-
ΖΧΜ 8080, ΝΙΡ 9255 9292 και 9299 σε λεωφορεία
ΡΥΗ 376 -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Πέντε λεπτά πριν μπω στο λεωφορείο* για αεροδρόμιο και... 30-LZ-97. Για λίγες μέρες δεν πρόλαβα τα πρώτα ΜΒ (δε λέω
MA αφού αυτά ίσως έχουν δεσμευτεί για τη Μαδέιρα...). Ευχαριστώ για τις ευχές τον DrHouse, μου άρεσε πολύ
η Λισαβόνα!Δέκα λεπτά αφού μπήκα στο λεωφορείο από το άλλο αεροδρόμιο και στα διόδια της Αττικής οδού ΝΗΧ-2734 χάρτινο
σε νέο Κόρσα επιβατικό. Αλήθεια, κανείς δεν είχε αναρωτηθεί ως τώρα για το άλμα στα επαγγελματικά/μεταχειρισμένα
της Θέρμης από τα ΝΗΧ-26 στα ΝΗΧ-28 και το γεγονός πως τόσον καιρό δεν αναφέρθηκε ούτε ένα ΝΗΧ-27**;...- Volvo B10L CNG, δηλαδή φυσικού αερίου, σε τοπική καρότσα CAMO. Παράξενος ήχος, θύμιζε τα B7 Αθήνας και
Θεσσαλονίκης, καμία σχέση με τον υπέροχο κινητήρα στα διάφορα Β10, Β58, Β59, SBAV κλπ...
ΝΗΧ26 επαγγελματικα
ΝΗΧ27 καινουργια ΕΙΧ
ΝΗΧ28 μεταχειρισμενα ΕΙΧ / επαναταξινομισειςΤο B10L CNG εχει αλλο κινητηρα ο οποιος πρακτικα δεν εχει καμια σχεση με τον THD10x που φορανε τα περισσοτερα απο αυτα που αναφερεις, και οχι ολα διοτι το SBAV εχει TD10x το μοτερ του N88/N10 και οχι τον οριζοντιο. Για την ομοιοτητα στον ηχο με το B7 κατι εχω υποψη μου αλλα πρεπει να το δω απο κοντα, ενδεικτικα παντως δεν πρεπει να ειναι και πολυ Volvo οπως δεν ειναι καθολου ας πουμε ο D9B (Renault V.I.)
- Volvo B10L CNG, δηλαδή φυσικού αερίου, σε τοπική καρότσα CAMO. Παράξενος ήχος, θύμιζε τα B7 Αθήνας και
-
Ειδα ενα ΡΑΟ 9020 σε καινουριο swift...τι παιζει με αυτη την κοκκινη πινακιδα...ειχε και την παλια γραμματοσειρα...
-
@dg57: καλώς σας βρήκα!
Ο χρήστης dg57 έγραψε:
...MII 601...αυτό άλλος θα έπρεπε να το αναφέρει...αλλά δεν πρόλαβε! Το είδα κι εγώ το απόγευμα κοντά στη Βασ. Σοφίας και φυσικά αμέσως σκέφτηκα
πως αν το αναφέρω θα πρέπει να τονίσω πως το είδα με τα μάτια μου.Λίγο μετά πάντως είδα ΑΗΜ-735* στην Κηφισίας, μου φάνηκε αστείο που το είδα μακριά από την πόλη μου...
Ειδα ενα ΡΑΟ 9020 σε καινουριο swift...τι παιζει με αυτη την κοκκινη πινακιδα...ειχε και την παλια γραμματοσειρα...
Τι εννοείς παλιά γραμματοσειρά; Η αλήθεια είναι πως αυτές οι πινακίδες είναι παλιάς κοπής (1992 ή 93) αλλά υπάρχουν
και παλιότερες, πχ τα ΑΜΥ της Σαντορίνης είναι του 1990. Πάντως αυτό που είδες είναι από Κέρκυρα, κατά πάσα
πιθανότητα ταξινόμηση του φετινού Γενάρη (βλ. πρώτο ποστ, ΡΑΟ-9021 ταξινομήθηκε στις 17/1). -
23/7/11 Η παρατηρητικότερη ημέρα του χρόνου ...που θα γράψει ιστορία με 8 διαφορετικές παρατηρήσεις και έναν νέο κλάδο μέσα σε 18 ώρες , έφτασα τα επίπεδα dg57 κι αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα!!!
