-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Σε γενικες γραμμές αυτά που έγιναν χθες στο Ηράκλειο είναι καταδικαστέα για να μην πώ για το διεθνές ρεζιλίκι που γίναμε. Κατά βάθος όμως μέσα μου πετάω απο χαρά. Επιτέλους οι ταρίφες κατάλαβαν ότι δεν είναι αυτοί το κέντρο του κόσμου.
Πήγε χθες ο εισαγγελέας Ηρακλείου στο αεροδρόμειο. Με απλά λόγια είπε στους ταρίφες 'Θα φύγετε με το καλό ή με το άσχημο?'
Αυτοί τον έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.
Μαζεύτικαν τα ΜΑΤ δόθηκε εντολή να μπούνε όλοι οι τουρίστες μέσα στο κτίριο του αεροδρομείου, όπως επίσης και όλοι οι εργαζόμενοι να απομακρυνθούν και το πανηγύρι άρχισε!!!
Ξαναλέω, άσχημες οι εικόνες αλλά το αποτέλεσμα ξέρετε ποιό ήταν? Το αεροδρόμειο άνοιξε και επιτέλους μετά απο πολλές μέρες μπορέσαμε εμείς που εργαζόμαστε εκεί να δουλέψουμε ελεύθερα. Οι αστυνομικοί ήταν παντού βέβαια αλλά χαιρόταν η καρδιά μου που έβλεπα τους ταρίφες να κοιτάζουν το κόσμο και να είναι ανήμποροι να παρενοχλήσουν κανένα!!!http://www.2810.gr/crete/krhth/symploke ... -hrakleioy
-
Ο χρήστης FUN έγραψε:
http://ec.europa.eu/internal_market/services/docs/services-dir/implementation/national/GR_Horizontal_law_el.pdfΔιαβαστε στο ανωτερω αρχειο τον νομο 3844 περι απελευθερωσης επαγγελματων που ψηφιστηκε περυσι τον Μαιο,
και αναφερει οτι εξαιρουνται ΜΜΜ, ταξι, και ασθενοφορα.
ΑΡΘΡΟ 4
Διάβασε τώρα και τον 3919 που ψηφίστηκε φέτος.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Διαβαστε στο ανωτερω αρχειο τον νομο 3844 περι απελευθερωσης επαγγελματων που ψηφιστηκε περυσι τον Μαιο,
και αναφερει οτι εξαιρουνται ΜΜΜ, ταξι, και ασθενοφορα.
ΑΡΘΡΟ 4
Διάβασε τώρα και τον 3919 που ψηφίστηκε φέτος.
Καποιο συγκεκριμενο αρθρο δειξε μου γιατι δεν βρισκω κατι για ταξι και μεταφορες γενικοτερα.
-
Κεφάλαιο Α --> Άρθρο 2
http://www.taxheaven.gr/laws/law/index/law/303 -
Ποινικές διώξεις σε ιδιοκτήτες ταξί
[...]
Ποινικές διώξεις σε ιδιοκτήτες ταξί
Ποινικές διώξεις άσκησε σήμερα, Τρίτη, το μεσημέρι ο εισαγγελέας Ηρακλείου στους δύο συλληφθέντες ιδιοκτήτες ταξί για τα χθεσινά επεισόδια στο αεροδρόμιο.
Στον πρώτο, ηλικίας 45χρονών, ασκήθηκε δίωξη για παρακώλυση συγκοινωνιών και στον δεύτερο ασκήθηκε επιπλέον δίωξη για παράνομη οπλοφορία, επειδή συνελήφθη να κρατά ένα σίδερο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.
Την ίδια ώρα αρκετοί ιδιοκτήτες ταξί βρίσκονται στο Δικαστικό Μεγαρο για να συμπαρασταθούν στους κατηγορούμενους συναδέλφους τους.
[...]
-
**H αριστερά είναι υπέρ των επιχειρηματιών-ιδιοκτητών ταξί **και κατά των οδηγών που δουλεύουν με μισθούς πείνας.
Ο Πάσχος με την 'παλαβή αριστερά' δικαιώνεται άλλη μια φορά.link;
-
-
Και, ως γνωστόν, αριστερά=Κ.Κ.Ε.
επίσης, 'έλα μωρέ, όλοι οι αριστεροί ίδιοι είναι'. -
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=136748Ο,τι να'ναι...
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Και, ως γνωστόν, αριστερά=Κ.Κ.Ε.
