-
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Φόρα τη γραβατούλα σου, 'έμπα' στη Μερσέντα σου και άιντε στο καλό.... Σιχαίνομαι τους προοδευτικάριους όπως ο διάολος το λιβάνι...Λοιπόν επειδή έχεις ξεφύγει για τα καλά και επειδή σε μεθάνε οι παρωπίδες που φοράς και δεν θες να βγάλεις (γιατί να τις βγάλεις άλλωστε, αφού μια χαρά είσαι με αυτές), σταματάω εδώ...
Α! Έχω το πολύ αξιόλογο, ταχύτατο και αρτιότατο Peugeot 206 1,6 16v, αλλά μάλλον δεν είσαι όυτε παρατηρητικός... Δεν θα αγόραζα Mercedes σε καμιά περίπτωση τώρα, αλλά γιατί όχι αργότερα, όταν αποκτήσω οικογένεια...
-
Αυτή η δημοσίευση πρέπει να διαγραφεί Νο5
-
Αυτή η δημοσίευση πρέπει να διαγραφεί Νο3
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Φόρα τη γραβατούλα σου, 'έμπα' στη Μερσέντα σου και άιντε στο καλό.... Σιχαίνομαι τους προοδευτικάριους όπως ο διάολος το λιβάνι...
Λοιπόν επειδή έχεις ξεφύγει για τα καλά(...)
Ξαναπέστο επώνυμα...
Δραγώνας Θεόδωρος -
Παιδιά,να σας δώσουμε από ένα ζευγάρι γάντια του μποξ και να πάτε σε άλλη παραλία να λύσετε τα προβλήματά σας;;;
Α,μην ανησυχείτε αν δε ξέρετε μποξ,θα βάλουμε τον sado να σας μάθει.
-
Υπάρχουν τα υποκειμενικά και υπάρχουν και τα αντικειμενικά κριτήρια. Αντικειμενικά οι δεκαετίες '60 και '70 ήταν έτη φωτός μπροστά από την τρέχουσα!!! Απλό είναι! Ρώτα 10 άτομα που έζησαν αυτές τις εποχές και ζήτησέ τους να σου κάνουν μια σύγκριση!!! Έπειτα ζήτησέ τους να σου περιγράψουν τις εμπειρίες τους και ύστερα σύγκρινέ τις με τις μέσες εμπειρίες ενός μέσου τετράποδου που οδηγεί Daewoo Lanos με μαύρα τζάμια και 25άρες ζάντες!!!Η Πλειστόκαινος ήταν η κορυφαία εποχή,και κακως εφυγες απο αυτήν.
Δεν φτανει που εσεις οι παλαιότεροι δεν ειστε σε θέση να εκτιμήσετε τα αγαθα του σύγχρονου πολιτισμου,πιθανώς γιατι δεν σας θυμίζουν το χωριό σας και τη γιαγιά σας,αλλα βάλλετε και κατά παντων,'αντικειμενικά' πάντα.
Αν δεν μπορείτε να κατανοήσετε την εποχή που ζείτε πρόβλημα σας,αυτη σας προσπερνά ούτως ή άλλως.. -
Πω ρε κατι τζαμπα μαγκες...
Καλα τι σας ταιζουνε σε αυτο το φορουμ? τι προβλημα εχετε πια με το 'ανωνυμα και επωνυμα' δεν μπορω να καταλαβω. -
Αντικειμενικά οι δεκαετίες '60 και '70 ήταν έτη φωτός μπροστά από την τρέχουσα!!!Ειδικά απο το 67 εώς το 74 ήταν η καλύτερη εφταετία που έχει περάσει ποτέ.
-
Η καλή μας αγελάδα βόσκει κάτω στη λιακάδα
-
Ζητώ συγνώμη, μια για κάθε παρεκτροπή μου...
Αλλά με έβγαλε έξω από τα ρούχα μου. Ξέρω, υπήρχαν πολύ καλύτεροι τρόποι αντίδρασης...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αντικειμενικά οι δεκαετίες '60 και '70 ήταν έτη φωτός μπροστά από την τρέχουσα!!!
Ειδικά απο το 67 εώς το 74 ήταν η καλύτερη εφταετία που έχει περάσει ποτέ.