Ξέκινήσαμε από το πρωί για μπάνιο στην εγγύς Χαλκιδική και η πρώτη παρατήρηση δεν αργησε να ερθεί αφού στην Α.Τούμπα:
ΚΖΧ-2652 σε ασημί SEAT IBIZA,
Μετά το μπάνιο το βραδάκι στην επιστροφή,στην Βεργιά Χαλ/κής:
ΗΜΙ-1927 σε ασημί VW PASSAT ή EOS,
και ακολούθως στην Ε.Ο.Νέων Μουδανίων-Θεσ/νίκης και αφού πάθαμε λάστιχο οι εξής μαζεμένες παρατηρήσεις:
ΜΕΗ-6216 σε λευκό φορτηγό ψυγείο Μ/Β με έδρα Κατοχή!!!
ΚΙΖ-9233 σε SKODA OCTAVIA,
KIM-336 σε μαύρο αυτόματο +
ΝΗΧ-3065 μαύρο TOYOTA RAV
Στην έξοδο Πυλαίας της περιφεριακής,σταθμευμένο σε μάντρα ένα κόκκινο ΜΑΝ γερανοφόρο με:
ΝΙΤ-2023 ... άρα νέος κλάδος επαγ/κών Δ.Θεσ/νίκης ΝΙΤ-2000/??? μάλλον 2099 αφου έτσι συνηθήζεται τελευταία!!!
Τέλος προ διώρου επιστροφή από νυχτερινή διασκέδαση (24/7) και ...
ΝΝΒ-143(χ) σε σκούρο καφέ ή μαύρο SCARABEOΟ χρήστης thaliarque έγραψε:
Δέκα λεπτά αφού μπήκα στο λεωφορείο από το άλλο αεροδρόμιο και στα διόδια της Αττικής οδού ΝΗΧ-2734 χάρτινο
σε νέο Κόρσα επιβατικό. Αλήθεια, κανείς δεν είχε αναρωτηθεί ως τώρα για το άλμα στα επαγγελματικά/μεταχειρισμένα
της Θέρμης από τα ΝΗΧ-26 στα ΝΗΧ-28 και το γεγονός πως τόσον καιρό δεν αναφέρθηκε ούτε ένα ΝΗΧ-27**;...Είχα αναφέρει και παλαιότερα ότι μετά τα ΝΗΧ-22,τα νέα οχήματα έπερναν μονή κατοστάδα (λ.χ. ΝΗΧ-23,25,27,29) και τα επαγ/κά+μεταχειρισμένα ζυγά (αισίως φτάσαμε ΝΗΧ-30),όπως βλέπεις δεν δώθηκαν ούτε ΝΗΧ-29 ακόμη.
Αλλά αν ισχύει αυτό που λέει ο συντοπίτης μου,τότε αλλαζουν τα δεδομένα!!!!ΝΗΧ26 επαγγελματικα
ΝΗΧ27 καινουργια ΕΙΧ
ΝΗΧ28 μεταχειρισμενα ΕΙΧ / επαναταξινομισειςΠιστεύω όμως ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει διοτί να ανατρέχοντας στα αρχεία μου έχω πλήθος παρατηρήσεων με μτχ. μη επαγ/κά ΝΗΧ-26,π.χ. ΝΗΧ-2646 μαύρο PEUGEOT 205 σε παλαιότερο posting!!!
ΝΙΡ 9255 9292 και 9299 σε λεωφορεία
Η καλύτερη παρατήρηση ever, ψάχνουμε επιγόντως νέο κλάδο στα Δ.Χ.Λεωφορεία!!!
