζι μας. Η δικια μου δουλεια ειναι πολυ απλη. Μονο να αναφερετε τυχον προβληματα που σας παρουσιαστουν για να τα επιλυουμε αν και δε νομιζω να εχουμε κανενα.
-
Μέχρι στιγμής όλα καλά! Πολύ καλή δουλειά!
Ευχαριστώ για την προσπάθεια, και εύχομαι κουράγιο ... για τη συνέχεια!Τάκης
-
Η ποιότητα είναι οκ?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Η ποιότητα είναι οκ?Πολύ καλή!
Keep up the good job!
-
Δεν σας ξέχασα...
Απλά έτρεχα σήμερα....
Άυριο και πάλι στο scanner
Μελετήστε καλά όμως όσα έχετε
Τα αρχεία καταλάβατε ότι λένε τις σελίδες.
πχ το 1819.jpg είναι για τις σελίδες 18-19
-
Κώστας! Καλά Πας!
-
Έχουμε φτάσει μέχρι το 31 οκ?
-
Τουλαχιστον εγω, εχω ανεβασει μεχρι και την 31! Keep on the good work!
-
Καλά πας!
Μάλλον η νέα ανανέωση θα είναι αύριο
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Λοιπόν θα μπαίνετε στο http://aetos.it.teithe.gr/~xronis/ ή http://www.it.teithe.gr/~xronis/ το ίδιο είναι, και θα υπάρχει ένα αρχείο 4troxoi.zip. Αυτό θα το ανανεώνω/συμπληρώνω συνέχεια μέχρι να πάρω όλα τα αρχεία και εσείς θα κοιτάτε την ημερομηνία τροποποίησης που εμφανίζεται δίπλα για να καταλαβαίνετε αν εχετε κατεβασει τη συγκεκριμένη ανανέωση.Έπεσε ο server?
-
Όλα βαίνουν καλώς!
Κουράγιο! -
Εξαιρετική δουλειά παιδιά! Μπράβο! Keep it up!
-
Τωρα δουλευει παντως. Δεν προσεξα κατι τετοιο αλλα επειδη υπαρχει αυτο το ενδεχομενο, αν 'πεσει', αυτο θα γινει κυριως απο Παρασκευη βραδυ εως Δευτερα πρωι γιατι αν τυχει τοτε(μεσα στο Σαββατοκυριακο...) ειναι δυσκολο να επιδιορθωθει.
-
Μπράβο!
-
Καλά ρε παιδιά δεν παίζεστε, εύγε και από μένα, χτυπήσατε στο αδύνατο σημείο πολλών εδώ μέσα
Αλλά το καλύτερο είναι ότι το οργανώσατε σε χρόνο dt
Και πάλι μπράβο. -
enginekiller, έτσι από περιέργεια, έχει κανένα counter o server που τα έβαλες για να δούμε πόσοι τρελαμένοι υπάρχουν...είμαι σίγουρος ότι αν το έλεγες σε καμιά διαφημιστική θα σου έταζαν παπάδες
-
Ο χρήστης FORESTER έγραψε:
enginekiller, έτσι από περιέργεια, έχει κανένα counter o server που τα έβαλες για να δούμε πόσοι τρελαμένοι υπάρχουν...είμαι σίγουρος ότι αν το έλεγες σε καμιά διαφημιστική θα σου έταζαν παπάδεςΚαι ..εχμ .. θα τον κλείναν μέσα γιατί αυτό που γίνεται είναι λιιιιιιιιιιγο παράνομο (αλλά από τα ωραία της παρανομίας)...
Βιβλίο οδήγησης