Δεν διευκρίνισα τη χώρα. Μίλησα για τα πρότυπα, τις συνήθειες και τον τρόπο ζωής παγκοσμίως.
Και για την Ελλάδα ισχύει αν εξαιρέσεις την επταετία. Δύο δεκαετίες δεν είναι 7 χρόνια.
-
Η ζωή συνεχίζεται τα χρόνια περνάνε έχουμε 2004 και βαδίζουμε ολοταχώς στο 2005... Α και κάτι ακόμα για όσους δεν το έχουν καταλάβει...
Μας κυβερνάνε τα παιδιά 'αγνων δεκαετιών' του 60 και του 70 τα οποία πραγματικά τα έχουν καταφέρει περίφημα...
Δεν νομίζω οτι ο ΚΚ θα συμφωνούσε ούτε με τα μισά από τα όσα γράφουν κάποιοι εδώ που εμφανίζονται ως 'υπερασπιστές' των όσων γράφεi.
Επι του θέματος τώρα, δεν συμφωνώ πάντα με όσα γραφεί ο ΚΚ όπως δεν συμφωνώ πάντα με όλους και για όλα έχω δικαίωμα να έχω τις απόψεις μου αρκεί να τις τεκμηριώνω. Αν δεν υπήρχαν δημιουργικές συζητήσεις ανθρώπων η κοινωνία μας θα ήταν στην εποχή των σπηλάιων. Ο διάλογος και η σύνθεση των απόψεων οδηγούν στην εξέλιξη σε αντίθεση με εγωιστικούς μονόλογους φωτεινών παντογνωστών που διεκδικούν την ιδίοτητα της αυθεντίας επι παντός επιστητού και νοσταλγούν το παρελθόν φοβούμενοι να αντικρίσουν το παρόν ( για το οποίο και οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι ) και να εργαστούν για ένα καλύτερο μέλλον.
Να μην το ξεχάσω ναί ονειρεύομαι μια F430 και δεν ντρέπομαι καθόλου γι αυτό. Ναί αγαπώ το αυτοκίνητο μου ( ένα μάτσο λαμαρίνες ) για τις δυνατότητες μετακίνσης που μου προσφέρει και δεν έχω τίποτα με τα SUV, τις BMW και τις Mercedes.
Ετοιμάστε την πίσσα και τα πούπουλα, ή ακόμα καλύτερα πετάξτε με στην πυρά όπως τις μάγισσες εκείνα τα καταπληκτικά χρόνια του Μεσαίωνα. -
Κάθε εποχή είναι καλύτερη από τις προηγούμενες!Αυτό λέγεται πρόοδος!
Και αν δεν συμβαίνει τότε οι κονωνίες εξαλείφονται!!Ολοι όσοι λοιπόν ωραιοποιούν το παρελθόν και το αναγάγουν σε κάλλιστο και άριστο μου θυμίζουν δεινόσαυρους που ξέχασαν να πεθάνουν!
Η δεκαετία του 60 ηταν ωραία αλλά όταν την ζούσαν οι σύγχρονοι δεν είχε και μεγάλες διαφορές (για να μην πω καμμιά) απο την σημερινή!
Ιδια άγχη,ίδιοι ηλίθιοι,ίδια προβλήματα!
40 χρόνια μετά το να λέμε τι ωραία που ηταν το 60 είναι βλακώδες!Το ίδιο θα λέμε το 2040 για το 2010 και πάει λέγοντας!!
Α....όνειρό μου είναι να αποκτήσω και Μ3 CSL...όπωβς και να μεγαλώσω καλά παιδιά και να προσπαθώ να μην βλάψω συνανθρώπους μου!!!
Είμαι κάφρος?!!!Πολλές φορές η ισοπέδωση περνάει σε όλα τα επίπεδα και εγω εκει ενοχλούμαι!!
Εκ του ασφαλούς πολλά μπορεί να λέει κανείς!Αν βρίσκεται στο μεροδούλι μεροφάι τα όνειρα είναι αλλοιώτικα!!! -
Ρίξτε μιά ματιά!
''Αυταπάτη ο εκδημοκρατισμός του Ι.Χ.?''
