-
Καλησπέρα, όπως λεει και ο τίτλος το προβλημά μου είναι οτι ράγισε το κομπρεσερ του air condition και το κοστος του καινουργιου απο τη seat ειναι περιπου 1000ε. Εψαξα να βρω καποια ιμιτασιον και κανει 420ε. Ποια μαρκα να προτιμήσω? Είναι καλυτερα γνήσια μεταχειρισμένη ή ιμιτασιον καινουργια. Στο κατάστημα που ρώτησα ο υπάλληλος μου είπε οτι κανει 420ε και οτι είναι γνήσιο. Είναι δυνατον? Ααα το αμάξι είναι seat leon mont. 2006 1600cc. Aν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων....
-
Καλησπέρα, όπως λεει και ο τίτλος το προβλημά μου είναι οτι ράγισε το κομπρεσερ του air condition και το κοστος του καινουργιου απο τη seat ειναι περιπου 1000ε. Εψαξα να βρω καποια ιμιτασιον και κανει 420ε. Ποια μαρκα να προτιμήσω? Είναι καλυτερα γνήσια μεταχειρισμένη ή ιμιτασιον καινουργια. Στο κατάστημα που ρώτησα ο υπάλληλος μου είπε οτι κανει 420ε και οτι είναι γνήσιο. Είναι δυνατον? Ααα το αμάξι είναι seat leon mont. 2006 1600cc. Aν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων....
-
-
Ναι ειναι δυνατον λεγεται 'παραεισαγωγή' και το χρησιμοποιω κατα κορον.
Ψηγειο στην ΚΙΑ 340 στο μαγαζι αυτο το ιδιο ( με σφραγιδες κ.λ.π.) 110
Αρα ναι γινεται..
Δες τι μαρκα ειναι το δικό σου, αν ειναι ιδια τι αλλο θες.. -
Fokion sportage ευχαριστώ για την απάντηση, αλλα αν μπορεις δωσε λιγες παραπάνω πληροφορίες γιατί αυριο θα κατέβω αθήνα για αυτό το λόγο και δεν θελω να με πιάσουν κορόιδο. Αν το ανταλλακτικο εχει τον ίδιο κωδικό με το δικό μου σημαίνει οτι είναι γνησιο? Τι άλλα χαρακτηριστικα έχει το γνήσιο σε σχέση με ένα ιμιτασιον? Εχω βρει ένα συγκεκριμενο μαγαζι στην αργυρούπολη, μπορώ να γραψω το όνομα για να μου πει εντυπώσεις όποιος έχει κάνει κάποια αγορά απο εκεί?
-
Λοιπόν μόλις ανακάλυψα μια ανάκληση της vw Γερμανίας για προβληματικα compressor air condition. Για την ελλαδα βεβαια ουτε λόγος. Τα προβληματικά compressor ήταν κατασκευής zexel, valeo(αυτο φοραει το δικό μου), και η vw γερμανίας πρότεινε αντικατάσταση με άλλα της sanden. Εγώ τι να διαλέξω denso,zexel, valeo ή sanden? Επίσης πρότειναν ταυτόχρονη αντικατάσταση της εκτονωτικής βαλβίδας, του ψυγείου του air condition και καθαρισμός του συστηματος. Ο καθαρισμός θα γίνει ετσι κι αλλιώς, η βαλβίδα εκτόνωσης και το ψυγειο τα άλλαξα πέρυσι, τώρα πρέπει να τα ξανα αλλαξω?
-
Αν το κομπρεσέρ έχει διαλυθεί η εκτονωτική είναι σχεδόν βουλωμένη από σκουπίδια.
-
Να σου αλλαξου ΟΤΙ προβλεπει η ανακλυση με ΟΤΙ προβλεπει η ανακλυση.
Για παρε ενα τηλεφωνακι στην αντιπροσωπεια και ρωτα για την ανακλυση
γιατι και μπορει και να το ξερουν αλλα να το κανουν αβαβα....αν το οτι βρεις ειναι της ιδιαε εταιρείας με το δικό σου και με τον ιδιο κωδικό ναι ειναι το ιδιο απο οπυ κι αν το αγορασες ακομα και απο μεταχειρισμενα. Ειδικά τωρα που ξερεις ποιες μαρκες παιζουν..
Αλλα για.... ξεκινα απο αντοπροσωπια μερια... μπας και το γλυτωσεις το 'κουστουμι'..
-
Ο χρήστης raptispan έγραψε:
Fokion sportage ευχαριστώ για την απάντηση, αλλα αν μπορεις δωσε λιγες παραπάνω πληροφορίες γιατί αυριο θα κατέβω αθήνα για αυτό το λόγο και δεν θελω να με πιάσουν κορόιδο. Αν το ανταλλακτικο εχει τον ίδιο κωδικό με το δικό μου σημαίνει οτι είναι γνησιο? Τι άλλα χαρακτηριστικα έχει το γνήσιο σε σχέση με ένα ιμιτασιον? Εχω βρει ένα συγκεκριμενο μαγαζι στην αργυρούπολη, μπορώ να γραψω το όνομα για να μου πει εντυπώσεις όποιος έχει κάνει κάποια αγορά απο εκεί?Aν λες αυτον στην Αργυρουπολη που εχει και αγγελια στο car ειναι τσεκαρισμενος και σωστος.Απο αυτον ψωνιζει φιλος μηχανικος και ηλεκτρολογος κομπρεσερ αιρ-κοντισιον.Εχει και της αντιπρωσοπειας,το σωστο κωδικο μετα την ανακληση,απλα ειναι σε αλλο κουτι κατα αλλα ειναι το ιδιο. Η τιμη αυτη ειναι γιατι πριν δεκα ημερες αλλαξε ο φιλος μηχανικος σε leon 1.6.Αυτο για την ανακληση και την διαδικασια ανακλησης ισχυει οπως το περιεγραψες,αν επιτρεπεται απο ποια περιοχη εισαι?