επίσης, 'έλα μωρέ, όλοι οι αριστεροί ίδιοι είναι'.Από την παλαβή αριστερά θα ξεχωρίσω την 'δημοκρατική αριστερά' που είναι η μοναδική φωνή λογικής σε αυτό το χάος που λέγεται αριστερά.
btw έχεις κάποιον εκπρόσωπο κάποιου άλλου αριστερού κόμματος/κινήματος που έχει τοποθετηθεί κατά των ιδιοκτητών ταξί; -
Εσύ είσαι ο γνώστης που ανέφερε ότι η αριστερά είναι υπέρ των επιχειρηματιών-ιδιοκτητών ταξί και θέλω να μου αιτιολογήσεις τη γνώμη σου. Εγώ είμαι αδαής, να φανταστείς ότι έχω καιρό να διαβάσω Πάσχο, για τέτοιο χάλι μιλάμε. Μέχρι στιγμής έχω δει ένα link για το Κ.Κ.Ε. Περιμένω και για τα υπόλοιπα κόμματα της αριστεράς, αλλιώς θα ήταν χρήσιμη παραδοχή του στύλ 'ναι, είπα βλακεία'.
-
Πάρε και συριζα. http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=412067
Δεν είναι γνώμη μου ότι η αριστερά έχει ταχθεί στο πλευρό των ιδιοκτητών ταξί. Είναι δεδομένο και σαν δεδομένο, δεν έχω να αιτιολογήσω κάτι.
Περιμένω και εγώ να μου αποδείξεις ότι αυτό που έγραψα δεν ισχύει, διαφορετικά σε σου'πα μου'πες βαριέμαι να απαντήσω. -
Πού διάβασες στο άρθρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ των επιχειρηματιών-ιδιοκτητών;
Εγώ δεν εξέφρασα άποψη,εσύ το έκανες.Στον πραγματικό κόσμο, όταν λες/γράφεις κατι πρέπει να το στηρίζεις και κάπου. Όταν δεν το στηρίζεις, απλά γράφεις σαχλαμάρες. Εγώ δεν εξέφρασα άποψη και δεν έχω και κανένα χρέος να απαντώ σε ερωτήσεις-υπεκφυγές.
Το δεδομένο συνάγεται από κάπου. Το συγκεκριμένο δεδομένο από πού συνάγεται; Από τα άρθρα της 'Καθημερινής'; -
Είναι άξιο απορίας που η αριστερά έχει πάρει το μέρος των των ιδιοκτητών ταξί. Τελικά μάλλον θα έχουν επενδύσει σε άδειες ταξί και τις εκμεταλλεύονται τόσα χρόνια. Ετσι εξηγείται ότι έχουν χρόνο για ιδεολογική περιήγηση. Μα καλά δε ντρέπονται λίγο?? Τη Παπαρήγα τη θεωρούσα σοβαρή μα να πάρει το μέρος των μαντράδων αυτό είναι ανηκουστο για αριστερό κομμα. Για το Τσίπρα οκ με τα λεφτά του μπαμπά μεγαλώνει που να ξέρει ότι στο ταξί δουλεύουν και οδηγοί που τα νοικιάζουν και εργάζονται κάτω από εξοντωτικές συνθήκες , ο καλομαθημένος μπεμπές.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Πού διάβασες στο άρθρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ των επιχειρηματιών-ιδιοκτητών;Ο κ. Τσίπρας επεσήμανε ότι η κυβερνητική πολιτική είναι «εγκληματική», για τη μεσαία τάξη, το περιβάλλον και την κοινωνία, σημειώνοντας ότι το νομοσχέδιο δημιουργεί προϋποθέσεις καρτέλ στα ταξί ενώ οδηγεί σε αύξηση του αριθμού των οχημάτων ταξί στις μεγάλες πόλεις.
Μεσαία τάξη εννοεί τον επιχειρηματία που έδωσε 200-300k για αγορά άδειας ταξί.
Εγώ δεν εξέφρασα άποψη,εσύ το έκανες.Στον πραγματικό κόσμο, όταν λες/γράφεις κατι πρέπει να το στηρίζεις και κάπου. Όταν δεν το στηρίζεις, απλά γράφεις σαχλαμάρες. Εγώ δεν εξέφρασα άποψη και δεν έχω και κανένα χρέος να απαντώ σε ερωτήσεις-υπεκφυγές.
Το δεδομένο συνάγεται από κάπου. Το συγκεκριμένο δεδομένο από πού συνάγεται; Από τα άρθρα της 'Καθημερινής';Έβαλα ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ που είναι ξεκάθαρα υπερ. Ποιό άλλο κόμμα της αριστεράς σε ενδιαφέρει να μάθεις;
-
Ανταρσύα
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
ΑνταρσύαΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει με τον πιο αποφασιστικό τρόπο το νέο βήμα ολοκληρωτισμού της χούντας κυβέρνησης – Ε.Ε. – ΔΝΤ και του σάπιου αστικού πολιτικού συστήματος, αυτή τη φορά απέναντι στους αυτοαπασχολούμενους ιδιοκτήτες και μισθωτούς οδηγούς ταξί.
...
παπαριές
....Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ!
• ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΕΥΡΩ-Ε.Ε!
• ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!
• ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ! -
ΟΥΑΟΥ! Το παράρτημα ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ Λέσβου έβγαλε ανακοίνωση!
-
Εδώ κάνουμε ρεπορτάζ!
-
Εκ του προχείρου.
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες