-
Πάντως από κοντά φαίνεται πολύ άγρια (οχι απαραίτητα όμορφη). Φωνάζει οτι ειναι κάτι 'δυνατο'.
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Πάντως από κοντά φαίνεται πολύ άγρια (οχι απαραίτητα όμορφη). Φωνάζει οτι ειναι κάτι 'δυνατο'.Οι καγκουροψευτικες εισαγωγές πίσω είναι αισθητική ///Μ(αστρογιωργηςracing)...
Γενικότερα θεωρώ ότι είναι το καγκουρόμοντελο της Μ.
Sent from me.
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Πάντως από κοντά φαίνεται πολύ άγρια (οχι απαραίτητα όμορφη). Φωνάζει οτι ειναι κάτι 'δυνατο'.Γενικα ολα τα Μ// φωναζουν..
-
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Βίντεο χρήστη σε φόρουμ του εξωτερικού:Ενταξει καλα πανε και τα δυο..Αλλα το Porsche ακομα καλυτερα!!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Βίντεο χρήστη σε φόρουμ του εξωτερικού:Μόνο εγώ έχω την εντύπωση ότι παρόλο το ελεγχόμενο περιβάλλον το Ring είναι πολύ επικίνδυνο? Και δεν εννοώ ως πίστα αλλά ως κίνηση και ως κανονισμοί χρήσης αυτής (μόνο ένα κράνος κι ένα 2τροχο/4τροχο αρκούν?). Προσπεράσματα με ρίσκο, κολλήματα σε προφυλακτήρες, πολύ κίνηση και από πολλών ειδών/ταχυτήτων (τι δουλειά είχε η νεκροφόρα το V50 εκεί μέσα )οχήματα κτλ.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Βίντεο χρήστη σε φόρουμ του εξωτερικού:
Μόνο εγώ έχω την εντύπωση ότι παρόλο το ελεγχόμενο περιβάλλον το Ring είναι πολύ επικίνδυνο? Και δεν εννοώ ως πίστα αλλά ως κίνηση και ως κανονισμοί χρήσης αυτής (μόνο ένα κράνος κι ένα 2τροχο/4τροχο αρκούν?). Προσπεράσματα με ρίσκο, κολλήματα σε προφυλακτήρες, πολύ κίνηση και από πολλών ειδών/ταχυτήτων (τι δουλειά είχε η νεκροφόρα το V50 εκεί μέσα )οχήματα κτλ.
Είναι ΤΡΑΓΙΚΆ επικίνδυνο, όχι απλά επικίνδυνο. Το ring είναι μόνο για βόλτα στη δεξιά, απλά να το δεις. Οποίος παει για χρόνο εκει είναι πυροβολημενος.
Αν σε περίπτωση τρακαρεις και κανείς ζημιά στη πίστα, τη πληρώνεις...και είναι ακριβή!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Βασικα ειναι επικυνδυνο οπως προσπαθει..να κυνηγησει το Csl..
Eνταξει στο ρινγκ εχουν γινει πολλα.. -
Μα δεν γίνεται αλλιώς. Κατ' αρχάς σιγά μη δεχτεί καμιά ασφαλιστική να καλύψει το οτιδήποτε συμβεί εκεί μέσα. Μόνο με κάνα ειδικό πακέτο και μόνο με κάνα υπερογκο ποσό. Εγώ πραγματικά χίλιες φορές να πάω στας Σέρρας να γυρνάω μόνος μου όλη μέρα παρά εκεί, με τον κάθε πυροβολημένο που έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα από τα περιοδικά και έχει πάει να γίνει Rohrl. Άλλωστε το gran tourismo γι' αυτές τις δουλειές έχει βγει!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μα δεν γίνεται αλλιώς. Κατ' αρχάς σιγά μη δεχτεί καμιά ασφαλιστική να καλύψει το οτιδήποτε συμβεί εκεί μέσα. Μόνο με κάνα ειδικό πακέτο και μόνο με κάνα υπερογκο ποσό. Εγώ πραγματικά χίλιες φορές να πάω στας Σέρρας να γυρνάω μόνος μου όλη μέρα παρά εκεί, με τον κάθε πυροβολημένο που έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα από τα περιοδικά και έχει πάει να γίνει Rohrl. Άλλωστε το gran tourismo γι' αυτές τις δουλειές έχει βγει!Καλα μην νομιζεις οτι αυτοι εκει μεσα ειναι στην λογικη του Ελληνα..καμια σχεση!
Εγω παντως θελω πολυ να πηγαινα μια βολτιτσα στην Grenn hell.. -
Ο χρήστης BMW Power έγραψε:
Μα δεν γίνεται αλλιώς. Κατ' αρχάς σιγά μη δεχτεί καμιά ασφαλιστική να καλύψει το οτιδήποτε συμβεί εκεί μέσα. Μόνο με κάνα ειδικό πακέτο και μόνο με κάνα υπερογκο ποσό. Εγώ πραγματικά χίλιες φορές να πάω στας Σέρρας να γυρνάω μόνος μου όλη μέρα παρά εκεί, με τον κάθε πυροβολημένο που έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα από τα περιοδικά και έχει πάει να γίνει Rohrl. Άλλωστε το gran tourismo γι' αυτές τις δουλειές έχει βγει!
Καλα μην νομιζεις οτι αυτοι εκει μεσα ειναι στην λογικη του Ελληνα..καμια σχεση!
Εγω παντως θελω πολυ να πηγαινα μια βολτιτσα στην Grenn hell..Οπως σωστά λετε ειναι επικύνδυνο οταν πας για χρόνο και έχει και σχετική κίνηση. Το χειρότερο ειναι οι μηχανές γιατί συνήθως πάνε πιο αργά από τα αμάξια και ειναι δύσκολο να σε αντιληφθούν.
Κατά τα άλλα έχει απίστευτη πρόσφυση, μικρές ως ανυπαρκτες εξόδους διαφυγής και αρκετά 'σαμαράκια' που κάνουν το αμάξι να ελαφρώνει...
Αξίζει να το ζησεις από μεσα!
-
Ο χρήστης BMW Power έγραψε:
Βασικα ειναι επικυνδυνο οπως προσπαθει..να κυνηγησει το Csl..
Eνταξει στο ρινγκ εχουν γινει πολλα..Ο συγκεκριμένος είναι οδηγός αγώνων και το βίντεο το τράβηξε για να συγκρίνει τα δυο αυτοκίνητα. Είναι ιδιοκτήτης μιας csl, 130i γδυμενη, gt3 και κάτι αλλα που δε θυμαμαι. Ο οδηγός μπροστά με το csl είναι φίλος του.
@ Stefan, προσωπικά δε θα πήγαινα με το αμάξι μου σε καμία πίστα. Δεν αξίζει καθόλου.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Στη χώρα των ιδανικών διαδρομών συζητάμε για το ρίνγκ ;
-
Η 1Μ να κυνηγήσει τη csl ?? ->
To Ring ειναι επικίνδυνο αλλα αυτο ειναι και μέρος της γοήτειας του όμως. Νομίζετε ότι τα Μέγαρα ειναι πολυ πιο ασφαλή αν μπεις για χρόνους;
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Η 1Μ να κυνηγήσει τη csl ?? ->To Ring ειναι επικίνδυνο αλλα αυτο ειναι και μέρος της γοήτειας του όμως. Νομίζετε ότι τα Μέγαρα ειναι πολυ πιο ασφαλή αν μπεις για χρόνους;
Το Μέγαρο-ring όμως έχει τουλάχιστον μεγαλύτερα run-off areas.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Η 1Μ να κυνηγήσει τη csl ?? ->
To Ring ειναι επικίνδυνο αλλα αυτο ειναι και μέρος της γοήτειας του όμως. Νομίζετε ότι τα Μέγαρα ειναι πολυ πιο ασφαλή αν μπεις για χρόνους;
Το Μέγαρο-ring όμως έχει τουλάχιστον μεγαλύτερα run-off areas.
μπα, απλα εχει πολυ μικροτερες ταχυτητες
-
Έχει ΚΑΙ μικρότερες ταχύτητες.
Δεν έχει τη μπαριέρα όμως στα 2 μέτρα να παραμονεύει.
-
μπαριερα δεν εχει, απλα αμα βγεις στο σκαμενο χωραφι...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μπαριερα δεν εχει, απλα αμα βγεις στο σκαμενο χωραφι...Δε θα πάθεις το ίδιο αν σκάσεις στη μπαριέρα.
-
Ανάλογα και πως θα βγεις. Εντάξει δεν είναι και ίδιας επικινδυνότητας αλλά και το Μέγαρο έχει τις παγίδες του για ζημιές.
Sent from me.
BMW 1M 2011