-
Ναι για αυτό στην αργυρούπολη μιλάω. Ελπίζω όντως να είναι τσεκαρισμένος και σωστός και δεν έχω λόγο να πιστεύω το αντίθετο. Θα ενημερώσω και εγώ για τις εντυπώσεις μου σχετικά με το μαγαζί. Όσον αφορά αυτό που λές για τις ανακλήσεις, δεν νομίζω οτι υπήρξε ποτέ κάτι τέτοιο στην ελλάδα. Αυτό που εγώ βρήκα ήταν μια ανάκληση που αφορούσε όμως μόνο τη γερμανία και την vw και ανακάλυψα επίσης οτι το συγκεκριμένο πρόβλημα εμφανίστηκε σε πάρα πολλά golf και leon στην ελλάδα. Στην αρχή έκανε θόρυβο και σε πολλές περιπτώσεις έσπαγε ο συμπιεστής. Ο λόγος που το έψαξα λιγάκι ήταν επειδή στην αντιπροσωπεία ήταν κάθετοι οτι το πρόβλημα οφείλεται σε ψηλό στροφάρισμα τι στιγμή που το αμάξι δεν έχει στροφάρει ποτέ πάνω από τις 4500στρ.
-
Για την σεατ ξερω οτι υπηρχε ενημερωση στα συνεργεια τους.Το προβλημα υπηρχε στα πρωτα λεον δευτερης γενιας και στα γκολφ 5 κυριως στα 1.6. Ξερω περιπτωση σε λεον 1.6 του 2006 με 38000 χιλ. και πριν ενα μηνα διελυσε εσωτερικα το κομπρεσερ, τωρα φοραει καινουργιο απο την αργυρουπολη,οπως επισης και ψυγειο, δεν μου ανεφερες περιοχη που εισαι.
-
Α! αυτο με το στροφαρισμα εντελως ακυρο.Στο λεον που σου ανεφερα επειδη ξερω τον οδηγο μπορει να μην εχει περασει και τι 3500 χιλ στροφες απο τοτε που το εχει αγορασει.
-
Αν δεν απατωμαι πανω απο καποιες στροφες τα κομπρεσερ απεμπλεκωνται αυτοματα...
Κι αν αυτο το κανει το ΚΙΑ μου ποσο μαλλον αυτοκινητο του group V AG..Οι ανακλυσεις δεν ισχυουν ανα χωρα...
ισχυουν ανα αριθμους παραγωγης μην ακουτε μπαρουφες -
file mou kai o pateras mou epathe to idio pragma se ena seat leon.......exso tou zitousan apo 600 mexri 1000 oti nanai........kai telika tin ftiaxsame ti doulia me 100 euro mazi me ta ergatika.........steile mou ena mail an thes na antalaxsoume tilefona na doume ti mporeis na kaneis...peristeri meno ego kai o mixanikos pou mas vlepse exsisou...metaxeirismeno kompresser me 80 euro kai 20 na to perasei...elpizo na se prolava
-
-
Βεζούβιε όχι δεν με πρόλαβες. Το έφτιαξα πριν 1 βδομάδα και πριν φυγω για διακοπες. Μπήκε συμπιεστής denso, κόστος 420ε. Αλλάχτηκε και η βαλβίδα εκτόνωσης( από seat 55e). Σύνολο μαζί με εργατικα σε επίσημη αντιπροσωπεία 540ε. Το μεταχειρισμένο ανταλλακτικό το είχα απορριψει.
-
ποιο κατάστημα είναι αυτό στην αργυρούπολη με τα κομπρέσερ;
ένα ιμέιλ ίσως γιατί ψάχνω για το δικό μου -
Ο χρήστης dimagg έγραψε:
ποιο κατάστημα είναι αυτό στην αργυρούπολη με τα κομπρέσερ;
ένα ιμέιλ ίσως γιατί ψάχνω για το δικό μου5 χρόνια μετά!
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
ποιο κατάστημα είνα........ως γιατί ψάχνω για το δικό μου
5 χρόνια μετά!
Τι να κάνω και εγώ, ψάχνω όπου μπορώ
-
Γεια σας! Δεν ανοίγω καινούριο θέμα, καθώς υπάρχει ήδη εδώ θέμα σχετικά με τους κοπρεσσορες. Αμάξι vw είχε πρόβλημα με τον κομπρεσσορα. Βάζουμε denso καινούριο με 400 και ραγιζει ηδη στις 2 μέρες. Εν τω μεταξύ, η εταιρεία δεν το δέχεται ως ελαττωματικό προϊόν. Για να πάει για έλεγχο στο εξωτερικό θέλει ένα 100αρι μεταφορικά, τα οποία τα επιστρέφει η εταιρεία αν πράγματι ευθύνεται το προϊόν, αλλά μου το παρουσίασαν ως σχεδόν απίθανο να ευθύνεται o denso κομπρέσσορας. Τελικά, βάζουμε έναν άλλον denso καινούριο κομπρέσσορα και αλλάζουμε και το ψυγείο. Και μετά από ένα χρόνο πάλι το ίδιο πρόβλημα. Φταίει ο κομπρέσσορας ρε παιδιά;; αφού έγιναν όλες οι αλλαγές...
Κομπρεσέρ air condition