Πολλά δεν είναι 50 τουριστικά να πινακιδωθούν εντός εξαμήνου,μήπως δέσμευσε ο Ο.Α.Σ.Θ. κάποιες ενδοιάμεσες???
Θα προτιμούσα την γνώμη του garvanitis στο συγκεκριμένο θέμα,μιας που εξειδικεύεται στην κατηγορία!!! -
ΙΝΧ 2249 σε ASX mitsu σε μια παραλια στην ακρη της Μεσσηνιας.
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Κλήρωσε στο 8 σήμερα,πιάσαμε αμορτί!!!
ΚΙΖ-9818 σε μαύρο μτχ. CITROEN XSARA S/W στην Σταυρούπολη +
ΝΟΤ-768(χ) YAMAHA CRYPTON κόκκινο/μαύρο delivery boy στο τρίγωνο ... των Βερμούδων!!!Να κάνω μια διόρθωση,από λάθος έγραψα για το CRYPTON,ΝΟΤ-768,ενώ είχα δει πολύ καλά ότι είναι:
ΝΟΤ-786(χ) πέρασε το delivery boy πάνω από 10 φορές μπροστά μου,απορώ που είχα το μυαλό μου προχθές κι άλλες τόσες σήμερα από το τρίγωνο!!!
... αλλά αν δουλεύεις πολλές ώρες έτσι είναι!!!
Επίσης παρατήρηση τριγώνου σημερινή (24/7):
ΝΝΒ-200(χ) σε λευκό KYMCO X-CITING 300 -
PEM 5680 Kia Sw
HKY 5689 Aveoκαι τα 2 νοικιάρικα!!!
-
AZZ 2609, ford fiesta...
-
καλησπερα σε ολο το φορουμ.τελευταιες παρατηρησεις απο καβαλα. Μοτοσυκλετες ΑΒΙ 44 στο και νουργιο ιννοβα του αδερφου μου. Και απο πρωην νομαρχια νυν περιφερειακη ενοτητα καβαλας ΚΒΡ 9506
-
Πηγαίνοντας το πρωί σε συνεργείο στη λεωφόρο Μελισσίων, ΙΟΧ-8670 σε επαγγελματικό: αν δεν είναι κουλό εκτός
σειράς νούμερο τότε μας δείχνει νέο κλάδο επαγγελματικών ανατολικής Αθήνας μετά το ΙΟΧ-4800, από ΙΟΧ-8651 ή 8601.Επίσης ΚΑΜ-5933 περιμένοντας δύο ώρες να έρθει ο γερανός να πάρει το αυτοκίνητό μου που έμεινε μάλλον από
αντλία βενζίνης κι ενώ κατευθυνόμουν προς (άλλο) συνεργείο... Γλύτωσα τη βενζίνη όμως.Όπως καταλάβατε η τυχερή μου μέρα.
Το απίστευτο όμως είναι άλλο: χθες βράδυ με το φίλο dg57 συζητούσαμε αναλύοντας τα επερχόμενα, ανάμεσα σε άλλα
νέους κλάδους, νέους συνδυασμούς κλπ. Σχολιάσαμε ιδιαιτέρως πόσο άσχημοι είναι οι τελευταίοι συνδυασμοί ΟΙΟ και
ΙΟΙ. Ξυπνώντας σήμερα το πρωί θυμάμαι πως είδα σε όνειρο ΙΟΙ-3010 που μάλιστα είχε στο πλάι δεξιά και ημερομηνία
ταξινόμησης κατά τα πορτογαλικά πρότυπα (τι ευλογία για τους Πορτογάλους platespotters αυτή η λεπτομέρεια σε
συνδυασμό με την ενιαία αριθμοδότηση σε όλη την Πορτογαλία...). Επίσης θυμόμουν αμυδρά πως είδα νέο κλάδο
επαγγελματικών ανατ. Αθήνας, κάτι σε ΙΟΧ-76 ή 87, δε θυμάμαι πια ακριβώς. Η ανάμνηση ήταν τέτοια το πρωί που
αμφέβαλλα αν το είδα στο ύπνο μου ή ήταν αναφορά άλλου εδώ μέσα που έμεινε έτσι στη μνήμη μου. Κι εκεί που
αναρωτιόμουν τι ακριβώς ήταν, τσουπ! βλέπω το ΙΟΧ-8670...@tzortzis: καλορίζικο το ινόβα, θα εκτιμούσαμε πολύ αν μας έδειχνες και φωτό πώς είναι το ΑΒΙ.
-
Τhaliarque, θα μπορούσες να μου μεταφέρεις το μυστικό για 'πινακιδάτα όνειρα'?
Κατα τα λοιπά, παρατήρηση δεν έχω αλλά έχω στατιστικά 6μήνου για Ρόδο που δείχνουν πτώση σε σχέση με το περσινό κατά 13% (1.216 οι φετινές, 1.398 οι περσινές).
Στις επιμέρκους μάρκες, αυτό που βλέπουμε στο field observation αποτυπώνεται και σε νουμερα καθώς πρώτες σε πωλήσεις είναι οι rac-friendly NIssan (223 τεμάχια), Toyota (192), VW (144) και η αγαπημένη των ντόπιων Fiat (134). Οι 4 μαζί μάλιστα έχουν ποστοστό άνω του 55%.
Για περισσότερα:
http://www.rodiaki.gr/article.php?id=118731&catid=1&subcatid=5 -
EEΡ 2312!!!!!
-
Από το ξημέρωμα της 25/7 φάνηκε η καλή μέρα καθώς στο τρίγωνο εμφανίστηκε μεγάλη μαύρη μηχανή με:
ΧΚΤ-100 ...
και που να το 'ξερε η μοίρα ότι έγω θα πήγαινα στην Ν.Καλλικράτεια Χαλ/κής για μεροκάματο!!! ...
... από κει φτωχά τα πράγματα με μόνο 2 παρατηρήσεις σε 10 ώρες:
ΚΤΖ-1065 δίπλα στο κύμα,σε ασημί M/B ML 270 (άλλο κουλό της μοίρας μου-εξηγώ παρακάτω) +
ΧΚΤ-129 στον πεζόδρομο της κωμοπόλεως σε μπλε σκούρο αυτόματο ASTRON!!! ... πρώτη φορά έβλεπα κι άκουγα αυτή την μάρκα!!!
Στην επιστροφή και στην Καλαμαριά:
ΝΙΤ-1774(χ) σε λαχανί HONDA JAZZ HYBRID ... οικο-λογικό όχημα + χρώμαΥ.Γ.: 3ήμερο ρεπό από αύριο και επιστροφή στις ρίζες με tour στην Δυτ.Μακεδονία και ελπίζω επιστρέφοντας την Πέμπτη με πολλές ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΕΣ (εκεί κολλούσε το σχόλιο της μοίρας μου),Κοζανίτικες (ελπίζω και κάτι από Πτολεμαϊδα) + Γρεβενιώτικες πινακίδες... ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΕ ΠΑΩ
-
Eγώ από Τετάρτη θα είμαι Πόρτο Χέλι... θα έχω λογικά και νετ και για έναν μήνα θα ενημερώνω για αργολίδα :
Επίσης ΟΜΒ 346 εδώ και κάτι μέρες -
ΕΕΕ3824 σε Corsa
ΕΕΕ3826 σε ASX
@DrHouse Ενδιαφέρον το λινκ σου! -
Βεβαια τα 1216 που πουληθηκαν σε σχεση με τα 1398 που ειχαν πουληθει περσυ στο ιδιο διαστημα ειναι μειωση 12.9% και οχι μεγαλυτερη του 18% που λεει το αρθρο!
-
HAN-3803 Nissan qashqai
HAM-5685 i20 έτοιμο να παραδοθεί. -
HKY 5756 Corsa νοικιάρικο
-
ΙΟΧ-7019, ΙΜΥ-5373, ΧΑΙ-8255.
@DrHouse: μα... νομίζω πως το είπα! Να μιλάς για πινακίδες λίγες ώρες πριν κοιμηθείς, εγγυημένο αποτέλεσμα!
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011