Ελυθεροτυπία 02/11/04
Του Κιμωνα Χατζημπίρου Καθηγητής ΕΜΠΕάν κάποιος γνωρίζει τον τρόπο ας το ανεβάσει
htp://www.enet.gr -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Πω ρε κατι τζαμπα μαγκες...
Καλα τι σας ταιζουνε σε αυτο το φορουμ? τι προβλημα εχετε πια με το 'ανωνυμα και επωνυμα' δεν μπορω να καταλαβω.Σπύρο μου,η 'μαγκιά' δέν είναι λόγω φόρουμ,αλλά λόγω ίντερνετ.
Αυτό τό κακό έχει τό διαδύκτιο.
Ατομα πού δέν θά είχαν καμία τύχη,νά συζητήσουν,κατα πρόσωπο,μέ τούς υπόλοιπους φορουμάδες,γίνονται μάγκες πίσω από τό πληκτρολόγιο.
Εγώ θά προέτρεπα τούς 'υγιείς' νά σταματήσουν νά ασχολούνται μαζί τούς,καί τούς 'μή υγιείς' νά συνεχίσουν να ασχολούνται.
Ποιός ξέρει;
Ισως νά.....θεραπευτούν!!! -
Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά μερικές φορές δεν μπορείς να μένεις απαθης...
-
Tελικά καταλήγουμε σε αυτο που έλεγα εγώ στην αρχή! Ότι δηλαδή είναι ηγιές ένα από τα όνειρα σου να είναι και η απόκτηση ενός σπορ αυτοκινήτου. Δεν είναι ούτε ανώμαλος, ούτε καθυστερημένος κάποιος που ονειρεύεται την απόκτηση ενός ακριβού αυτοκινήτου.
Και μη μου πείτε πάλι ότι το ηγιές είναι η δημιουργία ενός αυτοκινήτου και όχι η αγορά του, γιατί ο άνθρωπος πρέπει να είναι δημιουργός, γιατί απάντησα και σε προϊγούμενα replies σε αυτό. -
Οκ HUNTER, και σωστα αυτα που λες, αλλα μονο σε αυτο το φορουμ εχω δει τοσες φορες να παρεξηγηται κοσμος** ΧΩΡΙΣ** λογο, και να ζητανε στοιχεια,επωνυμα, να θιγουνε αντρισμους, παντελονια, ειλικρινα μιλαω, εχει αρχισει να μου φαινεται αστεια τοση μαγκια και τσαμπουκας μαζεμενος...
Στην αρχη τσαντιζομουνα, τωρα καθομαι ανωνυμα πισω απο το πληκτρολογιο και την οθονη μου και γελαω -
Αυτά που ήθελα να πω επι του θέματος (και όχι μόνο) εμπεριέχονται, σε σημαντικό βαθμό, στην επιστολή που είχα στείλει κάποτε στους 4τροχούς, αλλά δεν δημοσιεύτηκε. Την παρουσιάζω στην προηγούμενη σελίδα.
Αυτήν την στιγμή το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι να αγοράσω καινούργιο αμάξι, καλύτερο από αυτο που έχω. Αυτό που έχω με βόλεψε πάρα πολύ καλά σε όλους τους τομείς. Δεν προβλέπεται ούτε στο άμεσο, ούτε στο απώτερο μέλλον η αντικατάστασή του. Τώρα έχω πολλά πράγματα να σκεφτώ, πολλά πράγματα να διεκδικήσω, πολλούς στόχους να εκπληρώσω (είμαι 24~25 χρονών, αυτές οι ηλικίες όπως ξέρετε είναι από τις πιο κρίσιμες) οι υποχρεώσεις τρέχουν, οπότε που καιρός για νέα αυτοκίνητα
Τώρα σε ό,τι αφορά τις εποχές, αυτοί που πιστεύουνε ότι οι παλιές εποχές ήταν καλύτερες, που το στηρίζουνε; Ποια είναι τα επιχειρήματά τους;
Ή να το θέσω αλλιώς. Γιατί πιστεύουνε ότι η σημερινή εποχή είναι υποδεέστερη των προηγούμενων;
Κατανοείτε τον Κύριο Καββαθά;;;;